Ο Άδωνις ξενάγησε δημοσιογράφους στο σπίτι του για να δείξει ότι δεν τα πήρε από τη Novartis για ανακαίνιση (vid)

https://thecaller.gr

Με το να ξεναγήσει δημοσιογράφο του Star στο σπίτι του επέλεξε ο Άδωνις Γεωργιάδης να απαντήσει στις κατηγορίες περί χρηματισμού του από την Novartis.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση υποστηρίζει ότι δόθηκαν 2 εκατ. ευρώ στον πρώην υπουργό Υγείας προκειμένου να ανακαινίσει το σπίτι του. Ως απάντηση, ο βουλευτής της ΝΔ θέλησε να δείξει στο τηλεοπτικό κοινό ότι το σπίτι του φέρει φθορές χρόνων και δεν έγινε καμία απολύτως ανακαίνιση.

«Δεν παίζω με την τιμή και την υπόληψή μου», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δείχνοντας στην οροφή της κατοικίας του, ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι έχει να βαφτεί από το 2007, πριν γίνει βουλευτής, καθώς και ότι η κουζίνα είναι γνωστής εταιρείας που έχει κλείσει εδώ και 5-6 χρόνια.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, δείχνει τις φθορές στους τοίχους και τα πατώματα του σπιτιού και προτρέπει τον κάμεραμαν να καταγράψει εκεί όπου του δείχνει: «Πάρε με την κάμερα ανακαινισμένο σπίτι από τα χρήματα της Novartis που δεν πήραμε».

«Το χρωστάμε το σπίτι, σήμερα πάω να πληρώσω τη δόση», ακούγεται να λέει ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αρέσει σε %d bloggers: