Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα: Μίκης Θεοδωράκης και Γιώργος Κασιμάτης οι κεντρικοί ομιλητές

https://www.newsit.gr

– Βροντερό παρών από την εκκλησία με χαιρετισμούς από τους Μητροπολίτες Σύρου, Χίου, Ηλιουπόλεως και Δράμας – Καλούν την αστυνομία να περιφρουρήσει το συλλαλητήριο – Οι εκτιμήσεις είναι για συμμετοχή τριπλάσια από αυτή της Θεσσαλονίκης
Συνέντευξη Τύπου για το συλλαλητήριο της Κυριακής 04/02/2018 για την Μακεδονία που θα γίνει στο Σύνταγμα παραχωρούν αυτή την ώρα οι διοργανωτές.

Όπως είπαν κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης και ο συνταγματολόγος, Γιώργος Κασιμάτης. Η εκκλησία θα δώσει ηχηρό παρών αφού χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι Μητροπολίτες Σύρου, Χίου Ηλιουπόλεως και Δράμας.
Οι διοργανωτές κάλεσαν την αστυνομία να περιφρουρήσει το συλλαλητήριο για να μπορέσει όπως είπαν να πάει ο κόσμος ειρηνικά. Όπως τόνισαν θα φροντίσουν και οι ίδιοι για την περιφρούρηση.

Στο ερώτημα για την χρηματοδότηση, απάντησαν ότι τα χρήματα για την διοργάνωση προέρχονται από ομογενείς και τις Παμμακεδονικές Ενώσεις των ΗΠΑ.
Για την συμμετοχή του κόσμου εκτίμησαν ότι με βάση τα πούλμαν που έχουν ναυλωθεί ότι θα είναι τριπλάσια από την Θεσσαλονίκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

 

Αρέσει σε %d bloggers: