Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καταγγέλλει τα Jumbo για τη διαφήμιση με το γκέι ζευγάρι

http://www.topontiki.gr

Την αντίδραση του Συλλόγου Ανεξάρτητων Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής προκάλεσε μέρος της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας παιχνιδιών Jumbo.

Αναφερόμενος στο ζευγάρι μεσήλικων ανδρών που ψωνίζει από την εταιρεία ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής καταγγέλλει τη διαφήμιση.

«Ο σύλλογος Ανεξάρτητων Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής καταγγέλλει τη διαφήμιση του Jumbo στην οποία προβάλλονται δύο άντρες να είναι μαζί ως φυσιολογικό ζευγάρι. Θεωρούμε πως είναι ανεπίτρεπτο για μια διαφήμιση που απευθύνεται σε παιδιά να δίνει τέτοια παραδείγματα κάτι αφύσικου να παρουσιάζεται ως φυσιολογικό», αναφέρει και συνεχίζει.

»Τι παραδείγματα δίνουμε στα παιδιά μας, ότι όταν μεγαλώσουν θα πρέπει να γίνου gay; Τι εξηγήσεις να δώσω στον ανήλικο γιο μου όταν με ρωτήσει γιατί είναι μαζί αυτοί οι άντρες και όχι με κοπέλες; Ζητούμε από την Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας να επέμβει άμεσα ώστε να κατέβει αυτή η χυδαία και άκρως επικίνδυνη διαφήμιση που θέτει σε συναγερμό την ελληνική παραδοσιακή οικογένεια», επισημαίνεται στην ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Ανεξάρτητων Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής,

Ντίνος Θεοδωρίδης.

Αρέσει σε %d bloggers: