Παρέλαβε το βραβείο Ηγετικής Προσφοράς ο Γιώργος Παπανδρέου: «Ο ηγέτης είναι περιπατητής χωρίς πυξίδα»

http://www.protothema.gr

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερες από 1500 ηγετικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο – Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρώην πρωθυπουργό ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι

Με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς για το συνολικό του έργο ως πολιτικός και πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 2009-11, τιμήθηκε σήμερα ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, από την International Leadership Association (ILA), σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 19ου Ετήσιου Συνεδρίου της, στις Βρυξέλλες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερες από 1500 ηγετικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο – την ακαδημαϊκή κοινότητα, την κοινωνία των πολιτών, τις επιχειρήσεις και την πολιτική.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είχε την ευκαιρία, ενώπιον ενός ακροατηρίου που διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό διεθνώς την πορεία των πραγμάτων που αφορούν την παγκόσμια κοινότητα, να μιλήσει για την Ελλάδα του χθες, του σήμερα και του αύριο, τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, αλλά και την πορεία της Ευρώπης.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, κατά την παραλαβή του τιμητικού Βραβείου, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, αναφέρθηκε στη σημασία της ηγεσίας, αλλά υπό το πρίσμα της δημοκρατικής διακυβέρνησης και τη συμμετοχή των πολιτών για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, πρακτική που αναδεικνύει και τους πραγματικά χρήσιμους ηγέτες και μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Στην εποχή μας βιώνουμε το εξής παράδοξο: Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό, διασυνδεδεμένο, πολύπλοκο παγκόσμιο «χωριό», αλλά δεν έχουμε καταφέρει πολλά στη διαχείριση αυτής της πολυπλοκότητας. Δημιουργήσαμε εργαλεία και που μπορούν στη στιγμή να ανατρέψουν δικτατορίες ή επιχειρηματικούς κολοσσούς, αλλά δεν υπάρχει ένα κουμπί, που με το πάτημα του θα δημιουργηθεί το νέο. Έχουμε αναπτύξει υπεράνθρωπες τεχνολογίες, που πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Δεν έχουμε απαντήσει, όμως, στην καίρια πρόκληση: Πώς την χρησιμοποιούμε; Οι θεοί της Αρχαίας Ελλάδας θα μας έλεγαν πως το δίλημμα είναι ηθικό, θα μας έλεγαν πως δεν το αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ο άνθρωπος και θα μας εφιστούσαν την προσοχή στην πιθανή ύβρη. Στον Ηράκλειτο αποδίδουν πως είπε «τα πάντα ρει» – όλα αλλάζουν. Το εύρος των αλλαγών σήμερα, όμως, η ρευστότητα των πραγμάτων, ο βαθμός μεταβολής, όσο και αστάθειας είναι χωρίς προηγούμενο. Μοναδική σταθερά, μοιάζει να είναι η διαρκής μεταβολή των πάντων, με ταχύτατους ρυθμούς.
Σε αυτό το πλαίσιο, τώρα περισσότερο από ποτέ, τιμώ τη σοφία του καλού μου φίλου, του Ron Heifetz, που θα μας έλεγε πως δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, δεν υπάρχει ένα κουμπί που θα το πατήσουμε και όλα θα φτιάξουν. Τι μπορεί να κάνει, λοιπόν, ένας ηγέτης υπό αυτές τις συνθήκες; Να πιστέψει στις δυνατότητες των κοινοτήτων μας. Οι άνθρωποι, συλλογικά, έχουμε τη δυνατότητα να οραματιστούμε ένα καλύτερο κόσμο και να τον διαμορφώσουμε, μαζί. Μαζί, χωρίς αποκλεισμούς, υπεύθυνα. Χειραφετώντας. Η χειραφέτηση οφείλει να γίνει ο κυρίαρχος στόχος της πολιτικής. Ως πυξίδα για τον κάθε ηγέτη. Ειδικά στον καιρό μας, απέναντι στις προκλήσεις που φέρνει η πολυπλοκότητα του κόσμου μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ανισότητα, να καλύψουμε το έλλειμμα Δικαιοσύνης, να βρούμε πειστικές απαντήσεις απέναντι στην ανασφάλεια που φέρνουν οι ραγδαίες τεχνολογικές αλλαγές στην παγκοσμιοποιημένη κοινότητα. Η κρίση, έχει καταστεί η νέα κανονικότητα. Είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι σε όσους μιλούν για ισχυρές ηγεσίες, την ώρα που «εργαλειοποιούν» το θυμικό για να διχάσουν τις κοινωνίες τους, ακυρώνουν τις δυνατότητες των πολιτών, εφευρίσκουν εχθρούς, χτίζουν τείχη και ελπίδες για από μηχανής θεούς και ψευδείς ελπίδες, δηλητηριάζοντας με έλλειμμα εμπιστοσύνης, μίσος, φόβο, ρατσισμό συνανθρώπους μας απέναντι στη διαφορετικότητα, αντί να καλλιεργούν την αλληλοκατανόηση και την καλοσύνη. Αυτά δεν αποτελούν δείγματα ισχυρής ηγεσίας, ούτε χτίζουν υγιείς κοινωνίες. Δεν θα ηττηθούμε από τέτοιες φωνές».
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκλεισε την ομιλία του, τονίζοντας: «Οφείλουμε να εμπιστευτούμε τις δυνατότητες των λαών μας. Μπορεί ο ρόλος του ηγέτη σήμερα να μοιάζει με περιπατητή στην έρημο χωρίς πυξίδα. Αν, όμως, δείξουμε πίστη στη συλλογική δυναμική των κοινωνιών μας για καινοτομία, καλοσύνη, αλληλεγγύη, θα έχουμε την καλύτερη πυξίδα στο δρόμο για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης. Τις ειλικρινέστερες ευχαριστίες μου για αυτό το βραβείο».

Ο πρώην Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, αναφερόμενος αμέσως μετά στην προσωπικότητα, το έργο και την προσφορά του Γιώργου Α. Παπανδρέου, μίλησε με ιδιαιτέρως θερμά λόγια για την προσπάθεια που κατέβαλε ως Πρωθυπουργός την πρώτη δύσκολη περίοδο της κρίσης, προκειμένου να αναδείξει τη σημασία των παραμέτρων της κρίση για την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και για να σηματοδοτήσει την ανάγκη μιας κοινής ευρωπαϊκής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων, με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας, απέναντι στην εσωστρέφεια, τις προκαταλήψεις και τους διχασμούς.

 

ΣΧΟΛΙΑ

SpartaCross15/10/201718:54
Την προδοσία πολλοί αγάπησαν. Τον προδότη κανένας. Τον δε ηλίθιο προδότη, να μην τον πετύχουν πουθενά…
Απάντηση
Ο Ιούδας15/10/201714:49
Τρέχει να παραλάβει τα αργύρια της προδοσίας.
Απάντηση
άταχτη χρεοκοπία15/10/201714:35
Όλοι όσοι κάνουν αρνητικά σχόλια ενάντια στον Παπανδρέου ή πληρωμένα τρoλ είστε ή έχετε μυαλό αρχανθρώπου των σπηλαίων, γιατί αν δεν βρισκόταν την κατάλληλη εποχή θα τρώγαμε ο ένας τον άλλο με την μεγαλύτερη καταστροφή που θα ερχόταν με μια .
Απάντηση
Midian15/10/201714:13
Χαρακτηριστικό παράδειγμα , του τι κακό μπορεί να συμβεί όταν κάποιος δεν έχει αυτογνωσία.
Απάντηση
Υπηρέτης15/10/201712:19
με μεγάλο αντάλλαγμα ! Έδωσε την Ελλάδα στους δανειστές έναντι πινακίου φακής !
Απάντηση
Άθως15/10/201711:44
Άντε ρε που θες να σε τιμήσουμε !!!! Ανίκανε τεμπέλη !!! Ουστ
Απάντηση
Ασταδιαλα15/10/201711:34
Στις εκλογές πήρε 43%!!! Μάλλον άλλοι τον ψήφισαν όχι εσείς!!! Εκανε πολλά λάθη ένα εκ των οποίων ήταν ότι δεν έδιωξε τότε από το δημόσιο όλους τους αορίστου χρόνου, βίσματα με συνεχείς συμβάσεις που μπηκαν από το παράθυρο!! Αλλά δε βαριέσαι…
Απάντηση
Δούρειος Γαπ15/10/201710:38
Ο γαπ έφερε το ΔΝΤ ή το ΔΝΤ έφερε τον γαπ;
Απάντηση
Δημήτρης Παπαδάκης15/10/201710:12
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε;
Απάντηση
Λεφτα υπαρχουν !!!!15/10/201709:44
…ο ΓΑΠ κληρονομισε την διαφθορα και το ψεμα!
Απάντηση
LOL15/10/201707:41
Και βραβειο ΠΟΔΗΛΑΤΗ επρεπε να του δωσουν !!!
Απάντηση
Πρώτο ψέμα 15/10/201706:44
Ψεύτες σαν δεν ντρεστε ! Είναι δυνατόν να προσποιείστε ότι είσαστε αναγνώστες και να γράφετε σχόλια ενάντιο του Παπανδρέου ! Πουλημένοι !
Απάντηση
Αιτος είσαι…15/10/201710:43
….σαν τον Μπούφο τον γαπ. Χα χα χα χα χα!!!! Γεια σου ρε….Νώντα. Χα χα χα χα!!!!
Απάντηση
dimitris15/10/201706:40
Η πρωτη βραβευση ηταν απο τον Ακερμαν γιατι Γαπ εβαλες τις Ελληνικες τραπεζες και αγωραζαν τα ομολογα που ειχαν οι Γερμανοι στο 90% της αξιας τους οταν σε δυο μηνες μετα πηγαν 15% μπραβο πατριωτη γαπ
Απάντηση
αγροτης 15/10/201705:40
επρεπε το 2010 να ηταν κυβερνητης, κανας τσιπρας η κανας καμμενος η κανας κασιδιαρης και τοτε θα βλεπατε τι ωραια θα περναγατε χωρις μνημονια! με υπερηφανια, αξιοπρεπεια δραχμουλα και συσσιτια! και σημειωτεον οτι τον μηαχανισμο στηριξης ο ΓΑΠ τον εφτιαξε και οι βουλευτες του δεν ψηφιζαν τιποτα. και ολα τα καναλια εναντιον του…… απο τον λαζοπουλο και τον χατζηνιλαου μεχρι τον αυτια και τον τραγκα!
Απάντηση
Δις μεταναστης15/10/201705:12
Ο Γιωργος έκανε ό,τι μπορουσε για να σώσει την Ελλαδα σε μια εποχη που δεν ηταν ευκολο να δει κανεις πως αυτό μπορει να γινει. Εκανε και λάθη, κυριως όμως ήταν δικαιολογημένα. Το κύριο «λάθος» του (όπως ξερουμε τώρα, γιατι τότε όλοι το απεύχονταν) ηταν ότι δεν κηρυξε άμεσα χρεωκοπία, όπως ειχε προτείνει τότε (μόνο) ο Σημίτης (και λιγομ αργότερα, ο Βαρουφακης). Όμως δεν ηταν εφφικτη άμεσα η κηρυξη χρεωκοπιας, γιατι το ελλειμα του Καραμανλη ήταν τεράστιο και έπρεπε πρωτα να μηδενιστεί αυτό. γιατι χρεωκοπία όταν είσαι ελλειματικός οδηγεί σε τραγωδία. Αρα αυτό δεν ηταν λαθος. Το πραγματικο λαθος του ήταν ότι δεν μειωσε πιο γρηγορα τους μισθους και τις συνταξεις και δεν πολεμησε πιο άμεσα και αποτελεσματικα την φοροδιαφυγή, για να μπορεσει να μειωσει το ελλειμα και να κηρυξει χρεωκοπία. Όμως και σε αυτά παλι έχει ελαφρυντικα γιατι ηταν μονος (με τον Παπακωνσταντίνου), εναντια στο υπολοιπο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κλπ. Εκεινοι που δεν εχουν ελαφρυντικά ήταν οι αντίπαλοι του, που εκαναν ευκολη και ανέξοδη (για τους ίδιους) αντιπολίτευση, καθως και τα ΜΜΕ που δεν στάθηκαν ουτε τοτε στο υψος των περιστάσεων.
Απάντηση
GS15/10/201701:34
LOL
Απάντηση
Aristophanes15/10/201701:30
Ζούμε στη χώρα που οι «πολίτες» προτιμούν να είναι πελάτες, ανιστόρητοι, να περνάνε καλά χωρίς υποχρεώσεις με πολλά δικαιώματα. Να φτιάχνουν ιστορίες που τους βολεύουν με φταίχτες τους «άλλους». Στη χώρα που βάζουν φυλακή τον Κολοκοτρώνη, αποδοκιμάζουν στις εκλογές τον Ελ. Βενιζέλο (που έφτασε την Ελλάδα από τη Λαμία στον Έβρο), αλλά δικαιολογούν τα ψέματα του Τσίπρα και την αύξηση κατά 7,5 δισ. ευρώ του μισθολογικού κόστους του δημοσίου από την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή του επονομαζόμενου και κουρασμένου της Ραφήνας μέσα σε 5 χρόνια. Φαίνεται πως οι κουτόφραγκοι και οι άλλοι κοιτάνε τα στοιχεία και δεν υπολογίζουν τη γνώμη ανθρώπων χωρίς γνώση όπως οι παρακάτω «σχολιαστές»…
Απάντηση
ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ GAP!!!15/10/201701:18
Στις εκλογές του νέου κόμματος της κεντροαριστεράς στις 12 του Νοέμβρη, ψηφίζουμε όλοι τον παγκόσμιο ηγέτη ΓΑΠ (GAP για τους ξένους)!! Είναι σίγουρο ότι θα σαρώσει και η Φώφη, ο Θεοδωράκης κλπ. θα φάνε τη σκόνη του! Εεεε, δηλαδή δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να μην κατεβαίνει για υποψήφιος. Ετσι δεν είναι ρε παιδιά; Πείτε μου ότι θα είναι υποψήφιος να πάει η καρδιά μου στη θέση της. Ο ΓΑΠ δεν θα ήτανε ποτέ κότα, θα έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος σίγουρα…Ετσι δεν ειναι;;; Είναι βέβαιο ότι θα τον βγάλουμε πάλι πρωθυπουργό με 44%, ο ελληνικός λαός του έχει τεράστια αγάπη!
Απάντηση
And the «βραβείο Ηγετικής Προσφοράς» goes to…15/10/201700:57
…στις κάλτσες!
Απάντηση
PK15/10/201700:42
Πρώην πασοκακια ΝΥΝ συριζόπουλα είστε άξιοι να έχετε τέτοιους ηγέτες τόσο ειναι και το ραδικιού σας. Τουλάχιστον εξελίχθηκατε… κανατε και δημοψήφισμα ..ο Καραμανλής έφταιγε Ε; ο σημιτης τα εξοπλιστικά οι αναθέσεις των ολυμπιακών αγώνων ο ΑΚΗΣ ο Μαντέλης ο Τσουκάτος το χρηματιστήριο ρε πρόβατα ο Καραμανλής τα κανε; ψηφίστε αυτό που σας αξίζει κολοτούμπας
Απάντηση
Μαρια15/10/201700:19
Θα τον κρινει η ιστορια. Σηκωσε ολο το βαρος- που δεν του αναλογουσε κι ολας-στις πλατες του. Αυτο ηταν το μεγαλο λαθος του. Δε μας αξιζουν ηγετες σαν τον Παπανδρεου, με ευγενεια, ηθος και μεγαλοψυχια.
Απάντηση
ωρέ Γιώργο!!!!!!!15/10/201700:08
Ωρέ γιώργο, ωρέ Γιώργο, τι είναι αυτά ρε Γιώργο!!!!!! Μπράβο , ωρέ Γιώργο….μόνο στην Ελλάδα σε έχουν για πέταγμα!!!!!!!
Απάντηση
Το τρολ του γαπ ειναι το ιδιο χαζο……14/10/201723:24
…..σαν τον γαπ. Μαρία Μόναχο…Νίκος Γερμανία…..Ολοι αναγνωριζουν τον Παπανδρεου…… 234 pas…. Δεν περιμενα οτι…..Ανδρέας……Nik……Stiglis….Νίκος……Γιωργος….Jimmis
Απάντηση
Ήλιος 14/10/201723:15
ΓΙΩΡΓΟ ένα λάθος έκανες , ΕΠΡΕΠΕ να ΑΦΗΣΕΙΣ τη ΧΩΡΑ να ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ( ΕΛΛΕΙΜΑ 15.6 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ) για να ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ στα σκουπίδια για φαγητό ( ΟΧΙ ΛΙΓΟΙ που ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ) .
Απάντηση
Αγρίνιο 14/10/201723:09
Συγχαρητήρια Γιωργο! Έβαλες πάνω απόλα την πατρίδα και πλήρωσες κόστος που δεν σου αναλογούσε.
Απάντηση
Κι άλλο βραβείο να του δώσουν14/10/201722:50
Έσωσε το Πασόκ.
Απάντηση
Βραβεύει τον εαυτό του14/10/201722:48
Πως λέμε αυτο–βραβεύεται…
Απάντηση
ΝΟΝΤΑΣ 14/10/201722:45
ΓΙΑΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΣΟ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ. !
Απάντηση
Ευχαριστιέμαι και απολαμβάνω14/10/201722:37
Γλέντα τους Γιώργο, βλέπεις τι γίνεται, έχουν αφρίσει τα τρόλια, τόσο μένος, εμπάθεια, εμμονή, γελώ με τα άκυρα σχόλιά τους.Εμείς που σε καταλάβαμε και σε στηρίξαμε, σε ευχαριστούμε που σήκωσες το πολιτικό κόστος της δημόσιας παραδοχής ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος της άτακτης χρεωκοπίας, μας γλύτωσες από καταστάσεις Βενεζουέλας, με την υπεύθυνη στάση σου και δικαιώθηκες σε όλα.Θερμά συγχαρητήρια
Απάντηση
Τον είδα προσωπικά15/10/201700:00
στο Συνέδριο των Νέων Αγροτών στην Ολυμπία. Ήταν εκεί και μίλησε προς τους συνέδρους. Το κλίμα ευχάριστο και τα χειροκροτήματα ειλικρινά. Μύριζε Νίκη στις εκλογές που ήσαν προ των πυλών κι αυτό συνέβη. Τού ζήτησα μια συνέντευξη για την ομογένεια τής Γερμανίας. Ευγενικός, όπως πάντα, μου είπε ότι ήταν αδύνατο γιατί έπρεπε ήδη να βρίσκεται στον Πύργο όπου ο αδελφός του, παρουσία και τής μητέρας τους, παρουσίαζε το νέο του βιβλίο. Στις επόμενες μέρες θα βρίσκομαι στη Γερμανία, μού είπε, έλα να με βρεις να τα πούμε όλα με την ησυχία μας… Δυστυχώς με δική μου υπαιτιότητα δεν έγινε η συνάντηση. Ο Γιώργος ή ΓΑΠ, έγινε Πρωθυπουργός με το 42%, αν θυμάμαι καλά. Μια υπέροχη μεγάλη πολιτική νίκη! Και πήρε το τιμόνι τής χώρας τη στιγμή που το καράβι Ελλάς πήγαινε ολοταχώς στα βράχια… Η πτώχευση τής χώρας φαινόταν αναπόφευκτη. Η τύχη του δεν τον συμπαραστάθηκε και πλήρωσε αυτός τη νύφη, όλα τα σπασμένα των προηγούμενων ετών και με ευθύνη, τη μεγαλύτερη, τού λαοπλάνου πατέρα του. Αμάρτησε βέβαια κι αυτός και πολλές από τις αποφάσεις που πήρε δεν τον ευνόησαν, το αντίθετο μάλιστα. Και ο λόχος σκόρπισε και βρίσκεται ως στις μέρες στα 4 σημεία τής γης. Σε σύγκριση με τον σημερινό μας κυβερνήτη τον ανεβάζω 100 σκαλιά πιο πάνω… Υποκειμενική αυτή η αξιολόγηση βέβαια. Ο Γιώργος δεν διαθέτει την πονηριά και την μπαμπεσιά που διαθέτει ετούτος, που μας λέει τα πιο χοντρά ψέματα χωρίς να κοκκινίζει. Διάβασα με προσοχή το κείμενο τής ομιλίας του, αν το έγραψε ο ίδιος ή και με τη βοήθεια τρίτων μου είναι αδιάφορο. Έτσι συμβαίνει σχεδόν πάντα. Κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει όλα… Πάντως είναι ένα σοβαρό μεστωμένο και ειλικρινές κείμενο και πέρασε στους 1500 ακροατές του ως τέτοιο. Η παρουσία του στην διεθνή πολιτική σκηνή μόνο καλό μπορεί να κάνει στη χώρα μας. Ας είναι αυτός που τις ξυλιές που έφαγε και αυτές που τρώει ακόμα εν πολλοίς άδικες. Το έχουμε, νομίζω, και είναι καιρός να αναθεωρήσουμε τη στάση μας και την συμπεριφορά μας απέναντί του… (Ο.Ε.)
Απάντηση
Ανδρέας 14/10/201722:28
Αυτός ο Nik το τρόλ του Καραμαλη έχει στείλει από χθες πενήντα μυνηματα και τα περνάτε όλα ! Στους άλλους που στηρίζουν τον Παπανδρέου πέφτει ψαλίδι ! Βάζετε 1 στα 20 ! Τίμια πράγματα !
Απάντηση
Χρεοκοπια Ελλαδος=Χρεοκοπια Ευρωζωνης14/10/201722:28
Χρεοκοπια της ελλαδος το 2010 σημαινε τοτε χρεοκοπια της ευρωζωνης. Αυτο οι ξενοι επουδενι δεν θα αφηναν να συμβει. Εβαλαν λοιπον τον πανηλιθιο γαπ να υπογραψει την καλυτερη λυση για αυτους και τη χειροτερη για την Ελλαδα. Ηταν ο χρησιμος ηλιθιος γι αυτο και τον βραβευουν κατ επαναληψη. Και ο ανεκδιηγητος γαπ τολμα να λεει πως μας εσωσε.
Απάντηση
Παρδαλό κατσίκι14/10/201722:03
Χαχαχαχααααααααααααααααααααχαχαχαχααααααααααααασσς
Απάντηση
Το είπαμε14/10/201722:00
Οι άνθρωποι δεν είναι αχάριστοι. Χωρίς το Γιωργάκη δε θα μπορούσαν να ληστέψουν την Ελλάδα.
Απάντηση
κωστας 14/10/201721:56
αν εξυπηρετεις το συστημα οτι και να εισαι εισαι ο καλυτερος.
Απάντηση
Nik 14/10/201721:45
Ακόμα η ΝΔ πληρώνει τρολάκια λαμόγιο ;
Απάντηση
ΝΙΚ15/10/201710:15
ΜΠΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΨΙΑΣ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ;;ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ.;ΑΝΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΩΡΑ.
Απάντηση
Stiglis 14/10/201721:43
Το δημοψήφισμα του 2011 εάν γίνονταν θα μπλόκαρε στις ελληνικές τράπεζες πάνω από 300 δις ευρώ νόμιμα και μαύρα ! Ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς αυτά προστάτευσαν και γι αυτό ρίξαν τον Γιώργο ! Έδωσαν λοιπόν την ευκαιρία στα λαμόγια να βγάλουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό . Όταν έκανε τα capital controls ο Τσίπρα βρήκε μόνο 40 δις ! Καληνύχτα σας !
Απάντηση
Σωτήρης14/10/201721:15
Το πραγματικό βραβείο και που το άξιζε, του το έδωσε ο Ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές. Αυτό είναι το αληθινό του βραβείο.
Απάντηση
προσφατη δηλωση.14/10/201720:47
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ. η κυβερνηση τσιπρα-καμμενου, ειναι η πιο δεξια κυβερνηση της ελλαδας απο το 1831!!!!!!
Απάντηση
Είναι δυνατόν…..14/10/201720:32
Είναι δυνατόν σήμερα μετά από 7 χρόνια κρίσης να πιστεύει κανείς πως κακώς δανιστήκαμε από την Ευρώπη με επιτόκια πολύ χαμηλά όταν κανείς άλλος δε μας δάνιζε.Πώς θα πληρωνόταν όλες οι συντάξεις,οι δημόσιοι υπάλληλοι και γενικότερα θα λειτουργούσε το κράτος?Είτε μας αρέσει είτε όχι το κράτος έπρεπε να τους στηρίξει.Προδότης είναι βαριά κουβέντα αν αναλογιστεί κανείς τι επιλογές είχε. Τον Τσίπρα και τους καμμένους πως θα έπρεπε να τους χαρακτηρίσουμε μετά το δημοψήφισμα του 2015??? Θυμάμαι όταν τον Οκτώβριο του 2011 ήθελε ο Παπανδρέου να κάνει δημοψήφισμα ακόμη ο Σύριζα του Τσίπρα ήταν ενάντια. Δυστυχώς οι περισσότεροι ξεχνάνε πολυ γρήγορα…και έτσι βλέπεις το μεγαλύτερο απατεώνα να έχει ακόμη οπαδούς. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Παπανδρέου που διακρίνεται, γιατί τουλάχιστον αυτός παραιτήθηκε…με τα ζώα που μπλέξαμε τι θα γίνει που τηρούν το μνημόνιο 1&2 κατά γράμμα…στα τέσσερα… και μας φέσωσαν με τρίτο για 99 χρόνια ξεπούλησε το κράτος.
Απάντηση
Πάνος 14/10/201721:48
Μίλησε η κόπρος του Αυγεία η οποία όμως ήταν χρήσιμη, γιατί έκανε γόνιμα τα χωράφια της Ηλείας, σε αντίθεση με τα έργα του εθνοπροδότη που μας έφεραν στον μεσαίωνα. Αλήθεια πόσα σου δίνει για να γράφεις υπέρ του?
Απάντηση
Δυστυχώς για σενα….15/10/201700:15
…αυτή ειναι η αλήθεια…το ότι δε μπορείς να το καταλάβεις έχει να κάνει με το επίπεδό σου..δε θα αλλάξουμε την πραγματικότητα γιατί κάποιους δε βολεύει.Δεν έχω πρόβλημα με τα γίδια…αρκεί να ακολουθούν το σωστό δρόμο…
Απάντηση
Παναγιώτης Νικολάου 14/10/201720:20
Φαντάζομαι οτι τα κατοχικά στρατεύματα όφειλαν αντίστοιχο βραβείο στον προδότη κατοχικό πρωθυπουργό Τσολακογλου. Υπάρχει βέβαια περίπτωση η συνεισφορά του Τσολακογλου στην προάσπιση ξένων συμφερόντων να ήταν ήσσονος σημασίας, συγκρινόμενη με αυτήν του Γιωργακη.
Απάντηση
Ολίσθημα15/10/201701:07
O Tσολάκογλου έσωσε την τιμή του Ελληνικού στρατού .Ηταν μεγάλος πατριώτης. Διάβασμα και μετά άποψη . Αυτός εδω συμφέροντα ξένης χώρας έσωσε . ανθέλληνας .
Απάντηση
Δεν περιμενα οτι… 14/10/201720:10
θα δικαιωνοταν τοσο νωρις ο Παπανδρεου .
Απάντηση
@Δεν περιμενα οτι…14/10/201720:27
Ας μην είμαστε ρατσιστές εναντίον των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες! Παρ’ότι είναι ΑΜΕΑ, κατάφερε και έγινε πρωθυπουργός μιας χώρας! Παράδειγμα προς μίμηση!
Απάντηση
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ14/10/201719:51
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Ο Παπανδρέου άνοιξε την κερκόπορτα παραδίδοντας στους ξένους την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφικη μας ακεραιότητα.
Απάντηση
Ο χριστός και η μάνα του. 14/10/201719:51
Βραβείο στο παιντί της Γάργαρετ!!! Τα ύστερα του κόσμου!!!!!!!!!
Απάντηση
ΝΤΙΡΚ ΜΙΛΕΡ14/10/201719:50
ΝΤΙΡΚ ΜΙΛΕΡ: Tο ευρώ απειλούσε την παγκόσμια κυριαρχία του δολαρίου. Η Ελλάδα ήταν η αχίλλειος πτέρνα του ευρώ. Από τη μία πλευρά υπήρχε η ανάγκη να φρενάρουν το ευρώ, ενώ από την άλλη πλευρά ήθελαν πρόσβαση στους ελληνικούς υδρογονάνθρακες και αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο με πρωθυπουργό τον Καραμανλή, ο οποίος αντιμετώπιζε με συμπάθεια τον Πούτιν και τη Ρωσία. Υπήρχε στοχευμένη αποσταθεροποίηση της Ελλάδας στο διάστημα 2008-2009.Όλα ξεκίνησαν με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Παπανδρέου. Ήταν ο επί των Οικονομικών υπουργός του που 14 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κατήγγειλε στις Βρυξέλλες ότι το έλλειμμα είναι μεγαλύτερο και στην ουσία έριξε την Ελλάδα στην κόψη του μαχαιριού. Αυτό ήταν που ενεργοποίησε όλους τους μηχανισμούς ενάντια στην Ελλάδα. Και όλα αυτά έγιναν με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Παπανδρέου.Θα πρέπει να τεθεί το ερώτημα, τι ρόλο έπαιξε ο Παπανδρέου. Για λογαριασμό ποιου έδρασε; Ο Παπανδρέου και οι άνθρωποί του έκαναν ό,τι πέρναγε από το χέρι τους για να στρέψουν την Ευρώπη και την Γερμανία εναντίον τους.
Απάντηση
ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ 214/10/201719:40
ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Ο Παπανδρέου έσυρε τη χώρα ξυπόλητη στ αγκάθια, διότι έχασε οχτώ μήνες να αναζητεί τρόπους και μεθόδους για να τη δέσει στο μηχανισμό, αντί στο διάστημα αυτό να πάρει μέτρα, τα οποία θα ήταν πολύ πιο ανώδυνα απ αυτά που επέβαλαν οι δανειστές. Η μεθόδευση έγινε με τρόπο ώστε να μην έχει η χώρα άλλη επιλογή.
Απάντηση
ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ14/10/201719:38
ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες του για την άνευ προηγουμένου οικονομική τραγωδία που βιώνει ο ελληνικός λαός. Αγωνιά για την περίπτωση κατά την οποία αποδειχθεί ότι ο ίδιος βάσει σχεδίου, αποφάσισε να οδηγήσει τα πράγματα προς το ΔΝΤ, προκειμένου να μην λάβει ο ίδιος τα πικρά μέτρα που απαιτούνταν αμέσως μετά την εκλογή του, για να σταματήσει ο κατήφορος της Ελλάδας. Από τους έξι πρωθυπουργούς που κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 1974, ο κ. Παπανδρέου έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.
Απάντηση
234 pas 14/10/201719:37
Ένταξη ο Γιώργος ανίκανος ! Ενώ ο Τσαμης Τσιπρας ο ξάδερφος του Εντυ Ραμα ο και καλά άθεος που θα μετατρέψει την Ελλάδα σε Λίβανο με τις ευλογίες του μασόνου Παυλοπουλο είναι ο καλύτερος ! Κακόμοιροι να ξέρατε το σας περιμένει !
Απάντηση
Πόπη14/10/201720:50
Τι μας περιμένει ; Δε μας λες να ……. προστατευτούμε ; Το κρατάς για τον εαυτό σου ;
Απάντηση
Σημίτης14/10/201719:37
Σημίτης: Ο Παπανδρέου διαβεβαίωσε πριν από τις εκλογές του 2009 ότι λεφτά υπάρχουν. Καθυστέρησε να πάρει μέτρα. Αποτέλεσμα ήταν η επέμβαση της ευρωζώνης. Αγνόησε σκόπιμα την οικονομική πραγματικότητα. Όταν ανέλαβε την κυβέρνηση το 2009 απροετοίμαστο, αναποφάσιστο και αλαζονικό, επέτεινε τον εκτροχιασμό».
Απάντηση
Μ.ΠΑΣΟΚ14/10/201719:34
ΠΡΟΣΕΧΩΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Απάντηση
ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ14/10/201719:33
ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: Αποδεικνύεται ότι ο μείζων κίνδυνος και φόβος για τις ευρωπαϊκές ελίτ ήταν η κατάρρευση της Ευρωζώνης, για την οποία θυσιάστηκε ο ελληνικός λαός. Επομένως, η Ελλάδα διέθετε τα όπλα για να διαπραγματευτεί με τους ευρωπαίους μια δίκαιη, και προς το συμφέρον του λαού της, λύση του προβλήματος του χρέους….. και ο Παπανδρεου προσπαθεί σήμερα να ξεπλύνει τις εγκληματικές του ευθύνες σε βάρος του ελληνικού λαού.
Απάντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ14/10/201719:30
ΔΕΛΑΣΤΙΚ: Το φάντασμα του Γιώργου. Το κωμικοτραγικό είναι ότι η επικείμενη αποσύνθεση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την πολιτική επαναδραστηριοποίηση του Γιώργου Παπανδρέου (!), του ανθρώπου, δηλαδή, που κατέστρεψε εντελώς την ελληνική κοινωνία αλλά και το κόμμα που έφτιαξε ο πατέρας του, μέσω της επαίσχυντης απόφασής του να υπαγάγει την Ελλάδα στο ζυγό της υποτέλειας και της εθνικής απαξίωσης του Μνημονίου.
Απάντηση
Νίκος Δήμου για Γαπ14/10/201719:27
Νίκος Δήμου: Είναι από μεγάλη γενιά. Πρόγονοί του κάτι τεράστιες κολοκύθες, τόσο δυναμικές και απαιτητικές για τροφή, που στέγνωσαν το χωράφι. Έτσι αυτός βγήκε λίγος και φτενός. Μέριμνά του να ξαναγυρίσει στη δόξα. Σκέπτεται. Τι σκέψεις μπορεί να κάνει μία κολοκύθα που έγινε κεφάλι; Ό,τι και ένα κεφάλι που έγινε κολοκύθα. Πολλά περνάνε μέσα από το νου του, ελάχιστα μένουν. Ακούει. Τους συντρόφους από παλιά, τους κηπουρούς, που του μιλάνε για δοξασμένες ανθοφορίες και καρποφορίες, μποστάνια όπου όλα υπάρχουν. Τα ακούει και προσπαθεί να ξεχάσει τον μαρασμό, την πτώση και την άδικη αποπομπή.
Απάντηση
ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ 14/10/201719:24
ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι μια περίεργη προσωπικότητα. Κυριαρχείται από ανασφάλεια και πολλά κόμπλεξ, που οφείλονται στο χαμηλό διανοητικό του επίπεδο και στο πρόβλημα χειρισμού της ελληνικής γλώσσας.
Απάντηση
Δικαια τον βραβευουν, γιατι…..14/10/201719:21
……το πρόγραμμα διάσωσης το 2010 δεν ήταν πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας αλλά πρόγραμμα διάσωσης των Γερμανικών και Γαλλικών τραπεζών. Τους εσωσε τους ξενους ο χαζογαπ.
Απάντηση
Γιαννης14/10/201720:05
Σωστός!
Απάντηση
νηρέας14/10/201719:53
Εστι για κουβέντα — Τότε δεν συγκρούστηκε με τον Σαρκοζί . Θα παρέσυρε την οικονομία της Ευρώπης . Άποψή μου – Τότε έπρεπε να διεκδίκηση βοήθεια με καλύτερους όρους . Αργότερα — Η Ευρώπη θωρακίστηκε , οπότε είπε κόψτε τον( λαιμό ) σας .
Απάντηση
marina14/10/201719:20
μα ειναι δυνατον;
Απάντηση
ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ14/10/201719:14
ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΓΙΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΕΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.»
Απάντηση
Ολοι αναγνωριζουν τον Παπανδρεου ….14/10/201718:48
στο εξωτερικο ως μεγαλο ηγετη . μονο ο εξυπνοτερος λαος του κοσμου τον λοιδωρει.
Απάντηση
Μαλλον ,ισως….14/10/201718:44
Τελικα η ιστορια θα δειξει οτι ο λιγοτερο διεφθαρμενος πολιτικος θα ειναι ο ΓΑΠ. Οταν καποιον στην χωρα του τον δυσφημουν και εξω τον επεφημουν και τον βραβευουν, μαλλον πρεπει να κανουμε την αυτοκριτικη μας
Απάντηση
Γιάννης14/10/201721:59
Και να συμπεράνουμε ότι είναι πολύ έξυπνος;Το μηδέν εις το πηλίκιον;
Απάντηση
Καστελοριζιώτης14/10/201718:34
Κι εμεις του απονεμουμε το βραβειο των πέντε ακτίνων συνοδευόμενο με το έπαθλο της βρεγμένης σανιδας
Απάντηση
Koukou14/10/201718:25
Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΑΙΧΤΟΣ?….,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΑΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;; ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΑΒΛΑΔΟΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ,Ο ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ…. ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΑΙΣΕ…
Απάντηση
Νίκος Γερμανία 14/10/201718:18
Ο παιδοβουβαλος που κάποιοι κολλημένοι παρουσιαζετε για ηγέτη , από το 2004 ως το 2009 διόρισε 600 χιλ στο δημόσιο . Έκανε αυξήσεις μέχρι και 500% σε κάποιες περιπτώσεις . Έκλεισε το ΣΔΟΕ και δημιούργησε την μαγαλητερη φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Ιστορία . Αποτέλεσμα πήρε το χρέος 150 δις ευρώ και το έφθασε στα 320 δις ευρώ . Ο Χατζημαρκακης απ την Γερμανία επανηλειμμένα είπε ότι Καραμαλης και Αλογοσκουφης θα έπρεπε να πάνε φυλακή !
Απάντηση
ΝΙΚ14/10/201721:20
ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ;;ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ;ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΓΑΠ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ;ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΣ ΠΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Απάντηση
manos14/10/201723:04
Eσυ Νικ βρε παιδι μου εισαι ιδιοφυια…Μην σε ανακαλυψουν στο εξωτερικο και σε χασουμε φοβάμαι…
Απάντηση
ΝΙΚ15/10/201710:03
ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ;ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Απάντηση
Μαρία Μόναχο 14/10/201718:02
Θα σκάσετε λαμόγια απ την κακιά και την ζήλια σας ! Ο Γιώργος θα βραβεύεται κι εσείς θα τηγανίζεστε στο ζουμί σας υπάνθρωποι !
Απάντηση
Νίκος 14/10/201717:30
Ξυδάκι ξυδάκι λαμόγια αριστερόστροφα και δεξιόστροφα φασιστακια ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ! Μπορεί εσείς οι εγχώριοι να μην θέλετε να το δεχθείτε γιατί σίγουρα σας έθιξε τα συμφέροντα αυτό ομως δεν αλλάζει την πραγματικότητα και την ιστορία . Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ! ΞΥΔΑΚΙ !
Απάντηση
Παραλήρημα14/10/201718:44
Τι δικαιώθηκε μας τσαμπουνάς; Δηλαδή αν δικαιώθηκε ο Γιωργάκης, ο Σαμαράς που έφερε ανάπτυξη, τι έκανε; Επειδή μας έφερε το μνημόνιο δικαιώθηκε; Ή επειδή πήγε και ζήτησε λεφτά με τα χέρια ψηλά και είπε ναι σε όλα; Και αφού είπε ναι σε όλα, γιατί μετά βολόδερνε και δεν έκανε τίποτα για να βελτιώσει την κατάσταση της χώρας; Αντε πρήξιμο με τα τρολ του ΚΙΔΗΣΟ
Απάντηση
ΝΙΚ14/10/201717:21
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΧΑΦΙΕ ΕΘΝΙΚΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!
Απάντηση
Συριζανελέ Καραμανλοπαπακιστάν 14/10/201717:18
Μ’αρέσει που ένα άτομο με το ίδιο στυλ γραφής και επιμένοντας στις ίδιες ψεκασμένες ιστορίες έχει γράψει καμιά 30 μηνύματα με 30 διαφορετικά nicks. Πόσο σε πονάει η αλήθεια ρε ξεφτίλα, που εσύ, η παράταξή σου και οι φίλοι σας, στουκάρατε τη χώρα σε τοίχο? Γιατί δεν βγαίνει ο μουγκός ο μέντοράς σου απ’ τη Ραφήνα να μας τα πει αυτοπροσώπως? Σε κερνάει κανένα σουβλάκι τουλάχιστον ή τα τρώει όλα μόνος του ?
Απάντηση
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ14/10/201718:54
Όλοι εσείς που θεοποιείτε τον ΓΑΠ, απαντήστε ευθέως ΓΙΑΤΙ δεν κατέβηκε για υποψήφιος αρχηγός σας στις εκλογές που θα γίνουν το Νοέμβριο; Είχε κάποιο λόγο αφού θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος και τον στηρίζετε φανατικά; Στο κάτω κάτω, γιατί δεν τον πιέσατε να κατεβεί υποψήφιος; Εδώ σας θέλω! Άντε αρχίστε πάλι τα μισόλογα να δω το μέγεθος της υποκρισίας!
Απάντηση
ΚΙΔΗΣΟΤΡΟΛ14/10/201718:49
Ένα το Συριζοτρόλ και ένας εσύ που γράφεις διαρκείς διθυράμβους για έναν συνταξιούχο πολιτικό. Το τρολ του ΚΙΔΗΣΟ που αγωνίζεται να πείσει ότι ο Γιωργάκης είναι ο καλύτερος όλων αλλά εμείς είμαστε οι…τυφλοί. Και για πες μας, γιατί δεν κατεβαίνει υποψήφιος αρχηγός τώρα το Νοέμβρη να δικαιωθεί; Μήπως δειλιάζει ή μήπως καταλαβαίνει ότι δεν τον εμπιστεύονται ούτε οι εναπομείναντες ψηφοφόροι του κέντρου, πόσο μάλλον ο ελληνικός λαός; Άντε, δύσκολα ερωτήματα σας βάζω σήμερα.
Απάντηση
X14/10/201718:36
Έτσι ακριβώς είναι.Γιατί ως γνωστόν ο ΓΑΠ είναι πολύ αγαπητός στο λαό.Δεν εξηγείται να τον κράζουν έτσι.Ενα άτομο είναι που γράφει συνέχεια και τον κράζει.Εδω στις εκλογές πήρε 2%.Μιλαμε σάρωσε.Παραλιγο θα έμπαινε στη βουλή.Προσωπικα κακή κουβέντα για το ΓΑΠ δεν έχω ακούσει.Οπου σταθώ και βρεθώ μέλι στάζουν για τον ΓΑΠ.Τετοιος λαοφιλής ηγέτης σαν τον ΓΑΠ δεν υπάρχει.
Απάντηση
γιαννης16/10/201714:52
Λαοφιλής και ηγέτης σήμερα στην Ελλάδα δεν πηγαίνουν μαζί. Ή το ένα θα είσαι ή το άλλο.
Απάντηση
ανδρέας 14/10/201716:56
Ξεφτιλισμένος προδότης σε άλλη περίοδο θα είχε εκτελεστεί. Βούλιαξε τη χώρα την έφερε σιδηροδέσμια στο ΔΝΤ, κατέστρεψε την τελευταία ελπίδα για ανάκαμψη. Γίναμε αποικία χρέους με χιλιάδες αυτοκτονίες τα αδέλφια του στοιχημάτισαν μέσω των CDS υπέρ της χρεωκοπίας της χώρας. Τον βράβευσε και η Deutsche Bank για την συνεισφορά του που δεν έχασε τα χρήματα της. Η παρακαταθήκη του ανδρέα, τα παιδιά του , μακρύ καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας. Με κινήσεις σπασμωδικές αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε και πάλι τον περιμάζεψε το πασοκ για τα ψηφαλάκια του 2%. Ευελπιστώ γενικότερα σε μια Θεία δίκη αφού είναι όλοι έξω.
Απάντηση
Μ.ΠΑΣΟΚ14/10/201717:17
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ CDS ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΜΜΕΝΕ?
Απάντηση
ανδρέας14/10/201718:17
Εύχομαι να κάνω λάθος μόνο για τα CDS για όλα τα υπόλοιπα να χαίρεστε τον προδότη σας. Είναι άλλο πράγμα να κλέβεις όπως πολλοί υπουργοί σας έκαναν επί κυβερνήσεως σας με σοσιαλιστρικό τρόπο και τώρα περιφέρονται μέσα στο πασοκ σαν τα γερο χούφταλα και άλλο με την ικανότητα ή την πλήρη ανικανότητα να οδηγείς μια χώρα στη καταστροφή. Ο άνθρωπος μας κατέστρεψε και πάλι τον περιμάζεψε η εταιρία (βλέπε πασοκ) για τα ψηφαλάκια του 2%. Ευελπιστώ γενικότερα σε μια Θεία δίκη αφού είναι όλοι έξω.
Απάντηση
Κ.Δ.14/10/201716:46
του κ..λου τα εννιαμερα….ουστ!!!
Απάντηση
μικρές αλήθειες14/10/201716:26
Στην αίθουσα που έγινε η απονομή παρίσταντο και τα πνεύματα των αξέχαστων Λουϊ ντε Φινές και Μπένι Χιλ; ΥΓ: α) Θυμάμαι ότι όταν η «Ελλάδα και ο λαός της εκάθευδαν», κάποιοι, ελάχιστοι, αποκαλούσαν τον τότε ΥπΕξ ΓΑΠ, σαν «το Υπουργείον από το Εξωτερικόν». Ηταν προφητική άραγε παρομοίωση; β) Δεν νομίζω ότι ο ΓΑΠ έβλαψε την Χώρα συνειδητώς περισσότερο των άλλων δημοκρατικών πολιτικών ηγετών. Απλώς ήταν το πουλέν των εξ Αμερικής συμμάχων (αν αυτό μπορείτε να το εννοήσετε λογής χουνταίοι, οι οποίοι προσπαθείτε στο πρόσωπο του ΓΑΠ να πάρετε τη ρεβάνς εναντίον των Παπανδρέου αλλά ταυτοχρόνως ορέγεσθε κρυφό έρωτα και με τα αμερικανάκια) έπαιξε και έχασε!
Απάντηση
ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ14/10/201716:20
Σιγουρα ΔΕΝ εχει ΠΥΞΙΔΑ αυτο φαινεται …….ΔΕΝ ξερει ουτε που ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ουτε τι ΚΑΝΕΙ……….
Απάντηση
Γιωργος14/10/201715:16
Δικαιωθηκε και πολυ νωρις μαλιστα!!!!! Γατακια ξυδι τωρα!!! Φατε τον σαμαροβενιζελοτσιπρουλη στη μαπα για να στρωσετε!!!!!!
Απάντηση
ΝΙΚ14/10/201717:23
ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;.ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Απάντηση
Ο ΔΙΚΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ 14/10/201717:48
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?
Απάντηση
Απλα πραγματα14/10/201715:15
Οταν σε επαινει ο εχθρος σου κατι πολυ στραβο εχεις κανει.
Απάντηση
I.K NEW YORK14/10/201715:14
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ
Απάντηση
Πως δανειστήκαμε στις 25 Ιανουαρίου 201014/10/201714:56
Με την εγκληματική μετεκλογική αδράνεια της κυβέρνησης Παπανδρέου, να μην παίρνει μέτρα, η χώρα είχε φθάσει σε οριακό σημείο σχετικά με τη δυνατότητα δανεισμού της. Οι αγορές αμφισβητούσαν ανοικτά την πιστοληπτική μας ικανότητα. Το spread είχε πάρει για τα καλά την ανηφόρα. Ο ΟΔΔηΧ, ήλθε σε συμφωνία με πέντε σημαντικές τράπεζες για έκδοση 5ετών ομολόγων, που προγραμμάτισε για τις25 Ιανουαρίου. Με δεδομένο ότι το Δημόσιο ζητούσε3με5 διςαπό τη δημοπρασία, η εγγύηση που έδιναν οι ανάδοχοι εξασφάλιζε ουσιαστικά την επιτυχία της δημοπρασία. Έτσι, από την αρχή της δημοπρασίας, και μέχρι τη λήξη της, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, τα ελληνικά ομόλογα είχαν γίνει ανάρπαστα. Σύνολο προσφορών:25 δις! Σε μία ημέρα! Για μία μόνον δημοπρασία ομολόγων!Με τεσσεράμιση τέτοιες δημοπρασίες καλύπταμε τα 110 δις, που εξασφάλισεο εθνοσωτήρας ΓΑΠ, υποθηκεύοντας το παρόν και το μέλλον της χώρας. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010:Ξαναβγαίνει ο Παπανδρέου στην υψηλής ακροαματικότητας εκπομπή της Αμανπούρ στο CNN, μήπως και δεν το άκουσαν καλά αυτοί που μας δάνεισαν !Μας εμπιστεύτηκαν τα λεφτά τους κι ο ΓΑΠ βγαίνει στο CNN και λέει ότι είμαστε ΚΛΕΦΤΕΣ ! ! ! ! !
Απάντηση
Ζζ14/10/201718:43
Έτσι ακριβώς.Πεστα γιατί θα τρελαθουμε.
Απάντηση
νηρέας14/10/201719:47
Ναι, ευτυχώς θυμόμαστε . Τότε, όλα τα κανάλια έξω είχαν πρώτο θέμα την οικονομία της Ελλάδας . Εδώ ο κόσμος δεν φανταζόταν τι τους περίμενε . Στης εκλογές έταζε … . Μετά βγήκε στο Καστελόριζο .
Απάντηση
Η αποθέωση του θράσους14/10/201714:53
Βάλτε φυλακή τον αληταρά πανύβλακα υιό , στα καταναγκαστικά έργα και ύστερα σουτάρισμα στα σκουπίδια το θρασίμι. Μπανήστε πως δουλεύει η μασωνία – χιλιαστές και λοιποί μισσέλληνες : Κάνε την δουλειά προεδράρα μου και ύστερα θα φροντίσουμε εμείς για το κονόμι ( διαλέξεις σε στημένο ακροατήριο επι πληρωμή ) και για την αποκατάσταση του ονοματός σου για να βλέπουν και οι επόμενοι αν μην κάνουν βλακείες με το σύστημα που τους φτιάχνει . Ούστ αληταριά βδέλλες στο σώμα της Πατρίδας .
Απάντηση
TO ΔΝΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ14/10/201714:48
Στο ΔΝΤ μας έβαλε ο βλάκας ο γιωργάκης εκτελώντας σχέδιο μελετημένο πριν να κερδίσει τις εκλογές του 2009. Υπήρχαν λύσεις για τα υπαρκτά και μεγάλα προβλήματα της οικονομίας μας. 1. θα μπορούσε να πάρει μέτρα το πρώτο 8μηνο που κολοβάραγε επίτηδες. 2. Να διαπραγματευθεί σκληρά τότε που οι ξένοι χέζονταν πάνω τους έχοντας στις τράπεζες τους σχεδόν όλο το ελληνικό χρέος. 3. Να έκανε το 2010 κούρεμα υψηλών καταθέσεων. Τίποτα απο αυτά δεν έκανε ο βλάκας ο γιωργάκης γιατί είχε εντολή να μας πάει στο ΔΝΤ.
Απάντηση
Ας πάει στην τροπαιοθήκη του ο ΓΑΠ……14/10/201714:44
…….ας κοιτάξει το βραβειο Quadriga της ντροπής, και ας σωπάσει. Η απειλούμενη το 2010 καταστροφή του γερμανικού (και ευρωπαϊκού) τραπεζικού συστήματος αποσοβήθηκε, και μετατράπηκε σε καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Δόθηκαν δύο χρόνια περιθώριο στις ευρωπαϊκές τράπεζες να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα, φορτώνοντάς τα σε ελληνικές τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιους φορείς.
Απάντηση
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ14/10/201714:41
Όταν την άνοιξη του 2010 η κυβέρνηση Γ.Α.Παπανδρέου οδήγησε την Ελλάδα στον Μηχανισμό Στήριξης, μεγάλο ποσοστό του ελληνικού χρέους βρισκόταν στα χέρια ευρωπαϊκών (και κυρίως γερμανικών και γαλλικών) τραπεζών με τη μορφή ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου. Πολλοί οικονομολόγοι (μεταξύ των οποίων το ΔΝΤ) εκφράζονταν υπέρ του κουρέματος που θα ελάφρωνε το βάρος του χρέους. Μάλιστα το 2009 το κούρεμα μπορούσε να γίνει μονομερώς από την Ελλάδα με νομοθετική ρύθμιση, καθώς εκείνα τα ομόλογα διέπονταν από το ελληνικό δίκαιο. Αλλά ο τεράστιος κίνδυνος που θα απειλούσε τις ευρωπαϊκές τράπεζες στην περίπτωση αυτή, καθιστούσε αρκετά πιθανή την εύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης. Αντ αυτού ο Γ.Α.Παπανδρέου και το οικονομικό του επιτελείο επέμειναν στην πλήρη αποπληρωμή του χρέους, διακηρύσσοντας παντού ότι το κούρεμα θα ήταν καταστροφικό. Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δύο χρόνια άκαρπης σκληρής λιτότητας για να γίνει τελικά το κούρεμα του ελληνικού χρέους, αφού προηγήθηκε αλλαγή πρωθυπουργού.
Απάντηση
νηρέας14/10/201714:39
Νοθεία Ακυρον — Ο κ Σημίτης έπρεπε να το πάρει . Ο επόμενος ο κ Τσίπρας .
Απάντηση
Deutsche Bank, Josef Ackermann14/10/201714:39
Στις 3 Οκτωβρίου 2010 το βραβείο Quadriga που βασίζεται στις χορηγίες μεγάλων γερμανικών επιχειρήσεων απονεμήθηκε στον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γ.Α.Παπανδρέου, για τη δύναμη της αλήθειας που επέδειξε αναδιαρθρώνοντας την οικονομία και αποτρέποντας μια κρατική χρεωκοπία. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον τότε πρόεδρο της Deutsche Bank, Josef Ackermann, που εκφώνησε και εγκωμιαστικό λόγο για τον Γ.Α.Παπανδρέου. Καθόλου περίεργο, διότι η Deutsche Bank ήταν μία από τις γερμανικές τράπεζες που κινδύνεψαν το 2010 και τελικά σώθηκαν χάρη στις επιλογές του ΓΑΠ σε βάρος της Ελλάδας. ΡΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΛΕΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠΑΡΟ;
Απάντηση
Συριζανελέ Καραμανλοπαπακιστάν 14/10/201714:38
Γιώργο δικαιώθηκες σε όλα και σε ευχαριστούμε που έβαλες φρένο στην χρεοκοπία μετά τον εξάχρονο μαζικό ψεκασμό από τον Βούδα της Ραφήνας. Τα πήρες όλα στην πλάτη σου, ως γνήσιος πατριώτης και δεν γίναμε Συρία ή Βενεζουέλα… Το μόνο που δεν υπολόγισες είναι πόσοι πολλοί νέοι και παλιοί ελλειμματίες, πόσα πολλά νέα και παλιά ελλειμματικά Συριζανελέ Καραμανλοπαπάκια θα τρέξουν να κάνουν καριέρα μετά από εσένα και θα μας τρώνε τα χρόνια από τη ζωή μας, λόγω παροιμιώδους ανικανότητα και φαιδρότητας… Τουλάχιστον ο μέντοράς τους ο σουβλακοφάγος μουγκάθηκε και το στόμα το’χει πλέον μόνο για να τρώει…
Απάντηση
ΝΙΚ14/10/201717:30
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ.ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΑΓΙΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΡΑΣΤΚΕΣ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ-ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΕ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΑΛΟΥΜΠΕΣ,ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
Απάντηση
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ14/10/201714:33
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ: Στα τέλη Νοεμβρίου του 2009, ο Λουκάς Παπαδήμος, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας τότε, ταξίδεψε μυστικά στην Αθήνα για να συναντήσει τον Γιώργο Παπανδρέου και να τον πείσει να αποφύγει τυχόν εμπλοκή του Ταμείου στη διαχείριση του ελληνικού οικονομικού προβλήματος. Ο τότε πρωθυπουργός προσπέρασε εκείνη την προειδοποίηση ή καλύτερα την αγνόησε. Αντί να πράξει τα δέοντα, να λάβει μέτρα ελέγχου των ελλειμμάτων, συνέχισε να συνομιλεί με τους αμερικανούς συμβούλους του και να φλερτάρει με την ιδέα εμπλοκής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Δεν μπορούσε σε εκείνη τη φάση να κατανοήσει τις συνέπειες των πράξεών του. Αποφεύγοντας τα όποια μέτρα διάσωσης, εγκλωβίστηκε και το Μάιο του 2010 αποδεχόμενος το μνημόνιο εγκατέστησε και το κλονισμένο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη.
Απάντηση
ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ14/10/201714:30
ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ : «Όταν λέω, υπερβάλλοντας, ότι όταν ήρθε το ΔΝΤ(στην Ελλάδα) κλείσαμε το θέμα σε δεκαπέντε ημέρες, το κλείσαμε σε δεκαπέντε ημέρες διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στον λαό». Και ο Στρος Καν καταλήγει: «Αλλά από την αρχή (ο Παπανδρέου) με είχε πάρει πολύ νωρίς τηλέφωνο. Με είχε πάρει από τον μήνα Νοέμβριο – Δεκέμβριο του 2009.
Απάντηση
Georgios 14/10/201714:29
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
Απάντηση
Είπαμε υπάρχουν λεφτά, γνωρίζαμε ότι δεν υπάρχουν14/10/201714:27
Ο Λοβέρδος ομολογεί δημοσίως ότι το ΠΑΣΟΚ κορόιδεψε τον ελληνικό λαό !!! 16-7-2011, Λοβέρδος:Κατά βάση το ΠΑΣΟΚ, ως αντιπολίτευση υπήρξε δημαγωγικό. Είπαμε ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν. Έκανε άλλα, ηρνείτο κάθε συζήτηση για διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμήσεις. Ήταν ένα κόμμα κατά βάση του όχι. Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε ακριβά το τα λεφτά υπάρχουν και η τελευταία κυβέρνησή του ήταν ανεπαρκής για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Απάντηση
Καημένα τρολλάκια14/10/201714:24
Πιάσατε δουλειά βλέπω! Τι να κάνουμε η αλήθεια πονάει, και όπως λέει και η λαική ρήση, » πάει μπροστά από το ψέμμα».
Απάντηση
Jimmis 14/10/201714:20
Ρε λαμόγια που μόνο να βρίζετε ξέρετε γιατί δεν βάζετε έστω ψευδώνυμο στα σχόλια σας ! Να σα πω γιατί ; Γιατί αυτά που γράφετε ξέρετε ότι είναι μόνον κακίες και ψέματα !
Απάντηση
ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ14/10/201714:20
ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ: Ο Παπανδρέου είναι μαλ… (con), ένας πραγματικός μαλ… (connard).
Απάντηση
Blur14/10/201714:18
Δεν παίζει, καποιος μας troll-αρει ασχημα!…
Απάντηση
Λεγκρέν14/10/201714:18
Ο Λεγκρέν ήταν από το 2011 ως τον Μάρτιο του 2014 σύμβουλος του Μπαρόζο, οπότε ήταν παρών σε κάποιες από τις πιο κρίσιμες στιγμές της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη. Αντί να επαναδιαπραγματευτούν ή να αναδιαρθρώσουν μεγάλο μέρος του χρέους, η ΕΕ, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ προχώρησαν σε δύο προγράμματα διάσωσης της Ελλάδας ύψους περισσοτέρων των 200 δισ, που άφησαν την οικονομία της χώρας κατεστραμμένη και εξίσου χρεωμένη.Τα χρέη της Ελλάδας θα έπρεπε να έχουν αναδιαρθρωθεί τον Μάιο του 2010. Αντ αυτού υπήρξε μια κλίση προς μια αυτοκαταστροφική λιτότητα υπογραμμίζει ο Λεγκρέν.
Απάντηση
ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ14/10/201714:17
χα,χα,χα!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!! ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΒΓΆΛΤΕ ΤΗ ΧΟΛΉ ΣΑΣ!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ… ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ….
Απάντηση
Σκάστε ελεύθερα!!!!14/10/201714:16
Και κοπανηθείτε όσο θέλετε. Ναι, έχει τη στόφα μεγάλου ηγέτη, και του το αναγνωρίζουν παγκοσμίως. Εμείς εδώ, λουζόμαστε τσιπροκαμμένους, μας έπεφτε πολύς ο Παπανδρέου, θέλαμε σκισμένα μνημόνια, όχι ρεαλισμό και μεταρρυθμίσεις.
Απάντηση
ΝΙΚ14/10/201721:23
Ε ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΟΣΙΑ–ΛΗΣΤΗΣ,ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΛΑΦΡΑ,ΟΠΩΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ.ΠΟΥ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Απάντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ14/10/201714:15
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ: Οσο για την ανόητη προσπάθειά του Παπανδρεου να φορτώσει το Μνημόνιο στον Κώστα Καραμανλή, δεν υπάρχει Ελληνας που να μη γνωρίζει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο πρωθυπουργός που υπέγραψε το Μνημόνιο και έφερε τους ξένους επικυρίαρχους στην Ελλάδα. Δεν το υπέγραψε ο Κώστας Καραμανλής, την υπογραφή στο επονείδιστο Μνημόνιο την έβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου, όχι ο Κώστας Καραμανλής. Αυτό το γεγονός δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ή να ξεχαστεί!
Απάντηση
Φυσικα το μνημονιο ….14/10/201718:36
το προκαλεσε ο βουδας που εχασε και την μιλια του μετα απο αυτα που προκαλεσε στην χωρα του. Αρκει να δει κανεις το ελλειμα που εκτιναχθηκε στην πρωθυπουργια του , και εφτασε 15,4% ενω μιλουσε για θωρακισμενη Ελληνικη οικονομια.Μεγαλος ζημιαρης και ο ασπρομαλλης που νομιμοποιησε κανα εκατομμυριο συμβασιουχος και ειναι προεδραραα τωρα.Παντος για τον μπουλη φημες λενε οτι παρακολουθει Game of Thrones καθημερινα για να παρει ιδεες πως θα κανει ηρωικη εισοδο στην πολιτικη
Απάντηση
ΝΙΚ14/10/201721:29
ΣΩΠΑ ΕΝΩ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ,ΜΙΑ ΕΞΥΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ.ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΗ ΠΑΣΟΚΟΛΑΙΛΑΠΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΜΕΙΟΔΟΤΗ,ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.
Απάντηση
Σούζαν Σάντλερ14/10/201714:12
Σούζαν Σάντλερ : Ο Παπανδρεου κατέστρεψε την χωρα του προς όφελος των τραπεζών!
Απάντηση
Τενεκές ξεγάνωτος. 14/10/201714:10
ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο εμπευστής του μνημονίου φτιάχνει νέο κόμμα και επιχειρεί να αντλήσει απο τον ΣΥΡΙΖΑ αντιμνημονιακές ψήφους. Ολονύκτιο πάρτι στο Δρομοκαίτιο. ΓΚΛΕΤΣΟΣ: Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο θεός να βάλει το χέρι του. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Παπανδρεου κανει το κομμα για να γλιτώσει τηνφυλακή! ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: Αν ο Γιώργος είχε αρ…ια θα έμενε στρατιώτης στο ΠΑΣΟΚ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Είναι θλιβερό να θέλει να ξανασώσει τη χώρα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ : ο Παπανδρέου θα λογοδοτήσει για το Καστελόριζο. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: οποίος διαθέτει 400 γραμμάρια μυαλό δεν είναι δυνατόν να πάει σε διάσπαση. ΚΑΣΣΗΣ: Ο Παπανδρέου είναι τενεκές ξεγάνωτος. ΔΗΜΟΥ: Τι σκέψεις μπορεί να κάνει μία κολοκύθα που έγινε κεφάλι; ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν ντρέπεσαι, ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Απάντηση
ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ14/10/201714:08
ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Ο Παπανδρέου είναι εκείνος που ως γιος του Ανδρέα ήταν υπουργός επί δεκαετίες στο κακό κράτος που έφερε την καταστροφή. Είναι εκείνος που μετά είπε το ιστορικό λεφτά υπάρχουν για να εκλεγεί πρωθυπουργός και μετά έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο. Είναι αυτός που το συνέταξε και το υπέγραψε αλλά ποτέ δεν το εφάρμοσε βυθίζοντάς μας βαθύτερα στην κρίση που κληρονόμησε. Είναι αυτός που έκανε τις μυστικές διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ ερήμην του ελληνικού λαού. Είναι εκείνος που υπερηφανευόταν για το δημιούργημά του, την τρόικα που θα μας έσωζε. Είναι ο ίδιος που διακήρυττε στα πέρατα του κόσμου ότι η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα. Που ταπεινώθηκε εμπρός στη Μέρκελ και το Σαρκοζί και τελικά παραιτήθηκε, πρώτα στον τότε αρχηγό της αντιπολίτευσης Α. Σαμαρά και μετά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Που στη συνέχεια καβάλησε τα αεροπλάνα και γύρισε όλο τον κόσμο, αλλά δεν ασχολήθηκε με τη χώρα που παρέδωσε στην τρόικα. Είναι αυτός που δεν ασχολήθηκε ούτε μια φορά με την εκλογική του περιφέρεια, την Αχαα, γιατί έλειπε στο εξωτερικό για δουλειές. Αλλά στη χώρα που βιώνει αυτά που όλοι ξέρουμε, αν μη τι άλλο ένας από τους βασικούς υπεύθυνους θα πρέπει πρώτα να απολογηθεί στους πολίτες και μετά να διεκδικήσει να μας ξανασώσει Γιατί λεφτά δεν υπάρχουν. Μνήμη όμως έχουμε
Απάντηση
βλημα που θελεις να σχολιαζεις και δημοσια.14/10/201714:07
σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα θα σε εχει μαζεψει για το ψυχιατρειο συριζοχρυσαυγιτη, διοτι ο παπανδρεου αν πηρες χαμπαρι δεν βραβευεται απο την χωρα σου , αλλα απο ολες τις αλλες της ευρωπης, τις ασοβαρες!
Απάντηση
Νίκ 14/10/201714:05
Βγήκατε πάλι αριστερόστροφα φασιστακια ; Κοπρίτες λαμόγια κλέφτες αριστεροί φασιστες δεξιοί φασιστες Καζάκηδες Χαρτορίχτρες καφετζούδες για να βρίσετε αυτόν που σας έσωσε απ την απόλυτη καταστροφή !
Απάντηση
ΑΣΤΟΣ14/10/201713:54
Σε οποιαδήποτε στοιχειωδώς ΣΟΒΑΡΗ Χώρα, θα ήταν ήδη βαθειά μέσα γιά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, το κρετινολαμόγιο…..
Απάντηση
Appe of sweden14/10/201716:18
Ενώ ο δικός σου που όταν κυβερνούσε προσέλαβε 200 χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους για να λάβει μόνο και μόνο ψήφους θα έπρεπε να τον κάνουμε εθνικό ήρωα.
Απάντηση
giannis14/10/201713:51
Μακραν ο παμεγιστος , ο ικανοτερος οσων κυβερνησαν τη χωρα μεχρι και σημερα!Καλυτερα, μετα τον Περικλη…ΑΥΤΟΣ!!
Απάντηση
Κώστας14/10/201714:46
Γιατί, τι παραπάνω είχε ο Περικλής; Επειδή ήταν αρχαίος; Αν ήταν κι ο Γιώργος αρχαίος, θα είχε αφήσει εποχή.
Απάντηση
Απλα πραγματα14/10/201713:49
Εισπρατει τα βραβεια της προδοσιας απο τους ξένους. Στην ελλαδα εισεπραξε το αιωνιο αναθεμα. Φτου σου.
Απάντηση
ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ….14/10/201714:31
….ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
Απάντηση
Καποιος14/10/201713:29
Ενας ηγετης απο το μελλον σε μια χωρα κολλημενη στο πιο σκοτεινο παρελθον
Απάντηση
Virtual14/10/201715:13
Γι αυτό μπερδεύεται με την αλυσίδα του ποδήλατου. Στο μέλλον υπάρχουν μόνο UFO.
Απάντηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ14/10/201714:30
Πες μας, μεγάλε, τι πίνεις, να το πιούμε και εμείς….Αποδεικνύεις, ότι, οντως, μας ….ψεκάζουν. Απλά, εμείς, έχουμε λίγο μεγαλύτερες αντοχές από εσένα….
Απάντηση
X.T.14/10/201714:07
Και συ ενας μ@λ…κ@ς περιοπής
Απάντηση
FGA14/10/201713:26
Παγκόσμιος, εξωστρεφής, που τιμάει την χώρα του, με θετική συνεισφορά και στα εθνικά και στα παγκόσμια θέματα, παρά την οποιαδήποτε καλόπιστη κριτική!
Απάντηση
HLI14/10/201713:10
Ηγέτες δεν υπάρχουν σήμερα, λαοπλάνοι ΝΑΙ υπάρχουν. Σήμερα ο κόσμος γνωρίζει τι συμβαίνει σε όλον τον κόσμο και μοιράζετε τις ιδέες όλων των κοινωνιών.
Απάντηση
rena14/10/201713:08
επανακαθορισμός του όρου ‘ηγέτης’. Μεγάλο ανέκδοτο!!!
Απάντηση
βραβευτηκε14/10/201713:05
Απο τους σοσιαλιστές γιατί έβαλε ην Ελλάδα στο μνημόνιο και ήρθε η οικονομική καταστροφή με ανεργία στο 25%, μισθούς των 600 ευρώ με 12ωρη εργασία, εξαντλητικές φορολογίες, κατασχέσεις σπιτιών και αυτοκτονίες;
Απάντηση
Appe of sweden14/10/201716:16
Διότι αυτούς που είχες ψηφίσει προηγούμενος, τους ενδιέφερε πρωτίστως να βολέψουν τα κομματικά τους κοπρόσκυλα χωρίς να τους ενδιαφέρει το γενικό καλό του ελληνικού λαού.
Απάντηση
Νίκος τριαντης14/10/201713:05
Γιώργο γύρισε, να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κίνημα λαού. Να εκφράσει τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας.ειναι κρίμα να κυβερνούν οι αναρχοαπλυτοι των εξαρχειων μαζί με τα λαμόγια τύπου Καμμένου και Νικολοπούλου.
Απάντηση
samakos14/10/201713:04
Aυτό που έκανε ο Παπανδρέου την συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα το έκαναν ηγέτες όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Καραμανλής, ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δηλαδή οποιοσδήποτε σοβαρός ηγέτης έβλεπε με προοπτική χρόνου το αυτονόητο δηλαδή …..στην αντίθετη περίπτωση αυτή τη στιγμή μετά από 7 χρόνια θα είχαμε εμφύλιο,φτώχεια, απώλεια εδαφών .
Απάντηση
Καποιος14/10/201714:32
Εχεις απολυτο δικαιο αν και μερικες φορες απορω αν το αξιζαμε που αποφυγαμε τα χειροτερα. Ενα σοκ θα μπορουσε να βαλει λιγο μυαλο σε καποιους, αυτους που σημερα θα εβριζαν τον Παπανδρεου επειδη δεν θα ειχε υπογραψει το 2010 το μνημονιο
Απάντηση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ14/10/201713:02
Καταλάβατε τώρα γιατί έχουμε μνημόνια. Ο οικονομικός δολοφόνος βραβεύτηκε κιόλας….
Απάντηση
FASMAL14/10/201712:55
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ) ΣΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ)
Απάντηση
Appe of sweden14/10/201716:13
Εάν η ζήλεια ήταν ψώρα θα είχε γεμίσει όλη η χώρα. Όπως είπαμε και προχθές εσείς οι Ελληνάρες. Για πες μας ποιον άλλο πολιτικό προτείνεις που είναι πιο ηθικός για να μπορούμε να πιάσουμε και εμείς οι άλλοι εσάς τους καθαρούς Έλληνες, μια που είστε υποδείγματα στην πληρωμή φόρων, και που δεν δουλεύετε μαύρα. Μόνο τους ιδιωτικούς υπάλληλους σέβομαι στην Ελλάδα, διότι και τους κακοπληρώνουν και τους κακομεταχειρίζονται οι εργοδότες τους.
Απάντηση
Ενας14/10/201714:34
Δεν ειναι δικη του πατριδα, ειναι δικη σου και φαινεται και απο το ποσο καλα γραφεις στη μητρικη (?) σου γλωσσα.
Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: