Η Ραχήλ Μακρή ξανά κατά της Μπεκατώρου: «Δέχομαι επιθέσεις ακόμα και από… τηλεμαρούλια» (Vid)

http://dailymedia.gr

«Σφάζει» ξανά τη Μαρία Μπεκατώρου στη νέα της συνέντευξη!
Μια «έξω απ’ τα δόντια» συνέντευξη παραχώρησε η Ραχήλ Μακρή στο «Celebrity Life Game» και τον Κεν Αλεξανδράτο μιλώντας για την πολιτική, τη σχέση με τα παιδιά της, αλλά και για τον σεξισμό στη Βουλή.

«Η ενασχόλησή μου με την πολιτική δεν έχει τελειώσει», δηλώνει ξεκινώντας, λίγο αργότερα, όμως, κάνει λόγο για ύψιστο λειτούργημα.

«Νομίζω ότι στο εξωτερικό θα είχα πετύχει ως πολιτικός. Εδώ είμαι μια αποτυχημένη πολιτικός, γιατί εδώ δεν αποδέχονται τέτοιους πολιτικούς. Εδώ είναι μια ακραία συντηρητική κοινωνία που δεν αποδέχεται τίποτα άλλο παρά την κομματικοποίηση και την ένταξη σε μαντριά κομματικά. Οι ξένοι έχουν μια διαφορετική νοοτροπία. Είναι πιο επαναστατικοί, πιο διεκδικητικοί», σχολίασε.

Όσο για τον σεξισμό στη Βουλή και την τηλεόραση;

«Έχω επιθέσεις ακόμα και από παρουσιάστριες – τηλεμαρούλια. Από γλάστρες τώρα να δέχεσαι τέτοια;», είπε αναφερόμενη (όχι μόνο ) στη Μαρία Μπεκατώρου.

«Μ’ αυτό το άτομο να βρεθώ, για ποιο λόγο; Δεν έχω να πω και τίποτα. Δε σπαταλάω χρόνο σε ανθρώπους αδιάφορους. Δεν έχει τίποτα να μου προσφέρει η γυναίκα αυτή. Προτιμώ να ασχολούμαι με σημαντικούς ανθρώπους», λέει για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Το να στην πέσουν -να το πω στην αργκό- στη Βουλή είναι κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Αφύσικος είναι ο σεξισμός, είναι αρρώστια, κάτι πολύ επικίνδυνο», παραδέχτηκε, εξομολογούμενη παράλληλα πως έχει δεχτεί απειλές μέχρι και για τη ζωή της.

Ποιους άλλους έβαλε στο στόχαστρο; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί!

 

Αρέσει σε %d bloggers: