ΣΟΚ! ΕΛΛΗΝΑΣ διπλωμάτης στα «δίχτυα» Τουρκάλας κατασκόπου…

http://www.tsekouratoi.net

Με πολύ ενδιαφέρον και μέγιστη περιέργεια διαβάσαμε την είδηση ότι Έλληνας διπλωμάτης, ο οποίος υπηρετεί στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, έχει στενές σχέσεις με Τουρκάλα που μεταφέρθηκε από την Τουρκία στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας.

Σας μεταφέρουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη, όπως τη διαβάσαμε στο koukfamily.blogspot.gr:

Με την αναρρίχηση

του Αλέξη Τσίπρα στην Εξουσία, στην τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα, “εμφανίζεται” ως Α΄ τάξεως Σύμβουλος η κ. Φέιζα Μ@@@@@@@ με αντικείμενο το “προσφυγικό – μεταναστευτικό”!Κακές γλώσσες μας ενημέρωσαν ότι, η εν λόγω κυρία έχει “τρυφερή σχέση” με σπουδαίο Έλληνα διπλωμάτη ο οποίος υπηρετεί στο ΥΠΕΞ της Ελλάδος! Είχε δε,  υπηρετήσει  πριν την τοποθέτησή του στο Υπουργείο Εξωτερικών μας, στην ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα!

Οι κακές γλώσσες λένε πως η “τρυφερή σχέση” δημιουργήθηκε όταν ο διπλωμάτης μας βρισκόταν στην Πρεσβεία μας στην Άγκυρα!

Και όλως τυχαίως, μόλις έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο διπλωμάτης μας ανέλαβε πόστο στην Αθήνα, μεταφέρθηκε και η εν λόγω κυρία στην τουρκική Πρεσβεία της Αθήνας!

Γνωρίζει ο Πρωθυπουργός μας το γεγονός;; Το γνωρίζει ο ΥΠΕΞ μας Νίκος Κοτζιάς;; Η ΝΔ γνωρίζει κάτι επί αυτού ή βυζαίνει γάλα ακόμη;; Ο “σύντροφος” Πάνος γνωρίζει να μας πει κάτι;;

Γιατί, η Φέιζα, όπως μας λένε, είναι μια καλλονή εκτός των άλλων! Όπως θα μπορούσε να είναι μια Μάτα Χάρι  της ΜΥΤ, νέας κοπής!!

Αρέσει σε %d bloggers: