ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ: Ανοιχτά υπέρ της διαπλοκής και της Δεξιάς η Ζωή

www.periodista.gr
Δεκανίκι της Δεξιάς και των διαπλεκόμενων συμφερόντων η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Στασίδι στα ΜΜΕ της διαπλοκής και της Δεξιάς έχει πιάσει η επικεφαλής του «νέου Ποταμιού», του νέου πολιτικού μορφώματος με την επωνυμία «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι μάσκες πλέον πέφτουν, αφού χωρίς να τηρεί κανένα πρόσχημα η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, την οποία ο λαός – παρέα με τους υπόλοιπους αποστάτες – την έστειλε στο σπίτι της στις τελευταίες εκλογές, βγαίνει ανοιχτά υπέρ της διαπλοκής, της μιντιακής ολιγαρχίας και δείχνει να παίζει… το παιχνίδι της Δεξιάς. Δεν κατάφερε παρέα με τους υπόλοιπους αποστάτες να επιτύχουν συμβάλλουν στην παλινόρθωση της Δεξιάς και τώρα συμμαχεί στο παρασκήνιο με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και τις χρεοκοπημένες πολιτικές δυνάμεις του χθες για να προκαλέσει – έτσι νομίζει – πλήγματα στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπογραμμίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάψει να υπάρχει από τον Αύγουστο του 2015» και «μέχρι σήμερα παραβιάζει κατάφωρα την εντολή των πολιτών».

Με αφορμή τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, η κ. Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για «εξόφθαλμη προσπάθεια να στηθεί η νέα διαπλοκή για τη νεομνημονιακή εξουσία, μέσα από μια σύγκρουση με όρους μαφίας». Είναι προφανές ότι η ίδια θέλει να μείνει στη θέση της το καρκίνωμα που λειτούργησε παράνομα και παρασιτικά στη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θέλει να διαταραχτεί τίποτα και κυρίως να μην… κουνηθεί το σύστημα των νταβατζήδων που την στηρίζει και τη χρησιμοποιεί δημιουργώντας μια θλιβερή εικόνα που προκαλεί τα χειρότερα των συναισθημάτων σε κάθε Δημοκράτη, σε κάθε Αριστερό.

Σχολιάζοντας την κυβερνητική πρόταση για το νέο εκλογικό νόμο η πρώην πρόεδρος της Βουλής εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας «θα πρέπει να σκεφτεί ότι η διατήρηση του ορίου εισόδου στη Βουλή θα τον βρει να αγωνιά για το εκλογικό αποτέλεσμα».

Αντίθετα, εμφανίστηκε αισιόδοξη (ΕΔΩ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΠΛΕΟΝ) δηλώνοντας ότι η «Πλεύση Ελεθερίας στοχεύει στη διακυβέρνηση και δεν φοβάται καμία εκλογική μεθόδευση».

Τέλος, σημειώνει ότι στις 19 Ιουλίου θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου στο Πάρκο Ελευθερίας τα επόμενα βήματα συγκρότησης της «Πλεύσης Ελευθερίας».

«Το θέμα δεν είναι η ανακύκλωση κάποιων από εμάς στο πολιτικό στερέωμα, αλλά το να έρθουν η κοινωνία και οι νέες γενιές στο προσκήνιο», αναφέρει.

Αρέσει σε %d bloggers: