Γκάφα Άδωνι: Έκανε ψεκασμένη ανάρτηση για Ισλαμιστές – Του την είπε ο Καρίπογλου (ΦΩΤΟ)

www.thecaller.gr
Μεγάλη γκάφα στο twitter έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό, ένα «ψεκασμένο» άρθρο με τίτλο «Ισλαμική αθλιότητα στη Β. Ελλάδα, ΜΗΝ τους ανέχεστε!» το οποίο ήταν ψευδές και παραπλανητικό.
Αμέσως επενέβη ο υποψήφιος με τη ΝΔ, Αντύπας Καρίπογλου λέγοντας του να ότι «δεν βλάπτει να ελέγχουμε πριν ανεβάσουμε μια ανοησία (μα defence-point;)» .
Κάτω από το σχετικό ποστ τα σχόλια έπεσαν «βροχή».
ad09989000

ad9987778890
Aξίζει πάντως να υπενθυμιστεί ότι ο πατήρ Χρυσόστομος Μπένος διέψευσε το παραπάνω δημοσίευμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Με αισθήματα έκπληξης, διάβασα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδος Νεάπολης – Καβάλας, πως οι φιλοξενούμενοι πρόσφυγες οι οποίοι και διαμένουν προσωρινά στο κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, «απαίτησαν» από τον Ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού της πόλεως, να σταματήσει τις κωδωνοκρουσίες διότι αυτές προσβάλλουν την θρησκευτική τους παραδοχή! Ταυτόχρονα, στο ως άνω δημοσίευμα, αναφέρεται ότι οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες, τάχα, ποδοπάτησαν πρόσφορα που η Μητρόπολη τους απέστειλε για την σίτιση τους…! Διαψεύδω, ρητώς και κατηγορηματικώς, ως Πρωτοσύγγελλος της Ι. Μητροπόλεως καθώς και ως προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού την ως άνω «είδηση»!».

“Προ αυτής της περίεργης δημοσιεύσεως, θα περιμέναμε την επικοινωνία της εφημερίδος προς την Ιερά Μητρόπολη ώστε να μην χρειαστεί να προβούμε σε διάψευση του δημοσιεύματος της”.

Αρέσει σε %d bloggers: