Ζωή Κασιδιάρη

http://www.tovima.gr/
Στην ελληνική πολιτική ζωή κυκλοφορεί εσχάτως ένα αποτρόπαιο τέρας. Ούτε άνδρας ούτε γυναίκα. Ούτε δεξιό ούτε αριστερό. Ούτε καινούργιο ούτε παλιό.

Κάτι παράξενο, απροσδιόριστο, ετερόκλητο και ταυτοχρόνως υποδόρια επικίνδυνο.

Είναι επικίνδυνο επειδή, σε αντίθεση με τα ερμαφρόδιτα πολιτικά χαρακτηριστικά του, διαθέτει μια συγκροτημένη μέθοδο και μια διαμορφωμένη αντίληψη που το καθιστούν ελκυστικό.

Ορισμένοι ίσως ισχυριστούν ότι τόσο η μέθοδος όσο και η αντίληψη κινούνται στα όρια της ψύχωσης και εμπίπτουν ενδεχομένως στην αρμοδιότητα της ψυχιατρικής επιστήμης. Αυτό όμως δεν τις καθιστά λιγότερο επικίνδυνες.

Διότι σε μια ήδη διαταραγμένη κοινωνία η διαταραχή δεν αποτελεί εμπόδιο. Ισα-ίσα. Λειτουργεί ενίοτε ως μηχανισμός ταύτισης και ως άσκηση γοητείας.

Η μέθοδος που ακολουθεί το ιδιόμορφο αυτό τέρας είναι ένα μείγμα ελέγχου και καταγγελίας. Μόνο που το τέρας υποδύεται ταυτοχρόνως και τον μηνυτή και τον δικαστή.

Κατά κανόνα έχει εκδώσει ετυμηγορία (κατά του «συστήματος» ή κατά συγκεκριμένων προσώπων…) συνοπτικά, απλουστευτικά και ισοπεδωτικά, χωρίς να ακούει την άλλη πλευρά.

Διότι το τέρας ακούει μόνο τον εαυτό του.

Η αντίληψη είναι ο κυνισμός. Μπορεί, ας πούμε, να υπερασπίζεσαι βιαστές ή να δέρνεις Πακιστανούς αλλά ταυτοχρόνως να ελέγχεις τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Στον εαυτό σου τα επιτρέπεις όλα. Στους άλλους υποψιάζεσαι τα πάντα. Για το τέρας «η Κόλαση είναι ο Αλλος».

Διότι το τέρας πιστεύει μόνο στον εαυτό του.

Θα αδικούσα την απήχησή του αν αναφερόμουν μόνο στη μέθοδο ή στην αντίληψη και αποσιωπούσα το στυλ.

Το στυλ είναι θρασύ, επιθετικό, αυστηρό, αγενές, άτεγκτο, μυώδες. Κατήγορος και μπράβος ταυτοχρόνως.

Δεν σηκώνει δεύτερη κουβέντα. Δεν κατανοεί τα εμπόδια που ορθώνουν μπροστά του όσοι δεν συμμερίζονται τις επιδιώξεις του.

Δεν αποδέχεται πλαίσια και κανόνες, πέρα απ’ όσους υπηρετούν τους στόχους του.

Δεν ανέχεται τον αντίλογο. Δεν πιστεύει στον διάλογο. Δεν έχει όρια. Το ενδιαφέρει μόνο η καταδίκη (των άλλων). Και τελικά η επιβολή (η δική του).

Νομίζω ότι κάνουν μεγάλο λάθος όσοι το υποτιμούν. Οσοι το θεωρούν γραφικό, ανώδυνο, ακόμη και διασκεδαστικό.

Διότι η ωμή αλήθεια είναι ότι κανένα τέτοιο τέρας δεν θα υπήρχε αν δεν εξέφραζε πολλά μικρά τερατάκια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Είναι τα δημιουργήματα του παθολογικού προσχήματος κάποιων «έξω» εναντίον κάποιων «μέσα» και κάποιων «κάτω» εναντίον κάποιων «επάνω».

Κι από τη Ζωή ή τον Κασιδιάρη όλο και κάποιος γιατρός ή ψηφοφόρος μπορεί κάποια στιγμή να σε γλιτώσει.

Αλλά με τη Ζωή Κασιδιάρη τα πράγματα είναι πολύ πιο μπερδεμένα.

ΣΧΟΛΙΑ:

ο πρετεντερης δικαιώνεται | 18/03/2015 20:25
Αποδυκνειεται προφητικό το άρθρο ,η πραγματικότητα ξεπερνά αυτό που σκιαγραφεί .ολοι οι προηγούμενοι σχολιαστές που γράφετε αρνητικά για αυτά που λέει ο πρετεντερης ξυδακι όπως λέει ο καθοδηγητής σας φωτοπουλος .η ζωή ειναι επικυνδυνη
ζωη Πατακουαπάντηση135

Κατάντια ianis κλπ | 06/02/2015 20:41
Αγαπητέ κύριε ianis νομίζω πως δεν υπάρχει άλλο άρθρο που να σκιαγραφεί την απόλυτη μανιοκατάθλιψη εναντίον κάθε τι αριστερού. Στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ διδάσκουν Μαρξισμό, κι ας μην είναι μαρξιστική η χώρα. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, διδάσκουν τερατολογία και μισογυνισμό: Και μάλιστα από εναντίον γυναίκας, που σήμερα εξελέγη Πρόεδρος του Κοινοβουλίου κια με τις ψήφους αυτών που υπηρετούσες δικολαβικώς. Αυτό κι αν δεν είναι κατάντια για την γραφίδα σου…
Γιώργος Δημ. Μόσχοςαπάντηση1042

Πρετεντέρης Γιάννης | 06/02/2015 16:00
Αυτό θα πει ψυχανάλυση μπράβο γιανη περιγράφεις πολύ καλά τον εαυτό σου.
petros saronαπάντηση2933

Ακραίος Γιάννη; | 06/02/2015 14:50
Το άρθρο σου είναι μια πολιτική κενολογία και γι’αυτό χρησιμοποιείς λυρικές ασάφειες.Επιμένεις στη θεωρία των δύο άκρων Γιάννη μετά από τόσο καιρό;Περίμενα ότι με τον Μπαλτάκο θα μαζευόσουν λίγο.Όπως και να’χει χαίρωμαι που επιτέλους άρχισες να διαβάζεις βιοπολιτική,επιρροές που φαίνονται καθαρά στην «ανάλυσή» σου για το στυλ του τέρατος ,το γενικό ύφος του και όχι μεμονομένα χαρακτηριστικά του.Σωστός, πάντα έλεγα ότι είσαι Φουκωικός καταβάθος…
Γιώργοςαπάντηση1123

Ετσέ!!! | 03/05/2013 14:00
Μπράβο κε Πρετεντέρη!!!Ακούς εκεί μια εκλεγμένη βουλευτής της Αριστεράς να κάνει τη δουλειά της (έστω και με ακραίο τρόπο). Μα τι λέω? Να συλληφθούν πάραυτα όσοι κι όσες δηλώνουν αριστεροί/ές και να πάνε στα ξερονήσια. Έτσι θα φιμωθεί η Αριστερά κι ο λαός θα σε ακουει νυχθημερόν να υπερασπίζεσαι το συνάφι σου βλέπε λαμόγια, πληρωμένοι δημοσιογραφοι, φερέφωνα των μεγαλοκαρχαριών της χώρας. Έχεις μεγάλη ευθύνη για το κατάντημά μας κι εσύ με την προπαγάνδα σου υπέρ Γιωργάκη και Μνημονίου. Κι εύχομαι να πληρώσεις και σε τούτον και στον άλλο κόσμο…
epizoitisαπάντηση6938

που πήγαν τα τρόλια; | 20/04/2013 16:45
Ερώτημα: πού πήγαν τα τρόλια της (χρυσής) Αυγής;;; Τα likes σε σχόλια που είναι υπέρ του πρετεντέρη είναι περισσότερα από τα dislikes!!! Βρήκαν αλλού «ταξικό εχθρό» και τον κατακεραυνώνουν με clicks???
Katinaαπάντηση2411

1.500.000 | 17/04/2013 18:55
Σήμερα πάτησα «ΖΩΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ» στο google και μου έβγαλε 1.500.000 εγγραφές!!!! Ενάμιση εκατομμύριο!!! Η λέξη «ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ» έχει 1.200.000 εγγραφές. Συμπέρασμα: Γιάννη Πρετεντέρη με το άρθρο σου αυτό ξεπέρασες …ακόμα και τον εαυτό σου!!! Συνέχισε έτσι!
Kikoαπάντηση4119

Βολταίρο έχετε διαβάσει; | 16/04/2013 15:45
Βολταίρος: «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ, και με την ίδια μου τη ζωή αν χρειαστεί, το δικαίωμά σου να το λες ελεύθερα.» Καμία σχέση δηλαδή με τους μαυροκόκκινους φασίστες που έχουμε γεμίσει… Τα τερατάκια όπως εύστοχα λέει ο Πρετεντέρης.
…ή μόνο Χίτλερ και Μαρξ;;απάντηση3643
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε …ή μόνο Χίτλερ και Μαρξ;;
Απάντηση | 06/02/2015 17:31
Μαλλον εσυ δεν διαβασες Βολταιρο. Ειναι μια ρηση που αποδοθηκε στον Βολταιρο απο την Evelyn Beatrice Hall χωρις να εχει ιδεα ο καημενος. Ετσι πριν κανουμε τον εξυπνο ας ρωτησουμε τουλαχιστον τον κυριο Γοογκλη …
Ιδομενευςαπάντηση22

1.070.000 | 15/04/2013 13:22
Πάτησα «Ζωή Κασιδιάρη» στο google και μου έβγαλε 1.070.000 εγγραφές!!!! Ένα εκατομμύριο εβδομήντα χιλιάδες!!! Αυτό και μόνο τα λέει όλα!!! Μπράβο Πρετεντέρη! Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει εδώ και μήνες. Συνέχισε, μη μασάς!
Kikoαπάντηση4729
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Kiko
Απάντηση | 15/04/2013 18:33
Εμένα μου βγάζει 1.340.000 εγγραφές στο google το «Ζωή Κασιδιάρη»!!! Μάλιστα, όταν πατάω «Ζωή» και κενό μου βγάζει κατά σειρά «Λάσκαρη», «Κασιδιάρη», «και κότα» και 4η «Κωνσταντοπούλου» !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ζωγράφισες ρε Πρετεντέρη… Έγραψες! Θα της μείνει για πάντα το ψευδώνυμο. Την έσφαξες με το βαμβάκι. Ωραίος!
Φαν Πρετεντέρηαπάντηση2314

Πάντα τέτοια! | 15/04/2013 12:04
Εύχομαι πάντα να αναδεικνύετε τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος, όπως κάνετε σε αυτό το άρθρο σας κύριε Πρετεντέρη! Για όποιον/όποια δεν το πρόσεξε: το επικίνδυνο δεν είναι απλά το τέρας «Ζωή Κασιδιάρη». Είναι κυρίως τα τερατάκια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και του δίνουν μέλλον…
D.F.απάντηση4234

OΛΓΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ | 14/04/2013 19:32
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΓΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ
OΛΓΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗαπάντηση6144

ΕΥΓΕ!!!! | 14/04/2013 09:37
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ EVER!!!!!! ΑΠΛΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ…
Μάριοςαπάντηση5546

παλιοκοριτσό! | 12/04/2013 21:16
…Όλγα Πρετεντερη!
Καρμποναροςαπάντηση3234

«Απόλυτη συμφωνία» | 11/04/2013 09:35
Συγχαρητήρια, κύριε Πρετεντέρη. Συμφωνώ απολύτως με το άρθρο σας. Φυσικά και η «ζωή κασιδιάρη» είναι ένα «τέρας¨, φυσικά και αφορά πολλούς από εμάς, μα πιο πολύ από τη «ζωή» αφορά πρωτίστως ΕΣΑΣ προσωπικά.
lenaαπάντηση2434

Το δεξί χέρι της εξουσίας | 11/04/2013 00:23
Κι εγώ άμα είχα 10 σωματοφύλακες και διασυνδέσεις με υπουργούς και επιχειρηματίες θα έγραφα τέτοια κακεντρεχή άρθρα . Κατά τα άλλα ,όταν δημοσιογράφοι τέτοιου επιπέδου αναφέρονται στην έννοια της δημοσιογραφικής ελευθερίας , εννοούν να μπορούν ασύδοτα να γράφουν και να λένε ό,τι θέλουν από καθέδρας . Πάντως ο τυπάκος αυτός ξέρει τι κάνει .Γράφει έτσι γιατί ακόμη και η χυδαία ανάλυση είναι ανάλυση και πουλάει . Από το να μην ασχολούνται μαζί σου καθόλου,καλύτερα να ασχολούνται αρνητικά . Σ’ αυτό πετυχαίνει διάνα. Αισθάνεται άλλωστε παντοδύναμος με τόσες γνωριμίες .
rigasαπάντηση7040

ΚΟΤΣΙΔΟΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ | 10/04/2013 18:38
Συμφωνώ απόλυτα. Να προσθέσω μόνο ότι η μοναδική διαφορά των δύο άκρων είναι στο μήκος του μαλλιού: Οι ΜΕΝ είναι με κοτσίδα (συνήθως) και οι ΔΕΝ καραφλοί, κασιδιάρηδες δηλαδή (συνήθως). Εξ ου και ο τίτλος
helliconsαπάντηση1740

Θεέ μου, ποσο χαμηλά έπεσα… | 10/04/2013 15:04
Μπορεί, ας πούμε, να υπερασπίζεσαι βιαστές ή να δέρνεις Πακιστανούς αλλά ταυτοχρόνως να ελέγχεις τη διαφθορά και τη διαπλοκή. ============ Εχμ… Στα άρθρα σας δεν διαλαλείτε σε όλους τους τόνους την πίστη σας στους δημοκρατικούς θεσμούς, την συντεταγμένη εξουσία, και την σημασία που έχουν? Μόλις μάθαμε ότι οι νομικοί που, σύμφωνα με το νόμο και το Σύνταγμα, υπερασπίζονται κατηγορούμενους για συγκεκριμένα εγκλήματα, οφείλουν να απαξιώνονται και…δεν δικαιούνται δια να ομιλούν όσον αφορά τα κοινά! Επίσης…το «ούτε αριστερό ούτε δεξιό» και το «ούτε καινούριο ούτε παλιό» να το καταλάβω. Το «ούτε άντρας ούτε γυναίκα»(!)…τι ρόλο βαράει? Για ονομα!(του Βενιζέλου!)
mikeman_23απάντηση3015
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε mikeman_23
Απάντηση | 12/04/2013 12:19
Το να υπερασπιζεται ενας δικηγορος καποιον κατηγορουμενο δεν προκειται φυσικα για ηθικο ατοπημα, εδω ομως εχει να κανει με τον τροπο ασκησης της δικηγοριας…με ψευτικες βεβαιωσεις, αναβολες και αλλα κολπακια που δεν τιμουν το δικηγορικο επαγγελμα.
Σ. B.απάντηση84

Αντώνης Βενιζέλος, Βαγγέλης Κουβέλης και Φώτης Σαμαράς | 10/04/2013 12:30
Ενας φίλος, μου είπε: «Αντί ο Πρετεντέρης να ασχολείται με τα σύγχρονα πολιτικά μορφώματα-εκτρώματα, Αντώνη Βενιζέλο, Βαγγέλη Κουβέλη και Φώτη Σαμαρά, ασχολείται με την Ζωή Κασιδιάρη που, επί της ουσίας, ούτε κυβερνά, ούτε διαπραγματεύται, ούτε λεηλατεί δημοκρατικά τους Ελληνες…» Και ένας άλλος φίλος, του απάντησε: «Ο εργοδότης έχει πάντα δίκιο και ο Γιάννης το σέβεται απολύτως, απολύτως!!!»
Ταπεινός Δημογέρονταςαπάντηση7228

Άδικο έχει ο Πρετεντέρης; | 10/04/2013 10:11
Πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με τον Πρετεντέρη. Μια χαρά τα λέει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Σε ποιο σημείο δηλαδή κάνει λάθος; Σας έτσουξε επειδή αποκαλύπτει το σιχαμερό που όλοι βλέπουμε και κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε; Από τα σχόλια των συριζαίων καταλαβαίνει κανείς για τι κόμμα έκτρωμα πρόκειται. Εκεί μέσα έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι κάτι που σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθει.
Βιοπαλαιστήςαπάντηση5674
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Βιοπαλαιστής
Απάντηση | 10/04/2013 15:06
Μας τσούζει, πράγματι, επειδή συγκαλύπτει, στηρίζει και υπηρετεί, για ίδιον όφελος και μόνο, το σιχαμερό που ζούμε τρία χρόνια τώρα, το οποίο μας κυβερνάει, μας πηδάει, μας λεηλατεί και κόβει το μέλλον των παιδιών… Και μάλλον εσύ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, αν και βιοπαλαιστής…
Ταπεινός Δημογέρονταςαπάντηση2222

Υπάρχουν και χειρότερα… | 10/04/2013 02:43
πχ Ολγα Πρετεντέρη.
Takisαπάντηση7431

…στο εξωτικό Πρετεντεριστάν… | 10/04/2013 00:57
…οι κατηγορούμενοι για βιασμό δεν δικαιούνται συνηγόρου υπεράσπισης (παρακαλώ να διευκρινίσετε για τα άλλα αδικήματα) …οι πολιτικές αναλύσεις δεν περιέχουν στάλα …πολιτικής ανάλυσης …η ουσία των γεγονότων αποσιωπάται, για να αερολογήσουμε με την ησυχία μας περί του «στυλ» Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε… …
FuZzy Logicαπάντηση2823

Της μπούρδας το ευαγγέλιο | 10/04/2013 00:36
To τέρας μάλλον είστε εσείς κύριε Πρετεντέρη , που τρομοκρατείτε με το χυδαίο ύφος σας κάθε βράδυ τους Έλληνες .
MAGDAαπάντηση7630

πεφτουν οι μασκες | 09/04/2013 23:43
Αποκαλυπτεται η αγριοτητα του ταξικου πολεμου μερα με τη μερα. (Α και οσο για την ΖΚ, ημασταν συμφοιτητες και ειναι απο τους πιο γλυκους ανθρωπους που υπαρχουν!)
Παναγιωτηςαπάντηση3624
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Παναγιωτης
Απάντηση | 10/04/2013 19:00
Ακόμα στο «ταξικό πόλεμο » ‘εχουν μείνει ορισμένοι Φωτόπουλοι, ΠΑΜΕΔΕΣ,ελάχιστοι Συριζαίοι.Έχουμε χρεωκοπήσει και αυτοί κάνουν απεργίες ταξικούς.Ενάντια στο κεφάλαιο και την πλουτοκρατία. Καλή κοπέλλα η Ζωή και έξυπνη με το παραπάνω.Αυτήν την εξυπνάδα δεν την εκπέμπει στην φτύνει κατάμουτρα,γνήσια απόγονος του άλλου «έξυπνου » του πατέρα της.Αλήθεια τον θυμάται κανείς στο ειδικό δικαστήριο για τον Παπανδρέου.Τί ήθος, τι ύφος, και τι πάθος.Καλή ζωή συμπατριώτες,να έχουμε την υγειά μας γιατί τίποτα άλλο δεν έχουμε.Όλα τα άλλα εξαρτώνται από τα δανεικά που μας δίνουν και μας γδέρνουν.Εμπρός λοιπόν για αγώνες λαικούς.
ιωάννης Βαρβαρίγοςαπάντηση36

την εζησα | 09/04/2013 21:46
την κ. Ζωη την εζησα λιγες φορες στα δικαστηρια της θεσ/κης. Δεν εχω ξαναζησει τετοια χυδαιοτητα και τετοιο προπηλακισμο. ενα χυδαιο κοριτσι, αλλα και πολυ επικινδυνο.
κορφοςαπάντηση2639

Έσκισε το άρθρο | 09/04/2013 20:47
Έσκισε το άρθρο. Γιατί; Διότι όταν ασκείς τέτοιου είδους καθήκοντα όπου διακυβεύεται το μέλλον του τόπου, υπάρχει κάτι που λέγεται ΚΡΑΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. Συγγνώμη για τα κεφαλαία, έχω απηυδύσει. Τι είδους ανρώπους στείλαμε στη βουλή; Φωνασκούντες και φωνακλάδες υπάρχουν πολλοί, το δύσκολο είναι να διαπραγματεύεσαι και να καταννοείς.
Hello? You know ‘προσχήματα΄;απάντηση1920

Ζωη διαμαρτυρεται για το «αντε» του Βενιζελου στον Κασιδιαρη… | 09/04/2013 19:44
Απο τα πρακτικα της γνωστης συνεδριασης. Τα σχολια δικα σας. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙ∆ΙΑΡΗΣ: Αυτός το ξεκίνησε. Εγώ προσπαθώ πειστικά και µε σοβαρό ύφος. Αυτός ο γελοίος το ξεκίνησε! (Θόρυβος στην αίθουσα) ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Βρε, άντε από δω πέρα! ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εσείς τι κάνετε; ∆ιευθύνετε; ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Κάντε τη δουλειά σας! ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Να µην κάνετε χειρονοµίες, κύριε Βενιζέλο. ∆εν θα κάνετε χειρονοµίες στην Επιτροπή! Ούτε θα λέτε «άντε» σε µέλη της Επιτροπής! Και χειρονοµίες δεν θα ξανακάνετε Κανενα σχολιο
Δημήτρηςαπάντηση78

Μας την πεφτουν συντροφοι!!! | 09/04/2013 18:37
Μας κανουνε πολεμο κανονικα!! Δεν μπορουμε να πουμε το παραμικρο και δεχομαστε επιθεση. Λεμε οτι θα επαναφερουμε τους μισθους και αμεσως μας ρωτανε που θα βρουμε τα λεφτα!! Δεν μπορουμε πλεον να αρθρωσουμε λογο στα σατανικα τσοντοκαναλα. Την επομενη της συλληψης των παιδιων με τα καλσνικοφ εξεφρασε η Δουρου την ευλογη θεση της οτι δεν ξερουμε αν ανηκουν στο χωρο της ακρας αριστερας κι αμεσως πεταχτηκε ο προπαγανδιστης Πρετεντερης να της υπενθυμισει οτι οι ιδιοι φωναζανε υπερ της αναρχιας!! Ειναι σωστα πραγματα αυτα??? Να μην μπορουν οι βουλευτες του συριζα να πουνε την αληθεια στον κοσμο χωρις να τους διακοπτει κανεις????
Gguuαπάντηση1712

Τα νερά του Κασιδιάρη και του Πρετεντέρη | 09/04/2013 18:31
Θα μπορούσες να το ονομάσεις Ευάγγελο Κασιδιάρη ή Άδωνη Βενιζέλο ή και ακόμη χάριν αυτοσαρκασμού Ηλία Πρετεντέρη (μην ξεχνάμε ότι εκτός από τον Κασιδιάρη που πετάει νερά και άλλα και ο Πρετεντέρης έχει πετάξει μπουκάλια με νερό ως φίλαθλος διότι εξεμάνη όπως και ο Γιάννης Κασιδιάρης, συγνώμη Ηλίας Κσιαδιάρης). Δεδομένου ότι ποιείς την νήσσαν Πρετεντέρη (καθότι άξιος ο μισθός σου) είσαι καθόλα προβλέψιμος στο άρθρο σου. Δεν μας είπες όμως για τα τέρατα της λίστας Λαγκάρντ, αλήθεια είσαι ή δεν είσαι μέσα και για πόσα χρήματα μιλάμε; Πόσοι από τους φίλους σου είναι μέσα;
Αγγέλααπάντηση395
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Αγγέλα
Απάντηση | 10/04/2013 19:54
Ρε ρουφιάνοι του κερατά αφού ξέρετε τόσα για τον Πρετεντέρη και την παρέα του για τα χρήματα που αναφέρονται στη Λίστα γιατί δεν τους ξεμπροστιάζετε να μάθει ο κόσμος και ο ντουνιάς.Πετάτε λάσπη και τα κουτορνίθια θα τα χάψουν.Έχετε ρε φιλότιμο βγείτε και αποκαύψτε όσα ξέρετε.Διαφορετικά αυτές οι παλιομοδίτικες κουκουέδικες συμπεριφορές «ξέρεις ο Πλουμίδης είναι πράκτορας των Εγγλέζων» τα λουστίκαμε και ντρεπόμαστε ,όσοι βέβαια έχουν φιλότιμο.Φιλότιμο ρέ, όχι κατιναριό.Και βάλτε και το όνομά σας ρε λεβέντες , εκτός άν έχετε λερωμένη τη φωλιά σας οπότε εκ του ασφαλούς κριτική και λάσπη ακόμα και σε λουλούδια σαν τον Πρετεντέρη.
Ιωάννης Βαρβαρίγοςαπάντηση210

Στριμώχτηκε ο Βενιζέλος πάλι; | 09/04/2013 17:55
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι όσο στριμώχνεται ο Βενιζέλος από την εξεταστική τόσο λυσσαλέα θα βάζει το κάθε τσιράκι του ή να επινοεί τρομοκρατικές επιθέσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με καλάσνικοφ για αποπροσανατολισμό . Η κυβέρνηση Παπανδρέου Βενιζέλου και Σαμαρά θρέψατε το φίδι της χρυσής αυγής και εσείς το συντηρείτε μαζί με τα δικά σας ΜΜΕ αλλά όλοι πλέον γνωρίζουν τη χούντα σας.
Μάνοςαπάντηση4715

η ξεφτίλα της δημοσιογραφίας και της υποκρισίας | 09/04/2013 17:49
Δεν υπάρχει θέλω να πιστεύω υγιώς σκεπτόμενος πολίτης που να είδε κάτι θετικό στο άρθρο του Πρετεντέρη. Ακόμη περισσότερο δεν νομίζω να υπάρχει υγιώς σκεπτόμενος πολίτης που να επικροτεί και το σχόλιό του στην εισαγωγή της «Ανατροπής» για την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός ίσως από τον παρευρισκόμενο βουλευτή της ΝΔ Βαρβιστσιώτη. Ο Πρεντενέρης με την «Ανατροπή» ανατρέπει κάθε δημοκρατική διαδικασία αφού και τρώει με χρυσά κουτάλια και μάλλον του αρέσουν τα χρυσά αυγά. Ας κάνουμε μια σωστή δουλειά με το τηλεχειριστήριο. Ας κλείσουμε κάθε είδους MEGA και κάθε είδους Πρετεντέρη, που κερδοσκοπούν στην πλάτη του λαού.
antiMEGAαπάντηση6319

Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ | 09/04/2013 17:10
Διάβασα όλα τα σχόλια. Το 99% είναι κατά. Θυμάμαι τις εκπομπές την περίοδο ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις όπου μεταξύ άλλων και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν ένα νέο πρόσωπο, σ’ ένα ΣΥΡΙΖΑ που έμελλε να γίνει αντιπολίτευση. Θυμάμαι τότε τα πρόσωπα των Πρετεντέρηδων τσιτωμένα, πανικοβλημένα, απελπισμένα. Μέσα σ΄αυτό το διάστημα φρόντισαν μεθοδευμένα να ρίξουν τόση λάσπη, και κατάφεραν, πιστεύω, να δημιουργήσουν μια άλλη εικόνα για εκείνη. Μέχρι ενός σημείου το κατάφεραν. Βοήθησε ότι είναι και γυναίκα. Το καλό είναι, ότι τώρα ξεφεύγουν, χάνουν τον έλεγχο. Δεν μπορώ να καταλάβω, σε τι εξυπηρετεί αυτό το άρθρο. Δεν ήξερε την αντίδραση που θα έχει; Μάλλον τα παίζουν όλα για όλα. Καλό αυτό.
iriniαπάντηση5427

EINAI πολλά τα συμφέροντα. | 09/04/2013 16:51
Μπορεί, ας πούμε, να υπερασπίζεσαι δυνάστες ή να εξυμνείς όσους βγάλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, όσους καταργούν τη δημοκρατία ή όσους οδηγούν τον κόσμο στην αυτοκτονία, όσους βγάλανε περιουσίες κλέβοντας δημόσιο χρήμα και όσους δέρνουν τον κόσμο που αντιστέκεται, μπορεί να αδιαφορείς για το αποτέλεσμα των εκλογών και να ταυτίζεις την αριστερή αξιωματική αντιπολίτευση με μια νεοναζιστική συμμορία, αλλά ταυτοχρόνως το παίζεις τιμητής και ελεγκτής της δημοκρατίας, της διαφθοράς και της διαπλοκής.
ddαπάντηση3210
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε dd
Απάντηση | 10/04/2013 19:59
Σιγά ντηντή μου την αμπελοφιλοσοφία.Στα χρόνια μου το ντιντής δεν ήταν και τίποτα κολακευτικό να σε αποκαλούν.Εκτός α;ν το έχεις τιμή σου και καμάρι σου ,οπότε ασε τις ντιντιές.Όνομα ρε δεν έχεις.
Ιωάννης Βαρβαρίγοςαπάντηση17

Μόνο τους χρυσαυγίτες δεν έχει κατακεραυνώσει η Κωνσταντοπούλου… | 09/04/2013 16:06
Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η εισαγγελέας-Κωνσταντοπούλου τα έχει βάλει ΜΕ ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς των άλλων κομμάτων ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ… Κι αυτό προκαλεί ομολογουμένως πολλά ερωτηματικά… Καλό θα ήταν να απαντήσει πρώτα σ’ αυτό και μετά θα πάμε όλοι μαζί να κατουρήσουμε τον κακό Πρετεντέρη που το επισημαίνει…
Ξανθός Πειρατήςαπάντηση2647

240 σχόλια | 09/04/2013 15:59
240 σχόλια!!! Έκανες ρεκόρ Γιάνναρε!!! Βάρα τους, κατά βάθος ξέρουν ότι έχεις δίκιο κι ας μην τους αρέσει!!! (Υ.Γ.: Αν ποτέ όλοι εσείς που διαφωνείτε με το άρθρο παρουσιάσετε ΜΙΑ δήλωση όπου η Κωνσταντοπούλου την πέφτει στον Κασιδιάρη ή το αντίστροφο, θα έρθω κι εγώ μαζί σας στο Σύνταγμα «αγανακτισμένος»…)
Finokioαπάντηση3750

Φιλελευθερος | 09/04/2013 15:23
Οποιος εχει τη μυγα θα μυγιαστει με το αρθρο.
Freedomαπάντηση2619

Ποιον περιγράφεις Γιάννη; | 09/04/2013 15:12
Ποιόν περιγράφεις Γιάννη; Τον εαυτό σου; Διότι αν εξαιρέσεις το μυώδες, ΟΛΑ τα άλλα περιγράφουν το στυλάκι σου… Αστο Γιάννη μου, την πάτησες, πάλι πατάτα έπραξες…και οπως λέει ο σοφός λαός, όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα…και συ έπεσες Γιάννη Παπαδημητρίου ή Κώνστα ή Πορτοσάλτε ή Καμπουράκη ή Οικονομέα ή Λυριτζή ή Οικονόμου ή Καψή…
Ταπεινός Δημογέρονταςαπάντηση5523

Κατάντια | 09/04/2013 15:01
Εδώ βλέπουμε τήν κατάντια τής δημοσιογραφίας!
Μαρίααπάντηση5725

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ή ΓΚΕΜΠΕΛΣ | 09/04/2013 14:13
Έχω μία απορία και παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας μου τη λύσει…….. Όταν ο Γιάννης Γκέμπελς γράφει αυτές τις σαχλαμάρες προπαγάνδες), σουφρώνει και τα χειλάκια του όπως όταν λέει τις ίδιες σαχλαμάρες (προπαγάνδες) στην τηλεόραση;;;;;;;; Μήπως όμως δεν πρέπει να ρωτάω γιατί απαγορεύονται οι ερωτήσεις από τον Γιαννάκη Γκέμπελς;;;;;;;;;;
ΧΑΡΗΣαπάντηση5230
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε ΧΑΡΗΣ
Απάντηση | 09/04/2013 15:07
Ρε Χάρη, από την Αράχωβα, μας τα έχεις ξαναγράψει τα ίδια ακριβώς λίγο πιο κάτω… ΟΚ, σε καταλάβαμε…
Δρυοκολάπτηςαπάντηση78
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Δρυοκολάπτης
Απάντηση | 09/04/2013 16:04
δεν εμπεδώθηκαν προφανώς
stand for χαρηςαπάντηση53

ΘΡΙΛΕΡ……….. | 09/04/2013 13:54
Κύριε Πρετεντέρη, με τα άρθρα σας δεν συμφωνώ πάντα και είναι απόλυτα λογικό, τα αξιολογώ όμως πάντα και με προβληματίζουν. Το τωρινό είναι ένα άρθρο που διαβάζοντάς το τρομάζεις, είναι ένα άρθρο θρίλερ. Το τέρας «ΖΩΗ» είναι συμβατό με την ανθρώπινη ύπαρξη, ενεργοποιείται δε ανάλογα με την εξουσία που νέμεται σε συνδυασμό με ένα ειδικό γονίδιο που θα το ονόμαζα «fascismus», το οποίο συνυπάρχει και σε δεξιούς και σε αριστερούς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει ενεργοποιηθεί και είμαι περίεργος να δω το τέλος……..
ΓΙΩΡΓΟΣ Φ.απάντηση2028

περί τεράτων | 09/04/2013 13:48
Για τα τέρατα που κρύβονται πίσω από βουλευτικές ασυλίες και νόμους περί ευθύνης υπουργών που τα ίδια μαγείρεψαν, κουβέντα; Για την αλληλοεξυπηρέτηση σε «προανακριτικές επιτροπές»; Τελείως ατυχής η ταύτιση Ζωής / Κασιδιάρη χωρίς απαραίτητα να συμπαθώ προσωπικά κανέναν απο τους δύο. Αλλά με το ίδιο σας το σκεπτικό υπάρχουν πολλά τέρατα σε αυτή την ιστορία. Πάρα πολλά. Ζήτω η αντικειμενική δημοσιογραφία.
monsters inc.απάντηση4113

Αφιερωμένο στον κύριο Γιάννη Πρετεντέρη | 09/04/2013 13:31
Το καμάρι ο Θοδωρής (Κώστας Βάρναλης) Τούτ’ η κόλλα που θωρείς γράφει μέσα: «ο Θοδωρής φρονημάτων υγιών με γυναίκα και υιόν». Έχει θέση και μιστό και στομάχι αγέμιστο. Λεύτερος εδώ κι εκεί με ξεκούμπωτο βρακί. Σε κουμούλα σκουπιδιώ ψάχνει να ‘βρει με τα δυο βρωμισιά θανατερή για τα σας, αριστεροί, και να στείλει κάθε ορνίθι «εις τον τόπον τον συνήθην»… Παραπάτησε και μπλουμ ! πέφτει σ’ ανοιχτό λαγούμι. Χαχανίζει ν’ απορείς και φωνάζει απανωτά: – Δε λερώθ’κε ο Θοδωρής, λερωθήκαν τα σκατά !
grsailαπάντηση384
Απαντήσεις 2 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε grsail
Απάντηση | 10/04/2013 17:07
Μπράβο ρε φίλε/η που το θυμήθηκες;
ΘΟΔΩΡΉΣαπάντηση12

Απάντηση σε grsail
Απάντηση | 09/04/2013 13:43
grsail, σε θαυμάζω είσαι φοβερός blogger! Τι ασχολείσαι ρε με τον Πρετεντέρη… Σιγά μην καταλάβει τι του γράφεις… Αν έγραφες κανένα απόσπασμα από δηλώσεις του Θανασάκη του Γιαννακόπουλου ή από το βιβλίο του Μπατίστ μπορεί και να καταλάβαινε. Από Βάρναλη δεν σκαμπάζει το παληκάρι…
Blogger – fan grsailαπάντηση221

Παπαδημούλης | 09/04/2013 13:09
Δηλαδή ο Παπαδημούλης δεν θα ξαναβγεί ποτέ ξανά στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ;;; Πωπω, κρίμα… Τον είχα συνηθίσει στο κόκκινο φόντο να το παίζει αριστερός επαναστάτης!
Ξανθός Πειρατήςαπάντηση3326

Αριστεροι φασιστες δεξιοι φασιστες | 09/04/2013 12:55
και ολοι εναντιον του Πρετεντερη… Αγγιξε ευαισθητη χορδη μαλλον.
Raestαπάντηση3158

Λαμπρή ευκαιρία | 09/04/2013 12:55
Το άρθρο του κου Πρετεντέρη και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί μια λαμπρή ευκαιρία για τους οπαδούς της Αριστεράς να στηρίξουν τα δικά της μέσα ενημέρωσης – και η Αριστερά να διαμορφώσει έναν δικό της σταθερό λόγο, τον οποίον δεν θα αλλάζει προκειμένου να γίνεται αρεστή στον κάθε τηλεπαρουσιαστή στις εκπομπές του. Μέχρι σήμερα, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στις εκπομπές του κου Πρετεντέρη, μονάχα καλά λόγια είχαν γι’ αυτόν, γιατί κι αυτός εγκατέλειπε τις εξυπνάδες των κειμένων του και φορούσε το κοστούμι της ευπρέπειας, παριστάνοντας τον ακριβοδίκαιο. Το υποκριτικό σκηνικό της «ανακωχής μεταξύ των ενοίκων» είναι ώρα να τελειώνει.
KillKissiosαπάντηση335
Απαντήσεις 2 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε KillKissios
Απάντηση | 09/04/2013 13:21
Διαφωνώ! Δεν θέλω να περιχαρακωθούμε, όπως το ΚΚΕ με τον Ριζοσπάστη. Εδώ ολόκληρο ΠΑΣΟΚ και στην παντοδυναμία του δεν κατάφερε να έχει δικό του μέσο, θα το καταφέρουμε εμείς; Πρέπει να αλώσουμε τα παραδοσιακά μεγάλα ΜΜΕ και την ΕΡΤ, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ. Μόνο έτσι θα αποκτήσουμε παντοδυναμία και αυτοδυναμία! Με αυτά που λες θα ξαναπάμε στο 4% χωρίς να το καταλάβουμε…
νέος, συριζαίοςαπάντηση99

Απάντηση σε KillKissios
Απάντηση | 09/04/2013 13:06
μας λες ότι υπήρχε μία συνδιαλλαγή ? Προφανώς οι Αριστεροί δεν πληρώνουν τόσο καλά και χάλασε το συμφωνητικό ο Τζόνυς για να πάρει καλύτερο πακέτο από τους άλλους. Σωστά ?
xmmmαπάντηση62

Αποπροσανατολιστικό δημοσίευμα | 09/04/2013 12:48
Εξισώνοντας τον θύτη με το θύμα, είναι ισοπεδωτικό με μόνο κοινό χαρακτηριστικό τον «τρόπο». Στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο βία χρησιμοποίησαν και οι ναζί και οι σύμμαχοι, αλλά δεν ήταν οι ίδιοι Γιαννάκη.
James Kitsosαπάντηση418

220 σχόλια | 09/04/2013 12:12
Γεια σου ρε Πρετεντέρη ντερμπεντέρη!!! 220 σχόλια και ακόμα γράφει το κοντέρ! Ό,τι και να σου λένε, είσαι σπουδαίος. Τους χτυπάς εκεί που πονάνε, γι’ αυτό σκούζουν! Κι η κουτσή Μαρία βλέπει πόσο ίδιοι είναι η Κωνσταντοπούλου με τον Κασιδιάρη!!!!! Keep Walking μάγκα!
antilamogioαπάντηση3663

Αλέξης Μητρόπουλος Ρένα Δούρου Γιαταγάνα | 09/04/2013 12:04
Οι μόνοι που χαίρονται στον συριζα με αυτό το άρθρο είναι ο Αλέξης ο Μητρόπουλος και η Ρένα Δούρου!!! Ο πρώτος επειδή η Κωνστνατοπούλου είχε προβάδισμα για το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τώρα το χάνει και η δεύτερη επειδή με την Κωνσταντοπούλου δεν λέει ούτε καλημέρα! Χαίρεται επίσης η Γιαταγάνα από τους ανελ, επειδή σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα είναι η δεύτερη τη τάξει γυναίκα υπουργός!
Είρωναπάντηση2025

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ή ΓΚΕΜΠΕΛΣ | 09/04/2013 11:58
Ο Πρετεντέρης ίσως είναι ο σημερινός Γκέμπελς……. Βγάζει το ψωμί του ακριβώς για να κάνει την δουλειά που τον έχουν να βάλει να κάνει……. Μην ξεχνάμε ότι ο Γκέμπελς με την προπαγάνδα και την λάσπη, κατόρθωσε να κάνει το Χίτλερ μεγάλο και τρανό κατακτητή, όχι επειδή άξιζε ο ίδιος αλλά επειδή κατέστρεψε με τα ψέματά του και την προπαγάνδα του όλους τους αντιπάλους του Χίτλερ…… Το μεγάλο κακό είναι ότι μία αξιόλογη εφημερίδα, φιλοξενεί στις στήλες της τέτοια ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ σαν τον ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ……… Άρα το συγκεκριμένο άρθρο θα μπορούσε να φέρνει την υπογραφή ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ…….
ΧΑΡΗΣ – ΑΡΑΧΩΒΑαπάντηση4730

Ερώτημα: | 09/04/2013 11:50
Οι οπαδοί του Κασιδιάρη γουστάρουν ναι ή όχι την εισαγγελική αφέντρα Κωνσταντοπούλου; Οι οπαδοί της Κωνσταντοπούλου γουστάρουν ναι ή όχι τον «τσαμπουκά» του Κασιδιάρη; Είστε τόσο κοντά που δεν το πιστεύετε! Όσο και να βρίζετε τον Πρετεντέρη, έχει δίκιο!
Ξανθός Πειρατήςαπάντηση3848

Επιτέλους διαβάσαμε κάτι σωστό! | 09/04/2013 10:55
Γιατί θίγεστε και καλά οι οπαδοί της Ζωής Κασιδιάρη; Η ανάγνωση που κάνει ο Πρετεντέρης είναι η άποψη που έχει μια πολύ μεγάλη μερίδα των πολιτών αυτής της χώρας. Καλύτερα να προβληματιστείτε γιατί και όχι να τραμπουκίζετε… Όταν συναντηθήκατε στο Σύνταγμα και …»αγανακτίσατε» μαζί έγινε το κακό. Αν δεν το δείτε, απλώς δικαιώνετε τον Πρετεντέρη και όλους όσους βγάζουν σπυράκια από τραμπούκους τύπου ΖΩΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
Lion Heartedαπάντηση4452

Ανακρίβειες | 09/04/2013 10:50
Πολύ ατυχής ο τίτλος του άρθρου σας. Θα συμφωνούσα εν μέρει αν αναφερόσασταν μόνο στη Χ.Α. Γράφετε : α) » Δεν πιστεύει στον διάλογο.». Μα η κ. Κωνσταντοπούλου όλο ερωτήσεις έκανε στον κ. Βενιζέλο χωρίς να παίρνει σαφεις απαντήσεις.Μας λέτε δηλαδή ότι οι ερωτήσεις δεν βοηθούν στο διάλογο? β) «Το ενδιαφέρει μόνο η καταδίκη των άλλων «. Μήπως θέλετε να προδικάσετε κάτι, ή να υποβαθμίσετε το έργο της επιτροπής? Μέγα λάθος σας. Ας γίνει επιτέλους άρση της βουλευτικής ασυλίας για να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα και επιτροπές.
MKαπάντηση5520

Μας τρομάζει ο καθρέφτης | 09/04/2013 10:47
Το βρίσκω εξαιρετικό.Είναι κάτι που θα έπρεπε να μας προβληματίσει όλους. Όπως έλεγε και στον γνωστό του αφορισμό ο Μάνος Χατζηδάκης «Όταν συνηθίζεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις». Είναι σημαδιακή η λύσσα με την οποία το κατακρίνουν.
Nikosαπάντηση3441

ΚΡΙΜΑ….. | 09/04/2013 10:14
Δυστυχώς αντί να διαμαρτύρεται ο κόσμος για το κούρεμα των καταθέσεων, θα έπρεπε να διαμαρτύρεται για το κούρεμα των μυαλών και της σκέψης που εσείς επιχειρείτε καθημερινά. Πρέπει να σας είναι πολύ εκνευριστικό που σε μια δημοκρατία ψηφίζουν όλοι και όχι μόνο όσοι εσείς θεωρείτε ικανούς. Σε λυπάμαι γιαννάκη.Κρίμα.Οταν κάποιοι σου εύχονταν «καλή πρόοδο» όταν ήσουν πιτσιρίκος, σίγουρα δεν εννοούσαν αυτό που είσαι σήμερα.Κρίμα.
KOYREMAαπάντηση4313

Μα σκεφτονται οι παπαγαλοι? | 09/04/2013 09:48
Ασε γιαννακη μη το σκεφτεσαι πολυ θα μας παθεις τιποτα. Πανω στο ανθος της ηληκιας σου, δεν κανει.
Walter Cronciteαπάντηση3519

τελικα τη καταφερες | 09/04/2013 07:32
έβλεπα την εκπομπή σου πήρες κόκκινη κάρτα έχουμε και μάτια και γνώμη δεν θέλουμε την δική σου άλλο πια είσαι πολύ λίγος …ήσουν χαρτί που κάηκες στην ώρα του ναι..Δεν τα μάζεψες όχι ..τέλος εποχής για σένα…
Σος..απάντηση4415
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Σος..
Απάντηση | 09/04/2013 09:49
Αντε με το καλο να ξεβρωμισουν και οι υπολοιπες εκπομπες απο τους εθνικοσοσιαλιστες του τσιπρα….οπως εχουν ξεβρωμισει και απο τα ανθρωποειδη του Μιχαλολιακου —αλλωστε παντα υπαρχει ο φιλοξενος Τραγκας να δινει βημα (και μαλιστα ανευ αντιλογου, οπως η ΠΡΑΒΔΑυγουλα) στις συνιστωσες της παλαβωμαρας!
svenαπάντηση827

Η υπόλοιπη μισή αλήθεια | 09/04/2013 03:34
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν με την ομολογουμένως εξαιρετική σας πένα γράφατε κι ένα άρθρο ως συνέχεια αυτού, γύρω από το ποιος εξέθρεψε αυτό το τέρας, πότε και πώς. Ίσως τότε όλα να φαίνονταν λιγότερο μπερδεμένα…
Libertyαπάντηση248
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Liberty
Απάντηση | 09/04/2013 12:14
Τι λες μωρε Liberty , ποσοι Αμερικανοί έχουν την εναργεια αλλά και το σθένος να παραδεχτούν οτι αυτοί δώσαν τα όπλα στον Σανταμ Χουσείν και σε τόσους άλλους αγριόσκυλους για να τους κανουν τη δουλειά τους ?
σιγά και εφτασεαπάντηση81

Σωστά ta lete | 09/04/2013 03:06
Ειδικά όταν ταλαιπώρησε αυτόν τον έρημο τον Παπακωνσταντίνου για το cd ..βρε δε θυμάμαι της έλεγε -ανθρώπ0ς είμαι το ξέχασα κάπου …..εκεί αυτή – τέρατα παιδί μου – ταλαιπωρούν αθώους ανθρώπους ….
Xaraαπάντηση388

ουδείς αλάνθαστος αλλά… | 09/04/2013 00:42
πολύ εύστοχο το άρθρο σας κε Πρετεντέρη…δεν ξέρω αν πρέπει να αισθάνεστε δικαιωμένος που έχετε ρεκόρ σχολίων που αντιδρούν τόσο έντονα…
Κρόνεμπερκαπάντηση2329
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Κρόνεμπερκ
Απάντηση | 09/04/2013 15:15
Θα μπορούσε να έχει ρεκόρ σχολίων γράφοντας (που σε πολλές περιπτώσεις τα έχει ήδη γράψει) ότι ο Σημίτης είναι η σύγχρονη έκδοση του Δημοσθένη και ότι ο Σαμαράς αποτελεί την προσωποποίηση της οξυδέρκειας του Περικλή του αθηναίου και ότι ο Νταλάρας είναι ο σπουδαιότερος καλλιτέχνης εν ζωή (όχι Κωνσταντοπούλου) και παλι να είχε 10000 σχόλια και παλι θα πετύχαινε το στόχο του.. αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τον έκανε λιγότερο αντιπαθή και λιγότερο άχθος αρούρης. Τόσα χρόνια στα Μίντια ξέρει να χειραγωγεί και να αποπροσανατολίζει όπως πρέπει.
Θοδωρής ο Αιμίλιοςαπάντηση94

Πληρωμή με το ίδιο νόμισμα | 09/04/2013 00:17
Δεν θα έλεγα οτι μου άρεσε το ύφος του άρθρου έχω όμως να πώ το εξής: Ο ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύει ότι η δημοκρατική ευαισθησία είναι όλη δικιά του νομίζει πως έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι του γουστάρει. Πρέπει λοιπόν να μάθει να μην δυσανασχετεί όταν τον πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα..
Nikosαπάντηση1825

Ιωάννης …Κασιδιάρης;;;; | 09/04/2013 00:01
Άθλιος δημοσιογράφος, άθλιοι χαρακτηρισμοί, να χαιρόμαστε την «πολυφωνική» μας δημοκρατία…
kapoiaαπάντηση4520

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ | 08/04/2013 23:18
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/135230_536791663015834_892095929_o.jpg?dl=1
ΑΝΩΝΥΜΟΣαπάντηση10

Στο Βήμα! | 08/04/2013 22:55
Πόσο αξιοθρήνητο πράγμα να γράφει κάποιος τόσο ελεεινά πράγματα σε μια τόσο έγκριτη εφημερίδα…
Θανασάκης από τον Καναδάαπάντηση3017

Μην κουράζεστε κ. Πρετεντέρη | 08/04/2013 22:49
Το άρθρο σας είναι 100% αληθές αλλά το δίκιο σας δε θα το βρείτε. Βλέπετε, ευθύνεστε κι εσείς προσωπικά για τις ορδές των άχρηστων που εξέφρεψε τόσα χρόνια το αγαπημένο σας ΠΑΣΟΚ και τώρα που κόπηκε η μάσα μεταφέρθηκαν en block στο Νέο ΠΑΣΟΚ / ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ / Βίλα Αμαλία. Ας ελπίσουμε ότι δε θα ζήσουμε τη μέρα που θα κυβερνήσουν την πατρίδα μας αυτοί οι μουρλοί.
Αντιλαϊκιστήςαπάντηση2047

ΆΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ | 08/04/2013 22:41
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙ- ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ ……
Ανώνυμος / ηαπάντηση4917

Τελείωσε λέμε | 08/04/2013 22:38
ούτε Καραμανλής ούτε τανκς. Δεν ορίζετε πλέον οι Φαναριώτες και οι κοτζαμπάσηδες και τα σχετικά γιουσουφάκια τα διλήματα που τίθενται στον λαό. Τίποτε δεν είναι πια μπερδεμένο. Απλά είναι μια άλλη συνιστώσα.
μπεεεεαπάντηση64

Λάθος τίτλος | 08/04/2013 22:19
Όταν ο πρόεδρος αποκαλεί τους Ευρωπαίους εταίρους μας «γκάγκστερς» και τυηνκυβέρνηση «καρπαζοεισπράκτορες», νομίζω οτι ο καταλληλότερος τίτλος θα ήταν , κ.Πρετεντέρη, ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
M.M.απάντηση1630

Θα σας μαλώσω βρε κουτά! | 08/04/2013 22:09
Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους οπαδούς σε εμπάργκο του συγκροτήματος, εσείς πάτε κόντρα; Μήπως πήρατε άδεια από τον Στρατούλιηηη;
Αστραχάναπάντηση1227

Πανάξιος ο μισθός! | 08/04/2013 22:00
Η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει τόση σχέση με τον Κασιδιάρη όση κι ο Φάντης με το ρετσινόλαδο. Πρετεντέρη, ήρθε το καλοκαίρι και η (δημοσιο)γραφική σου παρουσία δεν μας είναι κι απαραίτητη. Άντε διακοπές και για μας που δεν μπορούμε! Χάρη θα μας κάνεις!
Ειρήνηαπάντηση4315
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Ειρήνη
Απάντηση | 09/04/2013 09:53
Αφου σε χαλαει τοσο πολυ το ΒΗΜΑ, γιατι να ταλαιπωρεισαι και δεν εντρυφεις στην ΠΡΑΒΔΑυγουλα?
svenαπάντηση723

Αιδώς αχρείοι… | 08/04/2013 21:55
Αυτός ο περίεργος τύπος που στήριζε ανερυθρίαστα την κυβέρνηση Σημίτη, που τα περισσότερα στελέχη της έπρεπε σήμερα να είναι πίσω από τα κάγκελα,, ο υμνητής του μνημονίου το καθεστωτικό παπαγαλάκι ξαναχτυπά… Ταυτίζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου με τους μπράβους του υποκόσμου, τα χιτλερικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής. Συγκρίνει την όποια υπερβολή της Ζωής, ενταγμένη όμως στα θεσμικά πλαίσια λειτουργίας του πολιτεύματος με τους καθ ομολογία οπαδούς της Κρυπτείας, της φυσικής εξόντωσης δηλαδή του διαφορετικού και του «αντιπάλου». Εάν αυτό δεν είναι δημοσιογραφική αλητεία τι άλλο μπορεί να είναι; Στο πρόσωπό του το σύνθημα Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι δικαιώνεται.
Μια θάλασσα μικρήαπάντηση4213

ΠΟΣΟ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΙΣΑΙ; | 08/04/2013 21:49
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ;;; ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ, Pretender (i) Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΟΣΟ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ, Pretender (i) ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ (ΔΗΜΟΣΙΟ)ΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…
eiriniαπάντηση3012

γέννημα θρέμμα | 08/04/2013 21:43
η Σκληρότητα και Υλισμός εξέθρεψαν το τέκνο τους την δίκαια Τιμωρία της ένοχης συνείδησης τους. Τώρα φρίττουν αντικρύζοντας το δημιούργημά τους! Το εκδιώκουν ως έκτρωμα ανήμποροι να αναλάβουν την ευθύνη της κηδεμονίας του.. κι αν είναι τέρας μήπως εισαι ο πατέρας;
Υβρις-Νέμεσιςαπάντηση131

Ο ΣΥΡΙΖΑ ευγνωμονών… | 08/04/2013 21:34
Πρετεντέρη, ο ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί για την αβάντα!
Nemoαπάντηση225

ΝΤΡΟΠΗ!!! | 08/04/2013 21:23
Θα ξεβράσει η ιστορία τον Πρεντεντέρη και την παρέα του σύντομα.
Ν.Π.απάντηση3212

Εσείς είστε που έχετε ξεπεράσει κάθε όριο κ. Πρετεντέρη | 08/04/2013 21:08
Μας κάνει τώρα και υποδείξεις ο Πρετεντέρης για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στην πολιτική ζωή, αυτός που τόσα χρόνια εξευτελίζει το δημόσιο διάλογο μιλώντας για λαμόγια, απατεώνες και όποιον πάρει ο Χάρος. Όχι κύριε Πρετεντέρη δεν θα δεχτούμε υποδείξεις από εσάς που η μόνη γλώσσα και συμπεριφορά που γνωρίζετε είναι αυτή του καφενείου και που εσείς ο ίδιος έχετε επιβάλλει μέσα από τις εκπομπές σας και τα απλουστευτικά άρθρα σας.
nouvellevagueαπάντηση2911

Πρετεντερισμός=Αυριανισμός | 08/04/2013 20:47
Και μόνο ο τίτλος του άρθρου μας προσβάλλει σαν γυναίκες, σαν πολίτες και σαν αναγνώστες. Δυστυχώς ο Πρετεντερισμός κατέστη φαινόμενο αρνητικό όπως ο Αυριανισμός παλαιότερα. Κρίμα για το Βήμα, γιατί ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν είναι άξιος ούτε καν αρνητικού σχολιασμού.
Domenicaαπάντηση3012

τα τέρατα της ελληνικής δημοσιογραφίας | 08/04/2013 20:33
Στην ελληνική δημοσιογραφία, κ.Πρετεντέρη, κυκλοφορούσαν ανέκαθεν αποτρόπαια τέρατα. Ούτε άνθρωποι ούτε σκουλήκια. Ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Ούτε καινούργια ούτε παλιά. Σαφώς επικίνδυνα και γεμάτα αυτοπεποίθηση. Όπως όλοι οι ανόητοι…
Πηνελόπη Πετσίνηαπάντηση295

ΑΗΔΙΑ | 08/04/2013 20:32
Πόση αηδία μπορεί να σου προκαλέσει ένας άνθρωπος; Μάλλον τόση! Ανάμεσα στους φασίστες και τον Πρετεντέρη δυσκολεύεσαι να διαλέξεις τον απεχθέστερο. Είναι και λίγο αστείο όμως το γεγονός ότι το άρθρο του αποτελεί μια τέλεια περιγραφή του εαυτού του. Όπως κι αν έχει, τώρα πια πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς τους τύπους και να εξαφανιστούν από το δημόσιο λόγο και βίο. Είναι ντροπή όλων μας!
Εαπάντηση349

Εγω δεν καταλαβαίνω | 08/04/2013 19:57
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζεται όλοι σας. Επειδή είναι ο Πρετεντέρης?Μήπως είπε ψέματα? Αυτά δεν λένε και πράττουν και οι βουλευτές, αλλά και εσείς ως ψηφοφόροι? Και εγώ ως πρωτοετής πλέον φοιτητής στο οικονομικό, ως μαθητής στο λύκειο συμμεριζόμουν μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές μου αυτές τις απόψεις. Εμείς τουλάχιστον δεν ντρεπόμασταν όταν τα λέγαμε. Είχαμε τα κοκόβια να τα υπερασπιστούμε. Και ως κομουνιστής που ήμουν, αν δεν έλεγα στον εαυτό μου πως θα μπω στο πανεπιστήμιο με ανοιχτό μυαλό, άνετα δεν θα πέρναγα κανένα μάθημα πέραν των αγγλικών και τους υπολογιστές, γιατί πολύ απλά δεν θα αποδεχόμουν τίποτα από αυτά που μας λένε χωρίς καμία σκέψη.
Πρώην κομμουνιστήςαπάντηση1023

Οταν η γελοιοτητα συναντα την υποκειμενική «δημοσιογραφια» | 08/04/2013 19:53
Ελπίζω ο μισθός σας να είναι αρκετά υψηλός για να αξίζει την γελοιοποίηση σας. Οπως είχε πει ο κ.καλογήρου «Ειναι πολλά τα λεφτά Άρη»
Ominoαπάντηση276

Ποιος δίνει τροφή στα τέρατα? | 08/04/2013 19:53
Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο, μόνο που είναι κωμικοτραγικό να γράφεται από τον εκτροφέα των τεράτων. Για τη χυδαιότητα και τον ευτελισμό της πολιτικής έχετε δουλέψει όλη σας την καριέρα υποστηρίζοντας λυσσαλέα όλους τους κλεφτοσυμμορίτες που μας έφεραν εδώ.
sstathoαπάντηση54

Φαιοκόκκινο μετωπο | 08/04/2013 19:31
Τα δύο άκρα Ναζί Ανεξέλ από τη μια και ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ από την άλλη είναι ένα και το αυτό και καθαρά Σοσιαλιστικό. Ο Pretend τους τα χώνει τώρα προσχηματικά αλλά κάτι τέτοιοι ανέδειξαν το εθνικο-σοσιαλιστικό αντιμνημονιακό μέτωπο. Κάτι τέτοιοι και κάτι Τράγκες.
Φιλελευθερισμόςαπάντηση812

Oχι στην ακροδεξια βια της | 08/04/2013 19:24
ΧΑ. Ναι στη βια των αριστερων!! Οχι στις απολυσεις των κρατικων κηφηνων, ναι στις απολυσεις του ριζοσπαστη και του ιδιωτικου τομεα που πληρωνει το δημοσιο. Καταδικαστε τις ανανδρες ναζιστικες επιθεσεις στο Στρατουλη, επιδοκιμαστε τις δικαιες λαικες επιθεσεις στο Λομβερδο και τον Χατζηδακη!! Επιτελους, κοινη λογικη σε αυτο τον τοπο!!!
Gguuαπάντηση713

Ά ρε Έλληνα | 08/04/2013 19:19
Βλέπεις ειδήσεις και εκπομπές όπου δημοσιογράφοι ρωτούν και δημοσιογράφοι απαντούν και εσύ μετά νομίζεις οτί ενημερώνεσαι….δεν βλέπεις πουθενά οτί κάνεις την αποψή τους(άποψη τοπυ εργοδότη τους) δικιά σου…Κρίμας
Ntoukouαπάντηση142

stoy kasidi to kefali | 08/04/2013 19:09
Γι’ αυτό είσαι αντιπαθής ρε πρετεντέρη… Γιατί περιγράφεις ρεαλιστικά την αλήθεια. Κι αυτό ενοχλεί τους καμμένους-ψεκασμένους-δικαστές-σφαλιαροδότες συμμάχους….
Contra sto Reymaαπάντηση1128

Κάποιοι θα πρέπει να ανακαλύψουν τον διάλογο και τον Διαφωτισμό | 08/04/2013 19:00
Ο Πρετεντέρης είναι από τους καλύτερους πολιτικούς σχολιαστές και χρονογράφους. Μαζί με 5-6 ακόμα τιμούν την ελεύθερη δημοσιογραφία. Κάποιοι άλλοι που διεκδικούν, δυστυχώς, την εξουσία θα πρέπει να ανακαλύψουν τον τεκμηριωμένο λόγο και τον διάλογο, τον Διαφωτισμό και τις βασικές αρχές της δημοκρατίας-κυρίως το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου για όλους. Τα «σταγονίδια» και τα ορφανά του Στάλιν βλάπτουν το ίδιο τη Συρία. Γιάννη κράτα και εσείς στον ΔΟΛ προστατέψτε τον να εκφράζεται ελεύθερα.
Παπατρέχαςαπάντηση932

«Επί της ουσίας»; | 08/04/2013 18:52
Παιδιά…όλοι εσείς που βρίζετε τον Πρετεντέρη, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ του άρθρου έχετε να πείτε κάτι; Ή το μόνο που ξέρετε είναι να μετατρέπετε το στόμα σας σε στόμιο αδειάσματος βοθροκαθαριστήρα; Όσο περισσότερες βρυσιές, τόσο πανηγυρικότερη επαλήθευση του περιεχομένου του άρθρου! Τιμή του, του Πρετεντέρη, να τον βρίζουν κάτι τύποι σαν του λόγου σας…
Αυθάδηςαπάντηση1323

Ανοιξτε τα ματια σας επιτελους… | 08/04/2013 18:49
δν αξιζει να γραψω κατι επι της ουσιας ως προς τ περιεχομενο του αρθρου σας γτ και το ιδιο στερειται ουσιας..το μονο που θελω πραγματικα να αναρωτηθω και να ρωτησω ειναι οτι πραγματικα νομιζετε εσεις ο ιδιος και οι αλλοι ΄΄δημοσιογραφοι΄΄ (πλην κ.Τσιμα) του mega οτι ο κοσμο σας περνει σοβαρα και σας θεωρει αντικειμενικους και αξιοπιστους…;; Πραγματικα σε ποιον κοσμο ζειτε απομονωμενοι με τους λιγους κολακες σας και θεωρειται οτι κανετε κατι πραγματικα αξιο που η κοινωνια το επιβραβευει..Ειλικρινα εχετε χασει καθε ιχνος σοβαροτητας και αξιοπιστιας…οσο νωριτερα τ καταλαβετε τοσο τ καλυτερο…και πραγματικα ολα αυτα τα λεω χωρις παρωπιδες αλλα αποτυπώνοντας αυτα που εκλαμβανω απο γυρω μου..
Σωτηρηςαπάντηση176

Γιάννης Χ | 08/04/2013 18:43
Αλλάζοντας το «εσχάτως» με το «εδώ και πολύ καιρό» και το «κατά του «συστήματος»» με το «υπέρ του «συστήματος»», το πρώτο συστατικό του ονόματος γίνεται Γιάννης! ΥΓ1: Το «βιαστές» το αφήνω διότι βιαστές είναι όσοι π.χ. έχουν βάλει την υπογραφή τους στα μνημόνια. ΥΓ2: Αλλάζοντας μια-δυο λέξεις ακόμα, μπορεί να αλλαχθεί και το επίθετο… Συμπέρασμα: όλο το άρθρο είναι ο τίτλος του. Τα υπόλοιπα, πρετεντέριες σάλτσες…
Δημήτρηςαπάντηση116

ο γιάννακης πρετεντέρης πάει γυρεύοντας!…. | 08/04/2013 18:14
είναι τόσο το θράσος με το οποίο συμπεριφέρεται ο κ. πρετεντέρης που έχει χάσει απο καιρό ….την μπάλα. .. Δυστυχώς όμως, με το σημείωμά του στο Βήμα, έχει καταφέρει να εξαγριώσει και εμένα, ό οποίος ούτε οπαδός της κυρίας Κωνσταντοπούλου είμαι, ούτε φυσικά της χρυσής αυγής και του κασιδιάρη. Όμως ο κύριος αυτός επιχειρεί έντεχνα, όπως και «οι όμοιοί του των αστείων κύκλων της εξουσίας» στους οποίους ανήκει, να ταυτίσουν την Ζωή και την Αριστερά στο ένα άκρο με τους Φασίστες της χρυσής αυγής στο άλλο ακρό! Οι ίδιοι και οι όμοιοί τους αποτελούν δήθεν το …μέτρο! αρκεί όμως να μην αμφισβητείται μαζικά η ηγεμονία τους…. γιαννάκη κάτσε φρόνιμα και μαζέψουουυυυυυυ!
Δημήτρης Τεμουρτζίδηςαπάντηση228

Ποναέι ε! παλληκάρια | 08/04/2013 18:05
Αν κρίνει κανείς από τις επιθέσεις που δέχετε ο δημοσιγράφος συμπεραίνει πως πόνεσε πολύ, μά παρα πολύ και ερωτώ όπως λέει ο σύντεκνος στο γνωστό ανέκδοτο. Θα συνιστούσα στους συριζαίους να μελετήσουν λίγο την σοφία των λαϊκών παροιμιών, όπως για παράδειγμα: πετροβολάνε την κερασιά που είναι φορτωμένη κεράσια.
B.N.απάντηση1020

Σύγκριση τεράτων | 08/04/2013 18:01
Για το τέρας που ονομάζεται Όλγα Πρετεντέρη δεν έχεις να μας πείς κάτι;
Γιάννηςαπάντηση23443

Λέγε ό,τι θες λέγε | 08/04/2013 17:56
Όσο και να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους κάτι τύποι του στυλ ‘Όλγα Πρετεντέρη’, θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους: η πλειοψηφία του κόσμου διαθέτει επαρκή κοινή λογική για να μην πείθεται με τη ‘θεωρία των δύο άκρων’.
Κ.Λ.απάντηση12341
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Κ.Λ.
Απάντηση | 08/04/2013 18:13
οταν λες «κατι τυποι του στυλ ολγα πρετεντερη», σε τι τυπους αναφερεσαι? μπορεις να γινεις λιγακι πιο σαφης?
ολγα πρετεντερηαπάντηση60

Από τους καλόκαρδους της πλατείας | 08/04/2013 17:53
Δες από 1:40» έως 3:40» http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded
kanaliotisαπάντηση43

Σπάει κόκκαλα | 08/04/2013 17:53
Μέχρι πρότεινος οι αρθρογάφοι του έντυπου τίπου ασκούσαν κρητική στο κυβερνών εκάστοτε κόμμα και φυσικά στην κάθε κυβέρνηση. Η δημοσιγραφική κρητική δεν άγγιζε τα μονίμως αντιπολιτευόμενα κόμματα, γι ΄αυτά η κρητική ήταν άγνωστη. Τώρα όμως που άρχισε , οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να την αντέξουν , την τρέμουν και τα βάζουν με όποιον δημοσιγράφο αποφασίσει να τους κράξει ,. Καιρός είναι λοιπόν να την συνηθίσουν γιατί το φαινόμενο θα ενταθεί. Ας το καταλάβουν ότι ο ρόλος του δημοσιγράφου αυτός είναι, έχει δε πολύ λίγη σημασία ποιός ασκεί την κρητική αλλά το περιεχόμενό της. Στην προκειμένη περίπτωση αξίzουν έπαινοι στον κ. Πρετεντέρη για το επινόημα της ,
Β.Ν.απάντηση56132
Απαντήσεις 2 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Β.Ν.
Απάντηση | 08/04/2013 21:50
Η κριτική δεν μπορεί να γίνεται κουρελι απο άσχετους που δεν ξέρουν την διάφορα της με την Κρητη…
Το Τριτο Ματιαπάντηση52

Απάντηση σε Β.Ν.
Απάντηση | 08/04/2013 18:31
ορθογραφια ή θανατος… εχει πεσει πολυ το επιπεδο στην «ομαδα αληθειας» του someAREass ε? ουτε που σας κοιτανε αν ξερετε να γραφετε, αν σας τρεχουν σαλια και γαβγιζετε, τιποτα, λες ενα «απο μεσσηνια ειμαι και γω!» και βουρ στο πληκτρολογιο
aris Vαπάντηση43

μια φωτογραφία λείπει | 08/04/2013 17:41
…δεν χρειάζεται τίποτ’άλλο,απ’το να δημοσιεύσει το Βήμα μαζί με το άρθρο τη φωτογραφία απ’την παρουσίαση τού Βιβλίου τού Μέγα Διανοητή Γιάννη τού Μνημομανιακού /τους σημίτηδες,τους στουρνάρες,τούς Φώτηδες ,όλο τον συρφετό επιχειρηματιών,πολιτικάντηδων και τραπεζιτών που παρήλασαν να υποβάλλουν τα σέβη τους,στο διαπλεκόμενο βρωμερό σύστημα Εξουσίας που φαίνεται τρέμει τη δική του κατάρρευση,μη χάσει την κουτάλα. Φόβος και Πανικός. θλιβεροί παπαγάλοι διαδρομιστές κολαούζοι,φαταούλες αχόρταγοι. και τελειώνουν με το Φασισμό Σημαία τους. (κρίμα ρε Ψαριανέ,Γιάννη Πανούση…κι εσείς την αναγούλα μας την κάνατε θεσούλα!)
pantallouαπάντηση9549

Ντροπή | 08/04/2013 17:32
Πω πώ πώ !!!Γέμισε ο τόπος προσκυνημένους. Ντροπή!!!
Ευδοκίααπάντηση6426

διαφημίσεις | 08/04/2013 17:31
καλό, πρέπει να τράβηξε πολλές διαφημίσεις!!!
e.omikronαπάντηση329

Ο μαύρος υπηρέτης Stephen στην ταινία Django | 08/04/2013 17:22
Διαβάζοντας αυτό, αλλά και άλλα κείμενα σας φέρνω στο νου μου τον Stephen, τον μαύρο υπηρέτη που ερμηνεύει έξοχα ο εξαιρετικός Samuel Jackson στην ταινία Django του Tarantino. Μήπως έχει τύχει να τη δείτε;
Djangoαπάντηση4910

Για σου ρε Γιάννη μπεσαλή . | 08/04/2013 17:01
Μιλάνε όλοι μιλά και ο σάλτο μορταλε Γιαννάκης , ο υμνητής του μνημονίου , του αγνώστου , που μύριζε τα δάχτυλα του και ήξερε τι είναι το μνημόνιο , ήξερε ακόμη και πότε θα βγούμε από το τούνελ , ήξερε πολλά και διάφορα , μετά έπεσε χτύπησε το κεφαλάκι του και ξέχασε όλα όσα μας έλεγε .
W.Qαπάντηση14434

Πολύ σωστός ο κος Πρετεντέρης !! | 08/04/2013 16:39
Συμφωνώ σε όλα. Πως θα γλυτώσουμε από την Ζωή Κασιδιάρη. Ενα αποκρουστικό και αλλόκοτο έκτρωμα που δηλητηριάζεις την πολιτική ζωή του τόπου. Καμία σύνεση, καμία αυτοσυγκράτηση, κανένας ρεαλισμός, καμία σχέση με την πραγματικότητα, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ !!!! Ντροπή για την πατρίδα μας και κρίμα σαυτούς τους οργίλους ακραίους που τους ψηφίζουν….
Πολύ σωστός ο κος Πρετεντέρης. Πέστα χρυσόστομε…απάντηση87195

Σίχαμα | 08/04/2013 16:36
Η αποφορά του κειμένου και του υπογράφοντος αυτού περνάει και μέσα από την οθόνη του υπολογιστή. Εντάξει με τις κωλοτούμπες σου γελάσαμε (όταν ένα χρόνο μετά τη λυσσαλέα σου υποστήριξη στο μνημόνιο, άρχισες να το παίζεις επαναστατημένος αντι-μνημονιακός). Είπαμε, εντάξει ο Πρετεντέρης είναι τα κάνει αυτά. Αλλά αυτό παραπάει. Δεν μπορούμε πια να γελάσουμε και σε πάρουμε στο ψιλό. Είσαι επικίνδυνος. Εξισώνεις δολοφόνους με βουλευτές με τους οποίους απλά διαφωνείς – αν και είναι δύσκολο πια να πεις τι πιστεύεις γιατί έχεις περάσει απ’ όλες τις θέσεις, εκτός από μία. Φαντάζομαι όταν η ΧΑ θα ανέβει ακόμα περισσότερο (χάρη στις υπηρεσίες σου) θα μπορείς πια να τη στηρίζεις ανοιχτά.
Ανώνυμος / ηαπάντηση16748

Αιώνιος Πρετεντέρης | 08/04/2013 16:36
Από την αγιοποίηση του Σημίτη και των κυβερνήσεων του Κορυδαλλού προχωράει τώρα στο πολιτικό ξέπλυμα των νεοναζί δολοφόνων μπράβων της νύχτας Άξιος ο μισθός σου….
Ιονικός Αθηνώναπάντηση16742

Οχι στη θεωρια | 08/04/2013 16:34
«των δυο ακρων». Οι αριστεροι φωστηρες μας απεδειξαν οτι η θεωρια ειναι λανθασμενη. Η επικρατουσα θεωρια στο χωρο της αριστερας ειναι η θεωρια της «καλης και κακης βιας». Τι πιο λογικο αλλωστε. Αν ενας χρυσαυγιτης χτυπησει ενα μεταναστη ειναι ναζιστης. Αν χτυπησει καποιος δεξιος εναν αριστερο, ειναι φασιστας με πολιτικα κινητρα. Αν ομως μια ομαδα επαναστaτημενων νεων επιτεθει σε καποιο φιλελευθερο η διαφωνουντα προκειται απλως για καποιον που αγωνιζεται για ενα δικαιο κοσμο και η βια που ασκει δικαιολογειται γιατι πολυ απλα: βια ειναι η μειωση των μισθων, βια ειναι η υψηλη φορολογια (για να πληρωνουμε το δημοσιο τερας, αλλα αυτο δεν το λεμε) κοκ. Τι δεν καταλαβαινετε επιτελους??
Gguuαπάντηση4798
Απαντήσεις 2 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Gguu
Απάντηση | 09/04/2013 02:18
Aπόλυτα σωστές οι παρατηρήσεις σου φίλε! Στην Ελλάδα έχουμε δυο μέτρα κ δυο σταθμά για τη βία, γιατί η Αριστερή ειναι πάντα καλή βία… Βία για καλό σκοπό… Αισχροί υποκριτές τραμπούκοι αριστεροί, ενδεδυμένοι το μανδύα του κοινωνικού αγωνιστή…
Αριστερή, άρα καλή βία!απάντηση510

Απάντηση σε Gguu
Απάντηση | 08/04/2013 17:47
Τι σχέση έχει ο Σύριζα με αυτά που γράφεις πρεντετεράκο;
αναγνώστηςαπάντηση3622
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε αναγνώστης
Απάντηση | 08/04/2013 19:20
Ελα μου ντε! Προκειται για σκοτεινη προπαγανδα απο συγκεκριμενα νεοφιλελευθεα-ακροδεξια κεντρα (το εχουμε ακουσει κι αυτο!). Και μην ξεχναμε: Την Ελλαδα την κατεστρεψαν οι νεοφιλελευθερες πολιτικες που δεν εφαρμοστηκαν ποτε!!!
Gguuαπάντηση17

Αυτό θα πει συναγερμός | 08/04/2013 16:32
Ρε σεις, πλάκωσαν οι συνασπισμένες δυνάμεις των απανταχού(κοκκινων και μαύρων) φασιστών!
Φασίστες όλων των χωρών ενωθείτε!απάντηση49112

Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ | 08/04/2013 16:31
Συγχαρητήρια για την αυτογνωσία σας.Ξεπεράσατε κάθε προσδοκία.! Το επόμενο βήμα ξέρετε ποιό είναι .Το χαρακίρι.
janespyrαπάντηση7322
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε janespyr
Απάντηση | 08/04/2013 19:55
Κάλλιο αργά παρά ποτέ.Προσφέρομαι να παρέχω το σπαθί
Ominoαπάντηση20

Ομοβροντία | 08/04/2013 16:31
Από την ομοβροντία των «σχολίων» αντιλαμβάνεται κανείς ότι κάποιο πληκτρολόγιο έχει πάρει φωτιά!!! Όλα γράφονται με διαφορά 1 λεπτού…. Το μόνο που δεν αντιλαμβάνεται κανείς είναι αν ο σχολιαστής είναι οπαδός Κωνσταντοπούλου ή οπαδός Κασιδιάρη! Κι αυτό είναι που δικαιώνει και τον (αντιπαθέστατο κατά τ’ άλλα) Πρετεντέρη…
Ξανθός Πειρατήςαπάντηση61103
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Ξανθός Πειρατής
Απάντηση | 08/04/2013 16:57
Το ενδεχόμενο να ΜΗΝ είναι οπαδός κανενός κάποιος που κάνει κριτική στο άρθρο είναι εξω από την ευρύτατη σκέψη σας να υποθέσω. Γι αυτό και ενδεχομένως να μην αντιλαμβάνεστε ποιός είναι οπαδός της Κωνσταντοπούλου, και ποιός του Καισδιάρη.
Το πρόβλημα είναι στην αντίληψηαπάντηση5819
Απαντήσεις 2 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Το πρόβλημα είναι στην αντίληψη
Απάντηση | 08/04/2013 22:46
Και η δική μου νοημοσύνη φθάνει ως το να καταλάβω ότι πρόκειται περί οπαδού. Για παραπέρα χρειάζεται μικροσκοπική ανάλυση που δεν την έχουμε οι πτωχοί τω πνεύματι.
Περαστικόςαπάντηση16

Απάντηση σε Το πρόβλημα είναι στην αντίληψη
Απάντηση | 08/04/2013 18:32
Σωστα, ειναι πιθανον να ειναι κανενας ψεκασμενος που αισθανεται «ριγμενος» απο τους μυστικους αρραβωνες της ημιτρελλης θυγατερας με το παρανοικο ανθρωποειδες –ουτε μηνας δεν περασε απ’τους γαμους του Μπουλη με τον Μεγα Μπουρδα!
svenαπάντηση34

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ | 08/04/2013 16:28
Η εννοια του «βοθρου» ισως κ να ειναι αποσμητικο για την ελληνικη δημοσιογραφια.
χωριάτισσααπάντηση11623

Αριστεροί pretenders | 08/04/2013 16:24
Πρετεντέρη, γενικώς σε σιχαίνομαι. Αλλά, δυστυχώς, σε αυτό το άρθρο λες την (πικρή) αλήθεια… Και μόνο από τα σχόλια (ούτε ένα δεν σου απαντάει με επιχειρήματα) αποδεινύεται πόσο δίκιο έχεις… Κρίμα και πάλι κρίμα που η Αριστερά σήμερα εκπροσωπείται από ανιστόρητα και κακομαθημένα παιδάκια…
Leonidas S.απάντηση64118

Πώρωση και εμπάθεια | 08/04/2013 16:22
Ένα από τα μεγάλα μας ελαττώματα είναι ότι γινόμαστε πολύ εύκολα εμπαθείς και αρνούμαστε να διαχωρίσουμε τη λογική από το παραλήρημα. Αν τη συγκεκριμένη άποψη την είχε εκφράσει κάποιος διανοούμενος (βλ. Μ. Θεοδωράκης) θα υπήρχαν τα ίδια σχόλια από κάτω? Μας είναι τόσο δύσκολο πια να ΑΚΟΥΜΕ με ανοιχτά αυτιά και μυαλό απόψεις και να συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτές και όχι με αυτόν που της λέει?
ElenaDαπάντηση6246

Για πόσο ακόμη? (χρόνος αμείλικτος) | 08/04/2013 16:21
Μπαρμπαγιάννη Ρε καμιά μπουκάλα δεν είχε να την πετάξεις; Χαϊδεύεις με βρωμόλογα, ενώ η ουσία της ύπαρξής σου είναι η βία του πληρωμένου κτήνους. Βάρα ρε. Βάρα. Τζάμπα πράμα είναι. Τι, τους φοβάσαι? Ή μήπως λίγο? Το ερώτημα που μένει είναι για πόσο ακόμη θα μπορείς να εκτελείς εντολές κτηνών χωρίς επώνυμο με τσέπη φουστωτή. Κιοτήδες και ραγιάδες γερμανο τσολιάδες. Ο χρόνος είναι αμείλικτος. Για πόσο ακόμη?????
KRHSαπάντηση4621
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε KRHS
Απάντηση | 09/04/2013 10:01
Απο που κι ως που ο ξεμωραμενος γυρολογος ειναι «διανοουμενος»?
svenαπάντηση04

Λάθος αντίδραση. | 08/04/2013 16:19
Δεν φταίει ο καθρέφτης πουλάκια μου. Το πρόσωπο της Ζωής Κασιδιάρη δεν σας αρέσει και αναστατώνεστε. ΕΙναι αποκρουστικό, γιατί αυτό είναι.
Λίγο αυτοκριτικη των σχολιαστών δεν βλάπτειαπάντηση3661

η ώρα της αλήθειας | 08/04/2013 16:14
δυστυχώς η Ζωή Κασιδιάρη αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, που αρνείται να δει το πρόσωπό του στον καθρέφτη..
agchristαπάντηση4857

ΑΠΟΡΙΕΣ | 08/04/2013 16:12
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Ο $ΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ,ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
Ανώνυμος / ηαπάντηση12107
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Ανώνυμος / η
Απάντηση | 09/04/2013 03:18
Αν καταλάβαινες θα ήταν το περίεργο.Γιούρια φασιστάκο.Ο Πρετεντέρης είναι φίλος σας.Στις επόμενες εκλογές να το βάλετε στο επικρατείας.
Ανωνυμοςαπάντηση91

δημοσιογραφικό αίσχος…. | 08/04/2013 16:06
η θεωρία των δύο άκρων, η εξίσωση αριστεράς και χρυσαυγιτών, η συνειδητή απόκρυψη των αθλιοτήτων και χυδαιοτήτων βενιζέλου στην προανακριτική, η επιλεκτική απόκρυψη από τα δελτία ειδήσεων και την αρθογραφία γεγονότων «δυσάρεστων» για την πολιτική που ο ίδιος υπηρετεί, και κυρίως το θράσος του να κατηγορεί τους άλλους γι αυτά ακριβώς που χαρακτηρίζουν τον ίδιο, όλα αυτά συνιστούν κατα τη γνωμη μου ένα δημοσιογραφικό αίσχος
alexαπάντηση10237

Εάν αρθρογραφούσατε αφιλοκερδώς, | 08/04/2013 16:05
θα μπορούσα να έχω αντιμετωπίσει το κείμενό σας με διάθεση απλής αηδίας-το ίδιο εκπέμπετε και στην διά ζώσης συναναστροφή, όπως φαίνεται(βλ. ράφτιν). Όμως, πληρώνεστε αδρά για να γράφετε τέτοιου επιπέδου, μονοδιάστατα, άρθρα, γεγονός που με θίγει ως πολίτη. θα υπερασπιζόμουν παρόλα αυτά το δικαίωμα σας να εκφράζεστε κατ΄αυτόν τον τρόπο, εάν αναδεικνύατε με αντίστοιχο άρθρο σας την χυδαιότητα του να είναι κάποιος πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής, μόνο και μόνο επειδή ένας από τους ανακρινόμενους της υπόθεσης αυτής έφτιαξε»φωτογραφικό» νόμο, που να απαλλάσει(τον πρώτο) από παλαιότερες ποινικές(του) ευθύνες. Ειδάλλως, τα κίνητρά σας είναι αμφιβόλλως δημοσιογραφικά. Λυπάμαι.
Μιχάλης Σκλαβάκηςαπάντηση8526

Γιαννης Κασιδιαρης | 08/04/2013 16:02
Εισαστε τελειως εκτος ανθρωπισμου και σεβασμου ως προς τον εαυτο σας και τους πολιτικα αντιπαλους σας. Εσας σας ταιριαζει το «Γιαννης Πρετεντερης», γαντι που λενε. Ποσα σας πληρωσε ο εγκεκρυμμενος της χουντας Παπαδοπουλου και γραψατε αυτο το αρθρο? Ξυπνυστε κυριε και εξαφανιστητε απο την πολιτικη ζωη οσο ειναι καιρος, Καποτε ανοιγα συχνα την σελιδα του Βηματος και ακουγα καθημερινα τις ειδησεις του ΜΕΓΓΑ. Αναξιοπιστη εφημεριδα και αναξιοπιστο καναλι μονο στον σκουπιδοτενεκε χωρανε. ΒΡΩΜΑΝΕ ΜΟΥΧΛΑ, και οχι αρωμα αλλαγης.
Αγγελοςαπάντηση7633

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. | 08/04/2013 15:59
«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο.. Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων.Είμαστε καραγκιόζηδες.Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ» Τζον Σουϊντον(αρχισυντάκτης των N.Y.T ) 1890 σκεψου οτι υπαρχουν ακομα αγαθιαρηδες που περιμενουν να μαθουν την αληθεια απο τους πρετεντερηδες του 21ου αιωνα lol
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣαπάντηση6811
Απαντήσεις 2 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
Απάντηση | 08/04/2013 18:38
Στους συντακτες της ΠΡΑΥΔΑυγουλας αναφερεστε? Αλλα ξεχασα, οι …θρυλλοι της δημοσιογραφιας, που εχουνε μαζευτει στην θλιβερη φυλλαδα του νεου εθνικοσοσιαλισμου, κατεχουν την μοναδικη αληθεια και βυσσωδομουν ανενοχλητοι, καθως απαγορευουν δημοκρατικοτατα και δια ροπαλου τον σχολιασμο των θεσφατων τους!
svenαπάντηση19

Απάντηση σε ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
Απάντηση | 08/04/2013 17:57
Εμεινα κατάπληκτος από τις προτότυπες ιδέες σας. Ευχαρίστως θα δημοσίευα το πόνημά σας εάν μου το επιτρέπατε.
Ευγνώμων. Μου… ανοίξατε τους ορίζοντες!απάντηση102

αχ μωρέ!!! | 08/04/2013 15:53
Παρ΄την Όλγα σου και μπρός!!!!!!
Ε.Μ.απάντηση7328

εάν στο βήμα | 08/04/2013 15:53
παρεπιδημούν τόσοι θαυμαστές της Ζωής κι του Ηλία, αναρωτιέμαι τι θα συμβαίνει σε άλλα sites…. δε συμπαθώ τον Πρετεντέρη από παλιά, ιδίως για την άνευ όρων στήριξή του στον Σημίτη, αλλά το άρθρο αν κι ακραίο κινείται σε σωστή κατεύθυνση… όπου να ναι ανοίγουν οι πόρτες του φρενοκομείου που ΄έλεγε κι ο ….Τριανταφυλλίδης
plan bαπάντηση3358

JOHN KASIDIARIS | 08/04/2013 15:51
Είναι απαράδεκτο να δημιουργείτε εντυπώσεις ότι η κ Κωσταντοπούλου και ο Κασιδιάρης ειναι ίδιοι στην σκέψη και κυρίως στην πρακτική .Η προσπάθεια σας να τους παρουσιάσετε ως ίδιους είναι το λιγότερο αφελής και επειδή αφελής δεν είστε η πρακτική σας μόνο τερατώδης μπορεί να χαρακτηριστεί. Μέχρι πότε θα γεννάτε σημεία και τέρατα με μια τέτοια πρωτοφανή απολυτότητα γραφίδας ,γεμάτος μένος και αυταρέσκεια?Το στυλ το θρασύ το άυστηρό,το επιθετικό, το άτεγκτο τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει? Μάλλον θα ήταν το συστημικό παραλήρημα του παθολογικού προσχήματος κάποιου που είναι μέσα, έξω και καβάλα σ΄όλα.
Jane Spyrαπάντηση6529

Γιαννη απελευθερωσου | 08/04/2013 15:46
Σε παρακολουθω πολλα χρονια και εβγαλα το συμπερασμα πως εισαι σαν τη ζυγαρια που γερνει προς την πλευρα εκεινου που της τοποθετει το βαρυτερο βαρυδι. Κουβαλας τοσα χρονια στην πλατη και ακομα χρησιμοποιεις το ιδιο βιολι. Ειναι Γιαννη ο Βενιζελος καλυτερος απο τη Ζωη η τον Κασιδιαρη ; δεν νομιζω οτι υπαρχει Ελληνας που να πιστευει οτι ο δικος σου (Βενιζελος) ειναι καθαροαιμος……….επαιζε με το στκακι πολλους μηνες και φυσικα με την λιστα Λανγκαρτ.Τα πραγματα στην Πατριδα ειναι πολυ δυσκολα και εαν εσεις οι δημοσιογραφοι δεν απελευθερωθειτε απο τα κατεστημενα που οδηγησαν την Πατριδα σ’αυτα τα χαλια αυτα που θα συμβουν δεν θα ειναι εξ’αιτιας της Ζωης και του Κασιδιαρη .
Στελιος Τατσηςαπάντηση3624

Θα κόψω τις φλέβες μου | 08/04/2013 15:37
ότι θα ζούσα να δω τον Ιωάννη Πρετεντέρη να υπερασπίζεται την ετερότητα ε, μα τω θεω αυτό ούτε στα πιο τρελά όνειρα. Εσύ ο χρυσοποίκιλτος εξ επαγγέλματος καταγγέλων το «Άλλο», εσύ τώρα το υπερασπίζεσαι ?! Θα μποροσύσα πια να γράψω βιβλίο αλλά άσκοπα αφού μάλλον πλησιάζει η Τρίτη Παρουσία (η Δευτέρα Παρουσία ήταν του βιβλίου Ψυχρός Εμφύλιος). Φανταστείτε τους Αιγαιάτες γειτόνους μας να ομιλούν για τον Πολιτισμό ένα πράγμα.
Θα μας κάψει ο Θεόςαπάντηση196

ντροπή | 08/04/2013 15:36
μας περνάτε για ηλίθιους κ Πρετεντέρη;;; και όλοι εσείς που πείθεστε από τα παράλογα, προσοχή, σας περνάει για ηλίθιους.. (διαψεύστε τον, και χρησιμοποιήστε το μυαλό σας..)
kαπάντηση4624

πρετεντέρη θυμήσου | 08/04/2013 15:21
Πρετεντέρη θυμάσαι το ’06-’07 τι σου φωνάζανε χιλιάδες φοιτητές; Αν δεν θυμάσαι να σου φρεσκάρω λίγο τη μνήμη σου.. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΨΟΦΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ
socrejαπάντηση7834
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε socrej
Απάντηση | 08/04/2013 16:11
μα είναι επιχείρημα αυτό;; οι φοιτητές φωνάζουν κι για το «άσυλο», τον ιμπεριαλισμό, τον πόλεμο στο Αφγανιστάν κλπ κλπ (μόνο για τα πραγματικά προβλήματα των ελληνικλων παρασιτικών πανεπιστημίων δε φωνάζουν)
λολαπάντηση1631

εμετος | 08/04/2013 15:20
ειναι τοσο μα τοσο προφανες οτι αυτος που αρθρογραφει με αυτο τον τροπο ειναι ενας απο αυτους που ο ελληνικος λαος αποκαλει εθνικους προδοτες. Ξεραστε μαζι μας να πνιγουν ολοι τους.Καραγκιοζηδες
dpαπάντηση4928

Κατάπτυστο κείμενο | 08/04/2013 15:20
Κατάπτυστο κείμενο με εμφανή αντι-δημοκρατική σκοπιμότητα που εξισώνει την αξιωματική αντιπολίτευση με την ναζιστική και χουντική ακροδεξιά. Η καθεστωτική ιδεολογία των άκρων σε πλήρη εφαρμογή. Κρίμα για την ιστορία του Βήματος.
αναγνώστηςαπάντηση7439
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε αναγνώστης
Απάντηση | 08/04/2013 16:34
Συγγνώμη να καταλάβω. Για ποιά ιστορία μιλάμε? Ποιά εποχή η «ιστορική» φυλλάδα ήταν αδέσμευτη? Ποιά εποχή δεν εκτελούσε εντολές, και τα σκυλιά δεμένα. Βεβαίως βεβαίως, η ιστορία του Βήματος επιβεβαιώνεται με την ιστορία του γράφοντος το παρόν άναρθρο άρθρο. Πόσο ακόμη???? Αχ Γιάννη, Ρε Γιάννη, (45 Γιάννηδες), ακόμη και οι αναγνώστες σου σε αηδίασαν!!! Πόσα παίρνεις ρε και φτάνεις σ’ αυτή την εσχατιά της εγκεφαλικής παράλυσης??
krisαπάντηση257

ELEOS | 08/04/2013 15:16
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ (ΜΑ ΠΑΡΑ) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΣΟΥ ΜΙΣΘΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΠΟΥ ΧΡΥΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ)? ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ)? ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ? (ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ)
GERMANOBISBIRIKOSαπάντηση6721

Κενοί συλλογισμοί | 08/04/2013 15:10
Θαυμάσιος αριστοτελικός συλλογισμός του τύπου «ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα αστυνομικός =μπουζούκι» Το άρθρο σας, σε πολιτική βαρύτητα, εμβρίθεια και αξιοπιστία, προσφέρει όσα και ο παραπάνω συλλογισμός. Μηδεν εις το πηλικό.
Helenaαπάντηση6527

Αποπροσανατολισμός και κακογουστιά | 08/04/2013 15:07
Ο Γιάννης Πρετεντέρης συμμετέχει με αυτό το άθλιο άρθρο στην κυβερνητική προσπάθεια ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής. Απεγνωσμένη προσπάθεια να μην μείνουμε στο θέμα που είναι οι προφανείς ευθύνες στο εξεταζόμενο σκάνδαλο. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκεντρώνει τα πυρά, πολλές φορές με αισχρές σεξιστικές βρισιές, επειδή κάνει τη δουλιά της. Οσοι θέλουν να είναι αντικειμενικοί ας διαβάσουν τα πρακτικά για να καταλάβουν το κατρακύλισμα των θρασύτατων πολιτικών και του φερεφώνου τους που γίνεται Ο Πρετεντέρης.
Αλκίνοος Β.απάντηση7130
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Αλκίνοος Β.
Απάντηση | 08/04/2013 17:34
Δεν γίνεται, ήταν πάντα!!!!
Ε.Μ.απάντηση113

ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! κάνε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα με τον ΜΙΛΤΟ ΛΥΚΟΥΔΗ και τον ΣΠΥΡΟ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ | 08/04/2013 15:06
κι άσε τη ΖΩΗ για λόγου μας, να μην μπερδεύεσαι δηλαδή Βαγγέλη,
κώσταςαπάντηση2114

Μακαρθισμός | 08/04/2013 15:06
«Καλή νύχτα και καλή τύχη» Κε Πρετεντέρη
Βασίλης Τάτσηςαπάντηση4617

Ζωή Κασιδιάρη | 08/04/2013 14:57
Κύριε Πρετεντέρη, κοινώς΄»έγραψες». Και μόνο ο τίτλος, συνιστά… αυτοτελή ανάλυση του φαινομένου. Συγχαρητήρια.
Ο τίτλος της Χρονιάςαπάντηση3662

Γειά σου ελευθέρια πρετεντέρη | 08/04/2013 14:54
Ευάγγελος πρετεντέρης Γιάννης Βενιζέλος Άδωνις Πρετεντέρης Γιάννης Γεωργιάδης και πολλά πολλά ακόμα… Αυτά τουλάχιστον οφθαλμοφανώς ισχύουν, δεν είναι ελεεινες προπαγάνδες. Όσα γιαούρτια και αν σου ρίξουν και αυτό το καλοκαίρι λίγα θα ναι
Kwstasαπάντηση5419
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Kwstas
Απάντηση | 08/04/2013 20:10
Αυτο ομως το καλοκαιρι θα πανε τζαμπα.Καλυτερα να το δωσεις σε κανεναν φτωχο που τρωει στην μαπα την «διάσωση» της χωρας και να προτιμησεις να του πεταξεις κατι μη φαγωσιμο
Η Αηδια πρετεντεροποιημενηαπάντηση62

Bλακας | 08/04/2013 14:46
Bλακας απλα !!!
Steliosαπάντηση4821

Τελευταιες Μερες της Πομπη(ια)ς | 08/04/2013 14:41
που πρωτοστατησε στη ληστεια του λαου και της κοινωνιας συνολικα με επικεφαλεις τυπους σαν τον Πρετεντερη και τωρα που πνεει τα λοισθια το συστημα του,ειναι σε απογνωση και τα παιζει ολα για ολα,ισοπεδωνοντας τα παντα,οπως νομιζει οτι τον βολευει…
Δημητρηςαπάντηση7944

Πες τα χρυσόστομε! | 08/04/2013 14:29
Οι «αγανακτισμένοι» τους ένωσαν! Και τώρα τίποτα δεν τους χωρίζει. Και γιαούρτια, και σκαμπίλια, και αυγά, και ξύλο σε όποιον διαφωνεί μαζί τους… Τρέμω το είδος «Ζωή Κασιδιάρη», το οποίο δυστυχώς υπάρχει, πολλαπλασιάζεται και σύντομα θα γίνει πλειοψηφία… (Υ.Γ.: Η Κωνσταντοπούλου πάντως τον Κασιδιάρη δεν θα τον βρίσει ποτέ επειδή έλουσε και τη Δούρου και αυτό το διασκέδασε πολύυυ εκείνη τη μέρα η άσπονδη «φίλη» της η ΖωΚωντα.)
Ξανθός Πειρατήςαπάντηση61105
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Ξανθός Πειρατής
Απάντηση | 08/04/2013 15:07
Ξανθέ πειρατή (!) μάλλον βαμμένα μαλιά πρέπει να εχεις και η βαφή να σου πείραξε μυαλό και συνείδηση. αλλά το παραμυθάκι που μας λέει η «Αλήθεια» των νεοδημοκρατικών υπόγειων ότι τι Συριζα, τι Χ.Α. δεν το τρώνε ούτε νεογνά στο «Έλενας». Αλλά κι κάπως έτσι να ήτανε, τρέμεις περισσότερο μιά Ζωή ή προδότες και καταστροφείς πολιτικούς σαν τους Σημίτη, Καραμανλή, ΓΑΠ, Βενιζέλο, Κουβέλη και Σαμαρά?
Xipeteonαπάντηση2519
Απαντήσεις 1 | Εμφάνιση όλων

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ | 08/04/2013 14:20
ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ;…… ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΧΟΥΝΤΑ;….ΣΙΓΑ!…ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!…….. ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ .ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΑ 200 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Ανώνυμος / ηαπάντηση20141
Απαντήσεις 2 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Ανώνυμος / η
Απάντηση | 15/04/2013 18:38
Τα 20 likes τα έκαναν χρυσαυγίτες ή οπαδοί της Ζωής Κασιδιάρη εκ παραδρομής;;;
Λεωνίδας εκ Πειραιώςαπάντηση00

Απάντηση σε Ανώνυμος / η
Απάντηση | 08/04/2013 15:25
Άσε το λαικισμό φασιστάκο και πες μας γιατί χρησιμοποιείτε χουντικές σημαίες και σύμβολα.
αντί-χουντικόςαπάντηση342
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε αντί-χουντικός
Απάντηση | 08/04/2013 16:19
KATΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΧΑΜΕ 8% ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) , ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΙΧΑΜΕ 20ΕΤΗ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, TOTE ΚΤΙΣΤΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ ,ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ , ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ, ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΛΕΞΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ,ΤΑ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ ,ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ 1 ΜΗΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…….. Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΖΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ 14 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!…….. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ…. AΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ……..ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ……… ΖΗΤΩ ΤΑ 400 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ………. ΖΗΤΩ ΤΑ 2.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΠΡΟΙΚΑ.
KATΩ Η ΧΟΥΝΤΑαπάντηση225
Απαντήσεις 1 | Εμφάνιση όλων

rafting | 08/04/2013 14:16
Θυμάσαι το μακρινό 2000 κάτι που μέσα στην βάρκα στον Λούσιο ήσουν Ο ΜΟΝΟΣ που δεν έκανε ΟΥΤΕ μια φορα σωστά κουπί; Εγώ ξέρω πως δεν καλοδουλεύει το μυαλό σου γι αυτό ότι και να πεις δεν σε παρεξηγώ. Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε βάρκα μπορεί να είμαστε όλοι πιο τυχεροί και πιο ικανοί.
fitokoαπάντηση5533

Κύριε Πρετεντέρη | 08/04/2013 14:14
Κύριε Πρετεντέρη, θεωρώ περιττό να αναλύσω την άποψή μου για το άρθρο σας. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ήδη καταλάβει το πόσο εμετικό είναι, παρά την αντιαριστερή σας πολιτική τοποθέτηση (σεβαστή), έχετε τη νοημοσύνη να αηδιάσετε με το πόνημά σας, έστω και αναδρομικά. Ευχαριστώ
Δημήτρης Παπ.απάντηση10452

υπερβολή | 08/04/2013 14:11
Ειναι α. υπερβολικό και β. επικίνδυνο να τσουβαλίζεις ΧΑ με Συριζα. Δεν θυμάμαι κανενας Συριζαίος να κατούρησε την πόρτα του ΜΕγκα!
yosemityαπάντηση6851
Απαντήσεις 2 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε yosemity
Απάντηση | 08/04/2013 17:05
Δικαο εχεις διωτι την Δημοκρατια ουριζουνε συνεχως αντι του Μεγκα.
Πλακεντινοςαπάντηση512

Απάντηση σε yosemity
Απάντηση | 08/04/2013 15:29
Εκαναν πολυ χειροτερα.
Σταυρος Ν.απάντηση1117
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Σταυρος Ν.
Απάντηση | 09/04/2013 04:34
???????
περίεργοςαπάντηση10

λυπαμαι | 08/04/2013 14:04
πρετεντερακο δεν λυπαμαι εσενα που λογω κονομας γραφεις αυτα τα εμετικα, λυπαμαι ολους αυτους που σε ακουνε καθε βραδυ
antifasistasαπάντηση11352

δεν περίμενα | 08/04/2013 13:32
ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα επικροτούσα τόσο θερμά ένα άρθρο του Πρετεντέρη… βεβαίως, το φαινόμενο «ζωή κασιδιάρη» εκκολάφθηκε έξω από τη βουλή επί «αγανακτισμένων». τότε βέβαια ο Πρετεντέρης δεν ανησυχούσε διότι οι «Αγανακτισμένοι» εξυπηρετούσαν το στόχο ανατροπής του Παπανδρέου (αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία)
green dayαπάντηση62103

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΖΟΥΖΕΙ… | 08/04/2013 13:16
…η αληθεια, τοσο φρουμαζει το αληταριο της ΕΘΝΙΚΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ συμμοριας του cheaprass! Συγχαρητηρια στον αρθρογραφο που «αποκαλυπτει» το αποτροπαιο προσωπο του φασισμου –ο «αρραβωνας» του ανθρωποειδους με την ημιτρελλη θυγατερα προσωποποιει την αναπτυσοομενη ταυτιση του πατριδοκαπηλου λαικισμου της εξτρεμιστικης αριστερας με τον τραμπουκισμο των νεοναζι ανθρωποειδων! Ξενοφοβια, εθνικιστικη παρακρουση, συνομωσιολαγνεια, αμετροεπεια αναμεικτη με υβρεις και προπηλακισμους, οι κοινες αρετες των ταυτιζομενων συνιστωσων του βαλκανιου εθνικοσοσιαλισμου της τροικας του ζουρλμανδυα –με προξενητρες φυραματα τυπου Τραγκα, Καμμενου και Εισαγγελατου,τους νεοφωτιστους μυστες της αριστερης παλαβωμαρας!
svenαπάντηση72103
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε sven
Απάντηση | 08/04/2013 13:42
Αφού μας είπατε τι πρωσοποιεί τον ‘αρραβώνα’ της Ζωής και του Ηλία, γιατί δε μας λέτε τι πρωσοποιεί και το γάμο του Αντώνη με τον Ευάγγελο ;
Συνοικεσιολόγοςαπάντηση3420
Απαντήσεις 2 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Συνοικεσιολόγος
Απάντηση | 08/04/2013 15:15
Την σανίδα, από την οποία κρατιέστε ακόμα στη ζωή και επιπλέετε ,όλοι εσείς, οι μικρόνοες αυτού του τόπου.
ppαπάντηση1213

Απάντηση σε Συνοικεσιολόγος
Απάντηση | 08/04/2013 14:06
Μην του βαζεις δυσκολα, θα μπερδεψει την γλώσσα του
Βαπάντηση1717

κακομοιρη | 08/04/2013 13:15
τι κακομοιρης τελειωμενος εισαι πρετεντερακο!!!!!!!!
γιωργηςαπάντηση13453

Μία δειγματοληπτική απόδειξη | 08/04/2013 13:07
της ορθότητας (μέρους) του άρθρου είναι τα παρακάτω σχόλια, όπου δεν καταλαβαίνει κανείς αν τα γράφουν κόκκινοι ή μαύροι φασίστες (ή τα προστατευόμενα τέκνα των σαπιοπασόκων και σαπιονεοδημοκρατών που μεταπήδησαν στο χάος).
TZαπάντηση4678

ονοματεπωνυμο | 08/04/2013 12:47
Εκπληκτικος ο παραλληλισμος και το ονοματεπωνυμο. Η ερωτηση ειναι τι εχουν παθει ολοι αυτοι οι κασιδιαρηδες και η ζωιτσες που τους ψηφιζουν??ταυτιζονται?? Διοτι αν ταυτιζονται τα πραγματα ειναι πολυ επικινδυνα
J.Psαπάντηση5489

Η καταντια μας ειναι τετοια… | 08/04/2013 12:44
που «ευποληπτοι» δημοσιογραφοι εξισωνουν τη Χρυση Αυγή με τον Σύριζα και υπαρχουν αρκετοι έως πολλοί συμπολιτες μας που επικροτούν. Σε λίγο θα επικροτούν και τα όπλα και ουτο καθ εξής. Με τις υγείες μας!
N.απάντηση7645
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε N.
Απάντηση | 08/04/2013 13:28
η κατάντια μας ξεκίνησε όταν ο σύριζα τα έκανε πλακάκια έξω από τη βουλή με τη Χ.Α. κι έστηναν κρεμάλες. τότε βέβαια, υπήρχε ο κοινός, ιερός αγών να ανατραπεί ο Παπανδρέου
οκαπάντηση2432

το τερας | 08/04/2013 12:41
το τερας αγαπητε και εγκριτε «δημοσιογραφισκε» δεν αποτελει «προ’ι’ον» παρθενογεννησις,αλλα νοθο παιδι της πολιτικης που εχει εφαρμοστει εδω και δεκαετιες με την αβαντα και την προωθηση αυτων των πολιτικων απο «δημοσιογραφαρες»σαν και του λογου σας.Δεν ειστε οπαδος του οφθαλμος αντι οφθαλμου αλλα ειστε υπερμαχος του φασισμος αντι φασισμου.Ευγε,οσο υπαρχετε στο προσκηνιο το τερας θα μεγαλωνει.Γιατι αραγε?
Το τερας του τερατος,ω τεραςαπάντηση6932

Όλγα Πρετεντέρη services | 08/04/2013 12:39
Αν θες να νομιμοποιήσεις στα μάτια της κοινής γνώμης το ναζισμό, εξίσωσέ τον με την Αριστερά ή όποια άλλη «αντισυμβατική» πολιτική δύναμη. Αν και μέλημα του θλιβερού δημοσιογραφίσκου είναι στην πραγματικότητα να περισώσει ότι μπορεί από ένα καταρρέον πολιτικό σύστημα, τελικά καταλήγειο να προσφέρει και αξιοζήλευτες υπηρεσίες στο φασισταριό της Χρυσής Αυγής. Δε χρειάζονται ούτε απειλές, ούτε φοβέρες. Η αδιαφορία και η απαξία μας είναι η καλύτερη αντιμετώπιση ανίατων όπως η Όλγα Πρετεντέρη. Και εμείς τη δουλειά μας. Αγώνας, αλληλεγγύη, αντίσταση. Να μη χάσουμε την ανθρωπιά μας, να μη βουλιάξουμε στον κυνισμό των θλιβερών χειροκροτητών της δικής τους σφαγής.
Giorgos Asemαπάντηση11036
Απαντήσεις 2 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Giorgos Asem
Απάντηση | 08/04/2013 16:00
Αδόλφος Πρετεντέρης
Σ. Αρναουτάκηςαπάντηση206

Απάντηση σε Giorgos Asem
Απάντηση | 08/04/2013 13:17
Ποιά αριστερά; Αυτή που υποθάλπει αιμοσταγείς αντικρατικούς μπάτσους (δήθεν αναρχικούς), που υπόσχεται λιντσαρίσματα, που μιλάει απαξιωτικά για ανάπηρους, που έχει μαζέψει όλο το κηφηναριό και τα λαμόγια; Άεργοι συντηρητικοί φασίστες είναι.
TZαπάντηση1944

ΝΤΡΟΠΗ! | 08/04/2013 12:36
Ντροπή Πρετεντέρη!Το λιγότερο που έχω να πω.
ankaαπάντηση11053

μαζέψτε τον…. | 08/04/2013 12:29
τον «αρθογράφο» …..
Το αληθέςαπάντηση10347

ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ | 08/04/2013 12:21
Χυδαιότητες. Δεν περίμενα κάτι άλλο…
ChristosAαπάντηση11546
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε ChristosA
Απάντηση | 08/04/2013 15:32
Χυδαιοτητες ειναι η αναφορα σε γεγονοτα;
Σταυρος Ν.απάντηση822

ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ… | 08/04/2013 11:58
Ήταν ένα από τα πολλά τελευταίως άψογα και αληθινά άρθρα σας Κε Πρετεντέρη. Ήταν μία μικρή ανακούφιση για όλο αυτόν τον κόσμο που έχει απογοητευθεί από τις συμπεριφορές αυτών των ακραίων που θέλουν και να αυτοαποκαλούνται …»πολιτικοί». Σας διαβάζει πολύς κόσμος αγαπητέ και έγκριτε δημοσιογράφε. Μην αφήσετε σε χλωρό κλαρί αυτές τις συμπεριφορές. Είναι καθήκον σας απέναντι στους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες.
Γιάννης Κ.απάντηση70141
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Γιάννης Κ.
Απάντηση | 08/04/2013 15:50
φίλε πόσο καιρό έχει να σε δεί γιατρός;;;;
Ε.Μ.απάντηση1916

σφηκοφωλιά | 08/04/2013 11:49
Απ΄ ότι φαίνεται ο Πρετεντέρης έβαλε αυτήν τη φορά τον δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων. Μόνο έτσι εξηγείται η λυσσαλέα, υβριστική και σχεδόν φασιστική επίθεση που δέχεται από πολλούς εδώ μέσα. Όντως, το φαινόμενο, που τόσο γλαφυρά περιγράφει, είναι υπαρκτό στην ελληνική κοινωνία και προσπαθεί να κλείσει το στόμα όσων διαφωνούν με το τέρας. Είναι στο χέρι μας να το ελέγξουμε ή να το αφήσουμε να καταστρέψει κάθε έννοια διαλόγου.
Νίκοςαπάντηση61110
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Νίκος
Απάντηση | 08/04/2013 12:09
Ναι αυτό είναι! Το κατάλαβες! Διάλογο με απατεώνες και διεφθαρμένους ανίκανους δεν έχει! Ήρθε η ώρα σκληρής τιμωρίας. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά! Με αρθρογραφία ξεπεσμένων γελοίων δημοσιογράφων δεν σταματάτε αυτά που έρχονται. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την ουρά στα σκέλια και να τρέξετε να κρυφτείτε.
Ζωή και πάλι Ζωήαπάντηση3528
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Ζωή και πάλι Ζωή
Απάντηση | 08/04/2013 16:45
Συγχέεις τη μπάλλα με την πολιτική, χουλιγκάνε! Πάνε στο γήπεδο να βγάλεις τα απωθημένα σου. Εδώ θα συζητήσεις.
Νίκοςαπάντηση118

Μπράβο Γιάννη | 08/04/2013 11:47
Τόσο καλή αυτοκριτική έχει χρόνια να γράψει κάποιος. Στο τέλος προσπάθησες λίγο να μας μπερδέψεις εκεί με τη Ζωή και τον Κασιδιάρη αλλά όλοι καταλάβαμε ότι μιλούσες για σένα και την Όλγα χρησιμοποιώντας άλλα ονόματα.
tkantαπάντηση14847

χαχαχαχα | 08/04/2013 11:45
χαχαχαχα! Πρετεντέρη είμαι σίγουρη ότι και εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις! Ηρέμησε μπορεί και να γλιτώσεις!
Ζωή και πάλι Ζωήαπάντηση6948

Παναγιά μου | 08/04/2013 11:39
Θηρία, οι αναγνώστες σου, πέφτουν επάνω σου να σε κατασπαράξουν. Τι να υποθέσω; Πρώην βολεμένοι με το ΠΑΣΟΚ που τώρα έχουν μεταναστεύσει εκεί που όλοι ξέρουμε, ελπίζοντας προφανώς σε επιστροφή στα παληά; Μου κάνει τρομερή εντύπωση η εκδικητική μανία τους. Στην πλειοψηφία τους, «οι δημοκράτες» αυτοί σε περιμένουν στην γωνία. Μόλις δηλαδή αλλάξουν τα πράγματα, χμ… Τρέμε Πρετεντέρη…
Αλέκος 2απάντηση4162

ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!! | 08/04/2013 11:20
ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!! ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
dionthomαπάντηση12342
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε dionthom
Απάντηση | 08/04/2013 15:33
Μηπως τελικα ειναι φασιστας αυτος που αποκαλει τον αλλον φασιστα;
Σταυρος Ν.απάντηση810

Ζωή Κασιδιάρη | 08/04/2013 11:15
Άριστο το άρθρο σας. Προχωρήστε έτσι με θάρρος να καταγγέλετε αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που ξερνούν μόνο μίσος και μισαλοδοξία. Προχωρήστε πριν η ζούγκλα μέσα στην οποία ζούμε μας κατυαβροχθίσει όλους
Αγγελοςαπάντηση60138
Απαντήσεις 2 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Αγγελος
Απάντηση | 08/04/2013 13:08
Eσυ τι είδους τέρας είσαι που συντηρείς όλη αυτή τη σαπίλα του Αδωνή και του Βορίδη που καταστρατηγούν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία ? Γουστάρεις να σου τα τρώνε και να λές yes master ,κράτα το για πάρτη σου και για τα παιδιά σου . Εμείς θέλουμε ΝΟΜΟΥΣ που θα τηρούνται με πραγματικές απαιτήσεις κι οχι ρουσφετολόγια σαν αυτά που διατηρούν στη θέση του το ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗ και όλους τους όμοιους του !!!
ΕΝΟΤΗΤΑαπάντηση3118

Απάντηση σε Αγγελος
Απάντηση | 08/04/2013 12:40
μίσος και μισαλοδοξία είναι η κριτική της κοινωνίας στο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Σύστημα που διέλυσε τα πάντα? μίσος και μισαλοδοξία είναι τα καυτά ΓΙΑΤΙ που ως ώφειλε απηύθυνε η κ. Κωσταντοπούλου στον ένοχο για την λίστα Λαγκάρντ (εκτος των άλλων) κ. Βενιζέλο? πόσο τελικά διεφθαρμένοι πρέπει να είμαστε για να μας ενοχλεί η γλώσσα της αλήθειας?
οσχατοθπολισαπάντηση2620

Δυστυχώς… ακριβέστατος | 08/04/2013 10:47
Δυστυχώς… ακριβέστατος.
ο αυτονόητοςαπάντηση57119
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε ο αυτονόητος
Απάντηση | 08/04/2013 11:33
δυστηχώς είσαι ηλίθιος
δυστηχωςαπάντηση4530

Ζωή κασιδιάρη | 08/04/2013 10:44
Ευαγγελία Πρετεντέρη…
Απόκαυκος ο εξ Ιωαννίνωναπάντηση8027

Πρετεντεράκιαμ’ Καψηδάκιαμ… | 08/04/2013 10:27
…εσείς τρώτε και πιέτε και μένα με τρώει η αρκούδα. Κατάπτυστο άρθρο και μεις ψάχνουμε να βρούμε από που ξεφύτρωσε το 6,2% των φασισταριών. Όταν υπάρχουν τέτοια άρθρα που θέτουν την αριστερά και τους φασίστες στο ίδιο σακί τότε όλα είναι πιθανά. Ισοπέδωση και λάσπη σε κάποιους που προσπαθούν μέσα σε αντίξοες συνθήκες συγκάληψης να κάνουν τη δουλειά τους απέναντι σε είρωνες και δοτούς προέδρους επιτροπών. Κανένας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρέπει πλέον να εμφανίζεται στην εκπομπή του και στο κανάλι που εργάζεται, αν το πράξει τότε θα υποστηρίζω σε ότι γράφει τον Κο Πρετεντέρη που δεν θ’ αργήσει να αποκαλέσει και τον Κο Τσίπρα Αλέξη Μιχαλολιάκο.
Κυριάκοςαπάντηση10145

Αυτογνωσία | 08/04/2013 10:25
Καταλαβαίνω… είναι δύσκολο ο δρόμος που ακολουθείτε αλλά επιτέλους σωστός! Δειξτε λίγο θάρρος ακόμα! Γιατί Ζωή Κασιδιάρη και όχι απλά Γιάννης Πρετεντέρης;
Αναγνώστης Δημητρίουαπάντηση8627

Εύγε Δημιουργέ! | 08/04/2013 10:09
Πολύ έξυπνο και ευφάνταστο το κείμενο του αστέρα της δημοσιογραφίας και της Δημοκρατίας μας! Να μας ζήσουν και τα δύο! Μήπως, τελικά, κ. Πρετεντέρη έχετε κι εσείς κάποια ευθύνη για το κατάντημα που περιγράφετε; Ή για να το πω πιο σωστά, μήπως έχετε εσείς οι δημοσιογράφοι την ΚΥΡΙΑ ευθύνη για το «τέρας» και τα υπόλοιπα πολλά «τερατάκια» για τα οποία κάνετε λόγο και προσποιείστε ότι δεν γνωρίζετε πώς και γιατί γεννήθηκαν; Συχνά λέγεται ότι είσαι αυτό που φαίνεσαι. Κι επίσης συχνά λέγεται ότι στην ηθική της γλώσσας καθρεφτίζεται η ηθική του ατόμου και της κοινωνίας. Μήπως, τελικά, το «τέρας» και τα «τερατάκια» είμαστε όλοι εμείς που κάνουμε ΜΟΝΟ τον εξυπνάκια σε όλους τους άλλους. Σκεφτείτε!
Τερατόριος Μονστρόζοςαπάντηση7018
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Τερατόριος Μονστρόζος
Απάντηση | 08/04/2013 11:51
Αυτό ακριβώς λέει ο άνθρωπος. Αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Όλοι μας μπροστά στον καθρέφτη. Αλλά όλοι μας! Όχι μονο ο Πρετεντέρης.
…απάντηση2012

ΝΤΡΟΠΗ | 08/04/2013 10:07
Χυδαίος, πρόστυχος. Απεχθής φασίστας. Περιμένω να σε δω να γκρεμίζεσαι Βαγγέλη Πρετεντέρη.
maria kαπάντηση13348

Γοργοπόταμος | 08/04/2013 09:57
Γερμανοτσολιά μην κλαις και μην σκούζεις. Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι θα γεννηθεί η Ζωή Κασιδιάρη ή τουλαχιστον να υποπτευόσουν ότι αύτό θα μπορούσε να συμβεί. Τουλάχιστον ιστορικά έχει ξαναγίνει στον Γοργοπόταμο με τον Ναπολέον Βελουχιώτη.
Γερμανοτσολιάδες έρχεται η ώρα σας.απάντηση2742

Κύριε Πρετεντέρη. | 08/04/2013 09:49
Καλημέρα, Ξέρετε κάτι Κύριε Πρετεντέρη, λένε ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, και γενικά συμφωνώ. Αυτό που θα ήθελα όμως να μάθω δεν είναι το κόστος της πένας σας, ή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας σας αλλά το κόστος της ψυχής σας. Πάντα το είχα απορία και μέχρι τώρα δεν μου είχε απαντηθεί. Όταν ξυπνάτε το πρωί ή όταν πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ μετράτε άραγε ευρώ για να γαληνέψετε? Κάνετε ένα βασικό λάθος το οποίο δεν είναι ούτε στις «πολιτικές» σας απόψεις ούτε όπου αλλού. Ξεχνάτε Κύριε Πρετεντέρη ότι απο αυτή την ζωή κανείς δεν βγαίνει ζωντανός και όταν έρθει εκείνη η ώρα και όλοι δύο μέτρα έχουμε πάρει γη αναρωτηθείτε. Άξιζε?
Ελένη.απάντηση10634

Τώρα μπορείς να πανικοβληθείς | 08/04/2013 09:24
Το μόνο που καταδεικνύει το εν λόγω «ανοσιούργημα» είναι ο απόλυτος πανικός του ρυπαρογράφου και των χορηγών του μπροστά στην επερχόμενη κάθαρση. Ήδη αντιμετωπίζουν την απαξίωση και την απόλυτη χλεύη. Θα ακολουθήσει η βύθισή τους στην αφάνεια. Ο βούρκος όπου κυλιούνται θα τους καταπιεί. Πιο σύντομα απ΄ όσο ελπίζουν.
ΣπΖαπάντηση11340

Ψαλίδι! Ψάλιδι! | 08/04/2013 09:06
Kόβε ψαλιδοχέρη! Κόβε! Άξιος ο μισθός σου, θλιβερό ανθρωπάριο…
Κώστας Παναγιωτίδηςαπάντηση12644

Το μεγάλο Λάθος σας κ.Πρετεντέρη | 08/04/2013 09:02
Πάντα γλαφυρός,επίκαιρος και διεισδιτικός στις αναλύσεις σας . Στηλοβάτης του συστήματος ,με έξυπνο πάντα δημοσιογραφικό τρόπο που ελκύει και παρασύρει τον αναγνώστη. Στο παραπάνω όμως κυνικό δημοσίευμα ξεφύγατε και χάσατε . Και η χαμένη αξιοπιστία δύσκολα επανέρχετε…….
Μίνωαςαπάντηση8444
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Μίνωας
Απάντηση | 08/04/2013 21:36
…και η χαμένη ορθογραφία, επίσης.
Δασκάλααπάντηση21

Ευάγγελος Πρετεντέρης. | 08/04/2013 09:00
Όταν μάλιστα αυτό το «τέρας» το έχει κατασκευάσει ο «Ευάγγελος Πρετεντέρης» τότε πραγματικά πρέπει να ανησυχούμε!
ζακυνθινοςαπάντηση9138

εσένα να δω ποιος θα σε σώσει | 08/04/2013 07:12
«Κι από τη Ζωή ή τον Κασιδιάρη όλο και κάποιος γιατρός ή ψηφοφόρος μπορεί κάποια στιγμή να σε γλιτώσει. Αλλά με τη Ζωή Κασιδιάρη τα πράγματα είναι πολύ πιο μπερδεμένα». Εσένα να δούμε ποιος θα σε σώσει με αυτά που λες. Που είσαι όπου φυσάει ο άνεμος πάω. Που εξυπηρετείς άλλα σκοτεινά συμφέροντα και που για αυτά αμοίβεσαι. ΄ Αλλά τι λέω? Πρώτος εσύ έδωσες βήμα στην Χρυσή Αυγή τότε στον Αντέννα….θυμάσαι? είμαι σίγουρος πως δεν έχεις κάνει καμμία προσπάθεια να το κρύψεις..αλλώστε μας θεωρείς χαζούς….από εμάς τους….»χάζους» θα την βρεις όμως Το τραγικό για εσένα ξέρεις ποιο είναι? ότι
nikosαπάντηση8433

βαγγελης πρετεντερης | 08/04/2013 05:00
βρε βαγγελη πρετεντερη αν η ζωη κωνσταντοπουλου ειναι τερας εσυ ο βαγγελακης και ο ολο το συστημα που υπερασπιζεσαι τη ειστε?ολο μπουρδολογιες γραφεις ασυναρτισιες ψεματα.για την καταθεση του βαγγελακη που ηταν ολο υβρεις ψευτομαγκιες ψεματα ολο αντιφασεις ολο αρνησεις να δωσει απαντησεις τη εχεις να πεις?για πες να σε ακουσουμε βαγγελη πρετεντερη και ασε τα σαπια δεν σε πιστευει κανενας εκτος απο λιγους βολεμενους η χαζους
παντεληςαπάντηση8133

Οι φελλοί και… | 08/04/2013 04:26
Ρε Γιαννάκη Πρετεντέρη πάρτο επιτέλους χαμπάρι τα κείμενά σου είναι φτηνά, γεμάτα εξυπνακίστικα σχόλια γ΄ κατηγορίας. Αν ήσουν μπουζουκτζής θα τραγουδούσες στο 3ο χιλιόμετρο. Κάνεις που κάνεις τη βρωμοδουλειά κάνε την τουλάχιστον με στύλ ρε φίλε. Ούτε γι’ αυτό δεν είσαι ικανός. Ε ρε άτιμη κοινωνία.
K.απάντηση9137

Άρνηση ψυχανάλυσης | 08/04/2013 04:14
Θα μπορούσε να γραφτεί ολόκληρη πραγματεία γι’ αυτό το κείμενο. Μάλλον όμως δεν θα γραφτεί, καθ’ ότι οι αρμόδιοι ιατροί που επικαλείστε έχουν και άλλες ασχολίες. Αφήστε που, όντως, δεν εξαντλείται εκεί το θέμα. Με δεδομένο λοιπόν ότι κι αυτό το άρθρο θα το φάει σύντομα η λησμονιά, όπως κι όλα τ’ άλλα σας, μόνο μέτρο αποτίμησης των οποίων υπήρξε ο βαθμός επιτυχίας της τρομοκράτησης που επιχείρησαν να ασκήσουν σε αναγνώστες αρκούντως ευάλωτους στη μέτρια, ψευδο-νουνεχή και καλογραμμένη σκέψη ώστε να εξασφαλίσουν κάποια «ψηφαλάκια», που λέτε κι εσείς, σκεφθείτε ένα μόνο πράγμα: τα σχόλια και τα thumbs down δεν είναι κατευθυνόμενα. Άρα, η ριζική σας αντίφαση διαφάνηκε. Άρα, αποτύχατε. Αυτό.
Νίκος Σταμπάκηςαπάντηση6326

Ο φόβος φυλάει τα έρημα | 08/04/2013 02:42
Η ανάλυσή σας / σχόλιο κ. Πρετεντέρη αποτελεί μια κατάσταση συγχησμένης αντίληψης της κοινωνικής πραγματικότητας. Ξαναδιατυπώνω: Συγχυσμένη αντίληψη της κοινωνικής πραγματικότητας. Και εξηγώ: Μέγα έντσικτο της ανθρώπινης φύσης ο φόβος. Εκείνος που φυλάει τα έρημα.. Και τα έρημα στην παρούσα φάση της Ελληνικής πραγματικότητας είναι οι άνθρωποι με τις αντιλήψεις σας. Οπότε καλώς φοβάστε. Κακώς συγχέεται όμως. Θα χρειαστεί να κάνετε κουράγιο. Σύντομα δεν θα υπάρχει χώρος για εσάς και τους όμοιούς σας. Κουράγιο. Εμείς τουλάχιστον αντέξαμε.
Πατατράκαπάντηση6627

Κοινοβουλευτική χαμέρπεια! | 08/04/2013 02:14
Η προστυχιά, η χυδαιότητα, ο βάναυσος λεκτικός τραμπουκισμός, το επιτακτικό ύφος του λογοκριτή, η μεταχείριση του όποιου μάρτυρα σαν εν δυνάμει και φύσει κακούργου δεν μπορεί να είναι δείγμα κοινοβουλευτικής αριστεροφροσύνης ανεξάρτητα από τη ταμπέλα που κάποιος ή κάποια προτάσει: είναι ορθά κοφτά τεκμήριο έρποντος και σιχαμερού φασισμού. Καταγγελίες εντυπωσιοθηρίας που δολοφονούν αντιπάλους με ελάχιστα τεκμήρια είναι πάντα αισχρές και ευτελείς αφού μιμούνται τα κοπέλια του Χίτλερ!
Σωτήρης Μπούζηςαπάντηση6722

ermafrodito teras | 08/04/2013 01:57
Otan enothike i yperoxi Afroditi me ton trismegisto Ermi , gennithike ena terataki me to onoma ERMAFRODITOS . Mallon kati tetoio yponoei kai gia tin parousa politiki skini o syntaktis an katalava kala
OPAαπάντηση1630

μοκο | 08/04/2013 01:40
Πρετεντερη, οι ημερες που υπνωτιζες τον «κοσμακη» με τις προπαγανδες σου εχουν τελειωσει προ πολλου. Εισαι απεχθης και καταπτυστος για ολους. κανε μοκο η ετοιμαζε βαλιτσες.
μεταναστηςαπάντηση9330

Πόσο πιο χαμηλά | 08/04/2013 00:45
Είμαι 42 ετών και μόλις διάβασα ότι χειρότερο μπορούσε να γραφτεί σε ένα έγκριτο Μέσο. Ένα καθαρά ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κείμενο προφανώς γραμμένο από ένα φασίστα »δημοσιογράφο». Πόσο πιο χαμηλά κύριοι του ΔΟΛ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Μουρατίδης Κώσταςαπάντηση12437
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Μουρατίδης Κώστας
Απάντηση | 08/04/2013 16:26
POY MAXETAI TI XOYNTA TOY 1970….DEN KOYRASTIKES TOSOYS XRONOYS AGONES????AGIASES PIA!!!
SSαπάντηση35

Παράξενο, απροσδιόριστο, γλοιώδες. Απλά Πρετεντέρης. | 08/04/2013 00:35
Κύριε Πρετεντέρη και μόνο που φτάσατε σ’ αυτό το κατάντημα – γιατί κατάντια είναι – φαίνεται ότι έχετε χάσει την ψυχραιμία σας – όπως και τα αφεντικά σας για τα οποία «γαβγίζετε» – και δείχνει ότι το σύστημα διαπλοκής πνέει τα λοίσθια. Οι μέρες σας μετρημένες. Μπράβο άξιος ο μισθός σας.
Βασίληςαπάντηση9728

ο θυλικος αιχμαν | 08/04/2013 00:30
εξομοιωνοντας τους αδικειται οκασιδιαρης αυτη στην προηγουμενη ζωη της ηταν ο τζακ ο αντεροβγαλτης
opontiosαπάντηση2757

Να και ένα καλό. | 08/04/2013 00:13
Το μόνο ευχάριστο είναι τα σχόλια και οι αξιολογήσεις των αναγνωστών οι οποίοι δόξα τον Θεο κινούμαστε ακόμη σε δημοκρατικά μονοπάτια. Όπως επίσης στο ότι η περισσότεροι μπορούμε να διακρίνουμε ακόμα ποιοτικά χρακτηριστικά ατόμων και καταστάσεων άσχετα με το πως επιμένουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι που διαμορφώνουν γνώμες. Πάλι καλά δεν μας πείσανε ακόμα ότι ο γιαλός δεν είναι στραβός.
Δημήτρηςαπάντηση7822
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Δημήτρης
Απάντηση | 15/04/2013 11:43
Καλά μη χαίρεσαι, 2-3 τα γράφουν τα αρνητικά σχόλια για το άρθρο. Όλα ίδια είναι!!! «Όλγα Πρετεντέρη, ντροπή», κλπ. κλπ. Τζάμπα χάρηκες… (Υ.Γ.: ΣΥΜΦΩΝΩ Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ)
Dimitris N.απάντηση30

Απλά ΝΤΡΟΠΗ! | 08/04/2013 00:06
Απλά ΝΤΡΟΠΗ!
Δημήτρηςαπάντηση7428

Χρήστος Λαμπράκης-άν ζούσε , ό Κος Πρετεντέρης θά ήταν εκτός Βήματος οριστικά | 08/04/2013 00:01
Θά ήταν κοινός τόπος άν θύμιζα τό πραγματικά ιστορικό άρθρο τού Λαμπράκη στό οποίο αποκαλούσε , τά χρόνια τής αποστασίας ,τόν Μητσοτάκη «εφιάλτη» καί προδότη τής Δημοκρατίας.Επίσης θά ήταν κοινός τόπος άν έλεγα (αυτό πού όλοι γνωρίζουν) ότι ή τεράστια κινητή καί ακίνητη περιουσία τού Κου Μητσοτάκη είναι προιόν λεηλασίας τού Ελληνικού δημόσιου πλούτου.Όλοι επίσης γνωρίζουν τίς σχέσεις Χριστοφοράκου ,Ντόρας, Κυριάκου (οικόπεδα εξ’ αδιαιρέτου ,πολυτελή τηλεφωνικά κέντρα , συμβάσεις …….) ώς επίσης καί τό ξεχασμένο εκατομμύριο.Στήν παρουσίαση ενός βιβλίου κάποιος «έντιμος» δημοσιογράφος «πρόμαχος» τής δημοκρατίας ησπάζετο με αγάπη τήν Ντόρα.Ό Κος Πρετεντέρης.Τό τέρας έχει πολλές μορφές.
mnhmwnαπάντηση8020

Εραστης | 08/04/2013 00:01
Αγαπη μου Πρετεντερη μην ανυσηχεις καλα τα λες και οταν θα ερθει ωρα ολοι εμεις τα θυμομαστε και οταν θα μπεις στην φυλακη για ολα αυτα που εχεις φαει και εχεις πει και εχει χρηματιστει πρωτη ειμαστε εμεις που θα σε αγαπησουμε Φιλακια ο Εραστης σου
Εραστηςαπάντηση6630

Βαρδής-Φώτης πρετεντερης | 07/04/2013 23:59
πρετεντερη,τα παιδια σου δεν τα λυπάσαι που είναι αναγκασμένα να κουβαλάνε σε όλη τους τη ζωή το όνομα σου;
bastaαπάντηση8027

Η ιστορία σας έχει ήδη ξεγραμμένους | 07/04/2013 23:52
Όταν μετά από 10, 20 ή 30 χρόνια οι μελλοντικές γενιές θα κοιτούν τι γινόταν εν μέσω κρίσης, κείμενά σας όπως αυτό αλλά και βίντεο από το δελτίο του MEGA θα είναι αναφορές επικίνδυνων και κατάπτυστων προσπαθειών εξίσωσης του νεοναζισμού με οποιονδήποτε διαφωνεί έντονα και προσπαθεί να αποκαλύψει τη σαπίλα πίσω από τα «αφεντικά» του παλαιοκομματικούς συστήματος. Πόσο πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις, Γιάννη;
Φαίδων Κήπουαπάντηση7823

αντιστροφή πραγματικότητας | 07/04/2013 23:33
μπαίνει ο Βενιζέλος στην αίθουσα. Είναι φανερά αποφασισμένος να υπονομεύσει την διαδικασία. Ήξερε ότι η ΖΚ θα τον εγκαλούσε στη νομιμότητα… αλλά αυτός ήξερε…. τα παπαγαλάκια θα μιλούσαν μετά… και θα την έβγαζαν υστερικιά γκόμενα… επειδή υποστήριζε το αυτονόητο…… μετά θα προκαλούσε και το μόγγολο … αυτό θα έκανε τα δικά του…. μετά θα ήταν όλα εύκολα.. η επιτροπή θα είχε απαξιωθεί…. και θα έκαναν τα πάντα για να απαξιώσουν τα πρόσωπα αυτής….
Ντίνοςαπάντηση17938

Αισχος | 07/04/2013 23:31
Αίσχος είναι η μόνη λέξη.Ενα πράγμα μόνο:Και μόνο που τολμάτε να εξισώνετε άτομα με πολιτικό λόγο και μόρφωση με πληρωμένους τραμπούκους και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου αποδεικνύτετε πόσο συγγενής είστε με τους δευτερους.Ντροπή και πάλι Α Ι Σ Χ Ο Σ!
Γιάννααπάντηση19742
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Γιάννα
Απάντηση | 08/04/2013 15:50
Ποιος ειναι ο πολιτικος λογος της Κωνσταντοπουλου. Αυτο το οικτρομα θα υπηρχε στην βουλη εαν ο αυτοαποκαλουμενος αριστερος πατερας της δεν ηταν αυτος που ηταν; Διαβασατε τα πρακτικα να δειτε τι εκφρασεις χρησιμοποιησε;
Σταυρος Ν.απάντηση1319
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Σταυρος Ν.
Απάντηση | 09/04/2013 03:43
Προφανως δεν ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.Οι σεξιστικές επιθέσεις από έναν πορωμένο άνθρωπο που κατέστρεψε τη νέα γενιά στοχευαν ακριβώς στο να ΜΗΝ απαντήσει σε τίποτα.Ο στημένος καβγάς με τον τραμπουκο-φασίστα δωράκι για τον Βενιζέλο ,ο οποίος από εκεί και έπειτα,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ επί της ουσίας σε τίποτα.Παραθέτω οριμένες εκφράσεις ενός «συνταγματολόγου»:»Βρε άντε από εδώ»,»Εσείς θεωρειστε νέα;» «Σας εύχομαι να κυοφορήσετε» κοκ συνεπικουρούμενος από τον άθλιο και ύποπτο Μαρκογιαννάκη και τους εντός λίστας Βαρβιτσιώτη-Γεωργιάδη αλλά και τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.Χυδαιότητες και χλεύη προς το πρόσωπό της, με προφανή στόχο τη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ και ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ του έργου της επιτροπής.Βλέπετε εγώ εβγαλα τα μάτια μου και διάβασα όλα τα πρακτικά.Το αίσχος του προεδρείου συνοψίζεται στον εξής διάλογο: Ζ.Κωνστανοπούλου:Αφήστε με να ολοκληρώσω Μαρκογιαννακης (προεδρεύων) Δε θα ολοκληρώσετε τίποτα. Ντροπή και αίσχος σε όσους έχουν το απύθμενος θράσος να εξισώνουν μία εξαίρετη νομικό όσο σκληρή και αν έιναι (ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ) με ένα φασίστα-κοινό εγκληματία.ΣΕΒΑΣΜΟΣ στη Ζωή Κωνσταντοπουλου γα την ανθεκτικότητά της απέναντι στην σεξιστική χυδαιότητα και τη σκληρότητα των διαπλεκόμενων της υπόλοιπης επιτροπής.
Γιαννααπάντηση56

? | 07/04/2013 23:23
με τον ΓΑΠ τελικά τι πρόβλημα είχε ο κύριος Πρετεντέρης που δεν έχει τώρα με Σαμαρα και Βενιζέλοκουβέληδες?
tiramolaαπάντηση9423

Βαγγέλης Πρετεντέρος | 07/04/2013 23:17
Στην ελληνική πολιτική ζωή κυκλοφορεί εσχάτως ένα αποτρόπαιο τέρας. Ούτε άνδρας ούτε γυναίκα. Ούτε δεξιό ούτε αριστερό. Ούτε καινούργιο ούτε παλιό. Κάτι παράξενο, απροσδιόριστο, ετερόκλητο και ταυτοχρόνως υποδόρια επικίνδυνο. Είναι επικίνδυνο επειδή, σε αντίθεση με τα ερμαφρόδιτα πολιτικά χαρακτηριστικά του, διαθέτει μια συγκροτημένη μέθοδο και μια διαμορφωμένη αντίληψη που το καθιστούν ελκυστικό. Ορισμένοι ίσως ισχυριστούν ότι τόσο η μέθοδος όσο και η αντίληψη κινούνται στα όρια της ψύχωσης και εμπίπτουν ενδεχομένως στην αρμοδιότητα της ψυχιατρικής επιστήμης. Αυτό όμως δεν τις καθιστά λιγότερο επικίνδυνες. Αυτό το τέρας – χίμαιρα έχει όνομα: Βαγγέλης Πρετεντέρος.
Αηδιασμένος απο την διαπλοκή σαςαπάντηση19933

The great Πρετεντερ!!! | 07/04/2013 23:04
Αν και δεν διαφωνω (σε γενικες γραμμες..) με οσα λεει για την εν λογω.. κυρια, η συγκριση ειναι τελειως αστοχη και, τολμω να πω, επικινδυνη!! Οταν ομως τετοιες εκτιμησεις προερχονται απο ατομα που αλλαζουν πλευση καθε δευτερη Δευτερα, ειναι τουλαχιστον υποκρισια..
Ανώνυμος / ηαπάντηση8529

πιό βαγγέλης πρετεντέρης | 07/04/2013 22:37
δεν γίνεται!
κώσταςαπάντηση13828

Κίβδηλες απόψεις, ρυπαρή δημοσιογραφία… | 07/04/2013 22:13
Μόνον από στόματος (ή γραφίδας) Πρετεντέρη θα μπορούσε να διοχετευτεί τόσο επικύνδυνη βλακεία!! Τόσο επικίνδυνη που ξεπερνάει και τον ίδιο τον Κασιδιάρη, μια και είναι επενδεδυμένη με το ύφος της κίβδηλης σοβαροφάνειας…..Εκ του πονηρού εξισωση Κωσταντοπούλου Κασιδιάρη, και αντιστροφή της πραγματικότητας ώστε να βγάλουμε τον θύτη θύμα……Όσο για τις ψυχιατρικές αναφορές…Αισχος….Και το χειρότερο αίσχος είναι οτι πιθανόν να έχει και αναγνωστικό κοινό…..
Prokopis Markelosαπάντηση18035

Ουστ! | 07/04/2013 22:11
Απαλλαξτε μας από το βούρκο που έχει η ψυχή σας. Ψάξετε έναν ειδικό (ο καλός σας φίλος κ. Βενιζέλος θα έχει κάποιον να σας συστήσει) και λυστε τα θέματα σας ήσυχα. Αυτά δεν ειναι δημοσιογραφικά πονηματα αλλά δηλητήριο. Εν μέσω κρίσης με τον κόσμο να βράζει ειναι τουλάχιστον κουτό από μέρους σας..
Ανώνυμος / ηαπάντηση16435

Ψυχραιμία οι θαυμαστές | 07/04/2013 21:37
Κάθε άλλο παρά συμπαθώ τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον μέσω «Μεγάλης Βρετανίας» λαϊκισμό του για τούτο και δεν τον διαβάζω. Ο τίτλος με παρέσυρε –αλλά όσα γράφει εδώ είναι σωστά. Ειδικά για τα σχόλια που αναφέρουν «έκανε τη δουλειά της», θα πρέπει να αποφασίσει αν είναι δικηγόρος ή πολιτικός η κυρία Κωνσταντοπούλου. Όσοι θέλουν να γίνουν πολιτικοί και να υπερασπίζονται αξίες, έχουν υποχρέωση να διαλέγουν πελάτες που είναι πεπεισμένοι για την αθωότητά τους — και όχι αντιθέτως να στρεψοδικούν ώστε να απαλλαγούν λόγω παραγραφής βιαστές που καλοπληρώνουν. Στο κάτω-κάτω, δεν είναι φτωχαδάκι η Κωνσταντοπούλου, με τα καλύτερα σόγια της Ελλάδας έχει σχέσεις το σόι της.
Περαστικόςαπάντηση74187

ο Αριστοφάνης γύρισε απο τα θυμαράκια | 07/04/2013 21:30
Πάντως θα πρέπει να παραδεχτούμε οτι μετα το (κατα τη γνώμη μου) πολύ κακό επίπεδο της κωμωδίας στην Ελλάδα που εκφράστηκε κυρίως με τις επιθεωρήσεις, σήμερα έχουμε περάσει σε άλλα επίπεδα τεχνης.Πρετεντερης,Βενιζέλος,Σαμαράς…μη ξεχνάμε και τον θεό Τζήμερο…Τσίπρας,Άδωνης,Παπαρήγα….και ετούτη η λίστα δεν έχει τελειωμό.Απ άκρη σ άκρη παράγει τέχνη διαρκώς η χώρα.Και έχεις και ορισμένους να λένε οτι έχασε ο Έλληνας την επαφή του με τις αρχαίες ρίζες και αποκτηνώθηκε.Αδαείς…..
κριτικός τέχνηςαπάντηση2872

ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο… | 07/04/2013 21:13
…και του Γιαννάκη το ήθος δεν γνωρίζει πάτο…Τι να σχολιάσει κανείς σε ένα τέτοιο μπουρδολόγημα; Πιο Πρετεντέρης, πεθαίνεις…
Αλέξανδρος Αναστασιάδηςαπάντηση19138

«Γκεμπελική προπαγάνδα της πέμπτης φάλαγγας» | 07/04/2013 21:02
Τελικά αυτός ο δημοσιογράφος θα πρέπει να κυριεύετε από ένα σκοτεινό εσωτερικό κίνητρο , ίσως κάτι σαν την «Γκεμπελική προπαγάνδα της πέμπτης φάλαγγας» Διακατέχετε από τον «μηδενισμό» του Φρίντριχ Νίτσε, τον ρασιοναλισμό, και ιδίως από την «κριτική» φιλοσοφία του Ιμμάνουελ Κάντ, προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες του » reductio ad absurdum» του! Βιώνει ένα διαχωρισμό (schizoid) στο μυαλό του. Η ένταση που του προκύπτει οφείλετε σε ένα πολύ στενό πρότυπο ή μοντέλο της πραγματικότητας η οποία δημιουργεί μια διάσπαση μεταξύ του νου ας πούμε ενός υποτιθέμενου μορφωμένου πρόσωπου και τα συναισθήματά του. Αυτό δημιουργεί μια διάσπαση σε ολόκληρο το «είναι» του . Το οποίο βρίσκεται στη ρίζα της κρίσης του ,αλλοτριωμένο και με απώλεια νοήματος…!
Nicklekαπάντηση10839

Κυνισμός; | 07/04/2013 21:02
Κυνισμό διδάσκουν πρώτες οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ που της στηρίζουν.
φοιτητηςαπάντηση11027

ντροπή | 07/04/2013 21:01
Αίσχος, αχαρακτήριστο άρθρο αλλά δεν τελικά δεν εκπλήσσεται κανείς αν δει ποιός το έγραψε
katerinaαπάντηση18739

Απίστευτο! | 07/04/2013 20:58
Έτσι, γιατί το σύστημα πρέπει να δημιουργεί τέρατα για να δικαιολογεί την βία του.
terasαπάντηση8826

ζωη κασιδιαρη | 07/04/2013 20:55
γιατι κ Πρετεντερη ??? σας προσβαλε τον ηγετη σας??? τον κ Βενιζελο??? σας ενοχλει που μια γυναικα εχει περισσοτερο δυναμη να πει τη γνωμη της και να ζνταει την αληθεια και μονο την αληθεια??? κατι που εσεις φοβαστε σαν τον Διαολο το λιβανι… οσο για το «» κασιδιαρη «» δικος σας διμηουργημα ειναι…. εσεις τον τρεφετε. Σας βολευει… το αλοθι που ψαχνετε….Δεν σας ειχα ποτε σε υπολυψη … τωρα σας λυπαμαι ….
Reframanαπάντηση19139

Αθλιότητα | 07/04/2013 20:55
Είστε όλο εκπλήξεις κύριε Paul Πρετεντέρη. Μοναδικό το ταλέντο σας να ξεπερνάτε τον εαυτό σας. Στην αθλιότητα.
Tasosαπάντηση17731

GOOD NEWS | 07/04/2013 20:34
Εγώ έχω πειστεί προ καιρού ότι ο Πρετεντέρης είναι βαθειά χωμένος στο σάπιο σύστημα της διαπλοκής. Με ποιον τρόπο; Ίσως φοβάται πως θα εξαφανιστεί μαζί με την κυβέρνηση, ταυτόχρονα. Ίσως φοβάται πως θα αναγκαστεί να μεταναστεύσει στο μέλλον. Πάντως ότι θα έπιανε τόσο πάτο..όχι, δεν το περίμενα. Ίσως είναι η στιγμή που η Ζωή Κωνσταντοπούλου πλησιάζει σε αποκάλυψη. Ο Κασιδιάρης κε Πρετεντέρη είναι σύμμαχός σας, κι ας σας ούρησε την πόρτα του σπιτιούς σας ο συν-παλίκαρός του ο Παππάς. Η Ζωή όμως είναι απέναντί σας. Και την τρέμετε! Κι αυτό με γεμίζει απίστευτη ευτυχία
έπληκτηαπάντηση19042

Λερωμένο πληκτρολόγιο | 07/04/2013 20:29
Καί μόνον που σχολιάζω στο τερατούργημα ,λερώνω το πληκτρολόγιό μου..Αλλά πλέον ξεπεράσατε και τον Αϊχμαν. To ποιός φυσικά σιγοντάρει την Χ.Α.είναι πλέον περισσότερο απο προφανές…
cellmakerαπάντηση19142

Αγωγή | 07/04/2013 20:26
Αγαπητέ, κάτι μου λέει ότι η «Ζωή Κασιδιάρη» θα σας πάει στα δικαστήρια, και θα σας πάρει και τα εσώρουχα.
Παύλοςαπάντηση14536

χαμηλά, πιο χαμηλά | 07/04/2013 20:25
Πόσο χαμηλότερα μπορεί να πέσετε; Αναρωτιέμαι αν υπάρχει πάτος στο βόθρο που κολυμπάτε… Και να σκεφτεί κανείς πως δεν συμπαθώ καν την κ. Κωνσταντοπούλου.
Ανώνυμος / ηαπάντηση14237

ετεροκαθορισμός και χουλιγκανισμός | 07/04/2013 20:23
Ως γνήσιος χούλιγκαν που πετάει μπουκάλια, δεν έχετε την ψυχραιμία να γράψετε ένα άρθρο με στοιχειώδη επιχειρήματα ώστε να υποστηρίξετε κάπως την περιβόητη θεωρία των άκρων. Μάλλον για σας, όποιος διαφωνεί με το μνημόνιο και τα αφεντικά σας είναι ίδιος, είτε αριστερός είτε φασίστας. Λογικό πάντως, αν κρίνουμε από την ποικιλία των τιμητών σας στην παρουσίαση του »βιβλίου» σας. Από ακροδεξιούς έως »υπεύθυνους αριστερούς» οι ίδιοι γλείφτες του μνημονίου και του συστήματος, όλη η διαπλοκή 30 και πλέον ετών μαζεμένη. Τα ψωμιά σας είναι μετρημένα και το ξέρετε. Αλλά ακόμα και ο ρόγχος σας είναι θλιβερός
brokαπάντηση15337

Οχετός | 07/04/2013 20:16
Το αρθρο αυτό είναι αισχρό προσβάλλει κατάφωρα ένα πρόσωπο που υπέστη συνεχείς σεξιστικές επιθέσεις την τελευταία βδομάδα. Είναι εμπαθές και κακόβουλο. Γιατί ενοχλεί τόσο η κ. Κωσταντοπούλου ? Ποιος και γιατί την φοβάται τόσο πολύ ? Θλίβομαι για τον συγγραφέα αλλά ακόμα περισσότερο για την εφημερίδα που επέτρεψε να δημοσιευτεί αυτός ο οχετός.
Aγγελική Μαρίνουαπάντηση14839

Σ’ εχαριστώ Γιάννη | 07/04/2013 20:10
Μόλις μου έσωσες τη ζωή! Είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και οι …ρύσεις σου μου προκάλεσαν σωτήριο έμετο!
Πειραχτήριαπάντηση15233

Μήνυση και αγωγή. | 07/04/2013 20:08
Eyxaristo;yme! Μήνυση και αγωγή. Ερχεται. Κι έχουμε ανάγκη από την συνεισφορά σας. 🙂
the Bloopers Teamαπάντηση6431
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε the Bloopers Team
Απάντηση | 15/04/2013 11:45
Όποια λέγεται Ζωή στην Ελλάδα θα του κάνει μήνυση;;;
Dimitris N.απάντηση50

τοξικά απόβλητα | 07/04/2013 20:06
Βρωμερά άξεστο και προκλητικά ωμό κείμενο σε συμφωνία ωστόσο με τις ανεπεξέργαστες πολιτικές θέσεις (ένα είδος νεοφιλελεύθερου πρωτογονισμού και μπανάλ μνησικακίας) ενός αποξενωμένου, ετεροπροσδιοριζόμενου ενεργούμενου που κορδακίζεται με την αλλοτρίωσή του… εξέχων δείγμα μιας κουλτούρας η οποία έχει κατακλύσει το χυλό της δημοσιογραφίας και διανύει, με κάποια καθυστέρηση, το στάδιο της μαγειρεμένης κρεατοφαγίας (βλ. Claude Levi-Strauss, Mythologiques. Le cru et le cult). Με αισθήματα αληθινής ναυτίας, Αριστοτέλης Σαϊνης
Αριστοτέλης Σαϊνηςαπάντηση13330

Κρίμα για την εφημερίδα… | 07/04/2013 20:05
Κρίμα για την ιστορία αυτού του εντύπου…
Τι να σχολιάσεις;απάντηση8932

εμετός | 07/04/2013 19:44
απο το γιάννη βενιζέλο ποιός θα μας σώσει ?
Μιχάληςαπάντηση25644

Σκόπιμη αυτοϋποτίμηση | 07/04/2013 19:43
Σκόπιμη αυτοϋποτίμηση ονομάζεται αυτό που κάνετε κ.Πρετεντέρη. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ένας υπέρμαχος της νομιμότητας όπως εσείς αδυνατείτε να ξεχωρίσετε μιά έκνομη πράξη (ξυλοδαρμός Πακιστανών απο πολίτες) με την άσκηση ενός νόμιμου δικαιώματος (του δικαιώματος υπεράσπισης κατηγορουμένων οποιουδήποτε είδους) Έλεγχο στη διαφθορά και τη διαπλοκή σύμφωνα με όσα λέτε, θα πρέπει να ασκούν μόνο οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής..
Νίκοςαπάντηση21541

Πρετεντέρη, το τερμάτισες. | 07/04/2013 19:33
επόμενο βήμα: απο πεποίθηση ανθρωποφύλακας στο άουσβιτς.
φασίστα πρετεντέρηαπάντηση23746

Βούρκος | 07/04/2013 19:28
Ειλικρινά θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτό το άρθρο που δημοσίευετε. Ελπίζω, και όχι μόνο ελπίζω, θα κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτό, να ακολουθήσουν αγωγές στον συγκεκριμένο συντάκτη και στην εφημερίδα σας. Πρόκειται για χυδαιότητα άνευ προηγουμένου. Θίγει, πέρα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τις γυναίκες γενικότερα, καθώς επίσης και τα διεμφυλικά άτομα. Τέρας που δεν είναι ούτε άντρας ούτε γυναίκα; Επίσης, ο συντάκτης σας θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι δικηγόροι υπερασπίζονται και βιαστές και δολοφόνους, και δεν απολογούνται γι’ αυτό. Απλώς ντροπή.
Έφη Γιαννοπούλουαπάντηση30962
Απαντήσεις 1 | Απόκρυψη όλων

Απάντηση σε Έφη Γιαννοπούλου
Απάντηση | 15/04/2013 11:48
Αγωγή ποιος θα κάνει καλή μου κυρία; Όποια λέγεται «Ζωή»;;; Δεν αναφέρει πουθενά επώνυμο!!! Διαβάστε καλύτερα… Εκτός αν καταλαβαίνετε (και εσείς όπως όλοι) απ’ τα συμφραζόμενα ποια εννοεί. Οπότε μάλλον το άρθρο αυτό είναι ιδιαίτερα ΕΥΣΤΟΧΟ!
Dimitris N.απάντηση51

Αρέσει σε %d bloggers: