Απίστευτη υποκρισία Άδωνη με επίθεση κατά Δούρου για την εκκλησία

http://www.agioritikovima.gr/
Πού φτάσαμε σε αυτή τη χώρα για τα ψηφουλάκια;;; Να τραβάει το αυτί της Ρένας Δούρου ο Άδωνις Γεωργιάδης για την μη παρουσία της στον πρωινό εκκλησιασμό. Ποιός; Ο Άδωνις! Από πότε έγινε θρησκευόμενος ο Άδωνις Γεργιάδης; Μήπως νομίζει ο κ. Γεωργιάδης πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο; Νομίζει πως ξεχνάει ο κόσμος τις εκπομπές του στις οποίες χαρακτήριζε «τρικ» το Άγιο Φως; Ή μήπως το ξέχασε ο ίδιος με τόσα που έχει πει κατά καιρούς;

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως- όπως συνηθίζει μέσω twitter- ο πρώην υπουργός έβαλε στο στόχαστρο αυτή τη φορά την Περιφερειάρχη Αττικής σχολιάζοντας: «Εξευτελισμός!Στην Δοξολογία, στην οποία καλεί τους επισήμους η Περιφερειάρχης, η ίδια δεν πήγε..δεν της αρέσει η Εκκλησία της κυρίας Δούρου». Μετά τις έντονες αντιδράσεις συμπλήρωσε «το αν αρέσει στην κ. Δούρου η Εκκλησία ή όχι, προσωπικό της θέμα, το να μην παρίσταται όμως εκεί που το Αξίωμά της επιβάλλει, όλων μας».

Μαθήματα θρησκευτικών πεποιθήσεων από τον κ. Γεωργιάδη;; Έ όχι πια… Ήμαρτον με τόση υποκρισία. Ήμαρτον με όσους εμπλέκουν την εκκλησία στις μικροκομματικές τους αντιπαραθέσεις….

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: