Όταν ο Τσίπρας «ξέχασε» πως ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε την υποψηφιότητα Καρυπίδη-Φωτογραφία

http://kozanimedia.gr/
7 Φεβρουαρίου 2013: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσύρει και επίσημα την υποψηφιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μετά τον σάλο που δημιούργησαν οι αναρτήσεις, στο Facebook, του τελευταίου περί «Εβραίων» και όχι μόνο:
«Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, στη σημερινή της συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τα στοιχεία και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, καθώς και την κρισιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων, αποφάσισε την άρση της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη για την θέση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας.Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε αναζήτησή άλλης υποψηφιότητας, την οποία θα αποφασίσει η ΚΠΕ μετά από διαβούλευση με τις τοπικές οργανώσεις».
20 Δεκεμβρίου 2014: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προσέρχεται στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων έχοντας δίπλα του τον περιφερειάρχη, πλέον, Θόδωρο Καρυπίδη, με τον οποίο, στη συνέχεια, κάθονται καιδίπλα-δίπλα. Επιπλέον, του πλέκει το εγκώμιο και στην ομιλία του, «αδειάζοντας», παράλληλα, τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των μειωμενων τιμολογίων της ΔΕΗ. Συν τοις άλλοις, σχεδόν αδιαφορεί για την παρουσία του επίσημου υποψήφιου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη (που είχε χαρακτηρίσει ως «λαικισμό» τα περί μειωμένου τιμολογίου στη ΔΕΗ), ο οποίος, φυσικά, ασκεί σήμερα αντιπολίτευση στον Θόδωρο Καρυπίδη.
Συμπέρασμα: Δυο τινά ισχύουν: Είτε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε, να αποσύρει την υποψηφιότητα Καρυπίδη, χωρίς να το θέλει στην πραγματικότητα (καθώς οι δημοσκοπήσεις τον έδιναν πιθανό νικητή στην Περιφέρεια), αν και θα επιθυμούσε σφόδρα να είναι εκείνος ο υποψήφιος περιφερειάρχης, παρά τα όσα αποκαλύφθηκαν. Είτε, πάλι, ειλικρινά απέσυρε την τότε στήριξή του στον κ. Καρυπίδη, αλλά σήμερα, λίγο πριν από την κατάκτηση της εξουσίας, στον κεντρικό) ΣΥΡΙΖΑ ξεχνούν τα πάντα, αδιαφορούν για τις αρχές και τις αξίες τους, και θέλουν κάθε…κουκί για τη νίκη στις εκλογές! Διαλέγετε και παίρνετε…

Ο Πανόπτης

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: