Σε πανικό παράνομο ζευγάρι στο Άργος: To φωτογράφισε το αυτοκίνητο της Google

http://argolika.gr/
Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ
του Διομήδη Πρασά
Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται από χθες παράνομο ζευγάρι από το Άργος. Ο 43χρονος Κ.Λ. και η 36χρονη Α.Β. συνειδητοποίησαν ότι βγήκαν φωτογραφία
όχι από παπαράτσι (άλλωστε δεν ανήκουν στο χώρο της σόου μπιζ), αλλά από το αυτοκίνητο της Google, το οποίο κάνει βόλτες και φωτογραφίζει τους δρόμους και τα σπίτια της πόλης για να τα συμπεριλάβει στο Street View.
Όλα συνέβησαν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Το ζευγάρι είχε δώσει ραντεβού για λίγα λεπτά συνάντησης, στο παρκάκι της παιδικής χαράς «Μπόνη», αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους. Κάτι ο καύσωνας που καθίσταται απαγορευτικός για τις μετακινήσεις, κάτι τα μπάνια του λαού, ήταν βέβαιοι πως θα έμεναν απαρατήρητοι από τα λιγοστά αδιάκριτα βλέμματα των συμπολιτών τους…
Ενώ κατά τη συνάντηση όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς το παράνομο ζευγάρι να φτάσει σε υπερβολές (παρά την ομολογουμένως έντονη διαχυτικότητά του), ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά την ώρα του αποχωρισμού: To ζευγάρι βρισκόταν στο δρόμο, και πριν ο καθένας κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητο και το παπάκι του αντίστοιχα, εν μέσω απόλυτης ησυχίας έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί. Τότε, ξεπρόβαλε από τη στροφή ένα λευκό αυτοκίνητο με περίεργο εξοπλισμό στην οροφή του καθώς και το λογότυπο της Google.
Όπως ανέφερε η 36χρονη στον πνευματικό της, κατά την εξομολόγησή της λόγω Δεκαπενταύγουστου: «Τρομάξαμε μήπως ήταν κάποιος γνωστός. Την αρχική ανακούφιση, ακολούθησε ο τρόμος μιας και συνειδητοποιήσαμε το ρόλο του αυτοκινήτου: Θα μας βγάλουν στο ίντερνετ, θα μάθουν τις πομπές μας οι σύζυγοί μας και όλο το Άργος».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το παράνομο ζευγάρι έχει απευθυνθεί με e-mail στους υπεύθυνους της Google και ζητά να γίνει επαναφωτογράφηση του συγκεκριμένου δρόμου. Όπως ανέφερε η 36χρονη: «Αν κάτι τέτοιο δε συμβεί, η μόνη ελπίδα μας είναι ο Δημήτρης Καμπόσος. Ως γνωστόν μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνει την Ανάπλαση του Άργους και η Google θα αναγκαστεί να έρθει για νέα φωτογράφηση».

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: