Τρέμη στο τηλεοπτικό της αντίο: Μην κλαίτε γιατί θα με παρασύρετε και θα κλάψω και εγώ [βίντεο]

http://www.iefimerida.gr/

Εμφανώς συγκινημένη παρουσιάστηκε η Ολγα Τρέμη στο επίσημο αντίο της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Η επί εννέα συναπτά έτη κεντρική παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της, τη διοίκηση του καναλιού, τους τεχνικούς και τους τηλεθεατές για αυτά τα χρόνια που βρέθηκε στο δελτίο ειδήσεων.
«Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια. Η σημερινή μέρα είναι για μένα μια μεγάλη μερά γιατί κλείνει για μένα ένας μεγάλος κύκλος. Εννιά χρόνια δεν είναι παίξε γέλασε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega. Χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε, χάρη στο γεγονός ότι μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας, το Mega βρέθηκε για πολλά χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, όχι για την τηλεθέαση αλλά για αυτό το ουσιαστικό που υπάρχει απ πίσω, δηλαδή για την αναγνώριση της δουλειάς μας και των κόπων μας. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω το Mega γιατί μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία όταν μου πρότεινε να αναλάβω την παρουσίαση τον Ιούνιο του 2005» δήλωσε ανέφερε η Ολγα Τρέμη.
Σε εκείνο το σημείο, μάλιστα, η φόρτισή της ήταν έντονη, καθώς γύρισε προς τους τεχνικούς και τους είπε χαρακτηριστικά «Μην κλαίτε γιατί θα με παρασύρετε και εμένα».
Αναφερόμενη στη διοίκηση του καναλιού τόνισε «Παίξατε καθοριστικό ρόλο, άλλωστε είχατε και τον τελευταίο λόγο, αλλά υπήρχαν και άλλοι πολλοί (εννοώντας τεχνικούς και συνεργάτες) οι οποίο έβαλαν πλάτες για αυτή την επιτυχία. Θα ήθελα να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά αλλά δυστυχώς η λίστα είναι πολύ μεγάλη και ο χρόνος περιορισμένος».
«Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ και ένα όμορφο καλοκαίρι» κατέληξε εμφανώς συγκινημένη η Ολγα Τρέμη.

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: