ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μυστική αλληλογραφία Γεωργίου – Παπακωνσταντίνου – ΓΑΠ για τα Swaps του Σημίτη – Goldman Sachs!

http://olympia.gr
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΓΑΠ Ζητησαν αναδρομικό “μαγείρεμα” Χρεους τον Οκτώβριο 2010! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

Από τον Πόρτα – Πόρτα

ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ… ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ :
ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ 2010 / ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ + ΓΑΠ…. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ SWAPS GOLDMAN SACHS – ΣΗΜΙΤΗ / ΓΙΑΝΝΟΥ / ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ / ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ και ΚΑΤΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΜΜΩΡΙΑ ΤΩΝ 300!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ….. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΡΜΑΧΕΡ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ……. ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΡΑΝΤΕΡΜΑΧΕΡ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΥΠΟΙΚ…!

eurostat-letter-conclusion eurostat-letter

 1. Γιώργος είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 10:10 πμΠΠ

  “ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΒ ΦΥΛΑΚΗ… ” ;;;

  Πως ;;;

  “ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ και ΚΑΤΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΜΜΩΡΙΑ ΤΩΝ 300!”

  Μα ειναι συμμορια, τωρα το καταλαβες ;;;;;

  “ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..”

  Επειδη δεν ειμαστε …….. αγαπητε ΠΠ απλα πες μας τι περιμενεις και για ποσο

  ▂▂
  ▌ |
  ▌ ☻ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  ▌ /▌\
  ▌ / \

  █████████████

  • Πανος Ο Ψεκασμενος είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 4:31 μμαυτο το μπλογκ ειναι ότι πιο βρωμερο, ψεκασμενο και υποκοσμικο υπάρχει

   ντροπη σας να μιλατε για προδοσίες

   σουργελα

   • Viky Norton είπε

    Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 6:24 μμΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ.ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΧ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕΣ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ.

 2. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 10:11 πμ(1) Για δάνειο 2,8 δισεκ. ευρώ το 2001 πληρώνουμε στην Goldman Sachs 21 δισεκ. ευρώ μέχρι το 2037!!!!!!!

  (2) Dεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή πόσα ακόμα θα πληρώσουμε διότι η τιμή της συναλλαγής του 2001 είναι αυξανόμενη!!!

  (3) Διογκώνουμε το δημόσιο χρέος με 21 δισεκ. ευρώ από συναλλαγή του 2001 και η ΕΛΣΤΑΤ το αποδέχεται.

  Σημιτης+Γιαννος+Παπαδημος+ΓΑΠ+Παπακωνσταντινου

  Ευθυνες εχει και ο Καραμανλης και ο ΥΠΟΙΚ 2008 οι οποιοι ΔΕΝ AΣΚΗΣΑΝ ΒΕΤΟ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ Η EUROSTAT !

  ΠΠ

  • Γιώργος είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 10:35 πμΠΠ

   “ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ… ” ;;;

   Πως ;;;

   “ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ και ΚΑΤΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΜΜΩΡΙΑ ΤΩΝ 300!”

   Μα ειναι συμμορια, τωρα το καταλαβες ;;;;;

   “ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..”

   Επειδη δεν ειμαστε …….. αγαπητε ΠΠ απλα πες μας τι περιμενεις και για ποσο

   ▂▂
   ▌ |
   ▌ ☻ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
   ▌ /▌\
   ▌ / \

   █████████████

   Απάντηση

  • DiamantisD είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 1:09 μμhttp://www.bankofgreece.gr/BoGDocuments/Ν.3691-5.8.2008-Πρόληψη_και_καταστολή_της_νομιμοποίησης_εσόδων.pdf

   ΠΡΟΣ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ

   H απάτη της αναμόρφωσης του ελληνικού χρέους εμπίπτει στις διατάξεις του ελληνικού νόμου 3691/2008 «Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και άλλες διατάξεις» σε εφαρμογή της ευρωπαικής οδηγίας:
   http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2005:309:0015:0036:eL:PDF

   Η ευθύνη των κυβερνητικών παραγόντων, ΕΛΣΤΑΤ, Δ.Σ. των Ασφαλιστικών Ταμείων, Τράπεζας Ελλάδας, κλπ. κατά τον Ν. 3691/2008 περί ενδεχόμενης χρηματοδοτήσεως παράνομων δραστηριοτήτων ερείδεται στο γεγονός ότι μετά την αναμόρφωση του χρέους δεν αποζημιώθηκαν από τα αποθεματικά των ταμείων οι έλληνες ομολογιούχοι του Ελληνικού Δημοσίου οι οποίοι αποκλείστηκαν από τη ρύθμιση και απώλεσαν τις περιουσίες τους μαζί με τους ασφαλισμένους των ταμείων ενώ αντίθετα αποζημιώθηκαν και μάλιστα στο ακέραιο τα vulture funds όπως αυτό του George Soros, o οποίος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα από γαλλικό δικαστήριο για οικονομικό έγκλημα.

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ είπε

    Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 3:06 μμπολυ σωστα

    το φωναζω απο την πρωτη μερα που διαβασα την συμβαση δανεισμου και προσφορας σε PSI

    ΠΠ

 3. GEODETIS είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 10:13 πμαυτά είναι φίλτατε ΠΠ …. φωτιά στα μπατζάκια τους …. μαθαίνω απο περαστικούς ότι ακούγονται επαναλαμβανόμενοι γδούποι στο κτήριο του ΥΠ.ΟΙΚ. …. δεν ξέρω εάν κάνουν μετακόμιση ή οφείλονται σε μαζικές λιποθυμιές …..

 4. Anaktisis Europe είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 10:27 πμΤούτο είναι το περίφημο σουάπ του Χριστοδουλάκη που ξεκίνησε τη σχέση μας με τον … όλεθρο. Ακολούθησε η καταλήστευση μας με δάνεια/ρεμούλα από όλες τις διαδοχικές κυβερνήσεις ως σήμερα που οι έλληνες υπό κατοχή ΔΝΤ έφασαν να πεινούν . Αν δεν καταγγελθεί η σύμβαση αν δεν τιμωρηθούν γι αυτή την … πρωτοβουλία, αν δεν ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί του υπουργικού συμβούλιου του Σημίτη προς αναζήτηση της προμήθειας τελειώσαμε σαν έθνος και σαν πολίτες… Γίναμε και επισήμως δούλοι τους . Αυτό επιζητούν για να γλυτώσουν οι πολιτικοί προδότες, όλα τα μνημονιακά κόμματα στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα ψευτοαριστερά.

 5. Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 10:31 πμΠΠ
  Η Συμμορία των 300 είναι ΥΠΑΡΚΤΗ…
  Μόλις Χθες ο Βυρωνας κατάλαβε τί ΥΠΕΓΡΑΦΕ…
  Προσπαθούν με “φυλλοροή” των (απο)κομμάτων τους, να φτιάξουν νέες υπαρξιακές ευκαιρίες για τους ίδιους…
  Όταν το ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ, ότι συμπολίτευση και συγκυβερνώσα αντιπολίτευση, είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…
  Τότε ίσως φτιαχτεί το καινούργιο…
  Ίσως ξεκινήσει η ΚΑΘΑΡΣΗ…
  Καλημέρα και Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

 6. Γιώργος είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 10:34 πμΠΠ

  “ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩΦΥΛΑΚΗ… ” ;;;

  Πως ;;;

  “ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ και ΚΑΤΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΜΜΩΡΙΑ ΤΩΝ 300!”

  Μα ειναι συμμορια, τωρα το καταλαβες ;;;;;

  “ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..”

  Επειδη δεν ειμαστε …….. αγαπητε ΠΠ απλα πες μας τι περιμενεις και για ποσο

  ▂▂
  ▌ |
  ▌ ☻ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  ▌ /▌\
  ▌ / \

  █████████████

  Απάντηση

 7. Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 10:35 πμΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗ ΦΡΑΣΗ -”Του Ελληνα ο τράχηλος ζυγο δεν υποφερει ” ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ….. ΜΑΖΙ ΣΑΣ …..ΟΛΟΙ……!

  • Κόριννα(Ἡ Πολυτονικὴ) είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 3:02 μμΤΕΤΗ ΔΗΜ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

   Μαθαίνοντας τὶ γίνεται στὴν Κύπρο καὶ τὸ πῶς ἀντιδροῦν οἱ Κύπριοι,δὲν πιστεύω πλέον σὲ αὐτὴν τὴν φράσι.

   Βλέποντας δὲ καὶ τὸ τὶ γίνεται ἐδῶ καὶ τὸ πῶς ἀντιδροῦμε,τὸτε λέω πώς ὁ τράχηλὸς μας μόνο γιὰ ζυγὸ κάνει.

   Αὐτὸς δὲν εἶναι ὁ Ἑλληνισμὸς μου.

 8. Σιλάϊλα είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 10:42 πμΠ.π επειδή έχω σιχαθεί τον αναποτελεσματικό σχολιασμό σε ιστοσελίδες μπορείς-έχεις να προτείνεις τρόπους πιο πρακτικής αντίδρασης;
  Εκτονώνουμε την ένταση μας εδώ και πάει χαμένη.

 9. THOMAS είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 11:01 πμ.. ΣΗΜΙΤΗΣ , ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..

  > ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Τρεις μήνες πριν από τις εκλογές του 2004 η κυβέρνηση Σημίτη αποφασίζει να πουλήσει τα Μεταλλεία Χρυσού στη Χαλκιδική. Χωρίς ξεκάθαρο και ανοικτό διαγωνισμό τα μεταλλεία περνούν στα χέρια της Ελληνικός Χρυσός η οποία ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ του Γ. Μπόμπολα, έναντι ποσού 11 εκατ. ευρώ. Ακόμη και τότε όλοι έλεγαν ότι το τίμημα είναι ελάχιστο, ωστόσο, τότε δεν υπήρχαν άδειες για εξόρυξη.

  (Υποσημείωση, στο οικονομικό επιτελείο είναι τότε ο Χρήστος Πάχτας ο οποίος…
  σήμερα είναι δήμαρχος Αριστοτέλη, της περιοχής που βρίσκονται τα ορυχεία χρυσού)

  Λίγο καιρό μετά ανεξάρτητη εταιρεία αξιολογεί την αξία των μεταλλείων σε 578 εκατ. ευρώ ενώ το 2007 ο όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ πωλεί το 30% της «Ελληνικός Χρυσός» έναντι 178.000.000 δολαρίων και αγοράζει το 19,3% της European Goldfields. Καλή μπίζνα δηλαδή, τέσσερα χρόνια μετά να παίρνεις ένα τέτοιο ποσό όταν έχεις δώσει μόλις 11 εκατ.

  Το 2008 πέφτει βόμβα από την κομισιόν η οποία ζητά από την ιδιοκτήτρια εταιρεία, επιστροφή επιδοτήσεων ύψους 15 εκατ. ευρώ που είχε πάρει η Ελληνικός Χρυσός. Η κομισιόν λέει ότι το τίμημα της εξαγοράς ήταν χαμηλό και οι επιδοτήσεις δεν έπρεπε να δοθούν.

  Η European Goldfields ελέγχει το 95% του μετοχικού κεφαλαίου τής Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., το 5% κατέχει η Ελλάκτωρ, ενώ με τη σειρά της η European Goldfields ελέγχεται από την Ελλάκτωρ σε ποσοστό 19,3%, τον σημερινό διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικός Χρυσός και μέλος της Ελλάκτωρ, Δ. Κούτρα, σε ποσοστό 5,8% και σειρά θεσμικών επενδυτών και funds, στα οποία ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων η γνωστή σε όλους BlackRock (13,2%), η Fidelity (13,1%).

  Εν τω μεταξύ, κάποιοι στην αγορά λένε ότι ο χρυσός και τα άλλα μέταλλα που κρύβει η γη της Χαλκιδικής αξίζουν πολλά δις ευρώ ενώ οι προσδοκίες για μεγάλα κέρδη εκτοξεύουν την τιμή της μετοχής της European Goldfields στα ύψη. Η χρηματιστηριακή αξία της αγγίζει τα 2 δις δολάρια.

  Όταν η Τ. Μπιρμίλη το ξανασκέφτεται να δώσει τις άδειες και να ξεκινήσει η εξόρυξη, στην καναδική εταιρεία και τους Έλληνες εταίρους επικρατεί έντονος προβληματισμός. Μαύρες πλερέζες σε Ελλάδα και Καναδά, ωστόσο, με καλό… lobbing στρώνεται το χαλί για την επένδυση. Και δεν είναι και τυχαίες οι επιθέσεις κατά της πράσινης Τίνας από συγκεκριμένες εφημερίδες.

  Δεν περνούν λίγες εβδομάδες από τον τελευταίο ανασχηματισμό και ο Γ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Περιβάλλοντος εγκρίνει την άδεια για τα μεταλλεία χρυσού και στρώνει χρυσό το δρόμο προς την Χαλκιδική.

  Σαββατιάτικα, και χωρίς να ξέρει ούτε ο πρωθυπουργός τι θα γίνει (λέγεται ότι το έμαθε μόλις την προηγούμενη ημέρα), στήνεται η φιέστα για τον μεγάλο επενδυτή από το Κατάρ.

  Ο σεϊχης αγοράζει σχετικά φθηνά και υπόσχεται να βρει δάνειο, όμως, για τους μετόχους είναι μια χρυσή συμφωνία. Ο όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ πουλά το 7% και αποκομίζει καμιά 90αριά εκατομμύρια ενώ ο Δ. Κούτρας αυξάνει την περιουσία του με ποσό πάνω από 30 εκατ. ευρώ. Διατηρούν και ένα 13% το οποίο μελλοντικά θα τους αποφέρει τεράστια κέρδη από μερίσματα και υπεραξίες.

 10. ΗΛΕΚΤΡΑ είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 11:22 πμΊσως αν τα μαζεύαμε όοοολα τα στοιχεία και όοοολοι μαζί (10.000.000 λαού) τα πηγαίναμε σε κάποιο δικαστήριο;;;; Ακόμα και στα διεθνή δικαστήρια, με τέτοια στοιχεία και τόσα και τόσα άλλα, δεν νομίζω να μπορέσουν να ξεγλυστρίσουν!!!!
  Επαναλαμβάνω, οι Δηκιγορικοί Σύλλογοι της χώρας, τι κάνουν;;;;;;;;;;;;;;

  • Σιλάϊλα είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 11:37 πμΕγώ μαζί σου. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι.
   Κάποιος με δυνατότητα να το διοργανώσει;
   Κάποιος πολίτης (όχι πολιτικός) που φτάνει στα σπίτια των ανθρώπων;
   Κάποια ιστοσελίδα; Ολυμπία;

 11. ΗΛΕΚΤΡΑ είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 11:23 πμΣυγνώμη…..
  Δικηγορικοί

 12. Stefen είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 11:25 πμΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΠ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
  ΑΠΛΑ ΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΑΝ
  ΠΑΡΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩς ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΑΒΑ ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΡΝΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΛΠ
  ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΗΘΙΕΣ -ΠΑΝΗΛΗΘΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
  ΑΛΛΕΩΣ
  ΤΟ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΣ
  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ-ΧΟΝΤΡΟ
  ΓΑΖΙ ΚΟΙΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

 13. Kios είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 11:37 πμΚάποιος να μεταφράσει το κείμενο!!! Δεν είμαστε όλοι αγγλομαθείς…..

  • Petrps.P είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 12:18 μμDear Mr Georgiou,

   Thank you for forwarding the letter from the Ministry of Finance of the Ηellenic Rebublic that provides comments on the necessary correction of Greek government debt due to the swap transactions with Goldman Sachs from 2001 onwards.
   I have taken note of the considerable delay for the Greek Authorities to
   reply to Eurostat’s letter of 11 June 2010 and would not expect such delays to
   occur in the future

   Α. κ Γεωργίου,

   Ευχαριστώ για την προώθηση της επιστολής απο το Υπουργείο Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας που παρέχει σχόλια σχετικά με την αναγκαία διόρθωση του χρέους της Ελληνικής κυβέρνησης εξ αιτίας της πράξης ανταλλαγής (swap transaction) με την Goldman Sachs απο το 2001 και μετά.
   Έχω λάβει υπο σημείωση την σημαντική καθυστέρηση της απάντησης των Ελληνικών αρχών ως προς την επιστολή της EuroStat της 11ης Ιουνιου 2010 και δεν θα προσδοκούσα τέτοιες καθυστερήσεις να συμβούν στο μέλλον

   • Petrps.P είπε

    Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 12:29 μμξέχασα το τελευταίο κομμάτι, το πιο σημαντικό..

    As a conclusion, Eurostat has not found in the letter from the Greek Authorities
    substantive arguments which could lead it to review its opinion that the
    HR government debt should be corrected in 2001, 2005, and 2008, as a
    consequence of the off-market IRS signed in 2001 with Goldman Sachs

    Σαν συμπέρασμα, η Eurostat δεν έχει βρεί μέσα στην επιστολή απο τις Ελληνικές
    Αρχές ουσιαστικά επιχειρήματα που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν ώστε να αναθεωρήσει την γνώμη της οτι το χρέος της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας (HR) θα έπρεπε να αναθεωρηθεί το 2001, 2005 και 2005 σαν συνέπεια της συναλλαγής εκτός αγορών (off-market ΙRS) που υπογράφτηκε το 2001 με την Goldman Sachs.

   • Στ είπε

    Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 2:41 μμαν μπορειτε να γραψετε και ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ EUROSTAT ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΤΟ “ΒΡΩΜΙΚΟ” 2010!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 14. Petrps.P είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 12:39 μμΑυτός που υπογράψει την επιστολή ειναι ο Radermacher:

  h**p://www.toxrima.gr/i-komision-diaskedazi-tis-entiposis-gia-tis-dilosis-radermacher/

  ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΠΠ;; ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;; ΕΤΣΙ;

 15. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ 9-2-2014 είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 1:00 μμ

 16. CHRISTOS είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 1:17 μμΔυστυχως…σιγα τα αυγα!!! Οσα και αν μας κανουν τα αξιζουμε! Απο τη στιγμη που κανουμε τους μαγκες μονο …μεταξυ μας! Ολοι ελπιζουμε καποιος αλλος να κανει κατι…Κοιταξτε το επιπεδο μας ως λαου, στις δηλωσεις του απλου κοσμου στα ΜΜΕ. Δυστυχως ο τροπος που σκεφτομαστε αλλα και πως μιλαμε, για να μην εξετασουμε αυτα που λεμε, ειναι απογοητευτικος!!! Πιστευα οτι αν αλλαζαμε 300-500 πολιτικους θα εφτιαχνε ΙΣΩΣ το πραγμα στο μελλον. Τωρα πιστευω οτι πρεπει να αλλαξουμε 10εκατ πολιτες…

  • Γιώργος είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 1:20 μμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ο Επαναστατημενος Καναπες είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 1:33 μμ++++++++++++++++++++++++++++++++++
   δυστυχως δεν ειμαστε ετοιμοι να κανουμε την υπερβαση μας σε προσωπικο επιπεδο για να την κανουμε κ ως πολιτες!!!!!!!!!!!!
   παρ’ ολα αυτα ειναι μια λυση να κινηθουμε δικαστικα με ενα δημοψηφισμα εδω μεσα μερρικες χιλιαδες να προσυπογραψουμε μια αγωγη κ να την στειλουμε οπου πρεπει!
   εδω μεσα δικηγοροι δεν υπαρχουν? να μας κατευθυνουν ρε γαμωτο!

   • Antonis.P είπε

    Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 3:09 μμαφού είμαστε πολύ λάθος διαμορφωμένοι σαν πολίτες 70 χρόνια απο το Κράτος μας,η παιδεία που πήραμε αυτά τα χρόνια εξυπηρετούσε την ατομικότητά μας για να κάνουν την δουλειά τους πχ για να μπείς στο Δημόσιο έπρεπε να έχεις μέσον,διαλύσανε κάθε συλλογικότητα και τις κάνανε συντεχνίες,κλασσικό διαίρε κ βασίλευε και γι’αυτό δεν μπορούμε να αντιδράσουμε ομαδικά-συλλογικά παρά μόνο ατομικά.

  • Κόριννα(Ἡ Πολυτονικὴ) είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 3:07 μμCHRISTOS

   Νὰ εἶσαι αἰσιόδοξος.

   Τὸν λαὸ τὸν ἀλλάζουν μὲ τοὺς λάθρο ποὺ φέρνουν.
   Ἀργὰ ἀλλὰ σταθερά.

 17. Σοφία είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 1:46 μμΤο άτομο (για τον παπανδρέου λέω) είναι ασύληπτο κάθαρμα.
  Μιλάει για το διόρθωση του χρέους που κουκούλωσε αυτός και η κυβέρνησή του.
  Ειλικρινά για την περίπτωσή του ΠΠ η φυλακή δεν αρκεί.
  Θεωρώ ότι πρέπει να επιβληθεί ποινή θανάτου και πρέπει να είναι παραδειγματική και επιβληθεί και στους αδελφούς του με δήμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου των παπανδρέου.

  • Σταυρούλα Πετρίδου είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 2:19 μμΗ δήμευση της περιουσίας τους ανά τον κόσμο θα ήταν H τιμωρία για τους τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας που μας έχουν κατσικωθεί στον σβέρκο.
   Ο ΠΠ με τις πληροφορίες του, μας ανοίγει τα μάτια και λύνει τα χέρια των δικαστικών. Ελπίζω μόνον να φανεί ένας αδιάφθορος και κατά την ταπεινή μου γνώμη θα βρεθεί.
   Μόνον να προσέχεις ΠΠ. Μην ξεχνάς ότι μερικά καθίκια του *αντιεξουσιαστικού*χώρου τα έχουν αφήσει ελεύθερα…

  • Bad Moon Rising είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 10:12 μμOXI ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΞΙΝΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 3ΟΥ Η 4ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ!!!

 18. Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 2:14 μμΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ!

  Μετά από αυτή την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, έχουν ΧΡΕΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ!

  Μόνο έτσι, θα οδηγηθούν οι ΕΝΟΧΟΙ στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  Μόνο έτσι η Δικαιοσύνη, θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ.

  Πόπη Σουφλή

 19. Σταύρος είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 2:51 μμΤι να πω και εγω ο αγράμματος με όλα αυτά που διάβασα μου έπεσε η κάτω γνάθος. Βοήθειαααααααααα, κλέφτεεεεεεεες !

 20. Εύη είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 4:18 μμΠάρτε όλοι μαζί φόρα να τους κλάσετε μια μάντρα @@. Και μην ξεχάσετε να φάτε φασολάδα με το πρώτο νερό για να είναι ενισχυμένη

  • Ο ++ είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 6:29 μμΕσυ εισαι τοσο καλα βολεμενη που σε χαλαει να ξεβολευτεις ε?

  • Εύη είπε

   Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 9:14 μμΌχι αλλά αν γίνοντας το 10% απότι λέει αυτό το site θα είχαμε άλλη Ελλάδα. Μάλλον αβανταδόρους τους βλέπω και αυτούς και δήθεν. Πολλά και παχιά λόγια ΜΟΝΟ.

   • Ο ++ είπε

    Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 9:42 μμσυμφωνω, αλλα ειναι 3-4 blog που βγαζουν αληθινες ειδησεις,
    οτι εχει βγει πχ απο εδω θα ηταν καλυτερα αν δεν τα γνωριζες ολα αυτα και γινοτανε πισω απο την πλατη σου;

    δεν λεω οτι ολα ειναι αληθινα…ο καθενας εχει το συμφερον του
    αλλα καποια θεματα οφειλουμε να τους τα αναγνωριζουμε!

   • Ο ++++ είπε

    Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 9:47 μμμην απελπιζεστε ζουμε κοσμο γεματο μαλακες και μαλακισμενες! ας κανουμε την προσπαθεια να βοηθησουμε ολα τα αρρωστα μυαλα μηπως στρωσουν!
    και οποιος δεν χαμπαριαζει τον μπουλο
    Δεν θα σκασουμε εμεις για καννεναν που δεν χαμπαριαζει!

 21. ΜΑΧΗΤΗΣ είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 4:21 μμερωτημα αφελους…σαν εμενα…..
  ΑΠΟ ποτε σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….
  υπαρχουν μυστικα απο τους πολιτες και μαλιστα…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ με..ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!!!
  δημοκρατια…μπανανια…σας την χαριζω….
  δημοκρατια της..κολο-μβιας…σας την χαριζω….
  και ο…παπακωνσταντινου…ειναι ακομα…ελευθερος;;;;

 22. Ένας Από Τα Παλιά είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 4:22 μμΓια να μήν το κουράζουμε, ναι και οι 300, οι εκάστοτε 300 για να μήν ξεχνιόμαστε για αυτούς που πέρασαν και αυτούς που καραδοκούν να εισέλθουν, είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και αρχιΠΡΟΔΟΤΗΣ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ διέπραξαν όλοι τους το θέμα είναι εμείς τι θα κάνουμε μετά τις διαπιστώσεις.

 23. ΗΛΕΚΤΡΑ είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 6:03 μμΤα πράγματα ειναι απλά!!!!! Το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι 5-10 στρατιωτικοί με αρχιδ@@@@@@!!!! Όχι να τους σκοτώσουν, αλλά μπορούν να τους κλείσουν στην βουλή ή οπουδήποτε αλλού και να καλέσουν κάποιους δικαστικούς να τους δικάσουν!!! Να γίνει και λογιστικός έλεγχος και αν βρεθούν ένοχοι (όχι που δεν είναι) τότε βλέπουμε την ποινή τους!!!!
  Αλλά είπαμε, άντρες με αρχιδ@@@@@@ χρειάζονται!!!!!!

 24. Ο ++ είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 6:07 μμΠόρτα – Πόρτα πολύ σε πάω!
  πως πανε να χωρισουν οι τραπεζες σε good bank και bad bank
  μηπως πρεπει να χωρισουν και οι δημοσιγραφοι-αναλυτες
  σε good και bad;
  μηπως πρεπει να κανετε ενα κυκλο οι good; και να δινετε οτι στοιχεια μαζευετε?
  βλεπω πχ εκεινο τον Νίκο Μπογιόπουλο, μαζευει στοιχεια φοβερα, βγαζει τεκμηριωμενες ειδησεις αλλα δουλευει για τον χατζηνικολαου(!)
  χωριστειτε εκει good and bad να δεις τι χαμος εχει να γίνει :)

 25. Antonis.P είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2014 στις 6:39 μμο σημίτης σαν μεγάλος ιδεολόγος(που ο πατέρας του ήταν μέσα στα κόλπα στην κατοχή) μας έβαλε στην ονε(βλ. γερμανία) με τα μαγειρέματα των οικονομικών στοιχείων ώστε να γίνει επιτέλους με τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας η Μεγάλη Γερμανία(βλ. ναζί) όμως ήρθε το γιωργάκη και μαγείρεψε τα οικονομικά στοιχεία πρός όφελος της παγκόσμιας τάξης(γιατί καλή η παγκοσμιοποίηση αλλά με την ενέργεια να την κατέχουν ξένοι ώς πρός το δικό τους όραμα δεν παίζει,πόσο μάλλον οι ρώσσοι(βλ. καραμανλή τον νεώτερο)) για να διαλύσει την ονε με την πτωχευμένη Ελλάδα(με το περίφημο ”need a global governance”http://www.youtube.com/watch?v=Ik1D6sYOrdY).
  ΤΏΡΑ αν εμείς οι ιθαγενείς πεινάμε και αυτοκτονούμε πολύ που τους νοιάζει.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: