«Οι Παπανδρέου πλούτισαν κερδοσκοπώντας στην ελληνική πτώχευση με ξένα fund»

http://www.pronews.gr/koinonia

«Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας».

Αυτό αναφέρεται σε σχετική απόφαση που εκδόθηκε

Μάλιστα η απόφαση αναφέρει ότι «Είχε και εσωτερική πληροφόρηση ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Παράλληλα η ίδια απόφαση απαγόρευσε στον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί δημόσια την λέξη «λαμόγιο» καθόσον έκρινε ότι δεν συνάδει σε πολιτικό να χρησιμοποιεί την ανωτέρω έκφραση όταν αναφέρεται στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου».

Το ερώτημα, κατόπιν αυτών, είναι ποιος ήταν ο ρόλος του Γ.Παπανδρέου στην υπόθεση αυτή. Πόσα λεφτά έβγαλε η οικογένεια Παπανδρέου; Ποιοι ήξεραν για το αίτημα περί δημοψηφίσματος που σε λίγες ώρες κάποιοι έγιναν δισεκατομμυριούχοι από αυτή την πληροφόρηση;

Πόσα λεφτά έβγαλε η οικογένεια Παπανδρέου στο διάστημα πριν η χώρα καταφύγει στον μηχανισμό στήριξης; Τα ερωτήματα είναι πολλά και αμείλικτα και χρήζουν απάντησης από την ελληνική δικαιοσύνη…

Ως πολιτική δικαίωση για τον ίδιο, αλλά και τους Ανεξάρτητους Eλληνες, χαρακτήρισε ο Π.Καμμένος την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου στη δικαστική διαμάχη του με τον Αντρίκο Παπανδρέου, σχετικά με τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, παρουσία του βουλευτή Βασίλη Καπερνάρου και των νομικών του συμβούλων κυρίας Ελένης Τζούλη, και κ. Ηλία Γιολδασέα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε τη σημερινή μία πολύ σημαντική ημέρα για τον ίδιο και τον αγώνα που ξεκίνησε «μετά την ένταξη της χώρας μας στο μηχανισμό στήριξης και στην τρόικα κάτι που έγινε με δόλο από τον Γιώργο Παπανδρέου» όπως είπε.

Επιπλέον, δήλωσε πολιτικά δικαιωμένος γιατί όπως εξήγησε ξεκίνησε την έρευνα πριν από λίγα χρόνια «με εντολή του σημερινού πρωθυπουργού» τον οποίο κατηγόρησε ότι «σήμερα ανέκρουσε πρύμναν».

Το δικαστήριο, απέρριψε την πρώτη και πιο σοβαρή αγωγή κατά του κ. Καμμένου, και επιβλήθηκαν σε βάρος του κ. Παπανδρέου δικαστικά έξοδα ύψους 20.000 ευρώ, ενώ αποδέχθηκε εν μέρει την δεύτερη αγωγή του, και υποχρέωσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να καταβ’αλλει 30.000 ευρώ για «ανάρμοστους χαρακτηρισμούς» (τον είπε «λαμόγιο») σε βάρος του Αντρίκου Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε πως το συγκεκριμένο ποσό του επιβλήθηκε για τη χρήση των χαρακτηρισμών «λαμόγιο» και «θα δικάσουμε κάτω από το σπίτι» στο διαδίκτυο, ενώ θα καλείται να καταβάλει πρόστιμο 500 ευρώ κάθε φορά που θα τους επαναλαμβάνει δημόσια. Μάλιστα ο κ. Καμμένος δήλωσε πως μία φορά το μήνα θα παραθέτει συνέντευξη Τύπου ώστε να χρησιμοποιεί έναν από αυτούς τους χαρακτηρισμούς και να πληρώνει 500 ευρώ.

Σύμφωνα με την απόφαση, η δικαιοσύνη «δέχεται τους ισχυρισμούς ότι ο Αντρίκος Παπανδρεου λειτούργησε ως brooker των τοκογλύφων» και έδωσε στη δημοσιότητα την πρόχειρη και όχι την καθαρογραμμένη απόφαση προκειμένου όπως εξήγησε να προλάβει στρεβλώσεις στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο. Ακόμη, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως η συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει το δρόμο για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης «που πρέπει να οδηγήσει στην καταδίκη εκείνων που ‘έστησαν’ ως κοινοί μαφιόζοι την πατρίδα μας».

Ακόμη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου είχε εμπλακεί σε εταιρεία στην Ελβετία με συνεταίρους δύο ανθρώπους που ήταν υπό έρευνα από τη Δικαιοσύνη είτε τώρα είτε στο παρελθόν, και ανέφερε το όνομα του κ. Μαργέλου για τον οποίο είπε ότι είχε εμπλοκή στην υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού.

Επιπλέον ανέφερε ότι «η μια και μόνη εξεταστική που υποσχέθηκε ο κ. Σαμαράς και ακύρωσε στη συνέχεια για να προστατεύσει τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι υποχρέωση της Βουλής να το αποφασίσει» και δήλωσε την πρόθεσή του να καταθέσει στη Βουλή την απόφαση ώστε να είναι στα χέρια όλων των βουλευτών προκειμένου να ξεκινήσει μια προανακριτική επιτροπή που θα βρει «ποιοι οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το σημείο».

ΣΧΟΛΙΑ

 

Guest • 4 χρόνια πριν
fylaki tha pane i oxi? ayto einai to zitoumeno ola ta alla einai na xame na legame

•Reply•Share ›

Avatar
Fruitless Fight • 4 χρόνια πριν
Το γεγονός ότι μετέχει σε κερδοσκοπικά funds δεν είναι ψέμα,αφού αυτή είναι η δουλειά του μην τρελαθούμε!Για ανατρέξτε όμως στη σελίδα 29 της απόφασης: “Ο πλέον όμως κρίσιμος ισχυρισμός των επίδικων δημοσιευμάτων, ότι δηλαδή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πώλησε τα CDS που κατείχε στην εταιρία “Unigestion SA” δεν επιβεβαιώνεται από τα προσκομισθέντα αποδεικτικά στοιχεία”»,άρα οι ισχυρισμοί Καμμένου για τα CDS του ΤΤ δεν αποδεικνύονται πουθενά,και ο μόνος λόγος που η 1η αγωγή κατά του Καμμένου δεν έγινε δεκτή είναι επειδή του αναγνώρισαν ότι αυτά που δήλωσε δεν ήταν απόπειρα συκοφαντίας κατά του Αντρίκου Παπανδρέου αλλά πράγματα που ίδιος πίστεψε(αρχή της καλής πίστης).
Ψήφισα και στις 2 εκλογές Καμμένο,το μετάνιωσα γιατί ο άνθρωπος αυτός βασίστηκε σε μυθεύματα όπως φαίνεται και η γενικότερη παρουσία των Αν.Ελ. στη Βουλή κρίνεται από γραφικότητα..(για να μην θίξω και το θέμα της παραμονής στο ευρώ ή τους ελληνικούς «υδατάνθρακες»),μην του δίνεται δίκιο μόνο και μόνο επειδή είναι απέναντι στην οικογένεια του ΓΑΠ,τον ΓΑΠ κατηγορήστε τον για τα μνημόνια που τα έκανε αποδεδειγμένα,όχι για φήμες που δεν αποδεικνύονται (αν αποδειχθούν θα μαι ο πρώτος που θα τον κατηγορήσει)
1
•Reply•Share ›
Avatar
ioannissoultatos Fruitless Fight • 4 χρόνια πριν
Σε βλέπω λίγο ευαίσθητο στα θέματα
Παπανδρέου.Δεν ειναι ψέμα αυτο που έγινε.
Εσυ που ξέρεις καλυτερα γιατί δεν εξηγείται το
Λόγο μόνο λες για hedge funds και πράσινα άλογα.
Τι ξέρει ο απλός κόπος από αυτά;;
Το ότι τον υπερασπίζεται σημαίνει κάτι.
Που τα βρήκε η μαμά τα 500????
To λάδι πούλησε;;;;
Ξέρεις ποσά πολλα ειναι 500 για να έχει η γιαγιά
Χαρτζιλίκι,;;;;
Οι άνθρωποι πεθαίνουν αλλά οι Παπ
Εχουν κονησει και στα τέτοια τους για την
Ελλάδα.
Αυτά.

•Reply•Share ›
Avatar
Fruitless Fight ioannissoultatos • 4 χρόνια πριν
Στο σχόλιο μου μόνο ευαίσθητος δεν ήμουν με τον Παπανδρέου,προέτρεψα να τον κατηγορήσετε για τα μνημόνια που υπέγραψε,αν δεν θεωρείς πως αυτά αρκούν για να περάσει από ειδικό δικαστήριο,να φάει ισόβια και να μείνει στιγματισμένος στην ιστορία της Ελλάδας ως ο πρωθυπουργός της «δημοκρατικής» προδοσίας,(μέχρι και για κοινωνική καταστροφή θα έπρεπε να κατηγορηθεί κατά την ταπεινή μου άποψη)και να δημευθεί όλη του η περιουσία τι να πω.
Η μάνα του μπορεί να τα έκλεψε από αλλού,να εξεταστεί και αυτό!Δεν μπορώ όμως να βγαίνω τον Καμμένο που τον είχα πιστέψει πάρα πολύ ειδικά στην υπόθεση για τα CDS να θεωρεί πως τον δικαίωσε το δικαστήριο ενώ είπε πως δεν προβλέπεται πουθενά πως η off shore του Αντρίκου αγόρασε τα CDS του ΤΤ όπως φώναζε όλη την ώρα στη Βουλή.Επίσης η απόφαση του δικαστηρίου λέει πως ο μόνος λόγος που δεν τον καταδίκασε και στην πρώτη προσφυγή του Αντρίκου είναι επειδή του αναγνώρισε ότι όσα είπε τα είπε με «καλή πίστη»,επειδή τα πίστευε και όχι με δόλο(επαναλαμβάνομαι σε σχέση με το 1ο σχόλιο μου και ζητώ συγγνώμη αλλά αυτά είναι πράγματα επίσημα που πρέπει να ακούγονται).

Λέω απλώς πως η off shore του Αντρίκου είναι μία από τις πολλές κερδοσκοπικές εταιρίες που αδιαφορούν για τον άνθρωπο και ψάχνονται μόνο για το κέρδος,αλλά αυτό ο Καμμένος το παρουσίασε ως απόδειξη ενοχής του Α.Παπανδρέου ενώ είναι απλούστατα γεγονός..
Μακάρι να είχε δίκιο ο Καμμένος και να έμπαινε μέσα ο Παπανδρέου,αλλά ακόμα και τα CDS που ήταν συνδεδεμένα με την χρεωκοπία της Ελλάδας που έλεγε πως «έσκασαν» με το PSI και πως είναι 1 τρις,τελικά αποδείχθηκε πως ήταν το πολύ 5 δις(δηλαδή έσκασαν όσα αναλογούσαν σε ομόλογα εκτός PSI)

Σε ζάλισα φίλε μου και το ξέρω,ένα συμπέρασμα μόνο:Θέλω να μπουν φυλακή όσοι αποδεδειγμένα διέπραξαν απάτες και εγκλήματα,θέλω όμως να μπουν για όσα έκαναν,όχι για όσα δεν έκαναν,ή για όσα πιστεύουμε/υποθέτουμε πως μπορεί να έκαναν.

•Reply•Share ›
Avatar
SocioCultural.gr • 4 χρόνια πριν
ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!

Πολιτική φρασεολογία, μισός αιώνας ΨΕΥΔΟΥΣ!
2
•Reply•Share ›
Avatar
E K • 4 χρόνια πριν
Διαβαστε την αποφαση ρε παιδια…
«Απέρριψε τη μία αγωγή (για τα CDS) και αποδέχθηκε εν μέρει τη δεύτερη (για εξυβριση) το δικαστήριο, μετά τις προσφυγές του αδελφού του Γ. Παπανδρέου, Ανδρίκου, εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, έπειτα από τις καταγγελίες του τελευταίου για την υπόθεση των CDS.
Όπως αποφάσισε το δικαστήριο, ο Α. Παπανδρέου καλείται να καταβάλει 20.000 ευρώ δικαστικά έξοδα στον Π. Καμμένο, ενώ ο τελευταίος θα πρέπει να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσόν των 30.000 ευρώ, και παράλληλα του απαγορεύεται να διατυπώνει εξυβριστικές ή απειλητικές εκφράσεις και κάθε φορά που τυχόν αυτό συμβεί, θα πρέπει να πληρώνει 500 ευρώ.
Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απόφαση του δικαστηρίου:
«Συνεκδικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων τις από 31-5-2011 και 19-11-2012 αγωγές. Απορρίπτει την από 31-5-2011 αγωγή. (για τα CDS δηλ. δινει δικιο στον Καμμένο που κατηγορει τον ΑΠ)
Επιβάλλει σε βάρος του ενάγοντος τα δικαστικά έξοδα του εναγόμενου, συνολικού ποσού είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Δέχεται εν μέρει την από 19-11-2012 αγωγή. (για εξυβριση)
Υποχρεώνει τον εναγόμενο να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ, με τον νόμιμο τόκο από την επομένη της επίδοσης της αγωγής.
Απαγορεύει στον εναγόμενο να προσβάλει εφεξής τον ενάγοντα διατυπώνοντας για εκείνον, με δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου, εξυβριστικές ή απειλητικές εκφράσεις, ομοίου ή ανάλογου περιεχομένου με εκείνες που κρίθηκαν με την παρούσα απόφαση ως προσβλητικές της προσωπικότητάς του, με αναφορά ή αφορμή τα γεγονότα που απετέλεσαν αντικείμενο της παρούσας δίκης.
Απειλεί εναντίον του για την περίπτωση παράβασης της συγκεκριμένης απαγόρευσης και για κάθε φορά που τυχόν συμβεί χρηματική ποινή ποσού πεντακοσίων (500) ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του εναγομένου μέρος των δικαστικών εξόδων του ενάγοντος, ποσού χιλίων εκατό (1.100) ευρώ.»

Δηλαδη, ο Καμμένος εχει δικιο για την αναμειξη του ΑΠ στα CDS αλλα δεν πρεπει να εξυβριζει τον ΑΠ.
Ναι ειναι λαμογιο αλλα απαγορευται να του το λεει.
3
•Reply•Share ›
Avatar
Ευτύχης • 4 χρόνια πριν
Το ουσιώδες είναι ότι απορρίφτηκε η πρώτη αγωγή του ΓΑΠ κατά
Καμμένου

και ανοίγει έτσι ο δρόμος για περεταίρω δίωξη του εχθρού ,

γι αυτό και όλο το μά(ν)τριξ βοά για δήθεν
δικαίωση ΓΑΠ

http://www.iefimerida.gr/si…
2
•Reply•Share ›
Avatar
ΔΗΜΗΤΡΗΣ • 4 χρόνια πριν
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ … ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΑΜΟΓΙΟ …..
4
•Reply•Share ›
Avatar
ziovanni oliveira • 4 χρόνια πριν
Ενταξει η προσπαθεια του επικοικωνιακου επιτελειου του Καμμενου στο οποιο προφανως και ανηκει και το defencenet.gr να κανουν το ασπρο μαυρο ειναι αστεια.. Ο Καμμενος για τις παπαριες του καταδικαστηκε και οχι ο Παπανδρεου (δυστυχως). Με το σκαφος της off shore θα κανει καμια μηνυση στον Αδωνι να γελασει και το παρδαλο κατσικι με τον ηγετη των ψεκασμενων;

•Reply•Share ›
Avatar
Ευτύχης ziovanni oliveira • 4 χρόνια πριν
Εδώ αδερφέ
(αν δεν είσαι πληρωμένο τρολιον από τα καινούργια ….)

http://www.iefimerida.gr/si…
1
•Reply•Share ›
Avatar
ziovanni oliveira Ευτύχης • 4 χρόνια πριν
εσυ το διαβασες αυτο που εστειλες ψεκασμενε; τα ελληνικα τα κατεχεις ή σαν τον προεδρο σου και εσυ λες αρλουμπες; δεν τον αθωωσαν τον Καμμενο επειδη ειχε δικιο για τα cds αλλα επειδη υπηρξαν δημοσιευματα που τον παραπλανησαν (τον Καμμενο) και περιρρεουσα ατμοσφαιρα που ευνοουσε μια τετοια τοποθετηση, γκεγκε; δηλαδη αθωωθηκε λογω βλακειας επειδη πιστεψε την περιρρεουσα ατμοσφαιρα, ενταξει γεροντα;

•Reply•Share ›
Avatar
Ευτύχης ziovanni oliveira • 4 χρόνια πριν
Αν μάθεις να μιλάς αλλά και να γράφεις χωρις να βρίζεις θα είναι μια πρόοδος και για σένα και για τους γύρω σου.
Η ουσία έιναι ότι μπόρει να συχεχιστεί ο δικάστικός αγώνας , αυτά.

υγ
Σήμερα Τετάρτη είναι νηστεία-αποχή απο κρέατα κτλ για καθαρότερο μυαλό (give it a try …. που λέτε και σεις) ….
1
•Reply•Share ›
Avatar
Ευτύχης ziovanni oliveira • 4 χρόνια πριν
ζιοβανι ολιβειρα ;;;;
άλλη μια απόδειξη ότι ζεις στο σκοτεινό μά(ν)τριξ αδερφέ έκτος και είσαι πλήρωμένο τρόλιον
απο τα καινούργια
1
•Reply•Share ›
Avatar
ziovanni oliveira Ευτύχης • 4 χρόνια πριν
troll και πληρωμενος εισαι εσυ που πιστευεις τις παπαρες του Καμμενου, εκτος αν εισαι απλα χαμηλης διανοητικης ικανοτητας και εσυ οπως αφηνει να εννοηθει το σκεπτικο του δικαστηριου για το Καμμενο σου
1
•Reply•Share ›
Avatar
Guest • 4 χρόνια πριν
Τον συχαίνομαι δεν θέλω
ούτε να τον βλέπω μπλιάξ!

•Reply•Share ›
Avatar
Kapoios • 4 χρόνια πριν
Ας δώσουμε όλοι απο 1 ευρώ να βοηθήσουμε αυτόν τον άνθρωπο που τόσα χρόνια έχει πάρει στις πλάτες του ολόκληρη την Ελλάδα! Μπράβο Πάνο! Αυτή η απόφαση είναι σταθμός για την πτώση της Χούντας
5
•Reply•Share ›
Avatar
ziovanni oliveira Kapoios • 4 χρόνια πριν
xaxaxaxaxa, ελεος ρε ψεκασμενε
1
•Reply•Share ›
Avatar
greek • 4 χρόνια πριν
Αν μπουν φυλακη αυτοι κ οι υπολοιποι…θα χυσω !!!
10
•Reply•Share ›
Avatar
ektoras2050 • 4 χρόνια πριν
MESA STHN FYLAKH KAI AYRIO KREMALA
6
•Reply•Share ›
Avatar
Guest • 4 χρόνια πριν
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ellasdimokratia.wordpress.com
13
•Reply•Share ›
Avatar
Guest • 4 χρόνια πριν
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ. ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ellasdimokratia.wordpress.com
7
•Reply•Share ›
Avatar
Guest • 4 χρόνια πριν
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ellasdimokratia.wordpress.com
10
•Reply•Share ›
Avatar
Greek36 • 4 χρόνια πριν
Και; θα αλλάξει κατι; θα μπει φυλακή; φυσικά και όχι…
3
•Reply•Share ›
Avatar
jctergal Greek36 • 4 χρόνια πριν
Πολλά θα αλλάξουν στο πως θα κινηθούν οι επόμενοι.
5
•Reply•Share ›
Avatar
msChristos • 4 χρόνια πριν
κρεμάλα………………………………….
7
•Reply•Share ›
Avatar
QuinteFlushRoyale • 4 χρόνια πριν
Σάπιοι, διεφθαρμένοι και ανθέλληνες Παπανδρέου και Σια Α.Ε. …

Δηλαδή… ο Αντρίκος μάθαινε από τον Γιωργάκη τι μαγείρευε πίσω από την πλάτη μας και κατηύθυνε τους πελάτες του για το πώς θα τοποθετούνται οικονομικά για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της Ελληνικής χρεωκοπίας!

Μικροί άνθρωποι, με προδοτικά ένστικτα, διαχειριστές και έμποροι του ελληνικού πόνου και εξαθλίωσης… κοράκια που περίμεναν το θάνατο του τραυματισμένου ζώου για να χορτάσουν από τις πληγωμένες του σάρκες… Γιωργάκης-Αντρίκος…

Κι ο άνθρωπος αυτός , ο Jeffry Papandreou, έχει το θράσος να σχεδιάζει την επάνοδό του στα πολιτικά πράγματα της χώρας !

Αν αυτό δεν είναι η επιτομή της αθλιότητας, τότε τι είναι ?

ΥΓ. Αφού το δικαστήριο δέχθηκε ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας, γιατί στη συνέχεια αποδέχθηκε εν μέρει την δεύτερη αγωγή του Αντρίκου, και υποχρέωσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να καταβάλλει 30.000 ευρώ για «ανάρμοστους χαρακτηρισμούς» (τον είπε «λαμόγιο») σε βάρος του πρώτου? Αν ίσχυε η πρώτη περίπτωση ισχύει και η δεύτερη, δηλ το ότι είναι και λαμόγιο ο τύπος, και παράλληλα ισχύει και μιά τρίτη περίπτωση, που λέει ότι ο πρώην πρωθυπουργός μας είναι και αυτός λαμόγιο, απο τη στιγμή που έδινε πληροφορίες στο αδερφάκι του για τις όποιες κινήσεις έκανε, ή σκεφτόταν να κάνει, με τις οποίες το σόι κεδροσκοπούσε πάνω στη χρεωκοπία της Ελλάδας .
18
•Reply•Share ›
Avatar
Pit Efth • 4 χρόνια πριν
Κέρδισε τη δίκη λέει ο Καμμένος αλλά η Απόφαση άλλα λέει . Θα μας τρελάνει ο άνθρωπος. Πιάνεται με δικολαβίστικα κάνοντας την νύχτα μέρα; O Καπερνάρος και η κ. Τζούλη έτσι διαβάζουν τις δικαστικές αποφάσεις ανάποδα; Είδα την ανάρτηση του «δια ταύτα» εκτός και υπάρχει άλλη απόφαση που δεν ξέρουμε. Θα μπορούσε ο Πρόεδρος να την ανεβάσει στο site ή στο twitter την μελετήσουμε γιατί πολύ μπερδεμένα μας τα λέει. Για το σκάφος θα μάθουμε κάτι ή το έκανε αβα-βά.
9
•Reply•Share ›
Avatar
E K Pit Efth • 4 χρόνια πριν
Διαβασες την αποφαση???
1
•Reply•Share ›
Avatar
ziovanni oliveira E K • 4 χρόνια πριν
τη διαβασα εγω φιλε, πες τι εχεις να πεις..

•Reply•Share ›
Avatar
E K ziovanni oliveira • 4 χρόνια πριν
Δικηγορος του κΠετρου εισαι φιλε?

Αν θες να τη διαβασεις την εχω πανω πανω με επεξηγησεις.

Τωρα εαν εισαι τρολλ νδ συριζα ή οτι αλλο ή απλα σιχαινεσαι τον Καμμενο συνεχισε να λες τα ιδια και τα ιδια με οσα ψευδονυμα θελεις, βριζοντας οποιον και οποτε θελεις.

Την καλημερα μου.

•Reply•Share ›
Avatar
ziovanni oliveira E K • 4 χρόνια πριν
απο τα 4 που λες απλα σιχαινομαι το Καμμενο και το καθε λαικιστη γιατι αυτοι μας εφεραν εδω, οι λαικιστες και οι κλεφτες.. επισης ποιον εβρισα; με ποια λεξη; αν εβρισα εγω ο Καμμενος που ειναι και αρχηγος κομματος (φτου) εχει βρισει επι 100. τελος σου ειπα οτι τη διαβασα, πες τα επιχειρηματα σου και ασε τα δικα σου για δηθεν αλλα ψευδωνυμα
.

•Reply•Share ›
Avatar
E K ziovanni oliveira • 4 χρόνια πριν
Λοιπον εκτος εαν εισαι βραζιλιανος ποδοσφαιριστης και διαμενεις στη Βραζιλια το nick σου ειναι δεκαεξαχρονου.
Οντως δεν εχω στοιχεια για εαν εχεις αλλα ψευδονυμα, οποτε mea culpa.
Απο τα σχολια σου disqus θεωρω πως εισαι σιγουρα ΝΔ, και σιγουρα δεν πας τον Καμμενο. Αυτα ειναι γουστα και, μαζι με τα χρωματα, δεν επιδεχονται συζητησης.
Τωρα εαν ο Καμμενος εβρισε προσωπικα εσενα, οικειους σου ή οτι αλλο βρισε χωρις να υπαρχει αυριο. Εαν οχι το να μπαινεις σε καθε σχολιο και να κραζεις οποιον τον υποστηριζει ειναι εντελως παιδιαστικο και δεν κερδιζεις ουτε εσυ, ουτε η παραταξη σου απο αυτο.
ΑΦΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ γιατι μπαινεις και σχολιαζεις?
Επισης οποιος διαφωνει μαζι σου ειναι ψεκασμενος, χαμηλης νοημοσυνης, θελει γιατρο κλπ (αυτο εννοω βρισιμο οκ?)
Ασε τα ψεκασμενα προβατα να βελαζουν και οταν δουν το φως το ΝΔ θα βγαζουν 30 χρονια Σαμαρα τον Α’ τον Αμεπτο, τον Αλαθητο τον Σωτηρα, τον Ο-Λογος-Του-Συμβολαιο.
Για την αποφαση του δικαστηριου εγω διβαζω και καταλαβαινω κατι διαφορετικο απο εσενα. Οκαυ.
Αφου εισαι σουπερ εντελως σιγουρος οτι εχεις δικιο τοτε ας Δικαιοσυνη να κανει παιχνιδι και συνεχιζουμε τη συζητηση στο μελλον.

•Reply•Share ›
Avatar
ziovanni oliveira E K • 4 χρόνια πριν
παλι δεν ειπες κανενα επιχειρημα για την αποφαση του δικαστηριου. επισης ειμαι δεκαεξαχρονος και παλι φαινεται οτι καταλαβαινω πιο πολλα απο σενα.. να χαιρεσαι τον ογκολιθο της πολιτικης, τον προεδρο Καμμενο, τον ονομα και πραγμα

•Reply•Share ›
Avatar
ziovanni oliveira Pit Efth • 4 χρόνια πριν
πες για την αντικειμενικοτητα του site για να μην τα λεω ολα εγω

•Reply•Share ›
Avatar
Guest • 4 χρόνια πριν
Δείτε και αυτό το πολύ καλό βίντεο με τον Max Kaiser. Τα λέει έξω από τα δόντια για το θέμα με τα CDS… Δεν είναι ούτε 5λεπτο. Αξίζει να το δείτε, τα λέει πολύ απλά και σωστά.

Max Kaiser Ο Παπανδρέου ποντάρισε στην χρεωκοπία της Ελλάδος μοιάζει …
http://www.youtube.com/watc…
6
•Reply•Share ›
Avatar
3liot • 4 χρόνια πριν
και για τον καμένο λέγανε ότι τα άρπαξε όταν έγινε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου ποιος πιστεύει ότι αυτά τα λαμόγια δεν t «κονόμησαν» τότε τώρα και στο επόμενο,όλοι τους μέσα όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι.
1
•Reply•Share ›
Avatar
Ευτύχης 3liot • 4 χρόνια πριν
Γι αυτό λέμε ότι κοινωνούμε με το Θεό
για ξέρουμε την αλήθεια και να μην ακούμε τι ‘λένε’
Κάθε Κυριακή πρωί γίνεται αυτό αν νικήσεις την ψυχοπορνεία κλουβ το Σάββατο
….
http://akegr.blogspot.gr/20…
2
•Reply•Share ›
Avatar
Ευτύχης • 4 χρόνια πριν
ΟΙ ΑνΕλλ είναι οι μόνοι που πολεμάνε και μπράβο τους.
7
•Reply•Share ›
Avatar
ziovanni oliveira Ευτύχης • 4 χρόνια πριν
αν δεν εισαι troll πρεπει να τα παρεις ολα απο την αρχη γεροντα
1
•Reply•Share ›
Avatar
Δημητρης1980 Ευτύχης • 4 χρόνια πριν
Οι υδατανθρακες?
4
•Reply•Share ›
Avatar
QuinteFlushRoyale Δημητρης1980 • 4 χρόνια πριν
Ο άνθρωπος ένα σαρδαμάκι έκανε κι εσύ αμέσως να του το κοπανήσεις….
4
•Reply•Share ›
Avatar
Δημητρης1980 QuinteFlushRoyale • 4 χρόνια πριν
Ας του το συγχωρησω και αυτο…Να δω ποσες διακοπες θα κανει φετος γιατι περσυ 2μισι μηνες τον ψαχναν οι βουλευτες του!
4
•Reply•Share ›
Avatar
QuinteFlushRoyale Δημητρης1980 • 4 χρόνια πριν
Θες να πάθει υπερκόπωση ο άνθρωπος !
3
•Reply•Share ›
Avatar
Δημητρης1980 QuinteFlushRoyale • 4 χρόνια πριν
Α καλα,εχεις δικιο,ειναι γεματουλης και τον πιανουν φουσκοματα….
3
•Reply•Share ›
Avatar
QuinteFlushRoyale Δημητρης1980 • 4 χρόνια πριν
:))))
1
•Reply•Share ›
Avatar
elvetopsychos • 4 χρόνια πριν
telika poios dikewthike?????
3
•Reply•Share ›
Avatar
ziovanni oliveira elvetopsychos • 4 χρόνια πριν
ο Παπανδρεου φιλε δυστυχως..

•Reply•Share ›
Avatar
Guest • 4 χρόνια πριν
Καλά..όταν αυτό το γελοίο και πολιτικά διεφθαρμένο σύστημα δικαιοσύνης βάλει φυλακή κατακάθια τέτοιου βεληνεκούς,οι γαΪδαροι όχι απλά θα πετάξουν..μαχητικά stealth 5ης θα γίνουν!
17
•Reply•Share ›
Avatar
ellinas72 • 4 χρόνια πριν
πεινας;;; φαε »δημοκρατια»….. εγω για αλλαγη θα παραγγειλω »φασισμο..»
13
•Reply•Share ›
Avatar
aparadektos75 • 4 χρόνια πριν
είναι τόσο δύσκολο τελικά να μάθουμε την αλήθεια βγαίνει ο Καμμένος και λέει δικαιώθηκε βγαίνει Παπανδρέου και λέει το ίδιο. Οι δικαστές δε μπορούν να δώσουν μια ξεκάθαρη απόφαση μόνο μεσοβέζικες λύσεις;
7
•Reply•Share ›
Avatar
kwstas adrianos • 4 χρόνια πριν
ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ. ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΚΟΚΟ (ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡ ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ,ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ?) ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
19
•Reply•Share ›
Avatar
Thewise kwstas adrianos • 4 χρόνια πριν
Φιλε μπουλης ειναι καποιος που βρισκει λεφτα και στρομενη ζωη και την καταστρεφη. Απο εκει και επειτα ειναι γενικοτερα ντροπη το επιχειρημα που εθεσες και πολυ κομπλεξικο. Απο την στιγμη που δεν στα κλεβει εσενα καποιος τα φραγκα ειναι απαραδεκτο να το σχολιαζεις.

Μακαρι να του βγει για να εχουμε λογο να τον ξαναψηφισουμε γιατι δεν ειναι καλο να χαθει.
5
•Reply•Share ›
Avatar
kwstas adrianos Thewise • 4 χρόνια πριν
ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ? ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ? ΩΡΑΙΑ ,ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.

•Reply•Share ›
Avatar
Thewise kwstas adrianos • 4 χρόνια πριν
Εγραψα ξεκαθαρα τι ειναι μπουλης αυτο που γραφεις εσυ ειναι αλλο.

Τωρα αν πιστευεις οτι οι γονεις δεν πρεπει να αφηνουν κληρονομιες και οποιος τις παραλαμβανει ειναι μπουλης τραβα σε κανα κουμουνουστικο εθνος. Αυτο δεν θα γινει ποτε .

•Reply•Share ›
Avatar
wolf • 4 χρόνια πριν
ε?

•Reply•Share ›
Avatar
Guest • 4 χρόνια πριν
http://www.youtube.com/watc… σκλαβες του sex και απαγωγες κοριτσιων ακομη και κατω των 10 ετων απο ιορδανους,σαουδαραβες και οχι μονο, στα στρατοπεδα των προσφυγων που υπαρχουν στην ιορδανια.Εικονες περα απο αυτα που θα δειξουν τα περισσοτερα διεθνη μμε. απο την νορβηγικη δημοσιογραφικη ομαδα του journeymanpictures
1
•Reply•Share ›
Avatar
Leon Degrelle • 4 χρόνια πριν
KAI ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ?
15
•Reply•Share ›
Avatar
Βλαντίμιρ Πούτιν ` • 4 χρόνια πριν
ΣΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ!
19
•Reply•Share ›
Avatar
GreekFireHawk Χριστίνα Δ™ © ® • 4 χρόνια πριν
https://www.youtube.com/wat…

Αυτο το βιντεάκι τα λέει όλα και για τον ΓΑΠ και πριν απο αυτόν και μετά απο αυτόν ….περι δικαιοσύνης και Ελλάδος
5
•Reply•Share ›
Avatar
Guest GreekFireHawk Χριστίνα Δ™ © ® • 4 χρόνια πριν
Πολύ καλό βίντεο. Το βιντεάκι με ΓΑΠ- CDS που έδωσα πριν λίγο τα λέει όλα για το θέμα αυτό. Όλη η αλήθεια μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά…
1
•Reply•Share ›
Avatar
GreekFireHawk Χριστίνα Δ™ © ® Guest • 4 χρόνια πριν
Καλημέρα Pidgeon007 ευχαριστώ πολύ .
Οντως τα λέει…..όλα

•Reply•Share ›
Avatar
kwstas adrianos • 4 χρόνια πριν
ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ,ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ .ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 30.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ. ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.
21
•Reply•Share ›
Avatar
Thewise kwstas adrianos • 4 χρόνια πριν
Να το γραψεις να το τσεκαρουμε και να τους σταμπαρουμε
1
•Reply•Share ›
Avatar
Βλαντίμιρ Πούτιν ` • 4 χρόνια πριν
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ……αλλά γιατί εκεί στην φυλακή θα συναντήσουν πολλούς ανθρώπους που καταστρέψανε αυτοί οι ίδιοι…
14
•Reply•Share ›
Avatar
ALEPOU • 4 χρόνια πριν
FUCK THE SYSTEM!!
10
•Reply•Share ›
Avatar
s_xanthos • 4 χρόνια πριν
…..FYLAKH 8A MBEI TO LAMOGIO ;;;;;;

DEN EIMAI POLITIKOS ARA MBORW NA XRHSIMOPOIW THN EKFRASH….

AEI NA XA8EITE RE LAMOGIA……..!!!!!!!!!!!!!
12
•Reply•Share ›
Avatar
Enemy of the State • 4 χρόνια πριν
Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΣΕ ΚΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΤΕΡΑΤΟΣ

http://www.youtube.com/watc…
2
•Reply•Share ›
Avatar
Enemy of the State • 4 χρόνια πριν
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ. Ο ΚΑΜΕΝΟΣ Η ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ??
5
•Reply•Share ›
Avatar
Καταρ Ρακτης Enemy of the State • 4 χρόνια πριν
οχι μονο αυτο,δεν μας ειπε ποσα πηρε για να κλεισει το εργοστασιο της ιζολα…για να μην εχουν ανταγωνισμο οι γερμανικες εταιριες και εκτος αυτου εχει υπογραψει να μην χρησιμοποιησει κανεις αυτο το ονομα.!!!Λαμογιο ειναι μεγαλο
4
•Reply•Share ›
Avatar
Guest • 4 χρόνια πριν
Σε ολα τα ειδησιογραφικά λένε για καταδίκη του Καμμενου.
7
•Reply•Share ›
Avatar
Ευτύχης Guest • 4 χρόνια πριν
ξύπνα
2
•Reply•Share ›
Avatar
Guest Ευτύχης • 4 χρόνια πριν
καλα κρασια
2
•Reply•Share ›
Avatar
Yiannis Baris Guest • 4 χρόνια πριν
Μήπως κοιτάς ανακοινώσεις της Ιπποκράτους;
13
•Reply•Share ›
Avatar
Guest Yiannis Baris • 4 χρόνια πριν
Οχι αλλά προφανως η απόφαση του δικαστηρίου έχει κοπεί και ραφεί σατ μετρα σας.
Επίσης η απόφαση δεν ενοχοποιεί πουθενα τον παπ
Ειναι πrοφανες οτι δεν διαβαζεις ουτε αυτα που γραφει τ defence
4
•Reply•Share ›
Avatar
Thewise Guest • 4 χρόνια πριν
Καλα προσπαθησε να ξεχασουν ολοι οτι ησουν πασοκ.

Αν δεν καταλαβαινεις τωρα, θα καταλαβεις στο συντομο μελλον
2
•Reply•Share ›
Avatar
Yiannis Baris Guest • 4 χρόνια πριν
Μα δεν γινόταν για την ενοχοποίηση ή όχι. Γιονόταν για το αν είχε εσωτερική πληροφόρηση ή όχι. Το επόμενο δικαστήριο είναι που θα τον ενοχοποιήσει!

Ήμαρτον αλλά να το κοιτάξεις. Πιο ΠΑΣΟΚ, πεθαίνεις…
4
•Reply•Share ›
Avatar
Guest Yiannis Baris • 4 χρόνια πριν
Μα εγώ έγραψα για την απόφαση αυτού του δικαστηρίου. Το τι θα γίνει με το άλλο εγω δεν το ξερω ουτε και οι δικαστες το ξερουν.
Βέβαια εσυ που εισαι μεσα στα πραγματα το ξερεις από τωρα
3
•Reply•Share ›
Avatar
Βλαντίμιρ Πούτιν ` • 4 χρόνια πριν
put the chicken down and go home!!
5
•Reply•Share ›
Avatar
Guest • 4 χρόνια πριν
Για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου καταδίκασε το δικαστήριο τον Πάνο Καμμένο.
Στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ και παράλληλα του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού.
Κάθε φορά που θα αναφέρει το όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου θα είναι υποχρεωμένος να πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ,
Η κόντρα Καμμένου-Παπανδρέου είχε φθάσει στα δικαστήρια μετά από αγωγή του τελευταίου με αφορμή καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ για εμπλοκή του κ. Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS).
»Δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεων του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι όσα του έχουν χρεωθεί δεν έχουν ειπωθεί από τον ίδιο αλλά είναι »προϊόν διαδικτύου».
10
•Reply•Share ›
Avatar
GameSet Guest • 4 χρόνια πριν
Καποια χρονια πριν (στα χρονια πριν τον Αττιλα) στην Κυπρο υπηρχαν καποιο ανθρωποι που πηγαιναν στα δικαστηρια και μπερδευαν τον κοσμο, τους λεγαν σοφιστες. Μαζευοντουσαν πολλοι να τους ακουσουν και να σπασουν πλακα

Σε εναν απο αυτος (νομιζω οτι τον λεγαν Γιωργο) καποιος του ειχε κανει μηνυση επειδη του ειχε πει «γ@@@ την μανα σου»… πανε λοιπον μπροστα στον δικαστη λοιον και ρωταει ο δικαστης:

-Γιωργο αληθευει οτι τον εβρισες ετσι;
-Αληθευει κυριε δικαστα…
-Τοτε η ποινη ειναι δεκα λιρες Γιωργο…
– Δεκα λιρες επειδη του ειπα Γ@@@ την μανα σου!!!???
-Δεκα λιρες Γιωργο…
– Δεκα λιρες;;;;
– Ναι Γιωργο.
– Ε τοτε Γ@@@ την μανα σου, και ξανα γ@@@ την μανα σου… 10 και 20 κανουν 30… οριστε τα λεφτα.. γεια σας.
12
•Reply•Share ›
Avatar
ALEPOU GameSet • 4 χρόνια πριν
Ωραίο φίλε!
4
•Reply•Share ›
Avatar
Guest Guest • 4 χρόνια πριν
Το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ.
7
•Reply•Share ›
Avatar
Yiannis Baris • 4 χρόνια πριν
Οι Παπανδρέου στη φυλακή… Λιώνω όμως!
30
•Reply•Share ›
Avatar
Hellas.S.F • 4 χρόνια πριν
Καθάρισμα θέλουν όλοι στην οικογένεια τους .
39
•Reply•Share ›

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: