Καταγγελία – βόμβα από τον Πάνο Καμμένο για τους Γερμανούς και τα σκουπίδια: Ο Φούχτελ έτρωγε σε σπίτι μεγαλεργολάβου σκουπιδιών, την ώρα που κάποιοι δήμαρχοι μιλούσαν με τους Γερμανούς για τα σκουπίδια!!

http://olympia.gr/
Τις θυμάστε τις χθεσινές εικόνες των επεισοδίων όπου εργαζόμενοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την συνάντηση δημάρχων με τους Γερμανούς για τα σκουπίδια;

Πριν από λίγο λοιπόν ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου αποκάλυψε πως την προηγούμενη μέρα, ο κύριος Φούχτελ βρέθηκε με μεγαλοεργολάβο σκουπιδιών στο σπίτι του τελευταίου!
Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι σήμερα η εφημερίδα του μεγαλοεργολάβου κάνει πρωτοσέλιδη, συκοφαντική επίθεση στους “Ανεξάρτητους Έλληνες”!

ceb5ceb8cebdcebfcf83-cf83cf85cebacebfcf86ceb1cebdcf84ceb9ceb5cf83-ceb1cebdceb5cebeceb1cf81cf84ceb7cf84cebfceb9-ceb5cebbcebbceb7cebd

Και ο Πάνος Καμμένος συμπλήρωσε με ονοματεπώνυμο: Εάν και εγώ υπηρετούσα τους εργολάβους συνεργάτες των Γερμανών, είναι σίγουρο ότι ο κύριος Μπόμπολας θα με αποθέωνε. Αντίθετα, όταν η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή έκανε αντίστοιχη ερώτηση για το θέμα, δέχτηκε ελεεινές επιθέσεις.

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: