Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία,ε τώρα μεγάλωσε και έρχεται ως αρχηγός στο “Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων”για να διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής.Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.
Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε ,νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό.
Τι κάνει όμως σήμερα ο τότε “τηλεοπτικός αστήρ” της Ελληνικής τηλεόρασης ;
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές , το ισχυρό Aλβανικό λόμπι “επέλεξε” τον “αδικημένο” και προβεβλημένο Αλβανό μετανάστη ώς ιδανικό πρόσωπο στο οποίο θα μπορούσαν να επενδύσουν για το μέλλον.
Συγκεκριμένα η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο Αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων… (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια.
Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο – ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια -, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα – η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ. Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι μετά την τηλεοπτική του προβολή.
Επέλεξαν λοιπόν το δημοφιλή προφίλ του Οδυσσέα Τσενάι ώς ”επένδυση” για το μέλλον των Αλβανικών συμφερόντων στέλνοντάς τον να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη.
Έτσι προετοιμάζουν, το νέο δημοφιλή ηγέτη που θα εκπροσωπήσει τη μεγάλη παράταξη του ”Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανοφώνων” η οποία σχεδιάζεται εδώ και χρόνια με στόχο το νέο κόμμα να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα “πέρασμα” – για τα μάτια του κόσμου – από το τμήμα Φυσικής του Boston College.
Γιατί όμως επέλεξαν ένα “φτωχό μετανάστη” όπως ο Τσενάι ;
Ο πατέρας Τσενάι δεν είναι καθόλου τυχαίος αφου, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες.
Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωναμε τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.
O διάσημος Τσενάι
O διάσημος στην Ελλάδα Οδυσσέας Τσενάι επηρέασε μέσω της τηλεοπτικής προβολής ένα μεγάλο ποσοστό Αλβανοφώνων στην Ελλάδα που τον έκαναν σύμβολο των “καταπιεσμένων” Αλβανών.
Ιδανικό επικοινωνιακό προφίλ του πλέον δημοφιλoùs “κατατρεγμένου φτωχόπαιδου” που θα επιστρέψει ώς ηγέτης για να απονείμει δικαιοσύνη στους συμπατριώτες του.
Στο πολιτικό σκηνικό της γείτονos χώρας όλα τα πολιτικά κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα.
Όλα τα Αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες.
Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα Αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση.
Είναι γεγονός πως η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (ιδιαίτερα μετά το “προσκλητήριο” του τότε υπουργού εξωτερικών Α.Σαμαρά) έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο αριθμό Αλβανών με αποτέλεσμα ήδη στη χώρα μας να κυκλοφορούν – και μάλιστα με πολύ καλές πωλήσεις- Αλβανικές εφημερίδες και περιοδικά, ενώ όλες οι Ελληνικές τράπεζες έχουν προβεί στην προσθήκη Αλβανικής γλώσσας στα περισσότερα ΑΤΜ αφού οι Αλβανοί αποτελούν πια ενα επίλεκτο ποσοστό πελατών σε τραπεζικές καταθέσεις.
Τελευταία μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους ιστοσελίδες επωνύμων δημοσιογράφων που περιέχουν έκδοση στα Αλβανικά για περισσότερη επισκεψιμότητα.
Υποστηρικτές στην Ελλάδα
Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι. Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι, μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.
Το ”Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων” υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από ορισμένους Έλληνες Αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι.
Ποιός είναι αυτός;
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων, ας μην ξεχνάμε πως ακόμη και η αρνητική διαφήμιση, αποτελεί κι αυτή διαφημιστική προβολή.
Θυμίζουμε κάποιες δηλώσεις του, όταν ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι ”οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι”.
Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πόλιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.
Προς το παρόν όπως όλα δείχνουν το “έδαφος” προετοιμάζεται, η αλλοίωση του εκλογικού σώματος έχει σκοπό την προσέλκυση αλλοδαπών ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία προσφάτως συμφώνησε προκειμένου να μην ρισκάρει πολιτικά και να επωφεληθεί και αυτή από έστω από ένα μέρος των νέων ψηφοφόρων.
Ποιό απ’τα δύο μεγάλα κόμματα μπορεί όμως να εγγυηθεί πως το νέο εκλογικό σώμα ψηφοφόρων, μετά το αναφαίρετο δικαίωμα που θα αποκτήσουν, δεν θα στρέψει μαζικά την εκλογική του δύναμη σε απαιτήσεις που πολύ σύντομα θα δημιουργήσουν τις τέλειες συνθήκες για νέους “ηγέτες”!

 

Το ίδιο άρθρο και τα σχόλια που ακολουθούν στο: http://www.eleysis-ellinwn.gr

Panagiotis Dedidis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Jena
malakes Ellines politiki kala na pathete
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:27 π.μ.

Giannis Michalakopoulos · Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
fotia kai tsekouri stous alothriskous
Απάντηση · Μου αρέσει! · 6 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:56 μ.μ.

Dimitris Michailidis · Ακολουθήστε · Server στην εταιρεία Internet Games
gamw ti ratsa tous aptous kadous etrwgan k poulane k trela oi upan8rwpoi
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:13 μ.μ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΠΑΝΙ · Variboby high
den tha gineis ellinas pote alvane.plisiazei kai h dikia sas ora…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:59 π.μ.

Artemis Spintzos · Α.Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ
με τετοια σκατοφατσα πως να νιωσει ελληνας..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 13 · 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:32 μ.μ.

Nikolas Stamatopoulos · 2ο ΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ
τηγανοφατσα θες να πεις
Απάντηση · Μου αρέσει! · 17 Ιουνίου 2013 στις 7:14 μ.μ.

Despoina Papadopoyloy · Κορυφαίος σχολιαστής · Kilkís, Greece
Artemis Spintzos αρια φυλη;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 Ιουλίου στις 9:02 μ.μ.

Kostas Chatz · Κορυφαίος σχολιαστής
παιδια γραψτε ελληνικα και ειδικα σε τετοια αρθρα…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 33 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:08 π.μ.

Κονκέπτα Λειβαδάρη · Γυμνάσιο Τήνου
ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ????????????????
Απάντηση · Μου αρέσει! · 60 · 3 Μαρτίου 2013 στις 2:34 μ.μ.

Xrysostomos Demos · Κορυφαίος σχολιαστής · Lima, Peru
ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 27 Οκτωβρίου 2013 στις 10:30 π.μ.

Vero Ierapetra · 1ο Λύκειο Ιεράπετρας
Xrysostomos Demos EXEIS DIKIO ….ETSI MA8AME TO PLHKTROLOGIO OMWS KAI EINAI POLY DYSKOLO NA GRAPSOYME STA ELLHNIKA….SHMASIA DEN EXEI NOMIZW PWS GRAFEIS ….ALLA PWS NOIW8EIS
KSEREIS POSOI AN8ELLHNES GRAFOYN ELLHNIKA ?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 22 Νοεμβρίου 2013 στις 9:14 π.μ.

Vero Ierapetra · 1ο Λύκειο Ιεράπετρας
Xrysostomos Demos EXEIS DIKIO ….ETSI MA8AME TO PLHKTROLOGIO OMWS KAI EINAI POLY DYSKOLO NA GRAPSOYME STA ELLHNIKA….SHMASIA DEN EXEI NOMIZW PWS GRAFEIS ….ALLA PWS NOIW8EIS
KSEREIS POSOI AN8ELLHNES GRAFOYN ELLHNIKA ?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 22 Νοεμβρίου 2013 στις 9:14 π.μ.

Χρήστος Ελευσινιώτης · ΣΔΥΝ
Vero Ierapetra Η ορθογραφία κάνει τους Έλληνες να γράφουν με λατινικό αλφάβητο, και όχι το πληκτρολόγιο. Λύσις γράψτε στο word και αντιγραφή, επικόλληση, έτσι δεν τους χρειάζεστε τους Λεβαντίνους με τα φραγκολεβαντίνικα τους!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 27 Νοεμβρίου 2013 στις 3:59 μ.μ.

Delos Pantelos · Thessaloníki
ετσι μουνοπανα καλα να παθετε!!!οταν λεμε αλβανος καλος ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!!!!Μας λετε ρατζιστες,κ αληταραδες..
καναμε μαγκες ολοι την ανθρωπτιτα απο αρχαιων χρονων κ φτασαμαι να μας κοροιδευουν μεχρι κ αυτοι που πριν 10 χρονια φοναζαν κατω απο τα σπιτια μας ΟΟΟΟΟ ΜΑΝΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΝΑ ΠΙΝΑΩ ΜΑΝΑ ΑΛΒΑΝΟ ΕΙΜΑΙ…..ποσο μαλακες ειμασται?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 211 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:10 μ.μ.

Katerina Kollia · National and Kapodistrian University of Athens
exeis apoluto dikio…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 19 · 29 Μαρτίου 2013 στις 1:00 μ.μ.

Spyros Ma · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Να επαναλάβεις , σε παρακαλούμε, στην ελληνικά γλώσσα.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 48 · 13 Μαΐου 2013 στις 6:59 μ.μ.

Andrianos Beredimas · Κορυφαίος σχολιαστής · 4ο Λυκειο Νεας Σμυρνης
Στην Ελληνικά γλώσσα? Εσύ ποιός είσαι ρε Έλληνα? Μαθε πρώτα να γράφεις και μετά κανε παρατηρήσεις. Μήπως είσαι από τους οπαδούς της Ρεπούση?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 31 · 17 Ιουνίου 2013 στις 7:44 μ.μ.

Dio Supernobody · Κορυφαίος σχολιαστής
Εσύ πάντως φίλε σχολή Ικάρων για Φασιστάκι μου κάνεις. Βρήκες έδαφος να μιλήσεις μισάνθρωπε. Αιντε πίθηκα που σε πληρωνω για να μου το παίζεις μούρη στο f-16.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · 17 Ιουνίου 2013 στις 8:06 μ.μ.

Milto Messinezos · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
και ρατσιστης εισαι και αληταρας εισαι και αλλα εισαι. καποιοι καναν μαγκα την ανθρωποτητα απο αρχαιων χρονων οπως λες ,εσυ απλα το παιζεις μαγκας σε ξενες πλατες. μαθε ελληνικα κανε και κατι χρησιμο για την χωρα και μετα την λες και στους αλβανους που δεν κανουν τα καλα. το αρθρο ειναι καταπτυστο αυτος που το εγραψε ενας καραγκιοζης και μισος και κατι σχολιακια τετοια οπως αυτα δειχνουν το επιπεδο που εχουμε.αυτη η παπαρια κυκλοφορει εσω και χρονια με μονο στοχο να σαλταρει τους ελληνες. παλια ηταν μονο οτι θα αναλαβει το κομμα, τωρα συμπληρωνει οτι δεν αισθανεται ελληνας στο επομενο θα λεει οτι μισει τους ελληνεςκαι θα φρικαρουν απο κατω τα ελληνοπουλα της πλακας και θα τρεχουν να αποδειξουν ποιος ειναι πιο πατριωτης. α και κατι ακομα οταν λεμε οτι σπουδαζει στο χαρβαρντ εννοουμε οχι με τα λεφτα των ελληνων αλλα με υποτροφια. και αν αντεξε πανω απο ενα εξαμηνο εκει μαλλον του αξιζαν τα εικοσαρια. στο χαρβαρντ δεν στεκεσαι αν εχεις ελειψεις απο το σχολειο. αλλα στην μανια σας να το παιξετε ελληνες δεν σας σταματαει τιποτα
Απάντηση · Μου αρέσει! · 17 · Τροποποιήθηκε · 18 Ιουνίου 2013 στις 12:10 μ.μ.

Jim Koronios · Εργάζεται στην εταιρεία The Dungeon Master
Οταν ξεστομίζεις πρόταση «αλβανος καλος ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!!!!», τί άλλο μπορεί να είσαι εκτός απο ρατσίσταρος του κερατά? Μήπως σου είπαν πατριώτης ή χριστιανός? Ο άνθρωπος που τα ΜΜΕ αποφάσισαν αυτήν τη φορά να συκοφαντήσουν αρίστευσε στο Χάρβαρντ, με λεφτά της Ελλάδας ή οχι (μακάρι να πηγαιναν σε τέτοια μυαλά τα λεφτά μας και ας είναι και απο όπου).
ΥΓ. Ο Αλβανος σίγουρα ξερει την ορθογραφία της γλωσσας που υποστηρίζεις ότι σου ανήκει πολύ καλύτερα απο σένα. ΟΥΓΚΑΝΕ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 · 18 Ιουνίου 2013 στις 8:00 μ.μ.

Grammenas Athanassios · Dimocritus University of Thrace
Στην ελληνικά γλώσσα?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 18 Ιουνίου 2013 στις 9:10 μ.μ.

Μουμουρης Αντωνης · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Kérkyra, Kerkira, Greece
Spyros Ma …. Το Ma στα Ελληνικα ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · 19 Ιουνίου 2013 στις 2:46 μ.μ.

Babis Alexiadis · Thessaloníki
τι λες ρε αστείε;;; αλβανός καλός νόνο νεκρός;; κι εγώ αγαπάω τη πατρίδα μου αλλά δεσημαίνει ότι πρέπει να ειμαι ρατσιστής , καραγκιόζη ,
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · 20 Ιουνίου 2013 στις 3:08 π.μ.

Pater Faderios · Ακολουθήστε · Chef στην εταιρεία City of Westminster College
μάθε να γράφεις πρώτα στα ελληνικά
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 26 Ιουλίου 2013 στις 10:56 π.μ.

ΓΕΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Ρε φίλε μιλάς για Ελλάδα και τον πολιτισμό της…και θα συμφωνήσω μαζί σου …αλλά σε εκλιπαρώ …την ορθογραφία σου ρε φίλε…διορθωσέ την επειγόντως… ίσως και να υπάρχουν Αλβανοί που να μιλούν και να γράφουν καλύτερα ελληνικά απο εσένα και αυτό είναι που με πονάει περισσότερο…!!! Δεν φτάνει να λέμε οτι είμαστε Έλληνες πρέπει να το δείχνουμε κιόλας λεβέντη!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · 28 Ιουλίου 2013 στις 9:39 μ.μ.

Oaois Wylde · Κορυφαίος σχολιαστής · Ranger στην εταιρεία DEATH ROW CRIME FAMILY
Spyros Ma Μια χαρά το έπιασες αδερφε και δαγκώθηκες..
( ΟΟΟΟΟ ΜΑΝΑ ΡΟΥΧΑ <—- εχω λιώσει στο γέλιο )
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 29 Αυγούστου 2013 στις 5:24 μ.μ.

Peter Lantavos
Σασ Βαραιθεικα. Ο ανθρωπωσ πρωσπαθη να γραψυ ΕΛΛΗΝΙΚΑ αντυ γεια greeklish κε ενο λεμαι καλειτερα με ωρθογραφεικα λαθυ παρα greeklish εσισ τον κωρωιδεβαιτε.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · 17 Οκτωβρίου 2013 στις 6:14 μ.μ.

Sophia Stephanou · Ακολουθήστε · HES Hogeschool – Αmsterdam
εγώ πάντως ντρέπομαι να ανήκω στην ίδια ράτσα με εσένα….
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 30 Οκτωβρίου 2013 στις 9:02 μ.μ.

Sophia Stephanou · Ακολουθήστε · HES Hogeschool – Αmsterdam
Katerina Kollia έχει απόλυτο δίκιο…? έχεις σκεφτεί τη λοβοτομή?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 30 Οκτωβρίου 2013 στις 9:04 μ.μ.

Alki Toni · Εργάζεται στην εταιρεία Durex
delos pantelos( ti na se po re ili8ie testa di cazzo an to katalavis blima ratsista
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 31 Οκτωβρίου 2013 στις 12:05 μ.μ.

Tani Malaj · Vlorë, Albania
όπου ζειs και πατρις. ρωτά κάποιοv που έχει περάσει από ΚΑΝΑΔΆ &ΓΕΡΜΑΝΙΑ…..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 6 Νοεμβρίου 2013 στις 6:54 μ.μ.

Fokianos Nikos · Εργάζεται στην εταιρεία Mafia
Andrianos Beredimas bre kompleksari ena den katalabeneis den mporoyn OLOI na grafoyn ellinika zoyme sto eksoteriko
Απάντηση · Μου αρέσει! · 13 Νοεμβρίου 2013 στις 11:53 π.μ.
broxi1900 (συνδέθηκε μέσω yahoo)
Spyros Ma Τι να επαναλαβει?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:14 μ.μ.
broxi1900 (συνδέθηκε μέσω yahoo)
Μουμουρης Αντωνης Από ευγένεια πας καλά.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:40 μ.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί λίκνο της Επιστήμης, όπως και γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Και πράγματι, θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:51 π.μ.

Fokianos Nikos · Εργάζεται στην εταιρεία Mafia
Spyros Ma an denmporis na katalabis oti sto eksoteriko toylaxiston einai dyskolo na bris pc me ellinika eise k poly ma…..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:47 μ.μ.

Giorgos Lagoutos · Panorama In στην εταιρεία Proteas Blu Resort
δε φταινε αυτοι…αυτοι τη δουλεια τους κανουν…εμεις φταιμε…κ το κακο ειναι οτι αυτοι που υποθαλπτουν απο εξω τη χωρα κ θελουν το κακο της βρισκουν προσφωρο εδαφος εδω αφου δυστυχως αναμεσα μας απο προδοτες,δοσιλογους κ ψευτοπροοδευτικους εχουμε αρκετους….
Απάντηση · Μου αρέσει! · 30 Ιανουαρίου στις 10:54 μ.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
Achtung! Προσοχή! Ας ληφθούν σοβαρά υπόψιν τα ακόλουθα από τους Έλληνες, τους απανταχού υπερήφανους ελληνοψύχους Έλληνες

Η Γαλανόλευκη Σημαία, όπως και το Έθνος και η Ιστορία του, αποτελούν ευγενείς προφάσεις για αρκετούς και ποικίλους οσφυοκάμπτες λαοπλάνους..

Εν έτει 2013, ζούμε μεγάλες στιγμές εθνικού ξεπεσμού και εξευτελισμού, αντίστοιχες με την εποχή της Καταστροφής, το 1922: Κοινός παρανομαστής του τότε με το τώρα είναι το γεγονός ότι η φτωχή και άτιμη Ελλάς κυβερνάται από αγύρτες που παριστάνουν τους πιστούς Χριστιανούς, τους ακραιφνείς πατριώτες, ενώ στην πραγματικότητα είναι προδότες, προδόταροι, και μάλιστα ξεδιάντροποι, όσο και γερμανόδουλοι..!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 31 Ιανουαρίου στις 4:42 μ.μ.

Στράβων Μακεδών · ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣ Αndiano Βeredima Σκεψου ρεεεεεεε Ελληναρα που εγω δεν βαζω κοματα και τα λοιπα πως πρεπη να με πεις Αυτο σε πειραξε και δεν σε πειραζη που εχουμε απο την πιο ωραια γλωσα και γραφουμε τα ονοματα μας και τις απαντησεις μας σε αυτην την μ @ λ@ κογλωσα;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 10 Μαρτίου στις 6:51 μ.μ.

Yiannhs Papas · Ακολουθήστε · ΠΑΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ
egw 8a se apokalesw kai xrysaygith.aghs kai ferese san fasi
stas.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 20 Απριλίου στις 10:49 π.μ.

Babis Telidis · Κορυφαίος σχολιαστής · Iráklion (Athens), Greece
Milto Messinezos Οταν θα μπει ο τουρκος και θα σου βιασει τη μανα και την αδερφη ενω θα σε αφησει ζωντανο για να κοιτας τοτε πες οτι εσυ δεν ησουν ρατσιστης και οτι αγαπας ολους τους ανθρωπους…Αιντε βλακα που θα μιλησεις κιολας.. Στην τουρκια καθε 50 μετρα υπαρχει και τουρκικη σημαια ενω εμεις εδω τσακωνομαστε μεταξυ μας γιατι θα μας πουν ρατσιστες… Στα αρχιδια μου κι αν με πουν ρατσιστη! Οταν θα γινει πολεμος δεν θα σε ρωτησουν θα σε γαμησουν ετσι απλα γιατι γουσταρουν!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 28 Μαΐου στις 12:08 π.μ.

Babis Telidis · Κορυφαίος σχολιαστής · Iráklion (Athens), Greece
Sophia Stephanou Καλυτερα δεν σε θελουμε!! Βρες μια χωρα που σ αρεσει και παρε το μπουλο!! Και δεν ειμαστε ρατσα ειμαστε ΕΘΝΟΣ!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 28 Μαΐου στις 12:12 π.μ.

Milto Messinezos · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Babis Telidis καλα ρε παλικαρι αυτο ειναι αληθεια που λες. ασε εμενα την μανα μου και την αδερφη μου ησυχη να τις κοιταω που τις βιαζουνε και κοιτα να ανοιξεις τα στραβα σου να μιλησεις με κανενα ανθρωπο. δεν ξερω που πηγες στην τουρκια. εγω ομως εχω παει αρκετες φορες και εχω μιλησει με ανθρωπους. με σενα που μιλαω ειναι το προβλημα παπαρα. στα αρχιδια σου αν θα σε πουν ρατσιστη γιατι αγνοεις τι σημαινει πραγματικα η λεξη. στους σοβαρους ανθρωπουης η λεξη ρατσιστης ειναι προσβολη αλλα εσυ τζιμανι μου νομιζεις πως εισαι και πατριωτης . μια φραση μονο αξιζει σε σενα : αχαχουχαααααα μπρρρριτ μπρριτ ζαγαρ’
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 28 Μαΐου στις 12:20 π.μ.

Babis Telidis · Κορυφαίος σχολιαστής · Iráklion (Athens), Greece
Milto Messinezos Καταλαβα… Δεν εχει νοημα να συνεχισω να μιλαω μαζι σου… Εσυ πιστευεις πως η ζωη ειναι ωραια ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι κτλ.. Ναι συμφωνω πως ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ειναι ισοι αυτο ομως προυποθετει μια κοινη λογικη που ΔΕΝ την εχουν ολοι οι ανθρωποι… Για παραδειγμα οι Αμερικανοι εχουν κανει ενα σωρο πολεμους και σου μιλανε για ισοτητα και ρατσισμο(!) Πως ειναι δυνατον????? Ο Πακιστανος σου λεει για ισοτητα και αν πας στο Πακισταν οι γυναικες φορανε τη μπουργκα και αν την βγαλουν απειλουντε με λιθοβολισμο(!) Πως ειναι δυνατον????Και ειναι απειρα τα παραδειγματα…Μπριτ ζαγαρ θες? Κανενα προβλημα!! Σημερα τα τουρκικα πλοια εφτασαν ανοιχτα της Ανδρου… Ελα και πες μου μετα μπρρριτ ζαγαρρρ…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 28 Μαΐου στις 12:30 π.μ.

Milto Messinezos · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Babis Telidis asteri mouuuu
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 28 Μαΐου στις 12:56 π.μ.

Babis Telidis · Κορυφαίος σχολιαστής · Iráklion (Athens), Greece
Milto Messinezos Νομιζω σαν να συμφωνησες καπου…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 28 Μαΐου στις 1:00 π.μ.

Spyros Ma · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Τελικά είσαι ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΗΜΑ. Να ζητήσεις να σε διδάξει ελληνικά ο γαπ. Ποιά δεν κατάλαβες από τις επτά λέξεις ;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 28 Μαΐου στις 11:15 μ.μ.

Stefanos Vintos · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Germania στην εταιρεία STEFANOS VINTOS IDRITIS TIS ALPHA PAINTING CO.
Spyros Ma ΕΛΛΗΝΗΚΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΙΣΕ ..ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΕΣΗ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ..ΕΜΕΙΣ ΔΟΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ..ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 26 Ιουνίου στις 6:13 μ.μ.

Spyros Ma · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Τώρα είδα το σχόλιό σου ρε ¨μορφωμένε»…αλβανέ ! Διότι ρε καραγκιόζη, δεν σου έτυχε ποτέ να πατήσεις διαφορετικό «πλήκτρο» από το κανονικό ;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 26 Ιουνίου στις 7:33 μ.μ.

Despoina Papadopoyloy · Κορυφαίος σχολιαστής · Kilkís, Greece
o sinkekrimenos den enai albanos einai ellinas tsamides poy toys edioksan meta ton polemo giati synergazotan me toys germanoys alla kai oyte stin albania eixan kali metaxirisi…toys eixan apomomomenos….
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 Ιουλίου στις 8:34 μ.μ.

Spyros Ma · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Κανονικά , δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω διότι κάπου χάνεις «λάδια» , και δεν καταλαβαίνεις. Διάβασε πάλι τι έγραψα εγώ και γιατί, και πως απάντησες εσύ. αν δεν καταλάβεις, δεν πειράζει, δικό σου το πρόβλημα…..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 Ιουλίου στις 10:57 π.μ.

Spyros Ma · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Μουμουρης Αντωνης , δηλαδή Μαμούχαλος Αντώνης ;; Φαίνεται ότι είσαι τέρας μορφώσεως ΒΛΑΚΑ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Τροποποιήθηκε · 2 Ιουλίου στις 11:08 π.μ.

Spyros Ma · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Fokianos Nikos , Παπάρα , κι εγώ από το εξωτερικό γράφω. Και δεν σε αποκαλώ μαλ …όπως κάνεις εσύ ο Έλληναράς βλάκας του εξωτερικού. Αλλά, για πες μας , όταν ο υπολογιστής σου δεν έχει ελληνικά, πώς διαβάζεις ελληνικά ;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 Ιουλίου στις 11:36 π.μ.

Pavlos Melas · Καθηγητής στην εταιρεία Χαλάνδρι
Συμφωνώ με όσα λέτε. Όμως την περίπτωση αυτή επειδή την θυμάμαι καλά και ακόμα νευριάζω δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει. Αυτό το τσουτσέκι ΔΕΝ μπορούσε να μιλήσει καν ελληνικά. Πως στο διάολο οι ΜΑΛΑΚΕΣ καθηγητές του του είχαν βάλει εικοσάρια; ΔΕΝ άξιζε καν να είναι ο πρώτος μαθητής στο σχολείο του, όχι να ακουμπήσει την Ελληνική σημαία. Αλλά είπαμε ο άλλος ο πουσταράς ήθελε να κάνει νούμερα.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 56 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:37 μ.μ.

Ioanna Souri Theofanous · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Α γυμνασιο πειραια · 203 ακόλουθοι
παρθενο ελαιολαδο εβαλε ο μακης ο ηληθιος .αυτοι καλα κανουν εμεις τι κανουμε????????Ο Μακης απο καπου βολεβοτανε και μας ειχε ζαλησει.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 18 · 5 Μαρτίου 2013 στις 12:27 π.μ.

Ελένη Τετριμίδα · Supervisor στην εταιρεία Herbalife
και γιατί δεν μίλησε κανένας τότε;;;;;;;;;;;;;;; γιατί όλοι μιλάνε τώρα που ο εχθρός βρίσκεται πλέον προ των πυλών;;;;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 20 · 27 Μαρτίου 2013 στις 2:13 μ.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
να μιλησουν και να πουν τι .. εδω σιωπων για το απο 24\11\2011 κακουργημα εσχατης προδοσιας που οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις διεπραξαν επισημως για πρωτη φορα στην ιστορια δειτε τους εχουμε καταγγειλει , ηδη πανω απο 7.500 πολιτες ..Καταθέστετο, πριν προλάβουν οι προδότες να αναθεωρησουν το Σύνταγμα .
Ετσι, απο σήμερα και μεχρι να τελεσηδικήσει η εκδικαση της δικογραφιας που εκρεμει κατα των πολιτικων για εσχατη προδοσία και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερων δεσμεύσεων που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι ενοπλες δυναμεις και η πολιτεια οφείλουν και υποχραιούνται να τηρούν απεναντι εμου και τών συμπολιτών μου , σταματώ να πληρώνω ο,ποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς το δημόσιο . Ενώ, δηλώνω οτι όσα εχω πληρωσει στο υπο κατοχη δημοσιο απο τις 24\11\2011 εως και σημερα , τα πληρωσα εκβιαζομενος και υπο την απειλη των κατασχέσεων των περουσιακων μου στοιχειων .Και τα ζητώ πίσω .Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνειδησήμου ………………..ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ <ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌ>ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς .
Ειτε ετούτη την καταγγελία δήλωση που βλέπετε ειτε κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά

{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..http://www.geostrategic.ru/..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 6 · 30 Μαρτίου 2013 στις 2:49 π.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
Ελένη Τετριμίδα …να μιλησουν και να πουν τι .. εδω σιωπων για το απο 24\11\2011 κακουργημα εσχατης προδοσιας που οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις διεπραξαν επισημως για πρωτη φορα στην ιστορια δειτε τους εχουμε καταγγειλει , ηδη πανω απο 7.500 πολιτες ..Καταθέστετο, πριν προλάβουν οι προδότες να αναθεωρησουν το Σύνταγμα .
Ετσι, απο σήμερα και μεχρι να τελεσηδικήσει η εκδικαση της δικογραφιας που εκρεμει κατα των πολιτικων για εσχατη προδοσία και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερων δεσμεύσεων που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι ενοπλες δυναμεις και η πολιτεια οφείλουν και υποχραιούνται να τηρούν απεναντι εμου και τών συμπολιτών μου , σταματώ να πληρώνω ο,ποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς το δημόσιο . Ενώ, δηλώνω οτι όσα εχω πληρωσει στο υπο κατοχη δημοσιο απο τις 24\11\2011 εως και σημερα , τα πληρωσα εκβιαζομενος και υπο την απειλη των κατασχέσεων των περουσιακων μου στοιχειων .Και τα ζητώ πίσω .Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνειδησήμου ………………..ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ <ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌ>ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς .
Ειτε ετούτη την καταγγελία δήλωση που βλέπετε ειτε κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά

{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..http://www.geostrategic.ru/&#8230;..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 30 Μαρτίου 2013 στις 2:50 π.μ.

Sanosuke Sagara · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Ελένη Τετριμίδα Μιλοῦσε ἡ Χρυσὴ Αὐγὴ τότε! Ἀλλὰ βλέπεις εἶναι οἱ «κακοὶ φασίστες» καὶ δὲν τοῦς ἔδινε σημασία κανείς!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 3 Μαΐου 2013 στις 5:07 μ.μ.

Spyros Tzougas-Matarassis · Κορυφαίος σχολιαστής · Sadist στην εταιρεία Guantanamo Bay detention camp
Ο ΓΑΠ και η παρεα του μαζι με τον νονό είναι γνωστοί ανθέλληνες,οπότε τι περιμέναμε? Το κακό ειναι οτι στην Ελλαδα έχουμε καταντησει σαν τους Γερμανούς με τον Χιτλερ! Φοβόμαστε να μην κατηγορηθούμε για ρατσισμό! Έλεος πιά! Δεν ειναι ρατσισμός να προστατεύεις την πατρίδα σου! λέγεται φιλοπατρία. Ας προσγειωθούν και οι …λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις και να μήν παίζουν ανόητα παιχνίδια εις βαρος της Ελλάδας! Κάποτε ίσως θα πρέπει να γίνει και κανενα κατηγορητήριο σε Ελληνικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία σε μερικούς-μερικούς για να σφίξουν οι κώλοι και σταματήσουμε την κλάρα. Δεν μας φταίει ο καθέ Αλβανός,Τούρκος,Σκοπιανός κλπ αλλά το ηλίθιο μυαλό μας! για να συνέλθουμε όλοι και προπαντώς το Ελληνικό Κράτος που μόνο κότα ειναι και ειναι μόνιμα φοβισμένο προς τους έξω και ξέρει μονο να τρώει τα παιδιά του και αφήνει ολους τους άλλους ασύδωτους. Και μην ακούσω οτι ειμαι Χρυση Αυγη γιατί δεν ειμαι! Τα αυτονόητα λέω.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · 18 Μαΐου 2013 στις 11:11 μ.μ.

Giorgios Karlatiras · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Lárissa, Larisa, Greece
μιλαγε ο βελοπουλος μεσο τις τβ κοσμος κ μαλιστα ελεγε ο τι ο τυπος δεν ηταν 13 αλλα σιγουρα 17 χρονων .σκεψου να πας εσυ πισω στην πρωτη λυκειου κ αφου εχεις βγαλει την 3λυκειου ε θα αριστευσεις διοτι θα τα ξερεις
Απάντηση · Μου αρέσει! · 20 Ιουνίου 2013 στις 12:10 π.μ.

Γριατσιανος Θωμας · Κορυφαίος σχολιαστής
Ελένη Τετριμίδα ΓΙΑΤΙ,ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΕΝΗ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ.ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΑΜΑΣΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΟ ΣΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !!!!(ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ).
Απάντηση · Μου αρέσει! · 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:46 μ.μ.

Τομη Χρηστιδου · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Thessaloníki
Ελένη Τετριμίδα εντος των πυλων…μη σου πω μέσα στα σπιτια μας!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 21 Οκτωβρίου 2013 στις 8:59 π.μ.

Νικολαος Κανελλοπουλος · Nai
απο την δημοκρατια λειπη το βασικοτερο στοιχειο , δηλαδη ο θεμελιος λιθος .επρεπε να εχει νομοθετησει την εσχατη των ποινων στους προδωτες ! τυφεκισμος, ταριχευση, και ενα μουσειο προδωτων, που θα διχνει των προδωτη και θα λεει για ποιο λογω ηταν προδωτης !! αυτος ο νομος θα σταματουσε σε μεγαλο βαθμο τους προδωτες και θα εδραιωνε την δημοκρατια !!!κατα τη γνωμη μου η Δημοκρατια εχει εληψεις ..και επιβαλετε γρηγορα να της καληψει !!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 29 Οκτωβρίου 2013 στις 3:01 μ.μ.

Tasos Kotsiras · Langoi
thelo na xero an vlepi o kolokotronis……apo psila tipote alllo…fotia kai yiatagani…….
Απάντηση · Μου αρέσει! · 10 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:21 π.μ.

Charalampos Makris · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ-HOTEL PANTELIDIS PTOLEMAIDA
alvane alvane den tha gineis ellinas ΠΟΤΕ !!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 31 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:30 μ.μ.

Elias Sotiriou · Κορυφαίος σχολιαστής
ektos an ontos nio8ei san Ellinas. tote NAI, mporei na ginei. Ellinas den geniese, ginaise. Alla me pia proipo8esei? na min einai politikomatikos iperaspistis. An 8es na eisai Ellinas, ma8e na zeis san Ellinas. Distixos den eiparxoun polloi Ellines pia… ektos an gnorizeis arxaious pou me8ousan san ili8iioi kai kindineue i igia tous apo malakies, kati san to tsigaro.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:30 μ.μ.

Mihaela Vasano · Ακολουθήστε · Athens, Greece
Σωτηρίου Ηλίας Έτσι σωστά τα λες φίλε μου….ε εσύ Αλβανέ μπορεί να είσαι Αλβανός και δεν απευθύνομαι μόνο σε εσένα αλλά σε όλο τον κόσμο διαφορετικής καταγωγής από εμάς.Μπορεί να μην είσαστε Έλληνες αλλά για μας θα είσαστε όταν θα μάθετε να είσαστε υπέρ της Δημοκρατιας, της δικαιοσύνης. της ΕΙρήνης. της Ελευθερίας λόγου.και πολλά άλλα όπως Ψωμί- παιδεία-Ελευθερία.Αν λοιπόν είσαστε υπέρ αυτών τότε για μας είσαστε Έλληνες γιαυτο και λέμε Έλληνας δεν γεννίεσε γίνεσε.,Ελληνισμός είναι ο΄σωστός τρόπος σκέψεις.ζήτω η Ελλάς
Απάντηση · Μου αρέσει! · 10 Οκτωβρίου στις 2:52 π.μ.

Ilias Angnostakis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Mihaela Vasano Και φυσικα δεν θελετε συνορα μεχρι την Πρεβεζα οπως ο Τσεναι και οι συμπατριωτες του…Τοτε ειστε γαμω τους Ελληνες
Απάντηση · Μου αρέσει! · 17 Οκτωβρίου στις 2:27 π.μ.

Γιωργος Καψαλης · Κορυφαίος σχολιαστής · Kapetanakeio
το αρχιδι ο νονος του ο μακης να τα βλεπει αλλα ολα εδω πληρωνονται
Απάντηση · Μου αρέσει! · 36 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 28 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:17 π.μ.

Ελένη Τετριμίδα · Supervisor στην εταιρεία Herbalife
μόνο που εμείς και τα παιδιά μας θα πληρώσουμε τα δικά τους βαφτίσια…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 20 · 27 Μαρτίου 2013 στις 2:11 μ.μ.

El Al · Ακολουθήστε
εννοια σου αυτός πληρωθηκε καλα τοτε που επρεπε… τωρα δεν εχει αναγκη
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · 18 Ιουνίου 2013 στις 12:38 μ.μ.

Γιώργος Σαραγάς · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Στά @@ του αυτός. Τι ανάγκη έχει; Άλλη λέρα…..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 23 Ιουλίου 2013 στις 9:16 μ.μ.
Δείτε 1 ακόμα

Θεοδοσης Ζουμπουλης · Ακολουθήστε
Και ποιος σου ειπε ρε βρωμοαλβανε οτι σε θεωρουμε εμεις Ελληνα? Ελληνας γεννιεσαι ρε αρχιδοβλασταρο γαμω την Αλβανια σου δεν γινεσαι το καταλαβες?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 9 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 14 Μαρτίου 2013 στις 7:48 μ.μ.

Vlasis Kloytsinioths · Κορυφαίος σχολιαστής
agamhsou kouradofatsa!
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 21 Μαρτίου 2013 στις 10:27 μ.μ.

Parthenios Kristof · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
ΤΙ ΝΑ ΠΗ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΝΑΙ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…………..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ,ΑΡΒΑΝΙΤΟΒΛΑΧΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΗΘΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΕΡΧΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 24 Μαρτίου 2013 στις 1:51 μ.μ.

Georgette Papadopoulou · Ακολουθήστε · Τει λαρισας
μάλιστα.. και όταν σήμερα σχολίασα αρνητικά μία φώτο που σήκωνε την σημαία μας ένας μετανάστης και τους εξήγησα όμορφα και ωραία ότι δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά το θέμα είναι ότι η Ελληνική σημαία έχει ποτιστεί με αίμα ελληνικό και ότι πρέπει να την σηκώνουν μόνο Έλληνες γιατί κανένας από αυτούς δεν είναι διατεθειμένος να σκοτωθεί εν καιρό πολέμου για αυτήν την χώρα διέγραψαν το σχόλιο και με είπανε ρατσίστρια και σκατόψυχη…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 923 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 25 Μαρτίου 2013 στις 10:39 μ.μ.

Ελένη Τετριμίδα · Supervisor στην εταιρεία Herbalife
αφού εσύ είσαι ρατσίστρια κοπέλα μου, τότε γιατί από τότε που άρχισαν να μπουκάρουν με το τσουβάλι άρχισαν όλοι να διπλοκλειδώνονται τα βράδυα;;;; πάντως, καλά τους τα είπες!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 170 · 27 Μαρτίου 2013 στις 2:16 μ.μ.

Georgette Papadopoulou · Ακολουθήστε · Τει λαρισας
δεν είμαι ρατσιστρια… σε πληροφορώ ότι κάνω παρέα με παιδιά που δεν είναι Έλληνες… αυτό όμως δεν έχει να κάνει με αυτό…. αυτό αφορά καθαρά την ιστορία μας και την Ελλάδα… εν καιρό πολέμου δεν πρόκειται αυτοί να σκοτωθούν για την ελευθερία της Ελλάδας… για ποιο λόγο λοιπόν να σηκώνουν την σημαία… δεν έχει λοιπόν να κάνει με ρατσισμό… !!! το τονίζω αυτό…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 352 · 27 Μαρτίου 2013 στις 4:09 μ.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
. ρατσιστες , ειναι ολοι οσοι σιωπουν Καθως σιωπουν για το απο 24\11\2011 κακουργημα εσχατης προδοσιας που οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις διεπραξαν επισημως για πρωτη φορα στην ιστορια δειτε τους εχουμε καταγγειλει , ηδη πανω απο 7.500 πολιτες ..Καταθέστετο, πριν προλάβουν οι προδότες να αναθεωρησουν το Σύνταγμα .
Ετσι, απο σήμερα και μεχρι να τελεσηδικήσει η εκδικαση της δικογραφιας που εκρεμει κατα των πολιτικων για εσχατη προδοσία και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερων δεσμεύσεων που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι ενοπλες δυναμεις και η πολιτεια οφείλουν και υποχραιούνται να τηρούν απεναντι εμου και τών συμπολιτών μου , σταματώ να πληρώνω ο,ποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς το δημόσιο . Ενώ, δηλώνω οτι όσα εχω πληρωσει στο υπο κατοχη δημοσιο απο τις 24\11\2011 εως και σημερα , τα πληρωσα εκβιαζομενος και υπο την απειλη των κατασχέσεων των περουσιακων μου στοιχειων .Και τα ζητώ πίσω .Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνειδησήμου ………………..ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ <ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌ>ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς .
Ειτε ετούτη την καταγγελία δήλωση που βλέπετε ειτε κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά

{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200561227653077&set=pb.1230303395.-2207520000.1384894226.&type=3&theater..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 61 · Τροποποιήθηκε · 30 Μαρτίου 2013 στις 2:51 π.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
Georgette Papadopoulou . ρατσιστες , ειναι ολοι οσοι σιωπουν Καθως σιωπουν για το απο 24\11\2011 κακουργημα εσχατης προδοσιας που οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις διεπραξαν επισημως για πρωτη φορα στην ιστορια δειτε τους εχουμε καταγγειλει , ηδη πανω απο 7.500 πολιτες ..Καταθέστετο, πριν προλάβουν οι προδότες να αναθεωρησουν το Σύνταγμα .
Ετσι, απο σήμερα και μεχρι να τελεσηδικήσει η εκδικαση της δικογραφιας που εκρεμει κατα των πολιτικων για εσχατη προδοσία και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερων δεσμεύσεων που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι ενοπλες δυναμεις και η πολιτεια οφείλουν και υποχραιούνται να τηρούν απεναντι εμου και τών συμπολιτών μου , σταματώ να πληρώνω ο,ποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς το δημόσιο . Ενώ, δηλώνω οτι όσα εχω πληρωσει στο υπο κατοχη δημοσιο απο τις 24\11\2011 εως και σημερα , τα πληρωσα εκβιαζομενος και υπο την απειλη των κατασχέσεων των περουσιακων μου στοιχειων .Και τα ζητώ πίσω .Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνειδησήμου ………………..ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ <ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌ>ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς .
Ειτε ετούτη την καταγγελία δήλωση που βλέπετε ειτε κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά
(ειναι η ιερη δηλωση -καταγγελια που βλέπετε στο τοιχομου ..
{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..http://www.geostrategic.ru/&#8230;.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 30 Μαρτίου 2013 στις 2:53 π.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
Ο λογος που οι προδοτες πολιτικοι προβαινουν(για ψήλου πήδημα) σε κακουργηματα κατα του λαού και σκανδαλα, δεν ειναι επειδη επιδιωκουν να πλουτισουν ή για να αποκτήσουν εξουσία . Μή γελιέσθαι . Αλλα , ειναι για να διασυρουν και να απαξιωσουν τους ελληνικους θεσμους(ειδικά την ελληνική δικαιοσύνη) , προκειμενου να διευκολίνουν την αντικατάσταση των απο ξενους(διεθνης) θεσμους . Και δια της ίδιας των της καταδικης να νομιμοποιησουν τη νεα ταξη ως νομιμη εξουσια ,διευκολινοντάς την να αναγενηθει δήθεν απο τις σταχτες ή απο τον κόσμο τής άγνοιας .
((καταγγειλτετους το συντομοτερο και καταδικαστετους με την ιερή δηλωση -καταγγελια που βλέπετε στον τοίχομου.
Καθως , κανοντας χρηση της βουλευτικης των ασυλιας, , διασυρουν και απαξιωνουν δια της σιωπηςτων τις εισαγγελικες αρχες που σχηματισαν τουτη τη δικογραφια . Ενώ,»υποκρυπτουν απο κοινου ((αυτεπαγγελτη))δικογραφια εσχατης προδοσιας .Και οσοι απο μας τους ρωταμε ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ , δηλαδή για ποιον λογο την υποκρυπτουν εκεινοι σιωπουν . δεν δινουν καποια απαντηση .Δες εδω το αισχος που υποκρυπτεται απο ολους τους εξωκοινοβουλευτικους κρυπτοπροδοτες και απο τους νυν 300 πολιτικους
. ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς εκ των προτερων εγνωριζαν οτι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια της δημοκρατιας και του κοινοβουλευτισμού ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕς(εσχατη προδοσια) ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΦΥΓΑΝ ΣΑ ΤΟΥς ΑΡΟΥΡΑΙΟΥς ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ πριν εκεινες ανακοινωθούν , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑΤΟΥΣ να απολογηθουν και να λογοδοτησουν για ποιον λογο υπεθαλπταν κακουργηματα, εκεινοι ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ((άγνοια)).ΟΤΙ δηλαδή,ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ..

ΔΕς το βιντεο (εφυγαν σα τους ποντικούς) ΔΕν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΜΕς ΤΗ ΒΟΥΛΗ εκτος απο δυο καθαριστριες .
http://irakliotikosteki.blogspot.com/2011/12/blog-post_8356.html?spref=fb..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 12 Απριλίου 2013 στις 10:11 μ.μ.

Titos Apostolakis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Στο πανεπιστημιο της ζωης
Αυτοι οι βρωμιαρηδες ηταν με τους Ιταλους, και μαλιστα ειχαν επιλεκτο στρατιωτικο σωμα στο πλευρο τους! Τωρα οι απηδηχτες οι ανωμαλλοι και οι αριστεριστες του κωλου και της δεξιας πολυθρονας, που την Ελληνικη ιστορια την εχουν ακουστα μονο απο τις μαλακιες της Ρεπουση, πως θα υπερασπιζοταν την Σημαια μας που πραγματικα μονο Ελληνες μπορον να φερουν υπερηφανα! Τι περιμενεται απο τον Αλβανο που με δολιοτητα σπουδασε, ( και με τις ευλογιες βεβαια των μαλακισμενων πολιτικων μας που μονο Ελληνες δεν ειναι, το αποδειξαν αλλωστε τα τελευταια 4 χρονια), με τα λεφτα του Ελληνα φορολογουμενου,και ουτε το ανθρωπινα αισθημα δεν εχει να πει ευχαριστω, αληθεια που θα το εβρησκε ενας Αλβανος μισελλην το σθενος και το αισθημα της ευγνωμοσυνης αφου λειπει απο το DNA του; Εμεις λοιπον καλλα να παθομε αφου ειμαστε ευκολοπιστοι και χαζοι, και δεν βαζομε μυαλο με τιποτα!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 · 3 Μαΐου 2013 στις 4:52 μ.μ.

Ilias Angnostakis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Δεν ειναι θεμα ρατσισμου…..Απλα σε λιγο καιρο μοναδικη μειονοτητα εδω θα ειναι μονο η Ελληνικη….
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 · 12 Μαΐου 2013 στις 11:26 π.μ.

Spyros Ma · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Τέτοιο αληταριό είναι, όπως και τ΄αφεντικά τους. Οι πραγματικοί Έλληνες, δεν πουλάνε τα όσια και τα ιερά τους.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 13 Μαΐου 2013 στις 6:57 μ.μ.

Andrea Lika · Ακολουθήστε · Εργάζεται στην εταιρεία DJ/Producer
kala ola auta pou les …as poume oti eimai kai egw mazi sas..despoinis Georgette papadopoulou mporeis na mou peis se parakalw, poia einai i ellada gia tin gnwmi sou, pou einai i delalla gia sena, pioi einai ellhnes kai poious thewreis ellhnes esu???ti sumainei patriwtis me liga logia..??
Απάντηση · Μου αρέσει! · 17 Ιουνίου 2013 στις 10:41 μ.μ.

Παναγιώτης Καλιατζάς · … στην εταιρεία …
Ξεχνας μια πολυ σημαντικη λεξουλα….ηταν,κ αυτος κι η οικογενεια του,ΛΑΘΡΟ-μεταναστες,οχι μεταναστες,υπαρχει τεραστια διαφορά…Προφανως θελει αρ..δια για να πεις οχι σε τετοιες πραξεις…κατι που οι περισσοτεροι πολιτικοι σημαρε δεν εχουν…κριμα…..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · 18 Ιουνίου 2013 στις 8:50 π.μ.

Matina Metanova · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Γιατι να μην ειμαι ρατσιστρια δηλαδη??????Δεν καταλαβα??Δημοκρατια δεν εχουμε??Ειμαι 42 χρονων,στα 17 θυμαμαι κοιμομουν στο μπαλκονι του σπιτιου μου,χωρις φοβο,χωρις τρομο να πω καλυτερα,ολα ανοιχτα,ακουγαμε εγκλημα στην τηλ. και ηταν η εξαιρεση οχι μια συνηθεια που την εχουμε αποδεχτει πλεον,ειμαι ρατσιστρια γιατι αγαπω την πατριδα μου,την ιστορια μου,τους προγονους μου,δεν ανεχομαι να την προσβαλουν,να την ματωνουν,να την πουλανε !!!Ουτε αλλοδαποι αλλα κυριως …..(θα θελανε)Ελληνες που δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 6 · 18 Ιουνίου 2013 στις 11:38 π.μ.

Φώτο Νάξος · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Ο ιδιος
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΟ ΣΦΥΡΙΖΑ .ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΞΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · 18 Ιουνίου 2013 στις 3:26 μ.μ.

Mpamphs Hliadhs · Ακολουθήστε
Για ολα φταιει η ανοχη μας,φτανει τοσο.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 18 Ιουνίου 2013 στις 3:48 μ.μ.

Μάριος Καρακατσάνης · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Vodafone Greece
Αυτοί που σου απάντησαν έτσι άγνωστη μου φίλη είναι όλοι αυτοί που δυστυχώς έχουν δικαίωμα ψήφου, που δυστυχώς έχουν άποψη στο όνομα της Δημοκρατίας, και φυσικά είναι όλοι αυτοί που νομίζουν πως η σημαία μας είναι οι πολιτικοί μας. Αν ήξεραν πόσοι πέθαναν ακόμα και μακρινοί συγγενής τους για να ζουν σήμερα όλοι αυτοί οι άχρηστοι που είναι ανάξιοι ακόμα και να αναπνέουν τον ίδιο αέρα με εμάς αν είχαν λίγο φιλότιμο το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να το βουλώσουν. Όπως δεν είναι όλες οι μανάδες του κόσμου μητέρες μας έτσι δεν είναι και πατρίδα μας όλη η γη. Σεβαστείτε και αγαπήστε την ένδοξη χώρα που σας γέννησε.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · Τροποποιήθηκε · 18 Ιουνίου 2013 στις 9:38 μ.μ.

Giannis Pitsas
Ελένη Τετριμίδα , εσυ θα πεθαινες εν καιρο πολεμου ? Νομιζω πως ουτε την παρανυχιδα σου δεν εισαι διατεθιμενη να κοψεις. Και σιγουρα εισαι περηφανη οταν καποιος Ελληνας διαπρέπει στο εξωτερικό…και πανυγηριζεις οταν ο Πυρρος Δημας σηκωνει την Ελληνικη σημαια με το μεταλλιο στο στήθος (και ας ειναι Αλβανος) και ο Ηλιαδης περνει το χρυσο στο Τζουντο (χωρις να μπορει να μιλήσει ουτε μια ελληνική λέξη). Εγω να σου πω κατι …. Το 90% των Ελληνων δεν ειναι ΑΞΙΟΙ να σηκωσουν Ελληνικη σημαια !!
Ολοι βλέπουμε στον καθρέφτη τον Μέγα Αλέξανδρο , τον Ωνάση , τον Κωλοκοτρώνη και κανένας δεν βλέπει τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !!!! Πιστέυω πως δεν τιμά ο σημαιοφόρος την σημαία….αλλα η σημαία τιμά τον σημαιοφόρο !
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 18 Ιουνίου 2013 στις 9:46 μ.μ.

Stelios Karras · Ακολουθήστε
Georgette Papadopoulou ..πλέον το να έχεις στο μπαλκόνι της οικίας σου Ελληνική σημαία είναι ρατσισμός, το να βγαίνεις φωτογραφίες με την Ελληνική σημαία είναι ρατσισμός, το να υψώνεις την Ελληνική σημαία σε δημόσιους – πολιτιστικούς χώρους (στην ΕΛΛΑΔΑ) είναι ρατσισμός και αντιδημοκρατικό. Το να προσκυνάνε τα τσιμέντα 450 μουσουλμάνοι στην πλατεία Συντάγματος είναι δημοκρατία…το μόνο που έχει μείνει Ελληνικό είναι το όνομα της χώρας μας…ακόμα.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 6 · 19 Ιουνίου 2013 στις 9:53 π.μ.

Thestios Andreou
ρε αι στο διαλο ψευτοπροδευτικα σκουλικια αδερφολεσβιες
Απάντηση · Μου αρέσει! · 20 Ιουνίου 2013 στις 12:45 π.μ.

Anikitos Makrenoglou · Ακολουθήστε
Εθνικισμος και σωβινισμος ξερεται τι λεγεται? Να βαζεις με το ζορι εναν ξενο να σηκωσει τη σημαια σου χωρις τη θεληση του. Το να μην τον αφηνεις να τη σηκωσει ενω θελει λεγεται ελληνικη μαλακια και ειναι αντεθνικη ενεργεια. Νομιζω τωρα καταλαβαατε οτι στην Ελλαδα ουτε κανονικους εθνικιστες εχουμε. Οπως ολα ετσι κι αυτο ειναι μεταλαγμενο.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 22 Ιουλίου 2013 στις 8:25 μ.μ.

Pater Faderios · Ακολουθήστε · Chef στην εταιρεία City of Westminster College
Georgette Papadopoulou Πάντως κι εγω που είμαι έλληνας δεν πρόκειται να πολεμήσω, πόσω μάλλον να σκοτωθώ για οποιαδήποτε χώρα.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 26 Ιουλίου 2013 στις 10:51 π.μ.

Nik Cel · Ακολουθήστε · Péfka, Thessaloniki, Greece
Eτσι ακριβώς!!!!!!!!!!!Η Ελληνική σημαία είναι κάτι πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε βραβείο όποιο κι αν είναι αυτό, και δεν σημαίνει ότι μόνο ο αριστούχος έχει δικαίωμα να τη σηκώσει……..εννοείται όσοι έχουν ματώσει ήταν από ολες τις κοινωνικές τάξεις, και δεν έπαιξε κανένα ρόλο η μόρφωσή τους, αυτό όμως που δεν καταλάβαινα ανέκαθεν με τους αριστούχους αλοδαπούς ήταν η επιμονή τους να ΘΕΛΟΥΝ να σηκώσουν τη σημαία μας, λες και είχε κάποια σημασία γι’ αυτούς, ειλικρινά δεν τους καταλαβα ποτέ, αντί να μην ασχολήθούν καν και να κάνουν ευγενικά στην άκρη δημιουργούσαν και δημιουργούν θέμα, εγώ αν είχα παιδιά και ζούσα φιλοξενούμενος σε άλλη χώρα δεν θα το έκανα….ίσως τελικά η παιδεία τους όσο καλούς βαθμούς και αν παίρνουν είναι μιας άλλης κουλτούρας και δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική που ανέκαθεν ήταν και είναι όλο μεγαλοψυχία, αρετή , γεναιότητα και τόλμη σε όλους τους αιώνες!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 27 Ιουλίου 2013 στις 10:38 μ.μ.

Βασίλειος Λιάκος · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Georgette Papadopoulou …εν καιρώ…(δοτική)
Απάντηση · Μου αρέσει! · 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:27 μ.μ.

Nikos Konstantinidis · Κορυφαίος σχολιαστής · Aristotle University of Thessaloniki
Ελένη Τετριμίδα Πατριώτης=ρατσιτής! ΟΚ!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 Οκτωβρίου 2013 στις 3:21 μ.μ.

Βασίλης Κατσιανίδης · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Gumnasio siatistas
sinfono apolita mazisoy i elliniki simea ine potismeni me eliniko ema kai ta tin sikonoyn mono ellinnes hristiani ortodoksi
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 13 Οκτωβρίου 2013 στις 2:17 μ.μ.

Sotiris Chrisanthopoulos · Κορυφαίος σχολιαστής · Teffa komotinis
Georgette Papadopoulou σε οπους αρεσεις georgette για τους αλλους δεν θα μπορεσεις
Απάντηση · Μου αρέσει! · 17 Οκτωβρίου 2013 στις 2:30 μ.μ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΩΝ. ΦΟΥΡΝΑΡΟΣ · Κορυφαίος σχολιαστής · Οδηγος Απορριμματοφορου στην εταιρεία ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ
ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 20 Οκτωβρίου 2013 στις 1:07 π.μ.

Kostas Papachristos · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Postgraduate Researcher στην εταιρεία University of Leeds
Δε σε ξέρω και δε μου αρέσει να χαρακτηρίζω τους ανθρωπους. Θα χαρακτηρίσω ομως τους λογους σου. Μιλας για «εθνικο» αιμα-ελληνικο, αλβανικο- με ξεκαθαρη αναφορα σε «ρατσα». Δεν υπαρχουν εθνικα αιματα, απλως αιμα ανθρωπων. Δεν χυθηκε λοιπον ελληνικο αιμα, χυθηκε αιμα ανθρωπων με ελληνικη ψυχη. Πολλοι απο αυτους αλβανοφωνοι και βλαχοφωνοι που ανεπτυξαν ελληνικη συνειδηση χωρις να ειναι ρωμιοι στο γενος-ο ελληνικος εθνικισμος εχει προσπαθησει να κατασκευασει διαφορες γραφικες ιστοριες που δηθεν δειχνουν απευθειας ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγη-. Εγω γι αυτη την ιστορια θα σημειωσω οτι το παιδι αυτο ειναι θυμα της συγκρουσης του ελληνικου και αλβανικου εθνικισμου. Ειναι πολυ κριμα να βλεπεις νεους ανθρωπους να υφιστανται τετοια ψυχολογικη πολιτισμικη βια. Χαιρομαι που αισθανεται Αλβανος-οπως χαιρομια που ελληνες ομογενεις διατηρουν τις πολιτιστικες τους καταβολες-λυπαμαι απειρα που η νεοελληνικη κοινωνια δεν ειναι ικανη να ενσωματωσει ακομη κι ενα παιδι που μεγαλωσε στην Ελλαδα σπουδαζοντας τα «ελληνικα γραμματα». Το τελευταιο εμενα με απασχολει περισσοτερο.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 21 Οκτωβρίου 2013 στις 12:45 μ.μ.

Afrodity Gatsou · Athens, Greece
Πες τα κοπελια ! Αυτοι οι πουστηδες πανε να μας κανουν ξενους μεσα στην πατριδα μας. Δεν εχετε δει πως κατι ξενοι καινε τη σημαια μας και ειναι και προκλητικοι ; και θα τους αφησουμε;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 2 Νοεμβρίου 2013 στις 10:42 μ.μ.

Vero Ierapetra · 1ο Λύκειο Ιεράπετρας
Georgette Papadopoulou mprabo kopela mou …….kai egw ta idia pistebw…………as pane sto diolo oloi oi alodapoi mpas kai usixasi pote autos o topos kai minei kai kanena euro mesa stin Ellada ….oti kai an tous kanoume ta gourounia den allazoun…….emeis mporoume na ginoume Albanoi ? autoi giati nomizoume oti mporoun na ginoun ELLHNES ?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 Νοεμβρίου 2013 στις 1:42 π.μ.

Παραμεριτης Ευαγγ. · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Tasos Mastrogiannis ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 19 Νοεμβρίου 2013 στις 10:31 μ.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι

Απάντηση · Μου αρέσει! · 19 Νοεμβρίου 2013 στις 10:53 μ.μ.

Kagias Nikos · Εργάζεται στην εταιρεία Winkhaus
Ελένη Τετριμίδα ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ,ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΕΔΩ,ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑΝ,ΕΠΑΘΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ,ΣΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΥΣΤΡΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ,ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΕΔΩ.

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ
Απάντηση · Μου αρέσει! · 25 Νοεμβρίου 2013 στις 9:47 π.μ.

Eleni Kolliali · ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
Πολυ σωστά μιλάς…εχει χυθεί αίμα Ελληνικό και ειναι απαγορευτικό να τη κρατάει ένας αλλοδαπός και μάλιστα οικονομικός μετανάστης…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 26 Νοεμβρίου 2013 στις 3:07 μ.μ.

Rozina Barouteli · National and Kapodistrian University of Athens
Georgette Papadopoulou
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 26 Νοεμβρίου 2013 στις 11:23 μ.μ.

Rozina Barouteli · National and Kapodistrian University of Athens
Η ελληνική σημαία είναι σύμβολο θυσίας και ηρωισμού μόνο για Έλληνες και για φιλέλληνες.Οι μετανάστες που φιλοξενούμε ανήκουν άραγε σε αυτούς;;;;;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 26 Νοεμβρίου 2013 στις 11:39 μ.μ.

Theodoros Iliopoulos · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Πολεμικο Ναυτικο – Hellenic Navy
Tasos Mastrogiannis ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ;ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ;ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ;ΚΑΙ ΜΕΤΑ;ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!!!!! ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑΣΑΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ!!!!!!!ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ..ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΟΡΚΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!!!!!ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΡΚΙΣΘΕΙ; ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ;ΣΕ ΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ…ΑΠΟ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΛΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΦΠΑ ΑΠΟ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ….. ΑΝΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…ΕΣΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΣ…ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ….ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΤΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ….ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΟΥ ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝ….ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ…… ΚΟΙΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Τροποποιήθηκε · 27 Νοεμβρίου 2013 στις 10:16 μ.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
Theodoros Iliopoulos …ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ( επίσης δες ολοκληρη την ενορκη που εχουμε μεχρι στιγμης δωσει δεκαδες πολιτες , στο επομενο μηνυμα ) .τουτα μεταξυ των άλλων εχουν κατατεθει και εγιναν εδω και μια βδομαδα δεκτα απ τη δικαιοσύνη ******Ενώ , Η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπεύθυνων και αρμόδιων , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από τις ξένες δυνάμεις και απο τους εν λόγω 300σιους βουλευτές -υπουργούς. . Στην περίπτωση αυτή, τουλάχιστο τα 300 μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27, 15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλυσιεργία της προόδους της αυτεπάγγελτης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). Με την παράλειψη των και την ένοχη αυτή σιωπή του κάθε υπεύθυνου, οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντάς έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο.
ΖΗΤΆΜΕ Την άμεση διαβίβαση της Δικογραφίας στην Τακτική Δικαιοσύνη. Στρεφόμαστε κατα κάθε πολιτικού και κάθε υπευθυνου για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) και Συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45,46, 134).
Σας βεβαιώνω , πως απο τωρα και στο εξής ο,τιδήποτε σχετικό με την κατοχή της πατρίδος πέσει στην αντίληψή μου το οποίο θα βοηθήσει στην απελευθέρωση , θα επανέλθω να σας το καταθέσω ενόρκως ..**https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200398359701480&
set=pb.1230303395.-2207520000.1385544569.&type=3&theater*
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 27 Νοεμβρίου 2013 στις 10:45 μ.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
Theodoros Iliopoulos (αν θες σου στελνω και επικυρωμενο ακριβες αντιγραφο της ένορκης)
Golden Valiand
21 Νοεμβρίου στις 9:18 μ.μ. ·

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ!
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Ένορκη.
1. ) Στις 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε απ την έδρα της βουλής ο τότε Αντιπρόεδρος κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.
Η άνω δικογραφία , αφορά εσχάτη προδοσία ,έχει διατυπωθεί απο τις εισαγγελικές αρχες απο τις 24\11\2011 ενώ, ποινικές διώξεις ακόμη μέχρι και σήμερα , δεν έχουν ξεκινήσει . Και αυτά όλοι όσοι έχουμε εκλογικά δικαιώματα , όχι μόνον οφείλουμε να τα γνωρίζουμε αλλά οφείλουμε επιπλέον και να αντιδράσουμε . Καθώς η εσχάτη προδοσία, θέτει σε αμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας και συνεπώς , την ασφάλεια του κάθε πολίτη και της οικογένειάς του .

2.)Το γεγονός οτι δέν εχουν ακομη ξεκινήσει δικαστικές έρευνες και ποινικές διώξεις πανω σαυτη τη δικογραφία , μας βεβαιώνει οτι η πατριδα η δικαιοσυνη , το σύνταγμα η δημοκρατία και οι πολιτες , βρισκόμαστε υπο κατοχη .
Ενω τα κακουργήματα που τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος εγω και οι συμπολίτες μου έχουμε καταγγείλει και καταδικάσει μέσω της ιερης δηλώσεως -καταγγελιας , όπως το κακούργημα της βίαιης κατάλυσης του συντάγματος , της συγκάλυψης και της αποσιώπησης της εν λόγω και απο 24\11\2011 ανακοινωθείσας απο την έδρα της βουλης δικογραφίας εσχάτης προδοσίας , τον διασυρμό και την απαξίωση της ελληνικής δικαιοσυνης μεσω της κακουργηματικης αποσίωπησης και συγκάλυψης της εν λογω δικογραφιας εκ μερους των πολιτικών και των όσων υπεύθυνων , όπως προβλέπεται απο το σύνταγμα και απ το νόμο, ειναι ηδη δεδικασμένα και τελεσίδικα απο το νομοθέτη που συνέταξε το ελληνικό σύνταγμα και εμπίπτουν στο άρθρο 120 του συντάγματος .Το οποιο 120 ανερει όλους τους αντισυνταγματικούς νομους ενω και εφαρμογή του μεσα στα δικαστήρια, σε περιόδους κατάλυσης του συντάγματος και κατοχής, προβλέπεται απο το νόμο προκειμένου οι συγκροτήσεις των να ειναι νόμιμες . .
. Και επειδη σε περιόδους κατοχης οι συγκροτήσεις των δικαστηρίων στερούνται πάσης νομιμότητος , γιαυτο ,και εκείνα τα εγκλήματα Καθως η κακουργηματική παράληψη της έγκαιρης έναρξης των ποινικών διώξεων πανω σε δικογραφία εσχατης προδοσιας , καθιστά την κατάλυση του συντάγματος βίαιη και δόλια .
Ζητώ απ τη δικαιοσύνη να λάβει υπόψιν ,ώς δεδικασμένο και τελεσίδικο ( όπως άλλωστε προκείπτει και απ το άρθρο 120 του συντάγματος ), το γεγονός οτι οι ένοπλες δυνάμεις ειναι ηδη ένοχες για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας , οτι θέτουν σε κινδυνο την ασφάλεια της χώρας . Και προς το παρόν σας ζητώ να προχωρήσετε σε αποφάσεις κκαι σε ενέργειες οι οποίες θα αποβλέπουν , όχι στην τιμωρία των ενόχων τόσο , όσο , απευθείας ,στην αποκατάσταση της τιμής και της αξιοπρέπειας των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων .Και προπάντων , στην αποκατάσταση της τιμης και της αξιοπρέπειας του όρκου με τον οποιον οι ενοπλες δυναμεις έχουν δεσμευθεί απέναντι σε μενα και τους συμπολίτες μου . . Και αυτό, προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι συγκροτήσεις των δικαστηρίων ωστε να μπορούν έκτοτε (εφόσον δηλαδη προηγουμένως οι ένοπλες δυνάμεις πάψουν να υπακουουν σε εντολές κατηγορουμένων για εσχάτη προδοσία ή σε εντολές ήδη ενόχων πολιτικων που έχουν διαπράξει το κακουργημα της συγκάλυψης εσχατης προδοσιας , ωστε να μπορουν τα δικαστηρια να δικάζουν νόμιμα . . Διότι τώρα , ως έχει η κατάσταση με τις ενοπλες δυνάμεις να υποχρεούνται στην εκτέλεση εντολων οι οποιες προέρχονται απο κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσία ή απο πολιτικούς ,ηδη ενόχους για το κακουργημα της συγκάλυψης και αποσιώπησης δικογραφίας που αφορά εσχατη προδοσία, η πατριδα τελεί υπο κατοχή . Και σε περιοδους κατοχής όπως ειναι ετούτη που διανύουμε τώρα στην Ελλάδα, τα δικαστήρια , στερούνται νομιμότητας συγκρότησής των .
Ως απλος πολιτης και μέσω κατοχής δεν δύναμαι να γνωριζω τον ακριβή χρόνο η τόπο έναρξης της .
Απάντηση · Μου αρέσει! · 27 Νοεμβρίου 2013 στις 10:48 μ.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
Theodoros Iliopoulos
Ως απλος πολιτης και μέσω κατοχής δεν δύναμαι να γνωριζω τον ακριβή χρόνο η τόπο έναρξης της τελέσεως των κακουργημάτων που καταγγέλλω, όμως γνωρίζω οτι ειναι διαρκή , κατεπαναληψη και κατεξακολουθηση κακουργήματα με α χρονικη αφετηρία την ημερομηνια 24\11\2011 . Τοτε δηλαδή που για πρώτη φορά , απο την εδρα της βουλης , ανακοινώθηκε οτι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας κατα υπουργών μελων της κυβέρνησης . . Οσο για τον τόπο τέλεσης , Οτι τελέσθηκαν στην πατριδαμας ( την Ελλάδα) , αλλα και στο εξωτερικο. Καθως επίσης στρεφόμαστε (εγω και οι συμπολίτεςμου) κατα πασας αρμόδιας αρχης ανθρωπινων δικαιωμάτων εντός και εκτός Ελλάδος, κατα πάσας ξενης κυβέρνησης ,ή μη κυβερνηρικής οργάνωσης ή φορέα , που εξακολουθεί να συνεργάζεται με έλληνες πολιτικους κατηγορουμενους για εσχατη προδοσία ή με επισης πολιτικους , που ειναι ένοχοι για το κακουργημα της συγκάλυψης εσχατης προδοσιας … Καταγγελουμε και καταδικάζουμε επισης τον κάθε υπεύθυνο εξωτερικό παράγοντα , για δόλο συναυτουργία και σύμπραξη με εγχώριους πολιτικους στην ενορχηστρωση και διεξαγωγή παράνομων εκλογων που έγιναν στην ελλαδα στις 6 Μαιου ΚΑΙ 17 Ιουνιου του έτους 2012 Οπου στα ψηφοδέλτια αυτών των εθνικων εκλογών υπήρχαν ονόματα υποψηφίων οι οποίοι ητω κατηγορούμενοι απ τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας . Καθως έγιναν εκλογες τη στιγμη που κακουργηματικα , παράνομα και κατα παράβαση του συντάγματος , δέν ειχαν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες απ το νομο και το συνταγμα ποινικές διώξεις πανω σε κεινη τη μείζονος σημασίας δικογραφία . Και το χειρότερο , οτι εκείνες οι εκλογές , έγιναν δίχως οι επίσημες αρχες να ενημερώσουν τους πολιτες στο όσο αφορά ποιά ψηφοδέλτια και ποιοί ειναι οι κατηγορούμενοι για εσχατη προδοσία(οπου φυσικά ειναι και προς το παρόν αναξιόπιστοι . Επίσης για το οτι οι εκλογες έγιναν τη στηγμη που η ασφάλεια της χωρας βρίσκονταν και βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο καθώς οι ένοπλες δυναμεις της χωρας , εκτελούσαν και εξακολουθούν απο τις 24\11\2011 μεχρι και σήμερα να εκτελουν, εντολές κατηγορουμένων απο τη δικαιοσύνη για εσχατη προδοσίας και αναξιόπιστων με τη σφραγίδα της δικαιοσύνης πολίτικων… Επισης για πρόθεση και δόλο με σκοπό την εγκαθίδρυση διαρκους και μονίμου κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας στην Ελλάδα και μόνιμης υποδούλωσης και κατοχης των πολιτων της .

Ενώ , Η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τωρα καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπέυθυνων και αρμόδιων , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από τις ξένες δυνάμεις και απο τους εν λόγω 300σιους βουλευτές -υπουργούς. . Στην περίπτωση αυτή, τουλάχιστο τα 300 μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27, 15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλυσιεργία της προόδους της αυτεπάγγελτης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). Με την παράλειψη των και την ένοχη αυτή σιωπή του κάθε υπεύθυνου, οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντάς έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο.
ΖΗΤΆΜΕ Την άμεση διαβίβαση της Δικογραφίας στην Τακτική Δικαιοσύνη. Στρεφόμαστε κατα κάθε πολιτικού και κάθε υπευθυνου για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) και Συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45,46, 134).
Σας βεβαιώνω , πως απο τωρα και στο εξής ο,τιδήποτε σχετικό με την κατοχή της πατρίδος πέσει στην αντίληψή μου το οποίο θα βοηθήσει στην απελευθέρωση , θα επανέλθω να σας το καταθέσω ενόρκως .*** — χαρούμενος.
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερή-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985
Απάντηση · Μου αρέσει! · 27 Νοεμβρίου 2013 στις 10:50 μ.μ.

Theodoros Iliopoulos · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Πολεμικο Ναυτικο – Hellenic Navy
Tasos Mastrogiannis ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ……ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΡΙΝ…..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ….ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ Π.Ν. ΚΑΙ ΜΕ ΘΙΓΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!ΑΠΑΙΤΩ ΕΞΗΓΙΣΕΙΣ!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 27 Νοεμβρίου 2013 στις 10:57 μ.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
Theodoros Iliopoulos προφανως δεν διαβασες αυτα που σουστειλα ( και συγκεκριμενα δεν διαβασες την ιερη δηλωση των ελληνων που την οποια εχουμε ηδη πανω απο 22.000 μεχρι στιγμης πολιτες καταθεσει σε ανακριτικους υπαλληλους ανα την ελλαδα . δες λοιπον ενα κομματι της ιερης δηλωσεως …
3. Προς επίσημη ενημέρωση όλων των Γενικών Επιτελείων Ενόπλων Δυνάμεων, πως όλοι οι ανώτεροι Αξιωματικοί ενσυνείδητα έχουν καταπατήσει τον Όρκο τους, από τις 24–11–2011 έως και σήμερα. Θα θεωρηθούν εχθροί εάν δεν σταματήσουν άμεσα να υπακούουν στις εντολές των Πολιτικών προϊσταμένων των, οι οποίοι από τις 24–11–2011 κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας. Καθώς, βάσει του εθνικού και διεθνούς δικαίου ,ως επίορκοι αυτού του έσχατου κακουργήματος , έχουν επισήμως πάψει να είναι προϊστάμενοι των ενόπλων δυνάμεων.

……………………………..Καταγγέλλω καί καταδικάζω τους Ανώτερους Αξιωματικούς Ενόπλων Δυνάμεων: 1.Για καταπάτηση του Όρκου που έχουν δώσει ενώπιον Θεού και ανθρώπων να φυλλάτουν πίστη στην Πατρίδα, να προστατεύουν το Λαό, να υπακούν στο Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους» , να μην υπακούν σε εντολές ατόμων που γνωρίζουν ότι έχει ανακοινωθεί ότι είναι Ύποπτοι για Εσχάτη Προδοσία, όπως Δημοσίως και επισήμως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και από την έδρα της Ελληνικής Βουλής και το γνωρίζουν τουλάχιστον από την 24-11-2011 ότι αυτές οι εντολές πλέον πηγάζουν από τον εχθρό του Λαού και δίνονται σε Αξιωματικούς από επίσημα κατηγορούμενους ως ύποπτους εσχάτης προδοσίας. 2.Για ληστρική κλοπή του ίδρωτα-πλούτου του δικού μου, όπως και όλων των φορολογούμενων συμπολιτών μου ο οποίος από τις 24 – 11 – 2011, εξακολουθεί να τους συντηρεί στην επιβίωση των, μέσω των μηνιαίων απολαβών των έως και σήμερα, αφού εγώ και οι συμπολίτες μου, τους θεωρούμε επικίνδυνους για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των συνόρων της Πατρίδος μας όπως και την φύλαξη αυτής και των συνόρων της.Συνεπώς και για την δική μας ασφάλεια όλων ημών που ζούμε εντός των ορίων της Ελληνικής Επικράτειας .Καθώς εγω και οι συμπολίτες μου απαιτούμε απο τις ένοπλες δυναμεις να μας παραδώσουν εγκαίρως τον οπλισμό και το εθνόσημο Επίσης να μας επιστραφούν οι φόροι που έχουμε απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , πληρώσει για τις μηνιαίες απολαβές των.

Δεν αναγνωρίζω καμία – μα καμία – χρηματική οφειλή προς το κράτος που να την διαχειρίζεται αυτή η μη νόμιμη κυβέρνηση. Έτσι, σταματώ να πληρώνω οποιοδήποτε φόρο, είτε έμμεσο είτε άμεσο. Δεν αναγνωρίζω καμία οικονομική υποχρέωση προς δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία που να τελεί υπό τις οδηγίες της ανωτέρω Προδοτικής Κυβερνήσεως η κάθε άλλης μορφής προδοτικής συγκυβέρνησης . Δεν αναγνωρίζω καμία απόφαση εκτελεστικής αρχής που να τελεί υπό τις οδηγίες της – ειδικά όσον αφορά σε κατασχετές διαθέσεις .

Κύριε Εισαγγελευ ,δηλώνω προς πάσα αρμόδια αρχή, και προς κάθε ΔΟΥ , οτι απο σήμερα και μέχρι να τελεσηδικήσει η εκδίκαση της δικογραφίας που εκρεμει κατα των πολιτικών για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερών δεσμεύσεων που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι ένοπλες δυνάμεις και η πολιτεία οφείλουν και υποχραιούνται να τηρούν απέναντι εμου και τών συμπολιτών μου ,αλλά και μέχρι να απαντήσουν ολοι οι υπευθυνοι που υπέκρυπταν και αποσιωπούσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα τα όσα εγώ και οι συμπολίτες μου καταγγέλλουμε με τούτη την ιερή καταγγελία , σταματώ να πληρώνω οποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς το δημόσιο . Ενώ, δηλώνω οτι όσα εχω πληρώσει στο υπο κατοχή δημόσιο απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , τα πλήρωσα εκβιαζόμενος και υπο την απειλή των κατασχέσεων των περιουσιακών μου στοιχείων .Και οτι θα τα ζητήσω πίσω εντόκως και μετά της ηθικής βλάβης που έχω απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα υποστεί . .Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο 120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνείδήσή μου. .

Κύριε εισαγγελεύ ,

καταγγέλλω για δόλο και πρόθεση , όλους τους υπεύθυνους οι οποίοι συνεχίζουν μέχρι και σήμερα δια της εγκληματικής των σιωπής, να υποθάλπτουν και να υποκρύπτουν κακουργήματα που έχουν τελεσθεί κατα της πατρίδος και του λαού και που εγω και οι συμπολίτες μου καταθέτουμε εντός τούτης της ιερής δηλώσεως-καταγγελίας .

……………………
Απάντηση · Μου αρέσει! · 27 Νοεμβρίου 2013 στις 11:04 μ.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
Theodoros Iliopoulos δες
Ενω ο κάθε πολίτης (ξεχωριστά) είτε εκείνος ειναι φουκαράς ,ή άνεργος ,ή εργαζόμενος, ή συνταξιούχος , επιχειρηματίας, καλλιτέχνης δημόσιος υπάλληλος , Στρατιωτικός ή εφοπλιστής , για να είναι νόμιμος τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος , οφείλει και υποχρεούται ,(πριν καν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια διαμαρτυρίας ή άλλη ενέργεια ή νομική πράξη ή πράξη αντίστασης ,), να ΄έχει προηγουμένως με επίσημο δικόγραφο αντιδράσει στην κατάλυση του συντάγματος και να έχει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ να εχει ζητήσει το εθνόσημο και τα όπλα απο τις προδοτικές ένοπλες δυνάμεις( καθως η τήρηση του συντάγματος(και η αντίσταση κατα του εχθρου) επαφίεται πρώτα στις ενοπλες δυνάμεις . τούτα ειναι , που μεταξύ των άλλων , τα καταθετουμε*εγκαίρως* .Και παίρνουμε επικυρωμένο αντίγραφο. Ωστε να εχουμε κατι χειροπιαστό ,που να βεβαιώνει οτι δέν συγκαλύπτουμε και οτι δεν σιωπούμε οταν διατυπώνονται τέτοιου ειδους δικογραφίες απο τη δικαιοσύνη .. .. **κυριε εισαγγελεύ, εγω και οι συμπολίτες μου απαιτούμε απο τις ένοπλες δυναμεις να μας παραδώσουν εγκαίρως τον οπλισμό και το εθνόσημο Επίσης να μας επιστραφούν οι φόροι που έχουμε απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , πληρώσει για τις μηνιαίες απολαβές των.**….ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕς …

Και γιαυτο, το πρώτο που κάνουμε ειναι να τεκμυριώσουμε , να καταγγειλουμε και να καταδικασουμε μέσα σε δικόγραφο, την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΧΗς ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙς ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ
ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΒΉΜΑΤΑ … ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ…
Να ξερετε οτι σε περιοδους κατοχής οι πλειστηριασμοι ειναι κακούργημα διεθνώς καταδικαστέο αλλα και αιτια πολεμου . Και γιαυτο, το πρωτο που κανουμε ειναι να καταγγειλουμε και να καταδικασουμε διεθνως μεσα σε δικογραφο την ΚΑΤΟΧΗ .

Προλάβετε λοιπόν και ενεργοποιηστε με δικόγραφο το άρθρο 120 του συντάγματος δες,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΈΓΚΑΙΡΑ___ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΉ ΔΗΛΩΣΗ,__ (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,πείτε στον αξιωματικό υπηρεσίας οτι **υποχρεούμαι απ το νόμο και απ το σύνταγμα να σας καταθέσω και να σας ενημερώσω επισήμως για τούτα εδώ. .(δε χρειάζεται να πληρώσετε παράβολο για την κατάθεσή της και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π ο τ ε) ένα επικυρωμένο απ την αστυνομία αντίγραφο των όσων καταθέσατε

Δείτε εδώ μία η οποία ειναι επικυρωμένη και δεκτή απ την εισαγγελία πρωτοδικών .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200375216642918&set=pb.1230303395.-2207520000.1378623366.&type=3&theater

δείτε εδώ μία η οποία είναι επικυρωμένη και δεκτή απ την Ελληνική αστυνομία .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4877640178765&set=pb.1230303395.-2207520000.1378660061.&type=3&theater

κάντε αντιγραφή από δώ και εκτυπώστε την
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985&#8230;.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 27 Νοεμβρίου 2013 στις 11:31 μ.μ.

Μπουρλάκης Μανώλης · Ακολουθήστε · Εργάζεται στην εταιρεία Δάσκαλος παραδοσιακών μουσικών οργάνων
Georgette Papadopoulou συμφωνω σε αρκετα σημεία μαζί σας.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:11 π.μ.

Apostolos Souliotis · Ακολουθήστε · Εργάζεται στην εταιρεία Architetto
Διέγραψαν και ένα δικό μου σχόλιο σχετικό με το ποιος μαθητής θα πρέπει να κρατά την σημαία στις μαθητικές παρελάσεις. Είχα κάνει μιά σκέψη, να έχει κάθε σχολείο το δικό του σχολικό λάβαρο, το οποίο θα το κρατά στις παρελάσεις ή όπου αλλού το απαιτούν οι περιστάσεις, ο πρώτος μαθητής ανεξαρτήτου εθνικότητος, και τη σημαία μόνο ελληνόπουλο. Θίγεται κανείς;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:00 μ.μ.

Theodoros Iliopoulos · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Πολεμικο Ναυτικο – Hellenic Navy
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ…. ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!!!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ…ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ!!!!ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΤΕΛΟΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:04 μ.μ.

Anastasios Haritos · 48,5 xiliometro,athinwn souniou, ΝΗΣΟΣ, στην εταιρεία My own bizz
Georgette Papadopoulou δεν ξερω γιατι δικαιολογησε,τοσο εντονα,μια χαρα σε καταλαβαμε,και ακομα καλητερα τα ειπες…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 9 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:34 π.μ.

MiNos NeKtar KatsaouNis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Everything and Nothing
Ελένη Τετριμίδα εγω ελενη ειμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ…ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ με τους ηλιθιους,τους ψευτοκουλτουριαρηδες,τους αναρχικους πλουσιους,τους αριστεροιδεατες με δεξιες τσεπες…τους Σιωνιστες Τραπεζιτες Εβραιουςκ σ οποιον αρεσει…..ειμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ κ αγαπω την ΕΛΛΑΣ!!!!!Επιτελους πια φτυστε τη καραμελα του Ελληνα ρατσιστη προς τους αλλους….κ δες αυτοι ποσο ρατσιστες ειναι απεναντι μας….ΤΡΟΙΚΑ,ΔΝΤ,Γερμανια,Τουρκια,Αλβανια,Θσραηλ,Αμερικη κ.λ.π.ανεκαθεν μας μισουσαν διοτι ηταν ειναι κ θα παραμεινουν να ειναι ΖΩΑ…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 10 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:06 μ.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
H ακτινοβολούσα Ελλάς δεν ήταν ποτέ ανάδελφος. Όμως οι ημιμαθείς εθνικιστές, με τις θεωρίες μίσους & εθνολαγνείας, της προκαλούν ζημιά, την καθιστούν μικρή και ανάπηρη. Ως εκ τούτου, οι ελληναράδες πρέπει να τιμωρούνται με μια βόλτα-ξενάγηση στις ΗΠΑ: Τιμή της και καμάρι της έχει η Αμερικανική Συμπολιτεία το να σηκώνει τη σημαία της ξένος. Μεταξύ άλλων έτσι καλλιεργείται μεθοδικά η αγάπη για την Αμερική, ο επονομαζόμενος «πατριωτισμός». Η διαφορά της Αμερικής με την Ελλάδα είναι ότι τα εκεί φαινόμενα μίσους, όπως π.χ η ιδεολογία των Ku Klux Klan-ιάρηδων, δε λαμβάνονται πλέον υπόψιν από τα κέντρα λήψεως αποφάσεων και το κράτος. Αυτά διαπιστωσε εις τις Αμερικές και ο Τσενάι… http://sites.google.com/site/romeandromania/Home/18th-c/usa

Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Όμως αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί το λίκνο της Επιστήμης, αλλά και τη γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Με αυτές τις αρχές είναι που ηγεμόνευσαν στην Οικουμένη και ελληνικά κράτη, πχ από Μασσαλία & Ζακάνθα/Σαγούντο, μέχρι Χοτάν & Σάγκαλα/Σιαλκότ το 2ο αι π.Χ.

Θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση. Για να ξαναδημιουργήσει _μεγαλεία http://sites.google.com/site/romeandromania/Home/10th-c/demographics_1000 _ ο σύγχρονος Έλληνας, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε ελώδες τοπίο, όταν σκέφτεται «ελληνόψυχα». Οφείλει να καταλάβει ότι οι ανοησίες περί εθνικής αποκλειστικότητας (όπως η σιωνιστική θεωρία περί «περιούσιου λαού»), και φυλετικής καθαρότητας (όπως η ναζιστική θεωρία περί «αρείας γενιάς»), αποτελούν βάλτο, δηλαδή ένα βρωμερό και μίζερο αδιέξοδο για οποιοδήποτε έθνος.

Επιτρέψτε μου κάτι ακόμα όμως, επειδή ίσως θεωρηθεί ότι μέχρι τώρα αρλουμπολογώ, συγκρίνοντας ανόμοια μεγέθη, ήτοι μια σύγχρονη αυτοκρατορία 300.000.000 καλοζωισμένων Αμερικανών, με «λίγους αλλά λέοντες», 10.000.000 Spartans ready to rip off guts, που ας είχαν περασμένα μεγαλεία, τώρα πολιορκούνται τραγικά από βρωμερούς μετανάστες, επεκτατιστές γείτονες, επίβουλους σιωνιστές, φθονερούς εξωγήινους, και ούτω κάθ’εξής, από δισεκατομμύρια εχθρών & πιστωτών…

Τι λέτε να συγκρίνουμε την Ελλάδα με τη Σιγκαπούρη; Είναι μια χώρα με το μισό πληθυσμό από την Ελλάδα -όπως και αρκετά πιο ποικιλόμορφο, φυλετικά, εθνικά και θρησκευτικά! Μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Σιγκαπούρας είναι μετανάστες, είτε με υπηκοότητα, είτε μέτοικοι/permanent residents, είτε ακόμα εντελώς προσωρινοί ξένοι, non-residents, που όμως συμβάλλουν τα μέγιστα στο οικονομικό θαύμα της χώρας. Είναι που οι Σιγκαπουρανοί εφαρμόζουν το «in God we trust» των ΗΠΑ, μόνο που ως θεός υπονοείται ο ..Μαμωνάς, το κέρδος. Δηλαδή, πάνω απ’όλα θεοποιείται η σκληρή δουλειά. Έτσι τα μίση των ποικίλων κοινοτήτων αμβλύνονται μέσω της επαρκούς ανταμοιβής για την Εργασία! http://sites.google.com/site/evdaemonia/why-singapore
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:40 π.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
@Georgette Papadopoulou
Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί λίκνο της Επιστήμης, όπως και γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Και πράγματι, θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:42 π.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
Matina Metanova
και ρατσίστρια, και φασίστρια, και εντελώς ηλίθια… Νομίζω ότι τα κομμάτια του παζλ ταιριάζουν
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:49 π.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
πωπω!
Απ΄ότι διαβάζω έχουν ποστάρει και χειρότερα φασισταριά από κάτω…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:51 π.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί λίκνο της Επιστήμης, όπως και γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Και πράγματι, θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:51 π.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
Nik Cel Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί λίκνο της Επιστήμης, όπως και γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Και πράγματι, θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:13 π.μ.

Spyridon Notidis · Ακολουθήστε · QOUNCIGAMONT COLLEGE
Geeorgette Papadopoulou poli swsta ta eipes,k ekaleipses olous tous ellhnes pantaxou ,,h ellada exei ths portes anoixtes,oi albanoi k..aloi ksenoi den eine katapiesmenoi sklaboi k. mporoun na fugoun k.. na pane opou theloun monodromo xoris epistrofi..gia boeithia as paroun k..tous albanofonous prostates to leo gia to kalo tous an den tous aresh h ellada mia for a emeis den tous thelome ekato fores afto den eine ratsismos eine koinh logukh…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 29 Ιανουαρίου στις 5:47 μ.μ.

Giorgos Lagoutos · Panorama In στην εταιρεία Proteas Blu Resort
μην ανυσηχεις κοπελια..οταν θ αρχισουν να βλεπουν το τι εχουν κανει αυτα τα λαμογια οι δικοι μας οι πολιτικοι σ αυτη τη χωρα σε συνεργασια με αυτους κ πολυ δικοι μας θα δουν ξαφνικα σπιτια,περιουσιες να χανονται κ καθεστως τρομοκρατιας στην παραμεθωρια ζωνη κ στο τελος δουν κ αλβανικο κομμα στη βουλη μας τοτε θ αρχισουν να την παιρνουν χαμπαρι για το που παει δουλεια…τοτε να δεις τι εχει να γινει…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 30 Ιανουαρίου στις 10:49 μ.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
Achtung! Προσοχή! Ας ληφθούν σοβαρά υπόψιν τα ακόλουθα από τους Έλληνες, τους απανταχού υπερήφανους ελληνοψύχους Έλληνες

Η Γαλανόλευκη Σημαία, όπως και το Έθνος και η Ιστορία του, αποτελούν ευγενείς προφάσεις για αρκετούς και ποικίλους οσφυοκάμπτες λαοπλάνους..

Εν έτει 2013, ζούμε μεγάλες στιγμές εθνικού ξεπεσμού και εξευτελισμού, αντίστοιχες με την εποχή της Καταστροφής, το 1922: Κοινός παρανομαστής του τότε με το τώρα είναι το γεγονός ότι η φτωχή και άτιμη Ελλάς κυβερνάται από αγύρτες που παριστάνουν τους πιστούς Χριστιανούς, τους ακραιφνείς πατριώτες, ενώ στην πραγματικότητα είναι προδότες, προδόταροι, και μάλιστα ξεδιάντροποι, όσο και γερμανόδουλοι..!
http://ametroepeia.pblogs.gr/2014/01/ellas-ber-alles-sorry-den-paizei.html
Απάντηση · Μου αρέσει! · 31 Ιανουαρίου στις 4:41 μ.μ.

Giorgos Lagoutos · Panorama In στην εταιρεία Proteas Blu Resort
Georgette Papadopoulou …Κατ εμε πολυ σωστα μιλας,αλλο το ενα και αλλο το αλλο.απλα αυτο ειναι το που γινεται ειναι το παιχνιδακι καποιων απλα σε πιο ανεπισημο επιπεδο απ οτι το πολιτικο.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 10 Μαρτίου στις 7:37 μ.μ.

Renos Kadros · Tehniki sholi Sivitanidios
Georgette Papadopoulou ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΕΘΑΝΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ1940 ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 1955 ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 31 Μαρτίου στις 2:44 μ.μ.

Nikolaos Manos · Κορυφαίος σχολιαστής · Monaco
ΑFTA NA TA PITE KE NA TA VLEPETE OSI APO ESAS THELETE TOSO EPIPOLEA KE ANEGEFALA NA PSIFISETE SYRIZA PU «STIRIZUN» ANIXTA OLUS AFTUS TUS VROMIARIDES KE APOLITISTUS !
Απάντηση · Μου αρέσει! · 10 Απριλίου στις 9:25 π.μ.

Gerasimos Simeonidis · Κορυφαίος σχολιαστής
Σκέψου να πας εσύ στην Αλβανία και να σε πούνε να σηκώσεις την αλβανική σημαία!!! θα το έκανες!?! ΌΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ ΌΤΑΝ ΈΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!! (είναι σαν να τον «υποδουλώνω» σαν «νίκη δικιά μου».. ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΜΕ 100.000 ευρώ δεν θα σήκωνα άλλη σημαία!!! ΑΥΤΟΣ ΌΜΩΣ το ΈΚΑΝΕ!! Σήκωσε Ξένη σημαία!! Και αυτή η ξένη για αυτόν σημαία είναι η Ελληνική!! και είμαι περήφανος!! ΑΛΛΑ αντί τα κανάλια να μας το δείξουν από αυτήν την θετική πλευρά..Μας το έφεραν ΑΝΑΠΟΔΑ.. με αποτέλεσμα (τότε 2003) Οι Έλληνες να εξοργιστούν με τον Τσενάι.. Και οι Αλβανοί να τον ηρωποιήσουν αντί να τον μισήσουν.. Φαντάσου εσύ να μάθαινες ότι ένας Έλληνας σήκωσε περήφανα την αλβανική σημαία… δεν θα ήτανε προδότης.. ΝΑΙ θα ήτανε..Έτσι έπρεπε να το δουν και οι Αλβανοί το θέμα… ΑΛΛΑΑαααα.. όλος αυτός ο ντόρος και η προπαγάνδα (ότι ήταν κάτι ΚΑΚΟ) για εμάς του Έλληνες πατριώτες… Μας έκανε εμάς να τον μισήσουμε ΑΛΛαα και ταυτόχρονα ΈΓΙΝΕ ήρωας (τότε 2003) για να έρθει σήμερα και να τον ψηφίσουν όλοι οι Αλβανοί και οι ανθέλληνες στην Ελλάδα… (ένα πολύ καλό σχέδιο μου κάνει εμένα όλο αυτό. Και πιστεύω ότι τότε επίτηδες τον βάλανε να την σηκώσει για να έρθεις εσύ/εγώ και ο καθένας να τον μισήσουμε (τότε) και να να γίνει ήρωας αντί να τον ξεφτιλίσουν οι ομοεθνής του Αλβανοί)…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 3 Ιουνίου στις 7:06 μ.μ.

Spyros Ma · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Dimitrios Theotokatos Πρώτη φορά «βλέπω» Κεφαλονίτη Ηλίθιο. Είσαι σοβαρός ρε χαμένε ;;;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 Ιουλίου στις 11:40 π.μ.

Gerasimos Simeonidis · Κορυφαίος σχολιαστής
Spyros Ma Πρώτη φορα με αποκαλούν κεφαλονίτη.. Πόντιος είμαι απο την Τραπεζούντα… Αλλά εξήγησε μου κάτι αφού με θεωρείς ηλίθιο και χαμένο γιατί ασχολήθηκες μαζί μου; και γενικά με το θέμα… βλέπω έχεις τρολάρι τους πάντες εδω μέσα… Δεν πα να διαβάσεις κανα βιβλίο myster ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ πειραιως…. or find a job.. But plz dont keep trolling behind you screen 😛
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 Ιουλίου στις 12:47 μ.μ.

Spyros Ma · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Αγαπητέ Γεράσιμε, λέγεται , πριν να μιλήσει κανείς να βουτάει τη γλλώσσα του στο μυαλό. Στην προκειμένη περίπτωση, εσύ, πριν να με «στολίσεις» με ό,τι έχει το «μαγαζί σου» , θα έπρεπε να δεις ότι απευθύνομαι στον Dimitrios Theotokatos .Το ότι η απάντησή μου μπήκε κάτω από γραφτό δικό σου δεν είναι δικό μου σφάλμα, Τώρα, για το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, έχεις κανένα πρόβλημα ; Και για το …» or find a job.. But plz dont keep trolling behind you screen 😛 » , I inform you , I have a great job , fucking stupid people . OK ? Κρίμα ρε Γεράσιμε, έχω πολύ καλούς φίλους Ποντίους.Κανείς δεν είναι «χαζός» , είναι πανέξυπνοι. Εδώ τελειώνω με σένα , ακόμη και αν αρχίσεις το βρίσιμο.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 Ιουλίου στις 1:27 μ.μ.

Gerasimos Simeonidis · Κορυφαίος σχολιαστής
Spyros Ma Λάθος μου…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 Ιουλίου στις 1:35 μ.μ.

Kostis Filippou · Berlin University of the Arts
ουτε εγω κοπελια εχω διαθεση να σκοτωθω για μια ανυπαρκτη πατριδα που δεν με θεωρει πολιτη, αλλα φορολογισιμη μοναδα. Αυτο με κανει αλβανο??
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 Ιουλίου στις 3:07 μ.μ.

Iwsif Anastasiadis · 38ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αθηνών
aima timi xrysi augi mono to ethnos k o pao pano apo ola
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 Ιουλίου στις 11:25 π.μ.

Kostas Pardalis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αμύνης Αεροδρομίων στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!!! ΗΑF
Tι κάνανε οι ένοπλες δυνάμεις λέειιιι?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 18 Ιουλίου στις 6:39 μ.μ.

Βασίλης Γραμματικόπουλος · Ακολουθήστε · Εργάζεται στην εταιρεία Κτηνοτροφία και Γεωργία
Georgette Papadopoulou προδοτες εχειμονον αυτη η χωρα τιποτα αλλο
Απάντηση · Μου αρέσει! · 29 Ιουλίου στις 1:06 μ.μ.

Kiriakos Zagliveris · Ακολουθήστε · Εργάζεται στην εταιρεία Eurobank Ergasias
Georgette Papadopoulou δεν είναι θέμα ρατσισμού το ότι στις εθνικές επετείους τη σημαία πρέπει να τη σηκώνουν Έλληνες…. Δεν σηκώνουν στην παρέλαση τη σημαία του σχολείου…..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 25 Αυγούστου στις 4:42 μ.μ.

Louiza Georgiadou-Milona · Ακολουθήστε · Kallithéa, Greece
Georgette Papadopoulou ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
Απάντηση · Μου αρέσει! · 6 Οκτωβρίου στις 12:55 π.μ.

Giorge Bournous · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Πολύ σωστά αγαπητή Georgette Και να μην ξεχνάν όσοι σε κατακρίνουν ότι το 40 οι Αλβανοί με δυο μεραρχίες πολέμησαν στο πλευρό των Ιταλών και μετέπειτα η τσάμηδες ρουφιάνοι των Γερμανών , Δεν νομίζω ότι είναι πρέπων ένας Αλβανός να κρατά την ΣΗΜΑΙΑ μας όταν μάλιστα έχει χυθεί τόσο αίμα γι ‘ αυτήν από Αλβανούς .. Ευχαριστώ !
Απάντηση · Μου αρέσει! · 14 Οκτωβρίου στις 12:21 μ.μ.

Sofianos Christopoulos · Owner στην εταιρεία Linea ltd
χεστους κοριτσι μου
Απάντηση · Μου αρέσει! · Χθες στις 1:27 π.μ.

Μιχάλης Καλούπης · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Berklee College of Music
Georgette Papadopoulou Αν είσαι κι εσύ έτοιμη λοιπόν να σκοτωθείς για την πατρίδα εν καιρώ πολέμου,για να σηκώσεις τη σημαία,τράβα εθελοντικά στο στρατό.Τι έχετε μες το κεφάλι σας ρε..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 21 ώρες πριν

Rena Antwniou Antw · Κορυφαίος σχολιαστής · Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Georgette Papadopoulou mprabw kopela mou etsio akrivos einai opws ta les …………..h skafh skafh kai ta suka suka na ta leme me to onomatous…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 19 ώρες πριν

Leo Polla Psemata · Southern Comfort Univercity
@ Georgette Papadopoulou · , πολύ καλά έκαναν που σου διέγραψαν το σχόλιο, δεν βλέπω κανένα λάθος. Επίσης, έχοντας αίμα σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει αν είναι αίμα ελληνικο ή τούρκικο ή αλβανικό, επίσης δεν μπορούν να κααλάβουν αν είναι αίμα λευκού ή μαύρου ή ιαπωνέζου. Δεν είναι μόνο αλλοδαποί που ΔΕΝ θα σκοτωθούν για την ελλάδα αλλά ΟΥΤΕ και «κανονικοί» έλληνες με ταυτότητα ΔΕΝ θα είχαν την διάθεση για την παραμικρή θυσία. ΖΗΤΩ οι αλλοδαποί που με την εργασία τους ενισχύουν την ελληνική οικονομία την οποία καταστρέφουν και λεηλατούν οι » κανονικοί» έλληνες
Απάντηση · Μου αρέσει! · 11 ώρες πριν

Georgios Angelopoulos · Agioi Anargiroi
Αγαπητη Georgette. Εσυ καλά τα λες. Ομως ποιος εχει το κουράγιο να σε δικαιώσει? οι αυχενοκάμπτες και οι οσφυοκύπτες? Μην εκπλησεσσαι που το σχόλιο σου διαγραφτηκε. Μην εκπλησεσσαι που σε αποκαλούν ρατσίστρια. Δεν είσαι στα μέτρα τους γιαυτό δεν θέλουν την γνώμη σου.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 ώρες πριν

Ishkandar Raskolnick · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · C.E.O. στην εταιρεία Deviant Artist
Τυχερός ο μικρός. Του δίνεται ακόμα η ευκαιρία να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι υπήρξε αστερίσκος της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας. Δικαίωμά του δεν είναι?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 5 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 29 Μαρτίου 2013 στις 1:37 μ.μ.

Σπυρίδων Κομνηνός · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · ΣΣΕ
Τα γνωρίζαμε από τότε, αλλά οι «Προοδευτικές Δυνάμεις» των αριστερών προδοτών, είχαν αρχίσει να ξεπουλάνε. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να γυρίσει στην πατρίδα του διαφορετικά μπορεί να πάει και στο διάολο. Και μη με πει κανείς ρατσιστή επειδή δεν δέχομαι να αναθρέφω φίδια στον κόρφο μου.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 29 Μαρτίου 2013 στις 2:51 μ.μ.

Κωνσταντινος Αδαμουλης · Ακολουθήστε · Σχολή Αεροπορίας Στρατού
Οταν οι τυχες αυτου του τοπου ειναι σε εξωθεσμικους παραγοντες ,οι οποιοι μας επιβαλλονται με ποικιλους τροπους, επειδη οι θεσμικοι ειναι ελλειματικοι στην αποστολη τους τοτε αποτελεσματα θα ειναι αυτα και χειροτερα!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 29 Μαρτίου 2013 στις 2:59 μ.μ.

Νικος Αλτης · Ανωτατη
Έτσι για να μαθαίνουνε κάποιοι,αν ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 30 Μαρτίου 2013 στις 12:47 μ.μ.

Stergios Daios · Ακολουθήστε · 2 lykeio naousas
ειναι ντροπη!!! τριζουν τα κοκκαλα των ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ για να απολαμβανουμε εμεις σημερα την ελευθερια κ να λεγομασται ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 29 Μαρτίου 2013 στις 5:38 μ.μ.

Lily J. Pseftogianni · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Registrar στην εταιρεία Public sector
alvanos kai kalos den yparxei.DEN YPARXEI.KATHGORHMATIKA
Απάντηση · Μου αρέσει! · 8 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 30 Μαρτίου 2013 στις 5:15 μ.μ.

Dimitris Duramanis · SAE Technology Group Athens
μα τι ειν αυτα που λες χρυσή μου..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 30 Μαρτίου 2013 στις 5:42 μ.μ.

Lily J. Pseftogianni · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Registrar στην εταιρεία Public sector
h pikrh alhtheia xryse mou
Απάντηση · Μου αρέσει! · 5 · 30 Μαρτίου 2013 στις 6:03 μ.μ.

John Karatzas · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ -GREEKS AGAINST TO THE NEW WORLD ORDER
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΑΛΕΣ ΨΩΛΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ
ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΣ ΡΕ
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 5 Απριλίου 2013 στις 12:50 π.μ.

Dimitris Pap · Commander στην εταιρεία War Commander
Μη ξεχναει κανεις οτι ο Τριανταφυλλοπουλος ειναι αριστερος,οπου αριστερος και ανθελληνας,δε μιλαω για αριστερους που απλα ψηφιζουν αριστερα επειδη ειναι εργατες η δε θελουν τους αλλους κ.λ.π, μιλαω για τους αριστερους τους φανατικους παυ και καλα εχουν ιδεολογια.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 20 Απριλίου 2013 στις 10:30 μ.μ.

Bill Fikas · Κορυφαίος σχολιαστής · Tei serrwn
alvanos me kommena xeria=ebistos…. laos xoris mpesa
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 16 Μαΐου 2013 στις 2:33 π.μ.

Kostandin Artp · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Senior Executive – Marketing στην εταιρεία Web Marketing · 276 ακόλουθοι
Η λεξη μπεσα ειναι ελληνικη ?? Για ελα αμερικη να δεις ποιους αποκαλουν λαο χωρις μπεσα !!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 3 Οκτωβρίου στις 1:50 π.μ.

Ραβδοσκόπος Ραβδοσκόπος · Ακολουθήστε · Εργάζεται στην εταιρεία Join Radio
Μα δεν είναι Αλβανός παρά έλληνας όπως όλοι σχεδόν οι Αλβανοί και μιλάνε την Αιολική γλώσσα..Τι ζητάει λοιπόν να κάνει την Ελληνική φυλή σαράντα κομμάτια;;;;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 19 Μαΐου 2013 στις 8:03 μ.μ.

Οθων Λυρακης · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Σε παραπολες επιχειρησεις και συγχρονως πηγαινα νυκτερινο Γυμνασιο.
Ηρθε η στιγμή να καταλάβει ο Ελληνας, τι σημαίνει αριστερή σκέψη, αριστερή άποψη και αριστερή Πολιτική. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει, να ενημερωθεί ο πάντα καλόπιστος και καλοπροαίρετος Ελληνας με τι καθάρματα έχει να κάνει ,και μάλιστα θα έλεγα με τι προδότες !!, ωστε να μη συνεχιστεί το μεγάλο κακό που έρχεται ,όχι βέβαια από αυτόν τον γελοίο Αλβανό και τους συμπατριώτες του , αλλά από το σχέδιο που ετοιμάζουν τα πολιτικά διεθνεί ανδρείκελα στα γραφεία τους ,εις βάρος της Πατρίδας μας . Οι Ελληνες ε π ι β ά λ λ ε τ α ι πλέον να καταλάβουν ότι οι Αριστεροί δεν είναι ούτε προοδευτικοί ,ούτε δημοκρατικοί…..Είναι εχθροί του Κ ο ι ν ω ν ι κ ο ύ μας, Πολιτικού μας και Οικονομικού μας Συστήματος . Το χειρότερο όμως όλων ,οι άνθρωποι αυτοί έχουν γαλουχηθει με υπέρμετρο μίσος : μισούν τους πάντες και τα πάντα . Ετσι εξηγήται γιατί ο ένας σκοτώνει τον άλλον . Ακουσα πριν λίγες ημέρες από τον μεγάλο μας Ελληνα ,και γνωστό για τις πολιτικές του προτιμήσεις Μίκη Θεοδωράκη να λέει ότι το πρώτο που τους δίδαξαν στη Οργάνωση όταν ήταν Νέος ήταν να σκοτώνουν ,γιατί αν δεν σκοτώσουν αυτοί θα σκοτωθούν από τους άλλους , και ο μεγάλος Ελληνας κατέληξε με έντονη θλίψη , ότι εγώ είπε ήμουν μεγαλωμένος με το χριστιανικό ρητό αγαπάτε αλλήλους και δυκολεύτηκα πάρα πολύ στην αρχή ……Τα γράφω όλα αυτά για για να υπενθυμήσω ότι μεγάλη εθύνη για τις πολιτικές εξελίξεις της Πατρίδας μας έχουμε και μεις . Πρέπει να πάψουμε να είμαστε επιμηθείς και να γίνουμε προμηθείς ,να προβλέπουμε και να προλαβαίνουμε το κακό . Είμαστε ωραίος Λαός, γιατί μας διακρίνει ένας υπέρμετρος συναισθηματισμός σε σχέση με τον ορθολογικό τρόπο σκέψης . Οι συνεχείς όμως δυσκολίες που έχουμε οφείλονται σαυτόν τον συναισθηματισμό γιαυτό έχουμε χρέος να σκεφτούμε ξανά τον τρόπο που αποφασίζουμε όχι για μας, αλλά για την Πατρίδα
Απάντηση · Μου αρέσει! · 11 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 24 Μαΐου 2013 στις 10:50 π.μ.

Meletis Stavridis
Είστε ολοι σας βαθιά νυκτώμενοι. Γαμώ την κοινωνία μας, με τις σκατό σημαίες σας. «Ελληνάρες» ολοι σας. Γι αυτό θα δεν πρόκειτε να προχωρησουμε μπροστά με τετοιες οπιστοδρομικές απόψεις. Ξυπνάτε ρε!
Μονο ενωμένοι θα κάνουμε μια καλύτερη κοινώνια για μας και τα παιδιά μας! Θα μας γαμάνε και σεις ρίξτε το φταίξιμο στους «Αλβανούς». Μαλάκες!

Kalu nuxta sas kai kali mas tuxi. Zwa!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 8 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 16 Ιουνίου 2013 στις 7:37 μ.μ.

Ilias Angnostakis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Γαμω την δικια σου κοινωνια καραγκιοζη…Απο που και ως που η Σημαια ειναι οπισθοδρομικη? Για ρωτα τον Αλβανο (που οντως αισθανεται Αλβανος) πων νοιωθει για την δικια του σημαια…Ζωο τετραποδο
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 9 Οκτωβρίου στις 10:39 π.μ.

Enva Doda · Ακολουθήστε · Athens, Greece
Είναι κρίμα να βλέπεις τέτοια σχόλια από «πολιτισμένους » ανθρώπους ,τη στιγμή μάλιστα που η δική τους χώρα υποφέρει τόσο έντονα από τη μάστιγα της μετανάστευσης!!!! Κρίμα που το μόνο αξιόλογο κύριοι στην σημερινή Ελλάδα είναι το παρελθόν σας!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 56 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 17 Ιουνίου 2013 στις 2:21 π.μ.

Luc Sagredos · Panteion University
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ… ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ… δείχνει τι πραγματικη του ταυτοτητα. το λέει ξεκάθαρα!!! 😀 και επίσης λέει καθαρά… O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής. Αχ.. ποιός τη χάρη του!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 11 · 17 Ιουνίου 2013 στις 12:33 μ.μ.

Enva Doda · Ακολουθήστε · Athens, Greece
Δεν αντιλέγω, είναι γνωστά τα όσα κάνουν τα ΜΜΕ για να αυξήσουν την τηλεθέαση! Όσο για τη πραγματική ταυτότητα του καθενός είναι δύσκολο να την αρνηθείς είτε το δέχεσαι είτε όχι, το δυσάρεστο είναι να σου το επιβάλλουν. Τι φταίει το παιδάκι τώρα που στο βωμό της τηλεθέασης απέκτησε έναν πολύ καλά βολεμένο νονό στα 16 του?Η διαφθορά καλέ μου Λουκά προφανώς και δεν είναι τόσο επιφανειακή. Τα φιλιά μου όπου και να σαι!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 · 17 Ιουνίου 2013 στις 12:56 μ.μ.

El Al · Ακολουθήστε
ναι ειναι αλήθεια μονο το παρελθόν μας εμεινε, αλλα κι αυτό το ξεπουλάμε τελευταία δεν ξερω αν το πήρατε ειδηση, ολοι εσεις οι υπερασπιστες των αλβανων και άλλων…..ασχοληθειται λίγο και μ’ αυτό και αν θελετε μπορείται να παρετε τους μεταναστες στα σπίτια σας. Οσο για το ….. 16χρονο παιδάκι… ηξερε πολύ καλα τι έλεγε και γιατί το έλεγε. Αλλα οι δημοσιογραφοι και άλλοι τινες περι ου ο λόγος επίσης ξέρανε τι κανανε. Μονο τα κοροιδα οι Ελληναρες, ξυπνάνε λίγο αργά και το χειρότερο ξυπνάνε και …. λάθος. Αντε καλημερα και τους χαιρετισμούς μου στο Τσενάι..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 9 · 18 Ιουνίου 2013 στις 12:37 μ.μ.

Μάριος Καρακατσάνης · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Vodafone Greece
Μιας και δεν είσαι Ελληνίδα να σου απαντήσω για να μάθεις τι εστί Έλληνας! Όπου μετανάστευσε ο Έλληνας διέπρεψε. Όχι οτι δεν θα υπήρχαν και εξαιρέσεις, ναι σαφώς, αλλά εδώ είναι ο κανόνας! Για δείξε μου έναν αλλοδαπό που έχει διαπρέψει στην Ελλάδα, να σου δείξω εκατομμύρια Έλληνες στην Γερμανία και στην Αυστραλία που πίνουν νερό στο όνομα τους. Και πάλι ΚΑΜΙΑ χώρα από αυτές δεν επέτρεψαν σε Έλληνα να σηκώσει την σημαία τους! ΚΑΜΙΑ! Αλλα δεν περιμενω να καταλαβεις τιποτα απο αυτα που σου λεω αγαπητή Enva γιατί Έλληνας δε γίνεσαι….γεννιέσαι.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · 18 Ιουνίου 2013 στις 9:43 μ.μ.

Vasia Asm
Εγώ λοιπόν που γεννήθηκα Ελληνίδα και μεγάλωσα μέσα στη χώρα μου έχω να πω πως αισθάνομαι μεγάλη ντροπή που είμαι Ελληνίδα! Δε γεννήθηκα με αυτό το συναίσθημα αλλά μου δημιουργήθηκε στη πορεία! Έτσι με κατάντησαν κάποιοι Έλληνες που «πάλευαν» για την πρόοδο και την οικονομική εξέλιξη της χώρας μου χωρίς την άδειά μου! Και Μάριε για να μην σου απαντήσει η Enva, σ απαντάει μία Ελληνίδα: Η Ελλάδα ήταν και θα είναι μία χώρα του φαίνεστε και όχι του είναι! Όλοι θέλουμε να είμαστε βολεμένοι και αραχτοί στο σπιτάκι μας, χωρίς να μας νοιάζει πώς ζει ο γείτονας μας! Και μην ξανακούσω ότι μόνο οι Έλληνες διαπρέπουν όπου κ να πάνε γιατί αν είχες δικούς ανθρώπους στη ξενιτιά θα γνώριζες καλά πως έφυγαν με ένα βρακί στο κώλο (συγνώμη για την έκφραση) και εκεί που πήγαν βρήκαν άθλιες συνθήκες και αναγκάζονταν το πρώτο διάστημα να κλέβουν για να ζήσουν όπως έκαναν και οι Αλβανοί το ’90 που ήρθαν στη χώρα μας. Οι Έλληνες της ομογένειας δε μένουν εκτός Ελλάδας γιατί τους αρέσει η ζωή εκεί, αλλά λόγω του ρατσισμού που υφίστανται και αυτοί εκεί δεν έχουν ποτέ ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό ώστε να γυρίσουν πίσω και να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή! Έτσι αναγκάζονται και μένουν όπου μπορούν να βρουν δουλειά για να ζήσουν!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 9 · 19 Ιουνίου 2013 στις 1:13 π.μ.

Dionysis Sfaelos · Κορυφαίος σχολιαστής
Enva Doda φυσικα και δεν ειναι επιφανειακη,αλλα οτι κοβεται καλο ειναι απο τα πλοκαμια,και οτι γινεται εδω στην ελλαδα δεν ειναι επιφανειακα τιποτα,ομως ψαχνωντας το …..βαθος,καλο ειναι να χτυπας και την επιφανεια..δεν σημαινει πως αφου τον βαλανε,οτι δεν ειναι!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 19 Ιουνίου 2013 στις 10:26 π.μ.

Theodore Gianniotis · Athens, Greece
Ναι ενω τους Αλβανους τους εφαγε ο πολιτισμος, σκατοκλεφταραδες δολοφονοι ειναι οι περισσοτεροι και δεν εκτιμανε οτιδηποτε καλο και να τους κανεις… τα πιο παρταλια EVER!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 19 Ιουνίου 2013 στις 1:22 μ.μ.

Panos Mavrokefalidis · Εργάζεται στην εταιρεία Jackass
Το οτι ηρθαν καποια μπουμπουκια το 90 στην Ελλαδα δεν σημαινει οτι ολος ο λαος τους ειναι το ιδιο.μην ξεχνατε οτι και εμεις εχουμε »καλοπαιδα», οπως και ολοι οι λαοι ανα τον κοσμο.Αντι να τα βαλετε με αυτους που εκαναν και κανουν τα σταβα ματια σε ολο αυτο το νταραβερι καθεστε και ασχολειστε με το τι δηλωσε ο καθε γελοιος.κυριοι το προβλημα ειναι εκ των εσω και δεν φταιει κανεις αλλος. Οντως ειναι διαφορετικο να εισαι ελληνας γιατι ειμαστε το μονο εθνος που ασελγουν πανω του μερα νυχτα και ολοι σφηριζουν αδιαφορα.Να χαρω εγω πολιτισμο απο ολους εσας του ελληναρες.θα νιωθετε ολοι ανωτεροι των αλλων να φανταστω βλεποντας τα σχολια σας ετσι δεν ειναι?ειναι κριμα που μια τοσο ομορφη χωρα εχει γεμισει με γροθους που κουβαλανε σκατα στο κεφαλι τους.με τις υγειες μας, καλα μας κανουν
Απάντηση · Μου αρέσει! · 8 · 19 Ιουνίου 2013 στις 4:57 μ.μ.
kojare (συνδέθηκε μέσω yahoo)
Χωριό που φαίνεται κολαούζο (οδηγό) δεν θέλει!!!
Το ίδιο το σχόλιό σου, δείχνει ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί που μας έχουν ρημάξει!!!
Λες: «Κρίμα που το μόνο αξιόλογο κύριοι στην σημερινή Ελλάδα είναι το παρελθόν σας!!!»
Το παρελθόν σας;;;;;; Άρα δεν είναι δικό σου παρελθόν!!!!! Δεν είσαι Ελληνίδα!!!!! Από πού μας ήρθες μωρό μου, αν επιτρέπεται;;; Από το Ισραήλ μήπως;;;; Ή το Ισραήλ είναι ο τελικός σου προορισμός;;;;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 26 Ιουνίου 2013 στις 11:54 π.μ.

Enva Doda · Ακολουθήστε · Athens, Greece
Δεν επιτρέπεται, παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο, δεν χρειαζόταν καν το σχόλιο.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 26 Ιουνίου 2013 στις 12:08 μ.μ.

Κωσταντής Καραθανάσης · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Ιωνιδειος Σχολη Πειραια
Το παρελθον αλλα και το μελλον των Ελλήνων , δεν το πουλαω εγω και πολοι αλλοι!
Το πουλανε οι θολοκουλτουριαρηδες στο ονομα των ανθρωπιθνων δικαιοματων και της ισσότητας!
Μπουρδες!!!!!!
Εως προσφατα ζουσαμε σχετικα καλα, γιατι οι προγονοι μας ειχαν φροντισει να ξεχωρίζουμε απο τους Κάφρους! εσεισ που τα ισοπεδοσατε όλα και βαλατε τον μαυρο και τον αλβανο ισσα, για να μην πω πιο πανω απ τον Ελληνα ξεπουλατε τα παντα, και την ψυχη σας στο διαολο θα πουλαγατε , μονο και μονο για να χτυπησετε τον Ελληνισμο!
Πως να ηταν Ελληνας αυτος ο πιθικος; Ελληνας γενιέσαι !!!!! δεν βαφτιζεσαι…….
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 29 Ιουνίου 2013 στις 12:44 μ.μ.

Panagiotis K Saisanas · Εργάζεται στην εταιρεία Self-Employed
HTE NA AISTHANESE HTE K SE THELOUME NAAISTHANESE BPOMIAPH K POUTANAS ALBANIAS YIE,FUCK YOU KATHIKH.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 Ιουλίου 2013 στις 3:09 π.μ.

Nicolaos Kritikos · Ακολουθήστε · 1o epal kerkyras
Luc Sagredos ΕΓΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ???
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 17 Αυγούστου 2013 στις 7:50 μ.μ.

Giannis Aeroporospa · Κορυφαίος σχολιαστής · Alexandroúpoli, Greece
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟ..ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗ εσεις τι εχετε;;;;;;;;αντε λοιπον στην αλβανιτσα σας….
Απάντηση · Μου αρέσει! · 19 Αυγούστου 2013 στις 4:27 π.μ.

Panagiotis Niarchos · Κορυφαίος σχολιαστής · ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ στην εταιρεία Νοσοκομειο ΚΑΤ
Vasia Asm τι λες ρε ανιδεο πλασμα? οι ελληνες μενουν στο εξωτερικο γτ δεν εχουν λεφτα να γυρισουν πισω????δεν ερχονται γτ εκει εχουν γινει ανθρωποι με κυρος πραγμα που δεν μπορουν εδω με τα λαμογια που κυβερνανε.οπως δεν εχουν την δυνατοτητα ολοι αυτοι οι βρωμιαραιοι (λαθρομεταναστες),και επιβιωνουν εις βαρος μας κλεβοντας και σκοτωνοντας για 20 ευρο.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:30 π.μ.

Kostas Papachristos · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Postgraduate Researcher στην εταιρεία University of Leeds
Luc Sagredos Απο που προκυπτει οτι σπουδασε με λεφτα του Ελληνικου Δημοσιου-αυτα ειναι τα λεφτα των Ελληνων-;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 21 Οκτωβρίου 2013 στις 12:53 μ.μ.

θανασης ζωγραφιδης
ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΣΕ »ΑΞΙΟΛΟΓΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ????ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ »ΑΞΙΟΛΟΓΟ» ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΔΕ ΠΗΓΕΣ???? ΤΙ ΠΡΟΠΣΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 6 Νοεμβρίου 2013 στις 2:17 μ.μ.

Theodoros Iliopoulos · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Πολεμικο Ναυτικο – Hellenic Navy
ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ…..ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΙΤΣΑ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΣΤΗΣ ΝΟΜΙΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΝΑΥΑΓΟΣ….1 ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ….ΕΔΩ ΜΠΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΚΛΕΙΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ…. ΜΠΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΣΕΝΑΙ Η ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΜΠΝΤΟΥΛ!!!!!!!!!ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ…..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:11 μ.μ.

Theodoros Iliopoulos · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Πολεμικο Ναυτικο – Hellenic Navy
ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΦΙΛΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:12 μ.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
Για να ξαναδημιουργήσει μεγαλεία ο σύγχρονος Έλληνας, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε ελώδες τοπίο, όταν σκέφτεται «ελληνόψυχα». Οφείλει να καταλάβει ότι οι ανοησίες περί εθνικής αποκλειστικότητας (όπως η σιωνιστική θεωρία περί «περιούσιου λαού»), και φυλετικής καθαρότητας (όπως η ναζιστική θεωρία περί «αρείας γενιάς»), αποτελούν βάλτο, δηλαδή ένα βρωμερό και μίζερο αδιέξοδο για οποιοδήποτε έθνος. Ναι μεν η καλλιέργεια εθνικής περηφάνειας πρέπει να γίνεται. Όμως, οφείλει να γίνεται χωρίς το παραμικρό ίχνος θεωριών μίσους. Άλλωστε η εθνική υπόσταση αποτελεί ένα μέγεθος εντελώς σχετικό, πολλώ δε μάλλον η «εθνική συνείδηση».
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:53 π.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
Μάριος Καρακατσάνης
Για να ξαναδημιουργήσει μεγαλεία ο σύγχρονος Έλληνας, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε ελώδες τοπίο, όταν σκέφτεται «ελληνόψυχα». Οφείλει να καταλάβει ότι οι ανοησίες περί εθνικής αποκλειστικότητας (όπως η σιωνιστική θεωρία περί «περιούσιου λαού»), και φυλετικής καθαρότητας (όπως η ναζιστική θεωρία περί «αρείας γενιάς»), αποτελούν βάλτο, δηλαδή ένα βρωμερό και μίζερο αδιέξοδο για οποιοδήποτε έθνος. Ναι μεν η καλλιέργεια εθνικής περηφάνειας πρέπει να γίνεται. Όμως, οφείλει να γίνεται χωρίς το παραμικρό ίχνος θεωριών μίσους. Άλλωστε η εθνική υπόσταση αποτελεί ένα μέγεθος εντελώς σχετικό, πολλώ δε μάλλον η «εθνική συνείδηση».

Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί λίκνο της Επιστήμης, όπως και γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Και πράγματι, θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Τροποποιήθηκε · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:54 π.μ.

Nikolaos Manos · Κορυφαίος σχολιαστής · Monaco
Enva Doda PIO …..PEDAKI??? APO TOTE GASTRONE GAIDURA STON ANIFORO KE ESI MILAS GIA «PEDAKI»?? PAS KALA I PINIS KATI?? OSO GIA TIN «KULTURASU» KRATISETINA GIA PARTISU ! ! EMIS UTE GUSTARUME UTE POTE THA GUSTARUME OLUS AFTUS TUS APOLITISTUS VROMIARIDES ! ! RE UUUUST! ! !
Απάντηση · Μου αρέσει! · 10 Απριλίου στις 9:31 π.μ.

Yiannhs Papas · Ακολουθήστε · ΠΑΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ
Luc Sagredos 1on la8os……O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής. Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.
2on la8os Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ. Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι μετά την τηλεοπτική του προβολή.

Επέλεξαν λοιπόν το δημοφιλή προφίλ του Οδυσσέα Τσενάι ώς «επένδυση» για το μέλλον των Αλβανικών συμφερόντων στέλνοντάς τον να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 20 Απριλίου στις 10:50 π.μ.

Iwsif Anastasiadis · 38ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αθηνών
re oust dromo re vromiarides apo ekei pou irthate aplitoi
Απάντηση · Μου αρέσει! · 6 Οκτωβρίου στις 1:29 π.μ.

Ilias Angnostakis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Vasia Asm Η θεια μου δηλαδη που πηγε στην Αυστραλια το 1960 εμπαινε σε σπιτια τα βραδυα, εκλεβε γριες και αρπαζε οτι εβρισκε? Βασια κοψε τα μπαφα γιατι οι Αλβανοι μας εχουν παρει χαμπαρι οτι ειμαστε τελειως μαλακες
Απάντηση · Μου αρέσει! · 17 Οκτωβρίου στις 2:24 π.μ.

Scarlet Mary Mac Conacan · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · 3o ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ!!!!ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟ -ΓΗ-ΝΕΡΟ-ΨΥΧΗ !!!!!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΣΚΥΨΕΙΣ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΜΙΚΡΕ ΑΨΥΧΕ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ‘ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ».ΚΑΙ ΑΝ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ!!!!!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΕΝΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ .ΚΑΘΗΚΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 39 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 17 Ιουνίου 2013 στις 3:33 π.μ.

Μαρίνα Αγριγιάννη · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ
σε παραδεχομαι….ακριβως ετσι ειναι
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 24 Αυγούστου 2013 στις 5:34 μ.μ.

Sophia Sarri · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · American College of Greece
Σιγά την πυρηνική φυσική του να είσαι Έλληνας… πάρτε μια βαθιά ανάσα! Διαβάστε λίγο ιστορία, διαβάστε για το Μ Αλέξανδρο… Μαγκιά είναι να αφομοιώνεις τον ‘ξένο’ όχι να τον φτύνεις σε κάθε ευκαιρία, αλλά πού μυαλό, πού γνώση???
Απάντηση · Μου αρέσει! · 8 · 31 Οκτωβρίου 2013 στις 6:21 μ.μ.

Kyriakos Belissariou · Κορυφαίος σχολιαστής · ΚΑΝΕΝΑ
αυτο το παιδακι που καπου εγινε τσιρακι ακομα δεν ξερη τη ζωη οσο για την καταγωγη του τον σεβωμαι αλα σαν ελληνα δεν τον γουσταρω το 1989 πηγα στην αλβανια μεσο εμπορικου επιμελητηριου ελλαδας και αυτα που ειδα ματοσε η ψυχη μου γιαυτους τους ανθρωπους εγινε τι εγινε αρχησαν να ερχονται λαθρα στην πατριδα μας τους αγκαλιασαμαι τους δοσαμαι δουλιες λαδοσε το αντερο τους και αντι να πουν ενα ευχαριστο παναι να μας βγαλουν και χρεωμενους η αχαριστια στο υψος της οσο για το παιδι αυτο του δινω μια συμβουλη να γινη ενας μεγαλος επιστημονας για το καλο του ανθρωπου και να ξερη οτι αυτοι που σε ανεβαζουν μολις κανουν τη δουλια τους μετα σε γρεμιζουν
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 9 Νοεμβρίου 2013 στις 9:59 π.μ.
Δείτε 4 ακόμα

Evi Papand · 1o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Α ρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που μας χρειάζεται…..Μαλλόν τελεικά η πολύ δημοκρατία φταιει….
Απάντηση · Μου αρέσει! · 13 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 17 Ιουνίου 2013 στις 3:33 μ.μ.

Panagiotis Niarchos · Κορυφαίος σχολιαστής · ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ στην εταιρεία Νοσοκομειο ΚΑΤ
i dimokratia den mporei na efarmostei stin ellada agapiti mou!telos.den tairiazei i dimokratia ston simerino ellina.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 π.μ.

Stella Grigoriadh · Κορυφαίος σχολιαστής · ΑΝΩΤΑΤΗ ΓΗΠΕΔΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΥΡΑ 13
Δεν ξερω αν πρεπει ν`ασχολειθουμε με ενα τσογλανη Αλβανος και ανθρωπος γινετε δεν γινετε τον κανανε ηρωα τοτε και οσοι πηραμε θεσει τοτε θεωρηθηκαμε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 17 Ιουνίου 2013 στις 10:53 μ.μ.

Alexandros Tsimboukis · University of Toronto
Kai emas sta arxidia mas oti kai na tou eipan…!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 18 Ιουνίου 2013 στις 1:40 μ.μ.

Tasos Adi · Κορυφαίος σχολιαστής
λες και αμα αισθανοσουν ρε βρωμιχλε εμεις θα το πιστευαμε……α στο διαλο …που ηθελες να κρατησεις και την σημαια……….για κανα αρχιδι να κρατησεις καλος εισαι….απλυτε
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 18 Ιουνίου 2013 στις 2:27 μ.μ.

Filip Filippopoulos · Athens, Greece
Ο Αλβανός καλά κάνει …. Μαγκιά του και τιμή του να υποστηρίζει την δική του σημαία και πατρίδα …. Και όσοι τον κράζουν μαγκιά τους επίσης ….. Αλίμονο σε αυτούς ……….που φαγαν την καραμέλα των αφρατόκωλων που δεν έχουν κολλήσει ένσημο ποτέ τους και μπρος στα χάλια τους την κατάντια που μας φέρανε και τις θεωρίες τους …. επιμένουν να πατάν ευαίσθητες χορδές του ηλίθου Έλληνα .
Απάντηση · Μου αρέσει! · 17 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 18 Ιουνίου 2013 στις 4:40 μ.μ.

Piteiro Chatzi · Α.Ε.Ν Ασπροπυργου
αυτο πρεπει να το δουν οι »πατριωτες» μεσα στη βουλη που θελουν,οχι απλα να ξεπουλησουν την Ελλαδα, αλλα να την χαρισουν σε οποιον ΔΕΝ ειναι Ελληνας.Ναι ειμαι ρατσιστης γιατι ηρθαν στη χωρα μου και κανουν οτι γουσταρουν,και οχι δεν θα σηκωνει οποιος γουσταρει την σημαια που εγινε συμβολο της ελευθεριας και που γι αυτην πολεμησαμε λαους που ταχα τωρα αγαπανε και θελουν το καλο της Ελλαδας.Αλλα δεν πειραζει μωρε….εμεις εχουμε ξεκινησει την αναπτυξη και και απο του χρονου θα ξανα βγουμε στις παγκοσμιες αγορες.Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και δεν βγαζω τον εαυτο μου απ εξω
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 18 Ιουνίου 2013 στις 5:11 μ.μ.

Lampros Palladas · Ακολουθήστε · Hebrew University of Jerusalem
Από την φυσιογνωμία του πάντως , περισσότερο ΟΥΤΣΕΚΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ.
Τέλος πάντων, οι αρχαίοι υμών πρόγονοι έλεγαν : ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ! Δυστυχώς ο συγκεκριμένος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ , έχει ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ .
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ !!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 18 Ιουνίου 2013 στις 6:26 μ.μ.

Elisabeth Boo · Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ιδρυμα, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής
ΒΡΕ ανίδεοι άνθρωποι!!! Κάθεστε κι αναπαράγετε ψευτιές κι αναλήθειες που γράφει ο κάθενας απ το στομάχι του! Ο Αλβανός όπως τον αποκαλείτε, μόλις πήρε το πτυχίο ιατρικής στο Harvard University με ειδίκευση στην έρευνα κατά του καρκίνου. Αλλα βεβαια πόσο βολικό στα αφτιά μας είναι το »Αλβανος θα κανει κομμα στην Ελλαδα» κι οχι το »Ο Οδυσσεας Τσενάι που πολεμήθηκε στην Ελλάδα για το μέγα έγκλημα που διέπραξε, να αριστεύσει και να οριστεί σημαιοφόρος αποφοίτησε για ακόμη μια φορά ΑΡΙΣΤΑ από ένα απο τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου». Σταματήστε λοιπόν τις ανυπόστατες αναδημοσιεύσεις κι ασχοληθείτε με φλέγοντα θέματα!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 127 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 18 Ιουνίου 2013 στις 7:29 μ.μ.

Melinda Bellious
Αίσχος!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 · 18 Ιουνίου 2013 στις 7:35 μ.μ.

Dionysis Sfaelos · Κορυφαίος σχολιαστής
η πρεπει να εισαι πολυυυυυυυ εξυπνη Elisabeth Boo η απλα εξυπνη,ποσοι τελειωνουν καποια (πανεπηστιμια)και περνουν και….ειδικοτητες,που αυτες μετα τους ακολουθουν απλα για να τους ακολουθουν,κοιτα τη γραφει το κειμενο καλα,οσο και να αριστευσει καποιος λαθρομεταναστη σπορος να ηταν η μεταναστη,δεν ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ συμβολο ,την ελληνικη σημαια,γιατι οι παππουδες για παραδειγμα των σημερινων αλβανος το πολεμησαν το 40 αυτο το συμβολο το καταλαβες?και απο την στιγμη που καποιος στο παρελθον σε πολεμησε,με ποιο δικαιωμα τωρα να κρατα την σημαια,και ναι αριστα πηρε που το τονιζεις κιολας,γιατι το συστημα που τον προωθη πρεπει να πραξει και αναλογος,εμεις σαν ελληνες με περισσιο μυαλο και πρωσοπικα με ποσοστο ευφιηας πολυ παραπανω απο τον μεσο ορο,γιατι να μην εχω τιποτα?γιατι ετσι μας θελουν..οποτε λειαν επιεικως ΞΥΠΝΑ γιατι εαν ξυπνησεις αποτομα μπορει και να ειναι αργα…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 10 · 19 Ιουνίου 2013 στις 10:34 π.μ.

Elisabeth Boo · Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ιδρυμα, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής
Σαν Ελληνίδα πάντως, η ορθογραφία σου με σκότωσε!!!!!!!!!!!! Το θέμα με τη σημαία έληξε πότε θα το καταλάβετε? Πάνε χρόνια από τότε κι ο κόσμος έχει προχωρήσει! Αν θέλετε τώρα να φανείτε πατριώτες αισχρολογώντας κατά του Οδυσσέα γιατί αυτό σας κάνει περισσότερο πατριώτες καλώς, τόσο φτάνει το ποσοστό ευφυίας σας! Ο Αλβανός σας πείραξε που ήθελε να σηκώσει την Ελληνική σημαία και να την τιμήσει κι όχι ο Ελληναράς χούλιγκαν των γηπέδων που καίει την σημαία των προγόνων μας στα γήπεδα??????? Διονύση, που φέρεις κι ένα άκρως Ελληνικό όνομα, διάβασες άραγε ποτέ σου κάποιον αρχαίο συγγραφέα, κωμικό, τραγικό, φιλόσοφο? Η μήπως το περίσσιο σου μυαλό σαν Ελληνας τρανός που είσαι δεν έχει ανάγκη από τέτοια αναγνώσματα? Ναι κόσμος πολεμάει, κόσμος πεθαίνει άδικα, αναίτια, πολιτισμοί καταρρέουν, αλλά δε μπορείτε να λιθοβολείτε έναν άνθρωπο που τυχαίνει να χει άλλη καταγωγή απ τη δική μας. Γιατί καλέ μου Διονύση, ένα από τα προσωνύμια του αρχηγού των Ολύμπιων θεών ήταν »ΞΕΝΙΟΣ» Δίας. Γιατί οι Ελληνες την φιλοξενία την έχουμε στο dna μας, απλά κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να φοβόμαστε και τη σκιά μας, να κοιτάμε καχύποπτα τον μετανάστη διπλανό μας. Οι Ελληνες δε θα έπρεπε να συμπεριφερόμαστε έτσι γιατί εδώ και χρόνια ζούμε στο πετσί μας τη ξενιτιά κι ειδικά σ αυτούς τους καιρούς που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με το θέμα της ξενιτιάς στη γενιά μας..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 46 · 19 Ιουνίου 2013 στις 11:12 π.μ.
Δείτε 37 ακόμα

Peni Ververi · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Όλο αυτό το παραλήρημα είναι ο περιβόητος ελληνικός πολιτισμός; Ελληναράδες, ενδεικτικά σας θυμίζω ότι το επίθετο Κολοκοτρώνης είναι μετάφραση από τ’ αρβανίτικα (όπως λεγόταν τότε οι Αλβανοί) και ο Καποδίστριας είναι Έλληνας τρίτης γενιάς από το Capo D’ Istria.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 18 Ιουνίου 2013 στις 10:34 μ.μ.

Stathis S. Georgiadis
Ρε παιδιά, οι Αλβανοί φταίνε ή οι ελληνικές κυβερνήσεις που δεν ενσωματώνουν τους μετανάστες – όπως κάνουν οι αμερικανοί πχ;;;;;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 18 Ιουνίου 2013 στις 11:05 μ.μ.

Ilias Angnostakis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Κατ΄αρχην που διαβασες οτι ο Κολοκοτρωνης εχει αρβανιτικη ριζα και δευτερον ακομα και αν αυτο αληθευει, απο που κα ιως που οι Αρβανιτες ειναι Αλβανοι απαιδευτη ηλιθια?
Απάντηση · Μου αρέσει! · 14 ώρες πριν

Peni Ververi · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Ilias Angnostakis»Απαίδευτη ηλίθια» …. αντιλαμβάνομαι το εξαιρετικό σας επίπεδο μόρφωσης αγαπητέ κύριε Αναγνωστάκη…. ΥΓ: Διαβάστε λίγο Βασίλη Ραφαηλίδη αν δέχεστε την πρότασή μου εξαίρετε Έλληνα
Απάντηση · Μου αρέσει! · 14 ώρες πριν

ειρηνη στρατακη
stin ellada polla ginonte omos kaneis den antidra tora kati akouo gia ekloges pali na treksete oloi na psifisete ton kathe xaramofaei na sas paroun to braki pou sas exei meinei koroidaaaa!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 18 Ιουνίου 2013 στις 11:54 μ.μ.

Teo Fokas
,..μια παροιμια λεει…..δεν ειδαμε απο τα ματια θα δουμε απο τα φριδια καλο?……αυτος τουλαχιστον δεν ειναι προδοτης..αγνωμων ειναι !
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 19 Ιουνίου 2013 στις 1:16 π.μ.

Theodore Gianniotis · Athens, Greece
Ειναι εξαιρετικα δυσκολο εως ακατορθωτο να βρεις Αλβανο ξηγημενο και τιμιο, αν οι Ελληνες ειναι μια φορα λαμογια οι Αλβανοι ειναι χιλιες, εγω το παραδεχομαι οτι ειμαι ρατσιστης στους Αλβανους, απο παλια, πολυ πριν βγει η Χ.Α απ’ το παρασκηνιο.. αλλα μην ριχνετε το φταιξιμο σε μενα, δεν μπορω να φαω εκει που εχεσα.. παρολαυτα δεν ειμαι ρατσιστης στους Ιαπωνες ή στους Κινεζους ή στους Αγγλους ή στους Αιγυπτιους κ.τ.λ.π πραγμα που σημαινει οτι κατι θα μου εκαναν οι Αλβανοι για να μην τους γουσταρω.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · Τροποποιήθηκε · 19 Ιουνίου 2013 στις 1:35 μ.μ.

Theodore Gianniotis · Athens, Greece
τωρα βεβαια δεν ξερω για τον Τσεναι συγκεκριμενα, μπορει να ‘ναι και μουφες αυτα που λενε αν και δεν το νομιζω.. λογικο αλλωστε να υποστηριζει την πατριδα του.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 19 Ιουνίου 2013 στις 1:40 μ.μ.

Giannis Pournaras Ionos-consult · Ακολουθήστε · Athens, Greece
ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ…..ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ , ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟ ΣΧΟΛΙΟΥ

1.Ο Τσενάι δεν ειχε νονο τον Τριανταφυλλόπουλο, ειχε τον Οδυσσέα Χατζοπουλο (απο εκει το Οδυσσέας Τσενάι) και τον «εξαιρετο» πρακτορα Ανδριανόπουλο.Ο Ανδριανόπουλος πουσάρισε τοσο πολυ τον Τσενάι , οταν ο σημερινος ασχετος πρωτος Πολιτης δεν ηξερε τι ακριβως ειχε πει ο Ισοκράτης , τρομάρα του…..Ο Ανδριανόπουλος , μέσω του ιδρύματος FULLBRIGHT φρόντισε να παρει υποτροφία αυτο το σαίνι του πνευματος , που έμαθε Αγγλικά , Γαλλικά και Ελληνικά (σύνταξη , γραμματική και ορθρογραφία ) σε ενα καλοκαιρι-ετσι επαιρνε τα «20» ταχαμου..IQ 160 και βάλε το σαίνι αλβανόπουλο , αλλά δεν ηξερε -οταν τον ρωτήσανε που θα ηθελε να «περασει» , ειπε «στην Πολυτεχνική Σχολή» και οχι «στο Πολυτεχνείο…Τοσο καλά ελληνικά ηξερε και ετσι εκθεσε τον νονό του Χατζοπουλο που νευριασε και δεν ηθελε να ξανακουσει για Οδυσσέα…Ο σεμνός λοιπον Ανδριανόπουλος φροντισε τον Τσενάι.
2. Ναι θυμομαστε τον Κο Μητσι….που εκανε παρελαση στα πάνελ επι Σερβίας ως εκπροσωπος των καλών Ουτσεκάδων εδω, αλλά πηγαινε και στον Τραγκα….ποσοι να το θυμουνται αραγε αυτο….
3.Στο Μ.Ι.Τ. εβαλε ο Ανδριανόπουλος τον Τσενάι και οχι Χαρβαρντ
4. Δεν υπαρχει Σχολή ηγετων στο Χαρβαρντ , εκτος κι αν εννοειτε το School Leadership Programm που δεν εχει καμμία σχεση με αυτο που υπονοείτε , ή την σχολή που πληρώνει η Γιάννα Αγγελοπούλου για αποτυχημένους ηγέτες (πάλι στο Χαρβαρντ ), που συμμετέχει και ο δικός μας ο Τζέφρυ…….

τα σέβη μου κατά τα άλλα
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 19 Ιουνίου 2013 στις 4:50 μ.μ.

Θοδωρής Όρφανος · Tei Kalamatas
STA PAPARIA MAS AN AISTHANESAI H OXI ELLHNAS….PES TOULAXISTON ENA EUXARISTO POU SE KANAME ANTHRWPO…KAI NA EXEIS EUGNWMOSHNH POU SE FILOKSENEISE H ELLEDARA….DEN THA STENAXWRHTHOUME AN DEN KSANAPATHSEIS TO PODI SOU STHN XWRA MAS….ISA ISA POU THA EISTE KAI ENAS LIGOTEROS…KATI HKSERAN OI ARXAIOI ELLHNES POU ELEGAN OUDHS AXARISTOTEROS TOU EUERGENTITHENTOS….
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 19 Ιουνίου 2013 στις 8:07 μ.μ.

Χρήστος Θωμάς · Λυκειο
Το να αισθάνεται κάποιος Έλληνας είναι το σημείο αναφοράς.
Ο Τσενάι δέν αισθάνεται κάτι τέτοιο. ΟΚ.
Το καταλάβαμε απο χρόνια τώρα.
Το κουμπί είναι οι Έλληνες να πάψουν πιά να αισθάνονται ως έλληνες προκειμένου να γίνει το χατήρι της ΔΕΞΙΑΣ Γερμανίας με ΝΔ, παράλληλα με το χατήρι της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ Αμερικής του ΣΥΡΙΖΑ ως το «αντιπαλον δέος»……………
Κωμωδία του HOLLYWOOD δηλαδή.
Η ΝΔ ποτέ δέν αξιολόγησε τι είναι Έλληνας.
Μας Μπέρδεψε με το Πασόκ παρέα ότι Έλληνας είναι ο γόνος δοσίλογων υποταγμένων στο διεθνές σύστημα αριστερό-δεξιό.
Δέν χωράει χιούμορ.
Ας απωλέσουμε το χιούμορ για λίγα χρόνια.
Το Συριζα απορρόφησε το ΠΑΣΟΚ.
Η ΝΔ θα απορροφήσει τη ΧΑ.
Ενδεχομένως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν. Το πιο πιθανό!

Χεστήκαμε!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 17 Ιουνίου στις 2:43 π.μ.

Χρήστος Θωμάς · Λυκειο
Γίναμε ξαφνικά αντίπαλοι.
Σαν Έλληνες θα μιλήσουμε κάποτε;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 17 Ιουνίου στις 2:48 π.μ.

Babis Alexiadis · Thessaloníki
ΑΝ , λέω ΑΝ είπε ο Οδυσσέας ότι δεν αισθάνεται Έλληνας, τότε που είναι ρε το παράξενο και το κακό;; Αλβανός είναι , γιατί να αισθάνεται Έλληνας ;; Εσείς ρε αισθάνεστε Αλλβανοί;; ρε τόσο αστείοι είστε όλοι;; καταλαβαίνετε τι διαβάζετε ή γράφετε;; θα διαβάζουν οι ξένοι τα σχόλια σας και θα γελάνε με τη σαχλαμαρώδη απαίτησή σας να …αισθάνεται Έλληνας. Και ΑΝ έκανε τη δήλωση ότι τον έβαλαν να πει το ένα ή το άλλο, παιδί ήταν πέρα από αυτά που ένιωθε ίσως τον συμβούλεψαν τι να πεί καλώς ή κακώς. Πάντως εμένα με τιμά ένας Αλβανός να δίνει στο παιδί του το όνομαΟδυσσέας. Δείχνει τον σεβασμό των ξένων στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Εσείς θα δίνατε αλβανικό όνομα το παιδί σας;; ο πατέρας του το έκανε. Και επίσης ένιωσα ικανοποίηση ένας Αλβανός να θέλει να σηκώσει την Ελληνική σημαία. Το θεωρώ τιμή για εμένα που είμαι Ελληνας, και επειδή αγαπάω τη πατρίδα μου και έχω διαβάσει τόσο πολύ την Ιστορία της Ελλάδας και του Ελληνισμού , δεν νιώθω τις αστείες ανασφάλειές σας. Η Ελλάδα δεν απειλείται από ξένους μαθητές που σηκώνουν την Ελληνική σημαία,,,επειδή λέει …σε περίπτωση πολέμου δεν θα πολεμήσουν!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 20 Ιουνίου 2013 στις 3:20 π.μ.

Ritsa Strataki · Ακολουθήστε · ΑΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ-ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
χαχαχα καλο το τελευταιο που ειπε αυτος ο ταχιρ μπλα μπλα.οτι οι αλβανοι στην ελλαδα ειναι σκλαβοι.σκλαβοι ειμαστε εμεις και οι μαλακες που τους εφεραν εδω.εχω γνωρισει ενα σωρο αλβαναραδες ουτε ενας δεν εχει πει καλο λογο για την ελλαδα και τους ελληνες.μονο ειρωνικα σχολια και κοροιδια και σχολια του τυπου εσεις οι ελληνες στο μελλον θα μας γυαλιζετε τα παπουτσια.δεν ειμαι ρατσιστρια ουτε ψηφιζω χρυση αυγη,αφου ομως εχω ενα σωρο εμπειριες απο «αδικημενους»αλλοδαπους και δηθεν «αντιρατσιστες»ελληνες ξερεις αυτα τα κωλοσκυλα του κερατα που θελουν να λεγονται ελληνες,που για να γεμισουν τις παχυλες τους τσεπες περισσοτερο πουλησαν τη μανα που τους γεννησε και κατ επεκτασιν την πατριδα και τους συμπατριωτες τους,και θα φωναζω λοιπον φιλοι εγω που πιστευω στα ανθρωπινα δικαιωματα:ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΑΡΑΔΕΣ.ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΦΟΡΙΑ.Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΔΙΨΑΕΙ Η ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ,ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΡΟΥΧΑ ,ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ,ΦΑΙ ,ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥς ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.GΕORGETTE αυτοι ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 20 Ιουνίου 2013 στις 10:39 π.μ.

Vasilis Giobris
αν μεσα στη χωρα σου σε κλεβουν σε βιαζουν σε σφαζουν ξενες φυλες και δεν κανεις τιποτα για να μη σε πουν ρατσιστη,τοτε εισαι δουλος τοτε ρατσιστες ηταν και οι ηρωες του 1821
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 20 Ιουνίου 2013 στις 10:50 π.μ.

Ermir Xhengo · Myslym keta
afti pou les tou 1821 i epikefalis tis epanastasis itan arvanites oli bocari kolokotronis bubulina me tis omadhes tus kanane tin epanastasi ala afo den to vlepoume
Απάντηση · Μου αρέσει! · 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:55 μ.μ.

Dim Ntouf · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
1ον Κρεμάμε τούς πολιτικούς 2ον Κλωνοποιούμε τόν Κολοκοτρώνη(τό γιαταγάνι του τό έχουμε)
3ον Καλούμε τόν Τσενά’ι’ καί τόν πάμε στόν κλώνο τού Κολοκοτρώνη.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 22 Ιουνίου 2013 στις 8:28 μ.μ.

Akis Koutsodimos · 6ο ΤΕΛ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομερτά
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 29 Ιουνίου 2013 στις 5:03 μ.μ.

Nikos Tzoumas · Κορυφαίος σχολιαστής · Kozáni, Greece
Και ποιός σου είπε ρε πουσταριό αλβανέ οτι εμείς θέλουμε να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ .
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 14 Ιουλίου 2013 στις 11:58 μ.μ.

Makis Famelis · Ακολουθήστε · Athens, Greece
αλβανος γενηθηκες και σίχαμα θα πεθάνεις…
εισαι υπερήφανος που σε κάναμε ΕΜΕΙΣ με λεφτα μας και μετα γράμματα μας
που σου διδάξανε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να βγαλεις τα στραβα σου…
μάθαμε σεναν πίθηκο πως να γράφει και έγινε μια τριχα απο τα αρχηδια μας..
ο Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σε εκανε 1 μαθητή στην ελλαδα αγράμματε ΑΛΒΑΝΕ
οχι το μυαλό σου το κλούβιο.. φαίνεται και απο την συνέντευξη σου και απο της κίνησης απογνώσεις ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ !!!
ευγε!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 22 Ιουλίου 2013 στις 12:23 π.μ.

Theoni Mathiou Orfanou · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία LR Health & Beauty Greece
Να πανε να πνιγουν απαξ και απαντες!! Απ υα κοκκαλα βγαλμενξ!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 26 Ιουλίου 2013 στις 8:58 π.μ.

Παντελής Μαθιος · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · ΑΚΣΣ
Βρε δεν πανε στο διαολο ΟΛΟΙ . Σιγα τα λαχανα . Καντε τους σημαιοφορους ; ΓΑΠ-Παγκαλος-Τριανταφυλοπουλος- Αλβανοι . Ολα τα καλα παιδια . Δοξαστε τα
Απάντηση · Μου αρέσει! · 26 Ιουλίου 2013 στις 11:42 μ.μ.

Ioannis Fakitsas · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Εγω λέω ότι ο παγκαλος … Γ@@@@@ …. Ποιος συμφωνεί μαζί μου;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 26 Ιουλίου 2013 στις 9:37 π.μ.

Αγγελος Ιορδανης · Κορυφαίος σχολιαστής · Οχι
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟ , ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ , ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ !!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 29 Ιουλίου 2013 στις 12:22 π.μ.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΠΕΣΤΑ ΑΓΓΕΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 29 Ιουλίου 2013 στις 10:46 μ.μ.

Αγγελος Ιορδανης · Κορυφαίος σχολιαστής · Οχι
ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΗΛΙΑ , ΕΚΕΙΝΟΙ ( ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ( ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ) , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ .!!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 30 Ιουλίου 2013 στις 12:27 π.μ.

Μαρίνα Αγριγιάννη · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ
περιμενεις τσιπα ? Αυτοι , τους φτυνεις και νομιζουν βρεχει
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 24 Αυγούστου 2013 στις 5:36 μ.μ.

Λιάνος Δημήτρης · People στην εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ και ΣΚΕΨΟΥ
Αν το Τσενάι γινει αρχηγος της Χ.Α. η υπουργος υγεια 😉 οπως ενας αλλος μεγαλος Ελληνας . Δεν θα μου φανει καθόλου περιεργο! Δεν υπαρχει Ρατσισμος, ούτε μίσος! Απλα δεν ξεχωριζεις τους ανθρωπους με την καταγωγη! Απλα του διαχωριζεις με το τι ανρθωποι είναι! Αν οι πολιτικοί μας δεν εκαναν χρήση των μυστικών υπηρεσιών, για να μάθουν με ποιον εχουν να κανουν! τοτε ειναι συνυπεύθυνοι! απλά πράγματα! οι συνυπεύθυνοι είναι συνένοχοι για προδοσία! οποιος εχει τα κοτσια δεν φοβατε μην χασει τα παιδια του και την οικογενεια του κανει μηνυση! θελει και στοιχεια δεν λεω! αλλα ετσι ειναι!
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 30 Ιουλίου 2013 στις 1:07 π.μ.

Gkademhs Rules
ρατσιστης δεν ειμαι .ειπαρχει καλοι ,ειπαρχουνε και κακοι ανθροποι,ακομα και για τους εμας τουεσ ελληνες ευσχει αυτο.Τωρα οσο αφορα γιατι την ελληινκη σημαια μονο ελληνες πρεπει να την σεικονουνε και ειδικα στις παρελασεις, και δεν ειναι ρατσιστικο αυτο.Και θα το εξηγησω με ερωτηση ,εαν μεθαυριο ερχοτανε ενα τουρκακι ,θα το αφηνατε να σηκοσει την ελληνικη σημαια? δεν νμζω. Την ελληνικη σημαια πρεπει να την σηκονουνε ελληνοπουλα,γτι τιμανε τουσ προγονους μας για να εχουμε μια ιστορια και μια ελευθερια(τωρα το ελευθερια ειναι λιγο αλλο πραγμα ,με αυτα που γινοντε) .Και πρεπει να κατεργηθει αυτο με την βαθμολογια ,γτι αυτο ειναι ρατσιστικο. μπορει ενα παιδακι να μην κατεει τα γραμματα και να θελει να σηκοσει την σημαια,δεν εχουμε δικαιομα ,ουτε ακομα και ο προεδρος της δημοκρατιας να του αφαιρεσει αυτο το δικαιομα(για τα ελληνοπουλα).Τωρα οσο αφορα ,γτι ειδα μια κοπελα να λει για το χαβαρωτ, και ο παπανδρεου τελιοσε χανβαρντ και αμα τον ροτισεις ποσο κανει 1 +1 ,θα σου πει «κανω ποδηλατο»..δεν εχει να λει κατι αυτο.Ας πουμε ο αινσταιν ειτανε παραπολυ καλοσ στην χημια , αλλα στουρναρι στα μαθηματικα.Το εαν εισαι καλος σε κατι ,δεν σημαινει οτι εισαι και σε ολα,απλα.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 30 Ιουλίου 2013 στις 5:05 μ.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί λίκνο της Επιστήμης, όπως και γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Και πράγματι, θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:10 π.μ.

Gkademhs Rules
και για να δειτε τι ενοο οριστε. http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/an8ellines/oi_albanoi_mazeuoun_ena_ekatommurio_upografes_gia_na_ftiaxoun_tin_megali_albania_zitane_kai_apo_tin_ellada_edafi.html . ειποτιθετε οι προγονοι μας πολεμισανε για την ασφαλια της πατραδας μας, και πσαξτε οπου γουσταρετε το 90% απο τις ηρωικους πολεμους που καναμε, βρισκομασταν ενα αμυνα.Θερμοπυλλες 1821 , 1941 και πολλοι αλλοι . Μονο μια εκστρατια καναμε ,και την εκανε ο Μ.Αλεξανδρος, εαν δεν πεθενε θα ειχε φτασει στην αμερικη .Δεν ειμαι στρατοκαυολος, αλλα αυτα τα λενε τα βιβλια . εχουμε πολεμησει περσες, τουρκους,γερμανους, ιταλους.Και αν οντος ειμαστε ρατσιστες εμεις η ελληνες,μιλαω για αυτους τους ελληνες που λενε ρατσιστες , πηγεντε παρτε ενα σουβλακι με χοιρινο και δοστε το σε ενα μουμουλμανο να το φαει, και πειτε του οτι ειναι απο χοιρινο………….σε σκοτοσε, δεν κανω πλακα…σοβαρολογο, ειναι εναντια στην θρησκια τους. Δειτε και αυτο. http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5139.html ,φανταστειτε να γινει εδω, να πας σε σουβλατζιδικο και να ζητησεις χοιρινο σουβλακι……..και να σου πει ειναι παρανομο,δεν πουλαμε. και μην το θεωρισετε ακραιο,ετσι εγινε παλιοτερα με τουσ αμιναρεδες στην γερμανια ,και τωρα εγινε αυτο.Εμεις εχουμε τωρα τουσ αμιναρεδες,σε λιγο καιρο θα δειτε και αλλα και αλλα . Για αυτο λεω οταν επισκεφτεσε καπιον σε ενα σπιτι ,πρεπει να σεβαστεις και αυτον και το σπιτι του σωστα? εε ετσι πρεπει να γινετε και στην χωρα, οταν επισκεφτετε καπιος την χωρα μας πρεπει να την σεβεται.οπως κανουμε και εμεις οι ελληνες στο εξοτερικο,ασχετα εαν καπιοι και ορισμενοι δεν μας σεβονται οπος παραδειγμα καπιοι φανατικοι στην γερμανια, αυτα ειναι στο χαρακτρα του ανθροπου
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 30 Ιουλίου 2013 στις 5:53 μ.μ.

Σταύρος Πουρτουλίδης · Thessaloníki
Μάλλον κύριε Τσενάϊ δεν παιδεύθηκες(δεν έλαβες παιδεία) αλλά πληροφορίες και μόνο.Βέβαια η αχαριστία και αγνωμοσύνη είναι μέγιστα ατοπήματα του ανθρώπου.Όσον αφορά αυτούς που σε ΄΄πείσανε΄΄ να τα πείς έχουν την μέγιστη ευθύνη,που δεν αξίζει ούτε και να τους μνημονεύει κάποιος.Είθε οι πληροφορίες που έμαθες να γίνουν γνώση τότε είμαι σίγουρος ότι θα έχεις βρεί την αλήθεια.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 8 Αυγούστου 2013 στις 2:26 μ.μ.

Efstratios Mavrokoridis · ΙΕΚ Θέρμης – Θεσσαλονίκη
γιατί, γνωρίζετε πολλά Νεο-Ελληνόπουλα που θα έδιναν και τη ζωή τους για την πατρίδα Ελλάδα….κούνα που σας κούναγε, λέω εγώ -_-
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 9 Αυγούστου 2013 στις 10:24 π.μ.

Panagioths Lelouch
!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 9 Αυγούστου 2013 στις 11:02 π.μ.

Giannis Aeroporospa · Κορυφαίος σχολιαστής · Alexandroúpoli, Greece
ΤΟΤΕ ,,,ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ…..ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΕ,,,,,
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 19 Αυγούστου 2013 στις 4:23 π.μ.

Oaois Wylde · Κορυφαίος σχολιαστής · Ranger στην εταιρεία DEATH ROW CRIME FAMILY
Καλά να πάθουμε ρε!! Γαμώ το σπίτι τους!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 29 Αυγούστου 2013 στις 5:19 μ.μ.

ABards Voice · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ? Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΦΗΛΟ ΕΒΡΕΕ ΑΛΒΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΟΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ Η ΤΕΧΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΑΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:07 μ.μ.

Treislaloun Kaiduoxorevoun
Παρακμή, Παρακμή, Παρακμή

Μίσος, ζήλια, ηλιθιότητα, σκοταδισμός !!!
Αυτός ο λαός βιώνει ότι ακριβώς του αξίζει,
Αναρωτιέμαι πραγματικά για το 99% αυτόν που σχολίασαν την βλακώδη αυτή ΄΄είδηση ΄΄
Πόσα νευρικά κύτταρα από τον εγκέφαλο σας λειτουργούν ?
Πόσες γαμημένες μεταλλάξεις έχετε υποστεί και έχετε εκτροχιαστεί τελείως από την φυσική ροή της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους !!!
Προτείνω σε όλους εσάς λοιπόν ( με ελάχιστες εξαιρέσεις) να πάτε σε οποιοδήποτε ανθρωπολογικό ερευνητικό κέντρο-πανεπιστήμιο κλπ και να δηλώσετε ότι είστε ο συνδετικός κρίκος των neanderthal και homo sapiens !!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 5 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:19 π.μ.

Despoina Papadopoyloy · Κορυφαίος σχολιαστής · Kilkís, Greece
σωστοςςςςς
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 1 Ιουλίου στις 8:56 μ.μ.

Tasos Bouletsis · Professor στην εταιρεία Elliniko dimosio
Δεν μου κάνει έκπληξη η μεταστροφή του Τσενάι. Κακία και μίσος αντιμετώπισε -από τους «ελληναράδες»- είναι φυσικό ότι θα επανεξέταζε τις απόψεις του. Αυτό που με λυπεί πιο πολύ είναι η αλητεία του «Pavlos Melas», με επιθετικότητα και ύβρεις προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη του Έλληνα αγωνιστή. Με τέτοιους «υποστηρικτές», οι οπαδοί της «φυλετικής καθαρότητας των Ελλήνων» ας αναλογιστούν σε τι είδους κοινωνία μας οδηγούν…
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:14 μ.μ.

Ilektra Sou · Athens, Greece
αυτός δε φταίει καθόλου! φταίει το κράτος που αντί να στηρίζει τους Έλληνες σε μια τόσο δύσκολη εποχή, στηρίζει αυτούς με χρήματά του….
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:53 μ.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
@ Ilektra Sou
«..στηρίζει αυτούς..»???
Ψάξε, μάθε, ενημερώσου για την ακρίβεια και την ειλικρίνεια της είδησης, και μετά στήσε πυρές για ..αυτούνους
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Τροποποιήθηκε · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:22 π.μ.

Kostandin Artp · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Senior Executive – Marketing στην εταιρεία Web Marketing · 276 ακόλουθοι
Η παιδεια της σημερινης ελλαδας !!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 Οκτωβρίου στις 1:52 π.μ.

Leyteris Sahinidis · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣYΝEIΣΦEΡΩ ΣΤO ΔNT ΩΣ ΔOΤHΣ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ …. ΜΟΥ.
KAI SIGA MIN SOU ELEGE EYXARISTO MALAKA ELLINA…XILIES FORES RATSISTIS STA KOPROSKYLA POY DEN SEVONTE TO PSOMI POY FAGANE STIN XORA ,PARA PSEYTOEPANASTATIS KAI FILESPLAXNOS STON KATHE VROMIARI POY ERXETE STIN PATRIDA MOU
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:05 π.μ.

Maria Argyriadoy · Πανεπιστημιο της ζωης
πες τα λευτερη!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 π.μ.

Giorgos Clint Psarras · 2o Lykeio Tavrou
το μπουφαν σου να ειναι απο γδαρμενο δερμα ρουφιανων σαν τα μουτρα σου τσογλανε
Απάντηση · Μου αρέσει! · 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:19 μ.μ.

Κώστας Παπαδάτος · 2
Οι αλβανοι κανουν κομμα
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 13 Οκτωβρίου 2013 στις 10:38 π.μ.

Costas Roditakis · БГТУ
Δε χρειάζονται βρισιές ή βία ή ακρότητες γενικά το πράγμα είναι πολύ πιο απλό, υπολογίζεις πόσα χρήματα κόστισε ο κύριος στο Ελληνικό κράτος και του τα χρεώνεις με συνοπτικές διαδικασίες.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 13 Οκτωβρίου 2013 στις 11:50 π.μ.

Pantelis Gkliatis
To poso kostise den exei tosi simasia, SIMASIA exei POIOI APOFASISAN na SPONSORAROUN to b@$t@rdo…. An tha prepei na tous katigorisoume ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ή ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ???? SIMASIA exei episis na doume th zimia tha kanei ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ μου.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 15 Οκτωβρίου 2013 στις 8:03 μ.μ.

Άγγελος Μυλωνάς · Κορυφαίος σχολιαστής
Μα και εμείς σε γράφαμε στα Δίδυμά μας από τότε. Ήρθες ρε ψωμόλυσσα σκελετός από την πείνα και κόντεψες να γίνεις σαν τον Πάγκαλο από τη μάσα.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 13 Οκτωβρίου 2013 στις 4:57 μ.μ.

Kostas Vasiliou · ΣΔΥΝ
Ο πιό αχάριστος ΄Αγγελε -όπως λέει καί η σοφή παροιμία μας – είναι αυτ’ος πού ευεργετήθηκε πιό πολύ . !!!! Τί νά περιμένεις από Τούρκο ή Αλβανο. …!!!! Τό τραγικό τής υποθέσεως είναι ότι τά ΜΜΕ συναγωνίζονται γιά τό πιό θά μάς προσφέρει πολιτισμό μέσω Τουρκίας . Είναι ή δέν είναι κατάντημα , οι ΄Ελληνες πού έδωσαν τά φώτα τού Πολιτισμού σέ όλον τόν Κόσμο, πού τά Αρχαία Κείμενα τά σέβονται σάν Ιερά οι επιστήμονες όλου τού Κόσμου , η σημερινή Ελληνική Κοινωνία , δίνει ι θεαματικότητα κάπου 35% στά Τούρκικα σίριαλ ??????? Εμείς τί κάνουμε γι΄αυτό ..??????Τίποτε ,..!!! Ψεκασμένοι μέχρι τά μπούνια ….!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 13 Οκτωβρίου 2013 στις 5:43 μ.μ.

Takis Paraskeuopoulos
Εμείς και μόνο εμείς φταίμε,κανένας άλλος!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 14 Οκτωβρίου 2013 στις 3:18 μ.μ.

Nikos Davrados Davrados · Athens, Greece
EIMASTE AJIOI TIS MIRA MAS ……… EMEIS FTEME!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 14 Οκτωβρίου 2013 στις 9:17 μ.μ.

Steve Kouk · Εργάζεται στην εταιρεία Beach
ρεεε οξωωω ολοι οι δοσιλογοι και οι «τιμιοι» μετανάστες που τσεπώνουν οσα μπορουν απτους Ελληνες και μολις γίνουν μάγκες μας μαχαιρώνουν πισωπλατα… τωρα όλοι τροφη στις τσιπουρες της Ελληνικής θαλασσας πριν μπουν και στη βουλη ετσι οπως κοιμόμαστε!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 17 Οκτωβρίου 2013 στις 9:43 π.μ.

Marios Brouskos-Stylianopoulos · Ακολουθήστε · Athens, Greece
Πάντα θα σας φταίνει οι άλλοι.Αν δεν ήταν ο Τσενάι,θα ήταν οι Εβραίοι,τα νεφελίμ,οι εξωγηίνοι κτλ.Μήπως να σκεφτούμε πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έχουν αποκρύψει από το ελληνικό κράτος οι Έλληνες,οι οποίοι απασχολούσαν παρανόμως καί ανασφάλιστα τους αλλοδαπούς;Να αναφέρω καί τη μη προσκόμιση των μισθωτηρίων συμβολαίων στην εφορία για τα σπίτια που νοικιάζουν σε δέκα καί είκοσι μετανάστες ταυτοχρόνως καί ανά διαμέρισμα;Υποκριτές.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 36 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 18 Οκτωβρίου 2013 στις 6:21 μ.μ.

Ανδρεας Παναγιωτοπουλος · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Υπεύθυνος Καταστήματος στην εταιρεία Souvlaki Gyristroula Greek Restaurant
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! Τόν ξεβράκωσε τόν »ζούγκλα».
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 18 Οκτωβρίου 2013 στις 9:46 μ.μ.

Giorgos Sparti · Κορυφαίος σχολιαστής · 1ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης
ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? Ο ΜΠΕΝΙ ΧΙΣΑΡ Η ΣΑΜΑΡΑΣ? Ο ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ -ΤΩΡΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ- ΩΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ? Ο ΚΟΕΜΤΖΗΣ Η ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ? Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ? Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ)? Η ΜΥΡΙΑΜ ΝΤΑΜΙΕΝ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ! ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ? ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ?ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΩ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ (8ος ΑΙΩΝΑΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΛΕΟΝΤΑΣ ΧΑΖΑΡΟΣ) ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΩΝ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 12 ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ …… (ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (ΚΑΤ’ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟ)!!!ΠΛΕΟΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · 18 Ιουνίου στις 12:48 π.μ.

Ανδρεας Παναγιωτοπουλος · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Υπεύθυνος Καταστήματος στην εταιρεία Souvlaki Gyristroula Greek Restaurant
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! Τόν ξεβράκωσε τόν »ζούγκλα».
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 18 Οκτωβρίου 2013 στις 9:46 μ.μ.

Giorgos Sparti · Κορυφαίος σχολιαστής · 1ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης
ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? Ο ΜΠΕΝΙ ΧΙΣΑΡ Η ΣΑΜΑΡΑΣ? Ο ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ -ΤΩΡΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ- ΩΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ? Ο ΚΟΕΜΤΖΗΣ Η ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ? Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ? Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ)? Η ΜΥΡΙΑΜ ΝΤΑΜΙΕΝ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ! ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ? ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ?ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΩ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ (8ος ΑΙΩΝΑΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΛΕΟΝΤΑΣ ΧΑΖΑΡΟΣ) ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΩΝ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 12 ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ …… (ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (ΚΑΤ’ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟ)!!!ΠΛΕΟΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · 18 Ιουνίου στις 12:48 π.μ.
Δείτε 1 ακόμα

PrincezaGr Blogspot · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Το θέμα δεν είναι ποιά σχολή τελείωσε, ή αν πολεμήθηκε πριν χρόνια για το θέμα της σημαίας.Το κλου του άρθρου είναι οτι ενώ τότε έλεγε οτι αισθάνεται Έλληνας και το έπαιξε Βασιλάκης Καϊλας οτι τον πολεμάνε για την καταγωγή του ενώ ένιωθε Έλληνας, τώρα πρωτοστατεί σε Εθνικιστικά Αλβανικά κόμματα και μη.
Στα του παρελθόντος πάντως, προφανώς και ΔΕΝ έπρεπε να παρελάσει με την Ελληνική σημαία.Σαν αριστούχος, να πάρει έπαινο, όπως όλοι οι αριστούχοι.Άλλωστε, είναι και η αναγνώριση ενός μαθητή/σπουδαστή.
Η σημαία και η παρέλαση είναι εθνικό γεγονός, όχι ακαδημαϊκό.Ας είμαστε ικανοί να ξεχωρίζουμε κάποια απλά πράγματα.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 20 Οκτωβρίου 2013 στις 1:18 π.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί λίκνο της Επιστήμης, όπως και γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Και πράγματι, θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:12 π.μ.

Yannis Pardalis · Ακολουθήστε · Athens, Greece
Yannis Pardalis Απο ωραίες φασιστοπηγές ψωνίζετε τις πληροφορίες σας και βγάζετε τα συμπεράσματά σας! Πού είναι η «συνέντευξη»;;; Πουθενά. Διαβάζω μόνο ένα…»σύμφωνα με έγκυρες πηγές» (οι οποίες φυσικά δεν…αναφέρονται), Και παρακάτω ένα…»ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι…» Αυτά . Δεν σας φταίει κανένας Τσενάι, σας φταίνε εκείνοι που σας περνάνε για ηλίθιους, γιατί σε τέτοιους απευθύνεται αυτό το…δημοσιογραφικό διαμάντι.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 21 Οκτωβρίου 2013 στις 5:16 μ.μ.

Ειρήνη Λαζαρίδου · Ακολουθήστε
Καλά ρε Γιάννη, κάθισες και το διάβασες όοοοοοοολο; Ήρωας…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · 21 Οκτωβρίου 2013 στις 5:35 μ.μ.

Yannis Pardalis · Ακολουθήστε · Athens, Greece
Μα έπεσα ανάσκελα πρωί πρωί, γιατί ένας «φίλος» μου έκανε λάικ και με παρέπεμψε…! Δεν γνώριζα αυτό το σάιτ, το δε κείμενο το διάβασα ΔΥΟ φορές γιατί δεν πίστευα τα μάτια μου. Ώρες ώρες με πιάνει απελπισία…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 5 · 21 Οκτωβρίου 2013 στις 5:39 μ.μ.

Maria Bougdanou · Dubai, United Arab Emirates
Yannis Pardalis …από έγκυρες πηγές, ανεπιβεβαίωτες πηγές, ο Θεός μας είπε, ψυχανεμιζόμαστε…..τρομερό δημοσιογραφικό δαιμόνιο και η είδηση λαυράκι…απελπισια
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 3 Ιουλίου στις 10:31 π.μ.

Petros Nicolas Nikolakopoulos · Bournemouth Commercial Flight Training
Yannis Pardalis απο πότε σας βάλανε internet στη βιλλα αμαλίας; αντε πλυσου παλικάρι μου και ασε τα σχόλια, αλβανόλάτρη!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 4 Ιουλίου στις 12:00 μ.μ.

Ilias Angnostakis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής
Εσυ απο που ενημερωνεσαι? Απο την Ελευεροτυπια, την Αυγη, η το «Lifo»??? Αντε, νουμερο
Απάντηση · Μου αρέσει! · 9 Οκτωβρίου στις 10:45 π.μ.

Vasiliki Melitsi
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΙΚΙ ΑΛΒΑΝΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ..ΜΑΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ..ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ …ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΒΡΩΜΟΑΛΒΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ…ΞΕΦΤΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ …
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 24 Οκτωβρίου 2013 στις 12:10 π.μ.

Despoina Papadopoyloy · Κορυφαίος σχολιαστής · Kilkís, Greece
μη δαγκοσεις την γλωσσα σου κοπελια…..το ατομο ειναι τσαμης κοιτα να δεις τι σιμενει
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 1 Ιουλίου στις 8:48 μ.μ.

Sophie Chrissou · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Peiraeus, Attiki, Greece
Ούτε και γώ είμαι ρατσίστρια ,αλλά ο Αλβανός ΠΟΤΕ δεν θα γίνει ουτε και θα αισθανθει ποτέ ΕΛΛΗΝΑΣ όσα καλα και αν του κάνουν.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 24 Οκτωβρίου 2013 στις 6:01 μ.μ.

Despoina Papadopoyloy · Κορυφαίος σχολιαστής · Kilkís, Greece
ουτε ο ελληνας γινετε αλβανος αλλα ουτε και ο τσαμης γινετε αλβανος,παραμενει το ιδιο σκατο οπου και να παει
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 Ιουλίου στις 8:54 μ.μ.

Kostandin Artp · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Senior Executive – Marketing στην εταιρεία Web Marketing · 276 ακόλουθοι
Ειναι που δεν εισαι ρατσιστρια !
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 Οκτωβρίου στις 1:38 π.μ.

Albanian cheff’s in emigration
διάβασα ότι οπού ν’ανε θα ανεβασουν τον φπα και τα σχόλια κάτω από αυτό το άρθρο ήτανε καμιά δεκαπενταριά .πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση .ασχολείστε ακόμα με περσινά ξινά σταφύλια ,ιδού και το δείγμα έως τώρα 203 σχόλια άπω »πολητισμενους»απόγονους αρχείων ελλινων.παρτε το χαμπαρι δεν προκετε να κανουνε αλβανικο κομα διότι δεν στεκετε αφτο εδω θελουνε να βγαλουνε μερικα κοματα στην ακρι για να μενουνε μονο δυο κοματα οποσ» στο αμερικα »αντι να ασχολιθητε με το χαλι που χτυπα την πορτα ολων μας ασχολιστε με περσινα ξυνα σταφιλια .παρτε χαμπαρι κοσμεεεεεε .πεταξανε την υποθεση τησ μικρισ μαριας και κανα 2 το ιδιο περιπου και ασχολουμαστε μονο με αυτο το θεμα .ι φοροι ανεβενουνε χαρατσια ερχοντε και εσεις ασχολιστε με εναν »ιατρουδακο αριστουχο»και αναπαραγετε ολι αφτη την πικρα ανευ λογου.με σηνχορειτε για τα ορθογαρφικα μου λαθι αλα δεν εχο παι σχολιο στην Ελλαδα ,την γλωσα σας την εμαθα αυτοδιδακτα δεν με αφιναν η ανασφαλιστες δυπλοβαρδιεσ μου
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 24 Οκτωβρίου 2013 στις 10:36 μ.μ.

Kliton Kurti Veleshnja · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
και παρεπιπτοντοσ ο οδισεας εγεινε τοτε περιζιτιτοσς στα καναλια για να ανεβαζει τα νουμερα στα »νουμερα»αλιμονο αν κανουνε κομα η αλβανοι το πασοκ και νδ θα στροθονε για τα καλα στην συντεχνεια
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 24 Οκτωβρίου 2013 στις 10:47 μ.μ.

Stefanos Stefanou · Κορυφαίος σχολιαστής · Γεωπονική Σχολή ΑΠΘ – School of Agriculture
Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλες τις «προοδευτικές» δυνάμεις. Σας ξεβράκωσε!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 29 Οκτωβρίου 2013 στις 1:06 μ.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
@ Stefanos Stefanou
καλυτερα ξεβράκωτος/sans culotte, παρά φασίστας…
http://fr.wikipedia.org/wiki/Liberté,_Égalité,_Fraternité
φασίστες κουφάλες, έρχονται ..γκιλοτίνες
Μαξ Ροβεσπιέρος
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:26 π.μ.

Stauropoulou Kelly · Hamburg, Germany
ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:58 μ.μ.

Φυλιω Μαυρουδη
αντε στο διαολο , να σε χαιρεται ο νονος σου
Απάντηση · Μου αρέσει! · 5 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 30 Οκτωβρίου 2013 στις 4:28 μ.μ.

George Damianakis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Γιατι να αισθανεται Ελληνας το παλικαρι,αφου Αλβανος ειναι.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 30 Οκτωβρίου 2013 στις 5:24 μ.μ.

Πουπμαν Μάν · Κορυφαίος σχολιαστής
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ,»ΑΥΤΟΙ» ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΝΕ ΠΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…Ε ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 1 Νοεμβρίου 2013 στις 12:16 π.μ.

Gemma Vamos · Ακολουθήστε · Εργάζεται στην εταιρεία Servant of the God Of War · 215 ακόλουθοι
και με τα μούτρα που κουβαλάς φαίνεται οτι δεν είσαι μπασταρδακι..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 10 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 2 Νοεμβρίου 2013 στις 5:24 μ.μ.

Lekkas Notis · Εργάζεται στην εταιρεία FIGHT ACADEMY KORINTHOS
έλα τζέμα μόνο ένας αφελής δεν θα σκεφτόταν τι ρόλο βαράει ο κύριος
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 Νοεμβρίου 2013 στις 6:08 μ.μ.

Stefanos Despoinis · Ακολουθήστε · Néon Karlóvasi, Samos, Greece
δεν θελουμε να αισθανεσαι ελληνας..ελληνας γεννιεσαι δεν γινεσαι αλβανε…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 2 Νοεμβρίου 2013 στις 10:36 μ.μ.

Mixalis Kamateros · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · New York, New York
Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί λίκνο της Επιστήμης, όπως και γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Και πράγματι, θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:07 π.μ.

Christos Papantwnioy · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Private Security Guard στην εταιρεία Falcon Security Group
τπτ παιδια,η ζωη κανει κυκλους και καποια μερα εδω στην ολοι αυτοι οι εσωτερικοι αλλα και εξωτερικοι εχθροι της χωρας μας θα πεταχθουν κακην-κακος στην θαλασσα καθοτι καποιοι πιστευουν οτι ο ελληνικος λαος ειναι μια μαριονετα που την κανουν οτι θελουν…ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΛΑΘΟΣ-………η ιστορια εχει δειξει αμετρητες φορες τι μπορει να κανει ο ελληνας οταν πιεστει…..!ξεφτυλισαμε ολοκληρο το περσικο εθνος,μειναμε ενωμενοι 400χρονια και υστερα ξεκοιλιασαμε στο γονατο ολοκληρη την τουρκικη αυτοκρατορια,ντροπιασαμε ιταλους-γερμανους,δειξαμε ποιος κανει κουμαντο στα βαλκανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συντομα θα ερθει και η δικη τους ωρα,ειτε λεγονται αλβανοι,γερμανοι,τουρκοι,αμερικανοι……………..!
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 3 Νοεμβρίου 2013 στις 2:36 π.μ.

Costas Constantinou · Ακολουθήστε · Τεχνολόγος Μηχ/κός στην εταιρεία ΕΛΠΕ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΑΘΗΤΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΑΖΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΤΕ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ή ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΖΗΣΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΕΛΜΒΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΣΑΡΑΒΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΣΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΑ. ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΝΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Π.Χ. ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΆ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 9 Νοεμβρίου 2013 στις 8:54 μ.μ.

Toni Sakr · College des Frères Maristes Jbeil
ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ εαν ειναι σωστα που γραφανε !θα ειναι κοριφη αχαριστια να πιεισ απο ενα πυγη και μετα να πεταξεσ πετρα μεσα , και να σου πωσ και απο τοται δεν περιμενω κατι διφοριτικο απο οπια αλβανο τον αγγαλιζε η ελλαδα μασ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 9 Νοεμβρίου 2013 στις 10:06 μ.μ.

Giota Kokkini
Βρε ανοητοι πριν σχολιασετε κατι το οποιο διαβασατε ψαξτε εαν οντως ειναι εγκυρο…Οτι σας δινουν το μασατε….Απο το 2007 το copy paste καλα κρατει και ακομη ετοιμαζει βαλιτσες το παιδι???Ο εχθρος σας δεν ειναι κανενας αλλος παρα μονο ο ιδιος αμορφωτος εαυτος σας.Διαβαστε,ενημερωθειτε,ψαξτε και επειτα εκφραστειτε.Σας δινουν κατι και το πατε κατω αμασητο.Βεβαια και σας κατηγορωγια ρατσισμο και ξενοφοβια γιατι το συγκεκριμενο αρθρο ας πουμε δεν ειναι εγκυρο και εσεις απλα βρηκατε αφορμη να ξεσπασετε.Διαβαστε βρε βουρλα.Ξυπνηστε πια για να γινει καλυτερη η χωρα μας.Μην κανετε απλα θορυβο χωρις λογο.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 8 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 12 Νοεμβρίου 2013 στις 8:40 π.μ.

Despoina Papadopoyloy · Κορυφαίος σχολιαστής · Kilkís, Greece
αντε ντε και δεν διαβαζουν οτι αυτος ηταν τσαμης δηλ Ελληνας διογμενος απο δω που ζουσε εκει σε ενα γκετο ενα μιασμα που δεν τους θελει κανεις
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 Ιουλίου στις 8:46 μ.μ.

Kostandin Artp · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Senior Executive – Marketing στην εταιρεία Web Marketing · 276 ακόλουθοι
Despoina Papadopoyloy Εσυ ξερεις τι ειναι Τσαμης ??
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 Οκτωβρίου στις 1:39 π.μ.

Μιχάλης Πολυπαθέλλης · Κορυφαίος σχολιαστής
Εεεε δεν εξημερώνονται όλα τα ζώα, κάποια παραμένουν άγρια εφόρου ζωή;
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 15 Νοεμβρίου 2013 στις 7:26 μ.μ.

Giannis Psomiadis · Ακολουθήστε · ΙΕΚ ΕΚΑΒ
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ Ο ΚΑΙΡΟΣ » ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ » ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ Κ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ!!!!ΟΣΟ Κ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟ!!(ΕΝΑΣ ΛΟΧΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ)
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 18 Νοεμβρίου 2013 στις 11:03 μ.μ.

Vero Ierapetra · 1ο Λύκειο Ιεράπετρας
alnano kolopaido eisai ti 8a perimename na ektimiseis osa sou edwse h ELLADA kai oi ELLHNES ?
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 22 Νοεμβρίου 2013 στις 9:10 π.μ.

Theodoros Iliopoulos · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Πολεμικο Ναυτικο – Hellenic Navy
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΒΑΝΕ…ΑΙΜΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ…… ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!! ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΛΘΕΙΣ!!!!!!!!ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ…..ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ,ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΜΕ ,ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…….. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 27 Νοεμβρίου 2013 στις 10:01 μ.μ.

Chris Tsounias · Ακολουθήστε · Εργάζεται στην εταιρεία Αφεντικο του εαυτου μου
ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ.ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΤΕΛΟΣ
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 28 Νοεμβρίου 2013 στις 5:29 π.μ.
broxi1900 (συνδέθηκε μέσω yahoo)
Eυτυχως εισαι και ειλικρινης ..Ποσα σε ειχαν πληρωσει για να πεις οτι ειχες πει εκεινη την εποχη πουλημενε Τσεναι…
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 3 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:01 μ.μ.

Christos Kolatsos · Athens, Greece
Προσωπικά πιστεύω ότι για όλα τα κακά και τα δεινά των πολέμων φταίνε οι εθνικιστές από όποια χώρα και αν προέρχονται. Είναι άνθρωποι πολεμοχαρείς και αισθάνονται καλά μόνο όταν κρατάνε ένα όπλο στο χέρι τους. Ας δούμε ως παράδειγμα την Τουρκία. Ποιοι Τούρκοι θέλουν να καταλάβουν εδάφη της Ελλάδας? Μα φυσικά οι εθνικιστές «Γκρίζοι Λύκοι». Η Σερβία από ποιους έχασε την περιοχή του Κοσόβου? Από τους Αλβανούς εθνικιστές UCK φυσικά! Στην Ελλάδα τι γίνεται? Κάθε φορά που κυβέρνησε εθνικιστής, κάτι χάσαμε. Επί εθνικιστή Παπαδόπουλου χάσαμε την μισή Κύπρο. Επί εθνάρχη Βενιζέλου εξαπολύσαμε επίθεση στην Τουρκία και φάγαμε τα μούτρα μας με την μικρασιατική καταστροφή. Αν ανατρέξουμε στην αρχαιότητα θα δούμε ότι κάθε φορά που κυβερνούσε πολεμοχαρής σκόρπιζε μόνο θάνατο και καμία πρόοδο. Αντίθετα, όταν κυβερνούσε ειρηνιστής έφερνε ανάπτυξη. Δείτε ως παράδειγμα τον «Χρυσό αιώνα του Περικλή» Ο Περικλής ήταν δημοκράτης, ειρηνιστής και στις μέρες του η πόλη-κράτος Αθήνα γνώρισε ανάπτυξη στις τέχνες, στα γράμματα και όχι μόνο. Αυτός είναι και ο λόγος που ονομάστηκε «Χρυσός αιώνας». Ας ευχηθούμε λοιπόν να έχουμε λιγότερους εθνικιστές ανά τον κόσμο γιατί μόνο σε μπελάδες μας βάζουν. Όποιος επιθυμεί να αφήσει αρνητικό σχόλιο στα γραφόμενά μου ας το κάνει χωρίς να δείξει πόσο αμόρφωτος Έλληνας είναι. Όποιος υβρίζει δείχνει ότι δεν έχει γνώσεις και επιχειρήματα να ανατρέψει τα λεγόμενα των άλλων.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 8 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 5 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:14 μ.μ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΛΙΚΟΥΡΔΗΣ · Texnikh sxolh
ΚΕ ΚΟΛΑΤΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ.Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΡΗΣΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ [ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ] ΓΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 11 Ιανουαρίου στις 5:25 π.μ.

Christos Kolatsos · Athens, Greece
Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι για να πάρει σάρκα η ειρήνη θα πρέπει να το θέλουν και οι άλλοι. Θα συμφωνήσω και με τον διαχωρισμό των λέξεων «πατριωτισμός» και «εθνικισμός». Η αλήθεια είναι ότι ο πατριωτισμός εκφράζει υγιή αγάπη για την πατρίδα σεβόμενος όμως τις άλλες πατρίδες. Ο εθνικισμός έχει άλλη συμπεριφορά. Είναι φυλετικός και επιδιώκει την κυριαρχία της φυλής στον πλανήτη. Ο τελευταίος συμπεριφέρεται με αλαζονεία και δεν σέβεται τις άλλες φυλές. Θα διαφωνήσω σε ένα σημείο μαζί σας. Λέτε ότι οι πολεμοχαρείς εθνικιστές κυριαρχούν στον κόσμο. Θα έλεγα ότι αντί για αυτούς, κυριαρχεί το χρήμα. Πίσω από κάθε πολεμοχαρή εθνικιστή βρίσκεται κάποιος που τον πληρώνει προς όφελος του ιδίου. Οι Αλβανοί εθνικιστές UCK δεν θα τα κατάφερναν στην περιοχή του Κοσόβου χωρίς τις αμερικανικές πλάτες. Το Ιράν επί χρόνια πολεμούσε με το Ιράκ κατ εντολή και χρηματοδότηση των Αμερικανών. Το ίδιο συνέβη και στον πόλεμο Βόρειας και Νότιας Κορέας. Η Αλ Κάιντα, (αν και δεν είναι εθνικιστική), χρηματοδοτήθηκε από την Αμερική για την αποτίναξη των Ρωσικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν. Το ίδιο και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ο οποίος υπήρξε συνεργάτης των Αμερικανών. Όταν οι Αμερικανοί δεν τους χρειάζονταν πια επειδή πέτυχαν αυτό που ήθελαν, τους «βάφτισαν» τρομοκράτες. Τα ίδια κάνανε και στην Ελλάδα. Ο εθνικιστής Παπαδόπουλος έλαβε την εντολή να ενεργοποιηθεί από τον τότε απεσταλμένο πράκτορα της CIA στην Αθήνα, Τζον Μόρι. Μόνο που οι Αμερικανοί δεν έχουν φίλους. Η «φιλία» τους κρατά όσο κρατά το συμφέρον. Συνοψίζοντας τα παραπάνω, θα έλεγα ότι κυβερνά το χρήμα το οποίο αυτόν τον καιρό το κατέχουν οι Αμερικανοί. Οι πολεμοχαρείς εθνικιστές είναι απλά πιόνια τους και τίποτα παραπάνω. Έχουν ένα αφεντικό που τους πληρώνει και σε αυτό προσκυνάνε. Τέτοια «λεβεντιά» λοιπόν δεν τη θέλω. Θα κρατήσω το πατριωτικό κομμάτι που είναι και υγιές.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 5 · 11 Ιανουαρίου στις 10:35 π.μ.

Nicholas Kordinas · Εργάζεται στην εταιρεία The Home Depot Bossier City, LA.
H Ellada shmera mporousa na htan kyriarxh Xopa sthn eurhterh perioxh an o Venizelos den eixe prodo8ei apo tous antipalous tou kai apo yous legomenous symaxous, Fantasou mia shmerinh Ellada ton trion Hpeion kai pente thallasson.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 Φεβρουαρίου στις 5:39 μ.μ.
Δείτε 2 ακόμα

Xrhstos Xios · Κορυφαίος σχολιαστής · ΑΕΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΙΟΥ
Egw dn mporw na katalavw se ti ftaiei autos o alvanos kai ton vreizete??? 😐 enw politikos ton evale na pei auta pou eipe…efoson einai alvanos gt na pei oti einai ellhnas? 😐 Allo na agapas thn xwra sthn opoia megalwses kai allo na les oti eisai ellhnas,enw eisai kapoias allhs ethnikothtas…..Apla eidate alvanos kai vreikate aformh na sxoliasete…An htan kapoios allos px souhdos,den tha ginotan tetios panikos..tespa o kathe enas me ta provlhmata tou..
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:34 μ.μ.

Γιωργος-Νια Σκουλουδη
μα δεν εισαι Ελληνας ρε!!!!!!!!!!!!!!!να’ναι καλα ολοι αυτοι οι πρωην αλλα και οι νυν ανθέλληνες που σου εδωσαν αυτά τα δικαιοματα σε βαρος μας!!σε εσενα και σε όλα τα κουμάσια σαν του λογου σου!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 9 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:55 μ.μ.

Giannis Antoniadis · Ακολουθήστε
http://www.youtube.com/watch?v=HXgutGkO2ig ετσι για να γινετε κουβεντα
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:14 π.μ.

Φιλλιω Μαριτσα · Loja, Ecuador
δικαιως οι Μηχανιωτες δεν του δωσαν τοτε την σημαια…να τα δει ο «πολιτισμενος» παγγαλος…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 13 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:29 μ.μ.

Kostandin Artp · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Senior Executive – Marketing στην εταιρεία Web Marketing · 276 ακόλουθοι
Εγω ειμαι απο εκει λοιπον και εχω σηκωσει την ελληνικη σημαια, αλλα δεν με εδειξαν οι ειδησεις !!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 Οκτωβρίου στις 1:51 π.μ.

Michalis Papadakis · Thessaloníki
Mα καλά γύψο εχουν στο κεφάλι μερικοί , και μπερδεύουν τα πράγματα .
δεν μπορεί Ελληνες να μηλάνε ετσι για μετανάστες στην Ελλάδα είμαστε 10,000000 και στο άλο κόσμο αλλα 17 ,οοοοοο και να λέμε να φύγουν οι μετανάστες .
να μήν ανοιγαν τα σύνορα . ο σημερινόν προθυπουγρός με χαμόγελο τα ανοιξε .
ακομα και τοτε που τουσ χρειαζόμασταν επρεπε με κανόνεσ να έλθουν και με χαρτιά και οχι περάστε .
ο ρατσισμός είναι κακός και δεν βοηθάει κανέναν .
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 19 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:01 μ.μ.

Michalis Papadakis · Thessaloníki
Mα καλά γύψο εχουν στο κεφάλι μερικοί , και μπερδεύουν τα πράγματα .
δεν μπορεί Ελληνες να μηλάνε ετσι για μετανάστες στην Ελλάδα είμαστε 10,000000 και στο άλο κόσμο αλλα 17 ,οοοοοο και να λέμε να φύγουν οι μετανάστες .
να μήν ανοιγαν τα σύνορα . ο σημερινόν προθυπουγρός με χαμόγελο τα ανοιξε .
ακομα και τοτε που τουσ χρειαζόμασταν επρεπε με κανόνεσ να έλθουν και με χαρτιά και οχι περάστε .
ο ρατσισμός είναι κακός και δεν βοηθάει κανέναν .
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 19 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:52 μ.μ.

Liv Anton · Κορυφαίος σχολιαστής
Αγόρι μου πώς να αισθάνεσαι Έλληνας; Αυτό δεν γίνεται διότι δεν έχεις τα προσόντα να αισθάνεσαι και να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ… Μέχρι αλβανός καλός είσαι. Και αυτοί πού σου έδωσανε να κρατάς την σημαία ΜΟΥ, πολύ απλά δεν ήταν Ελληνες. Σαν αυτούς Δόξα Τον Θεό έχουμε πολλούς. Αλλά η ώρα έρχεται που όλοι σας θα περάσετε τον κάμπο με τ’ αγγούρια γιατι πατήσατε τα βρώμικα πόδια σας στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:02 π.μ.

Kostandin Artp · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Senior Executive – Marketing στην εταιρεία Web Marketing · 276 ακόλουθοι
50+ ετων ανθρωπος και κοιτα τι γραφεις !! Και μετα θες να λυπηθουν οι ευρωπαιοι !!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 Οκτωβρίου στις 1:54 π.μ.

Giannis Zakkas · Α.Ε.Ν Σχολή Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού (Merchant Marine Academy)
Μας ειχαν ζαλισει τοτε με τον Τσεναι, μεχρι κ τον Ισοκρατη επικαλουνταν που εγραφε κ καλσ οτι οποιος μετεχει της Ελληνικης παιδειας ειναι Ελληνας. Ο Ισοκρατης βεβσια τα γραφει διαφορετικα στο αρχαιο πρωτοτυπο κειμενο, αλλα για τους ψευτοκουλτουριαραιους ειναι ψυλα γραμματα
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 29 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:15 π.μ.

ΜΠΑΛΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ · Κορυφαίος σχολιαστής · ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (Σ.Μ.Υ)
Δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα Τσενάι.
Άντε στην Αλβανία .
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 29 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:54 μ.μ.

Alianthos Varkiza · Κορυφαίος σχολιαστής
ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 13 Ιανουαρίου στις 8:30 μ.μ.

Xara Lyri · Athens, Greece
Atetia fidia trefi I ellada ston korfo tis me tin voithia twn dimosiografwn
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 15 Ιανουαρίου στις 5:25 μ.μ.

Vaggelis Tokos · Ακολουθήστε · Philosophy
ΑΧΑΡΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ! Δεν θελουμε να αισθανεσαι ελληνας,αλλα να σεβεσαι τα χρονια που εζησες στην Ελλαδα. Μπορουσες να μιλησεις ανθρωπινα και οχι ρατσιστηκα.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 17 Ιανουαρίου στις 7:20 μ.μ.

Giorgos Lagoutos · Panorama In στην εταιρεία Proteas Blu Resort
Η αληθεια ως γνωστον βρισκεται παντα καπου στη μεση…κατ αρχην ειναι πολυ ασχημο να λες αλβανος καλος μονο νεκρος γιατι ειναι περα ως περα ρατσιστικο αλλα και γιατι κακα τα ψεμματα ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια.δευτερον συμφωνω πως υπαρχουν ανθρωποι που ουσιαστικα καπηλευονται τη φιλοξενια κ τα αγαθα που τους προσφερει η πατριδα μας και δεν εχουν θεση αναμεσα μας γιατι απλα η παρουσια τους εδω δεν μας τιμαει αλλα και φιλοξενεια μας δεν εκτιμαται απο αυτους στο βαθμο που θα επρεπε,αλλα υπαρχουν και αλλοι που εφαγαν ψωμι εδω και οταν ακουνε Ελλαδα κλαινε απο εκτιμηση κ αγαπη γι αυτην και τους Ελληνες.τριτον οπως θα πρεπει ολα τα φασισταρια να κανουν μοκο επιτελους ετσι μοκο και τον πουλο πρεπει να παρουν και ορισμενοι ψευτοπροοδευτικοι που με ορισμενες ψευτοπροοδευτικες δηλωσεις απ τη μερια τους ισοπεδωνουν τα παντα…τεταρτον καλο θα ειναι να κατσουμε ολοι και να σκεφτουμε το τι πραγματικα θελουμε και τι δεν θελουμε σ αυτη τη χωρα και ολοι μας να παραδεχτουμε πως για την κατασταση της σημερα φταιμε εμεις και μονο και πανω απο ολα εμεις γιατι με τις κυβερνησεις που εκλεγαμε 40 χρονια τωρα ιδου τα αποτελεσματα.πεμπτον συμφωνω πως η περιφορα της σημαιας για εθνικους λογους πρεπει να γινεται απο Ελληνοπουλα που αριστευσαν ομως το να βαλουν σε μια παρελαση πισω απ τον Ελληνα σημαιοφορο καποιον αλλοδαπο σαν παραστατη δεν νομιζω οτι ειναι θεμα αφου και αυτος εχει καλη γνωμη και αγαπαει την χωρα μας αλλα και αριστευσε και τιμησε την οποια παιδεια και οποια εκπαιδευση το κρατος μας τους προσεφερε.ας μη βιαζομαστε λοιπον τοσο ευκολα να βγαζουμε συμπερασματα και να κραζουμε τους μεν και τους δεν και ας αρχισουμε πλεον πριν το ανοιξουμε το ρημαδι να μιλησουμε να βουταμε και λιγο τη γλωσσα στο μυαλο.Για μενα προσωπικα ειναι καλο και ομορφο το να εισαι πατριωτης ειναι ομως διαφορετικο το να εισαι πατριωτης απ το να εισαι ρατσιστης οποιος δεν καταλαβαινει τις εννοιες και τισ διαφορες ας κατσει να ανοιξει κανενα λεξικο να ξεστραβωθει.και οσο για τους ψευτοπροοδευτικους αριστεροπολιτικαντηδες που μολις ακουσουν κατι τρεχουν να κραξουν ας κατσουν και αυτοι να σκεφτουν πριν μιλησουν το τι εχει κανει η αριστερα σ αυτη τη χωρα ολα αυτα τα χρονια και το ποιοι πραγματικαειναι ολοι αυτοι που την εκπροσωπουν αλλα και τι βλεψεις εχουν.Προσωπικα δεν ειμαι ουτε με τους μεν ουτε με τους δε.Ειμαι ομως πατριωτης και το λεω και χαιρομαι και την τελευταια σταγονα απο το αιμα μου θα την εδινα για τη χωρα μου.Δεν ειμαι ομως και δεν προκειται να γινω ρατσιστης αλλα δεν ειμαι και δεν προκειται να γινω πιονι ειτε της αριστερας ειτε της δεξιας ειτε κανενος αλλου.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 12 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 10 Μαρτίου στις 7:24 μ.μ.

Giorgos Lagoutos · Panorama In στην εταιρεία Proteas Blu Resort
καλο θα ειναι λοιπον οταν κατι μας ενοχλει να μιλαμε συγκεκριμενα γι αυτο και να το αντιμετωπιζουμε απο το να γενικευουμε την κατασταση και την οργη μας γιατι πολυ απλα αυτο ειναι ο σπινθηρας που δινει σπιθα στο να κανει τα ακρα ειτε αριστερα ειτε δεξια να γιγαντωνονται και να συγκρουονται και να βαζει και ολους εμας να τσακωνομαστε μεταξυ μας.Τοσα χρονια τσακωνομαστε απο το διπολισμο των κεντρων,Πασοκ-Ν.Δ,Φανταστειτε τι εχει να γινει αν αυτος ο διπολισμος εξ αιτιας ορισμενων μεταφερθει στα ακρα.Οι γνωμες και τα συμπερασματα φιλοι μου δικα σας.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 · Τροποποιήθηκε · 10 Μαρτίου στις 7:31 μ.μ.

Giorgos Lagoutos · Panorama In στην εταιρεία Proteas Blu Resort
και κατι ακομα…οσοι Ελληνες ψευτοπροοδευτικοι κρυφοαριστεροφρονουντες αισθανονται θιγμενοι που καποιοι αγανακτισμενοι η δεξιοι κανουν σχολια ας ανατρεξουν και αυτοι σε διαδικτυο η σε βιβλια να δουνε το τι διδασκεται σε αλβανικα και τουρκικα σχολεια για την Ελλαδα και τους Ελληνες.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 · 10 Μαρτίου στις 8:22 μ.μ.

Spyros Ma · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Φίλε Lagoutos, όταν γράφεις για ψευτοπροοδευτικούς , «μιλάς» για τον εαυτό σου ;;;; Δεν μας γράφεις ποιοί «κλαίνε» για την Ελλάδα ;; Από προσωπική εμπειρία, λέω ότι τους «ξένους» που γνωρίζω ‘οτι ‘Κλαίνε» για την Ελλάδα, είναι αυτοί που ρους δόθηκε ευκαιρία να «δουλέψουν» τους Έλληνες και δεν το έκαναν. Καλό βράδυ.
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 30 Αυγούστου στις 10:13 μ.μ.

Rabia Ioanna · Ακολουθήστε · Iatriki Athinwn
ελληνας δεν γινεσε γεννιεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 30 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 15 Μαρτίου στις 11:31 μ.μ.

Giorgos Poulis · Ακολουθήστε · ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΝ · 149 ακόλουθοι
ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ
Απάντηση · Μου αρέσει! · 16 · 15 Μαρτίου στις 11:47 μ.μ.

Rabia Ioanna · Ακολουθήστε · Iatriki Athinwn
εβαλα τα χερακια μου και εβγαλα τα ματακια μου!!!!!!!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 9 · 15 Μαρτίου στις 11:48 μ.μ.

Lillian Ko · Ακολουθήστε · Graphic Designer στην εταιρεία 3DCowBoy
φανταζομαι πως και αλβανος δεν γινεσαι γεννιεσε και ισπανος δεν γινεσαι γεννιεσαι και αμερικανος δεν γινεσε γεννιεσε και γαλλος δεν γινεσε γεννιεσε και αιγυπτιος δεν γινεσε γεννιεσε…κλπ κλπ… τι κολλημα και αυτο να ειμαστε απο μια χωρα… κουραστικο καταντησε… ολοι ειναι απο καπου και ολοι ειναι περηφανοι γι αυτο!!!!! ξεκολληστε…. για να μη μιλησω για το μπασταρδεμα των λαων στο περασμα των αιωνων με τους διαφορους κατακτητες …. και ειδικα εμεις αστο καλυτερα… δεν μας συμφερει…. μη το ψαχνεις….
Απάντηση · Μου αρέσει! · 11 · Τροποποιήθηκε · 16 Μαρτίου στις 2:29 μ.μ.
Δείτε 10 ακόμα

Ardit Markos Truka · Ακολουθήστε · Εργάζεται στην εταιρεία Facebook
Οι ξενοι πληρωνουμε 2-3πλασιους φορους απο τους Ελληνες και τα εξοδα του στο εξωτερικο τα πληρωσαν οι USA.Το πιο σπαστικο σε αυτη τη χωρα ειναι οτι ρατσιστες ειναι αυτοι που τα επιθετα τους τελειονουν σε ογλου ……ειστε σοβαροι τον νταβουτογλου τη τον εχετε ……..ψαξτε της ριζες σας ……;-)
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 17 Μαρτίου στις 3:10 π.μ.

Dimitrios Dimi · Ευκλειδης θεσσαλονικης
ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ .ΟΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΑΖΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΓΙΑ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ
Απάντηση · Μου αρέσει! · 6 · 11 Απριλίου στις 10:13 μ.μ.

Dimitrios Dimi · Ευκλειδης θεσσαλονικης
ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΛΗΣΤΟΣΗΜΟΡΙΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ
Απάντηση · Μου αρέσει! · 5 · 11 Απριλίου στις 10:21 μ.μ.

Nikolaos Manos · Κορυφαίος σχολιαστής · Monaco
RE AI SIXTIR PU THA MAS PIS POS PLIRONETE TRIPLASIUS FORUS PAPARA ! ! KE STO FINALE, AKOMA KE AN ITAN ALITHIA, KAKOS ! 10 FORES EPREPE NA SAS FOROLOGUNE GIA NA SAS EPITREPUN NA ZISETE SE MIA TETIA XORA SAN TIN DIKIMAS ! ! ALIOS STA TSAKIDIA KE TRAVATE RE AMORFOTI-AGRAMATI KE AKSESTI STIN PATRIDASAS ‘I OPU STO DIAOLO THELETE ! ! DEN SAS KRATAME RE MALAKA KE UTE SAS GUSTARUME ! ! TA ZOA DEN MPORIS NA TUS MATHIS TI INE POLITISMOS-SEVASI-EVGENIA-THRISKIA ! ! KE ESIS TO IDIO ! ! MONO AFTIN TIN GLOSA KATALAVENETE ! !
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · 11 Απριλίου στις 11:46 μ.μ.
Δείτε 12 ακόμα

Anargyros Zaxaris · Ακολουθήστε · Atalánti, Fthiotis, Greece
παιδια μην τον αδικειτε για το θεμα της σημαιας …φανταστητε ποσο περηφανος-η θα ενοιωθε καποιος απο εμας σε μια παρελαση στη γερμανια κρατωντας τη γερμανικη σημαια!!!το λαθος ειναι δικο μας τα φασιστικα καταλοιπα των παρελασεων πρεπει να σταματησουμε …δεν εκφραζετε η νεολαια μας πλεον απο αυτες τις εκδηλωσεις..
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 6 Απριλίου στις 11:54 μ.μ.

Ardit Markos Truka · Ακολουθήστε · Εργάζεται στην εταιρεία Facebook
Απαντηστε μου γιατι υπαρχουν τοσοι εκατομυρια ελληνες που εχουν τα ιδια επιθετα με τους τουρκου……οπως παραδηγματα …..αρναουτογλου,χατζη,σεφερλη,κοντογλου,νταβουτογλου,κακογλου,κανακογλου,και σερβικα οπως σταροβας ,κανιοβας, σεριοβας.Αμα μπορει καποιος να μου εξηγησει τον αφηνω να με πηδηξει. Και οποιος εχει καταληξει με καποιο απο αυτα τα επιθετα ας ρωτησει κανεναν παπου του να μου μαθει απο που ειναι……….
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 12 Απριλίου στις 12:07 π.μ.

Mihaela Vasano · Ακολουθήστε · Athens, Greece
MATHE FILE M ELLHNAS DEN GENNIESE GINESE O ELLHNAS FAINETE APO TIS DHMOKRATIKES ANTILIPSEIS KAI APO ALLA KALA POU THA KOUVALAEI MESA T KAI T EXSWTERIKEVEI O ELLHNAS DEN EINAI RATSISTHS….OSON AFORA GIA T ONOMATA PLAKA EXEIS TI SHMAINEI AYTO EPISTHMONES EIPANE TOY ELLHNA TO DNA DEN ALLOIWNETE T ONOMATA MPOREI NA EINAI TOYRKOSPORITIKA ALLA O ELLHNAS POTE DEN XANETE GIAYTO FILE M TWRA PARE KANENA VIVLIO KAI PSAXSE PERI ELLHNISMOU SKEPSEWN FILOSOFWN KAI ASE T ONOMATA MPAS KAI MATHEIS TIPOTA KAI XSESTRAVWTHEIS…….A KAI KATI AKOMA TO NA THELEI MIA XWRA NA SHKWNEI THN ELLHNIKH SHMAIA MONO ELLHNAS DEN SHMAINEI OTI EINAI RATSISTHS H ETHNIKISTHS RE PAIDIA ELEOS DHLADH ELEOS OLOI THN IDIA KARAMELA TRWTE?EGW EIMAI MISH ELLHNIDA KAI MISH APO AUSTRIA TWRA NA PAW STHN AMERIKH KAI N SHKWSO THN AMERIKANIKH SHMAIA OXI RE PAIDIA ELEOS DHLADH EINAI THEMA SEVASMOU PROS TOYS AMERIKANOUS POLITES ETSI EIMASTE KAI EMEIS EDW EDW TO LEEI O IDIOS DEN NOIWTHW ELLHNAS KAI EFOSON RE MAGKA DEN NOIWTHEIS ELLHNAS GIATI HTHELES NA SHKWSEIS THN SHMAIA ?PROFANWS GIA N DHMIOURGHSH THEMATA PISTEVW EINAI YPOULO AYTO KAI THA FANEI S LIGA XRONIA
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 9 Οκτωβρίου στις 5:55 π.μ.

Giorgos Mouratidis
Ola afta ta epitheta oi Tourkoi ta piran apo mas , tourloseton tora…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 10 Οκτωβρίου στις 1:32 π.μ.

Maria Xanthia
Giorgos Mouratidis exw pethanei sta geliaaaaaaaaaaa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa
Απάντηση · Μου αρέσει! · 16 Οκτωβρίου στις 3:13 μ.μ.

GyPetros Seirios · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · 4ο Λύκειο Ν.Ιωνίας
Οταν αυτο το παιδι ειπε …. αισθανομαι Ελληνας …. το ειπε μπροστα σε καμερες και ολοι ειδαμε το βιντεο. Τωρα που, υποτιθεται, πως ειπε το αντιθετο, εχουμε βιντεο να το δουμε ; Ετσι δια την ταξιν των πραγματων.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 12 Απριλίου στις 12:27 μ.μ.

GyPetros Seirios · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · 4ο Λύκειο Ν.Ιωνίας
Ολοι εσεις που κοπτεστε για την Ελλαδα και τον Ελληνισμο, και ολοι εσεις που γραφετε με λατινικους χαρακτηρες, φανταζομαι πως ειστε ολοι ΕΛΛΗΝΕΣ και χριστιανοι ορθοδοξοι ε ; Και βεβαιως για εσας ΕΛΛΑΔΑ = ορθοδοξια ε ; Ευχομαι να κανω λαθος και εσεις που υποστηριζετε την ΕΛΛΑΔΑ μας και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μας να ξερετε ποτε γεννηθηκε αυτος ο ευλογημενος τοπος, παντως δεν γεννηθηκε ουτε επι Βυζαντινης αυτοκαρατοριας ουτε μετα την επανασταση του 1821.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 12 Απριλίου στις 12:49 μ.μ.

Sotiris Tsiligiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Πολεμικό Ναυτικό – Hellenic Navy
ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑI ΕΣΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ κλπ!!!!!!!!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 31 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · Τροποποιήθηκε · 5 Ιουνίου στις 2:31 μ.μ.

Dimitris Archontis · ΣΔΥΝ στην εταιρεία Hellenic Navy
Ετσι Σωτήρηηηη!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 3 · 5 Ιουνίου στις 3:32 μ.μ.

Νικος Μπετσης · ΣΔΥΝ
ο φιλος του ο τριανταφυλλοπουλος που ειναι τωρα να μας τα ζαλισει παλι
Απάντηση · Μου αρέσει! · 7 · 5 Ιουνίου στις 5:50 μ.μ.

Stefanos Vintos · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Germania στην εταιρεία STEFANOS VINTOS IDRITIS TIS ALPHA PAINTING CO.
DEN UELOYME OYTE EMEIS NA NA EISE ELLINAS.. ALIMONO SE AYTOYS POY SE PISTEPSANE ..KE SE VOIUISANE GIA AYTO POY EGINES….
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 1 Ιουλίου στις 9:11 μ.μ.

Kostas Georgakopoulos · Κορυφαίος σχολιαστής · Jedi Master στην εταιρεία Lucas Film
KLASIKOS NEOELINAS POU KATHETE APO TON KANAPE TOU KAI KANI EPANASTASI ADE RE GATAKIA.
1) THN SIMEA OPIOS TIN KRATA KINEZOS PAKISTANOS ELLHNAS APO THN STIGMH POU EXEI GENITHI STIN ELLADA ALLA KAI FISIKA APO TIN STIGMH POU EINAI PERIFANOS POU TIN KRATA NA GINETE SIMEOFOROS..
— OXI AFTES TIS MALAKIES POU LEI O ALVANOS MOU IPAN KAI TOUS IPA LES KAI ITAN PEDAKI TOTE KAI DEN IXE SINIDISI…
2) KATHISE KANIS MALAKAS APO ESAS NA SKEFTI GIATI O ALBANOS PIRE MEGALITERO VATHMO APO TA ELLHNOPOULA OSTE NA KRATA THN SIMEA???? AIDE GIATI SAS DIXNOUN TO DASOS KAI KITATE TO DAXTILO MAVRA MESANIXTA EXETE KSIPNATE REEEEEEEEEE.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · Τροποποιήθηκε · 2 Ιουλίου στις 10:01 μ.μ.

λια ναυπλιωτισα · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Ελλάς · 245 ακόλουθοι
και πιοσ σε θελει βρε κοπροσκυλο που ειρθεσ εδω μεσ την πινα λαδοσε το αντερακι σασ και βγαλατε και γλωσσα αλβανε αλβανε δεν θα γινεισ ελληνασ ποτε……..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 53 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 5 Ιουλίου στις 4:53 μ.μ.

λια ναυπλιωτισα · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Ελλάς · 245 ακόλουθοι
φεστηκαμε τσογλανη
Απάντηση · Μου αρέσει! · 14 · 5 Ιουλίου στις 4:59 μ.μ.

Thanasis Mavrommatis · Εργάζεται στην εταιρεία Ship chandler
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΡΩΤΑ
Απάντηση · Μου αρέσει! · 5 · 5 Ιουλίου στις 5:15 μ.μ.

Stelios Arapoglou · Ακολουθήστε · Herákleion, Iraklion, Greece
ΩΡΑΙΑ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 20 · 5 Ιουλίου στις 7:16 μ.μ.

Παπαδοπουλος Χρηστος τεοππαπ · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Σ ❤ Ε ❤ Α ❤ Γ ❤ Α ❤ Π ❤ Α ❤ Ω ❤
DEN MAS GANIESE KAI ESY …ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ …ΤΣΟΥΤΣΟΥ Α ΤΣΟΥΤΣΟΥ
Απάντηση · Μου αρέσει! · Τροποποιήθηκε · 6 Ιουλίου στις 6:50 μ.μ.

Leon Kirtatas · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Λία όπως κάνεις απλά δείχνεις ότι σε παράτησε ο αλβανός γαμιάς σου και στεναχωρήθηκες…έ βγάλε τις τρίχες από τα βυζιά σου και βγάλε την κυταρρίτιδα από τον κώλο σου που ακουμπάει στο πάτωμα και μετά ίσως καταφέρεις να χτυπήσεις αλβανό γκόμενο…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 2 · 23 Αυγούστου στις 9:12 π.μ.

Kostandin Artp · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Senior Executive – Marketing στην εταιρεία Web Marketing · 276 ακόλουθοι
Παρε ελληνιδα !!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 3 Οκτωβρίου στις 1:44 π.μ.

Stefanos Vintos · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Germania στην εταιρεία STEFANOS VINTOS IDRITIS TIS ALPHA PAINTING CO.
Leon Kirtatas ΟΤΙ ΓΑΜΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΟ…..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 10 Οκτωβρίου στις 9:04 π.μ.

Stratos Tsoutsouras · Εργάζεται στην εταιρεία Papastratos
λια τσεκαρε λιγο *ποιος *ηρθες *πεινα *λαδωσε μαθε ορθοργραφια ζωο
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Χθες στις 5:35 π.μ.

Άννα Βρούτση · 30 λυκειο κυψελης
οἱ Ἀλβανοὶ ἔχουν πάντοτε στὸν νοῦ καὶ στὰ σχέδιά τους τὴν «Μεγάλη Ἀλβανία», ποὺ θὰ περιλαμβάνῃ τὸ Κόσσοβο, μέρος τῆς FYROM, τὴν Φλώρινα, τὴν Καστοριά, τὰ Ἰωάννινα, τὴν Ἄρτα καὶ τὴν Πρέβεζα!
Βέβαια, αὐτὲς εἶναι πάγιες ἀπόψεις τῶν Ἀλβανῶν ποὺ κάθε τόσο τὶς προβάλλουν, ὅπως προβάλλουν καὶ τὸ ζήτημα τῶν διαβοήτων «Τσάμηδων». Στὴν προκειμένη περίπτωση, ὅμως, δείχνονται καὶ ἀχάριστοι πρὸς τὴν Ἑλλάδα, ἀπὸ τὴν ὁποία «χόρτασαν ψωμί», κατὰ τὰ τελευταῖα εἴκοσι χρόνια. Ὁ Προκάτοχός μου, ἀοίδιμος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καὶ Κονίτσης κυρὸς ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ἔλεγε συχνὰ καὶ μὲ ἔμφαση, ὅτι «οἱ Ἀλβανοὶ δὲν ἔχουν μπέσα». Καὶ τὸ ἔλεγε μετὰ λόγου γνώσεως …
<< ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ >>
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 19 Ιουλίου στις 1:37 π.μ.

Leon Kirtatas · Κορυφαίος σχολιαστής · Athens, Greece
Άννα Βρούτση ο μόνος καταραμένος λαός είναι οι Έλληνες…ο λαός που έχει εθνικό ήρωα τον Καραγκιόζη…
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · 23 Αυγούστου στις 9:17 π.μ.

Theodoros Iliopoulos · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Πολεμικο Ναυτικο – Hellenic Navy
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ…ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΤΕ!!!!!!!!! ΤΟ 50ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΚΟΠΕΥΤΕΙ!!!!ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ!!!!! ΕΙΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΡΑΤΣΑ!!!!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · Τροποποιήθηκε · 27 Νοεμβρίου 2013 στις 10:05 μ.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
Θώδορε , ειναι συνέπειες της κατοχης και της αποκρυψης και συγκαλυψης (εκ μερους των πολιτων και των όποιων υπευθυνων) επισημης δικογραφιας που απο τις 24\11\2011 ισχυει κατα 173 βουλευτων -υπουργων . δες . και πήγαινε να τα καταθεσεις και συ …https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200561227653077&set=pb.1230303395.-2207520000.1385585719.&type=3&theater
Απάντηση · Μου αρέσει! · 27 Νοεμβρίου 2013 στις 10:58 μ.μ.

Άγγελος Μυλωνάς · Κορυφαίος σχολιαστής
Όταν ήρθε στην Ελλάδα, ήταν σαν τον Ψάλτη από τη πείνα. Τον βλέπετε;; έγινε σαν τον πάγκαλο από τη μάσα. Λίγδωσε τ’ αντεράκι του
Απάντηση · Μου αρέσει! · 4 · 28 Νοεμβρίου 2013 στις 7:55 π.μ.

Theodoros Iliopoulos · Κορυφαίος σχολιαστής · Εργάζεται στην εταιρεία Πολεμικο Ναυτικο – Hellenic Navy
Tasos Mastrogiannis ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΕΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ;ΤΟ 1967 ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΕΣΤΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ UTUBE ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ… ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…ΑΛΛΟΝ ΕΒΡΑΙΟ….. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑ ΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΩΡΗΔΟΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ 29 ΚΑΙ 25% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ… ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΛΑΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ….. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ..ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑ 65% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…. ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ… 1.000.000 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ Η ΕΝΑ ΚΑΝΔΡΟΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΈΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ …ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ 10-15 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΩΣΕΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΡΑΞΙΕΣ…..ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΣΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΕΝΩ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΤΟΥΣ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ ΣΙΜΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΜΕ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ…ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ….ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΟΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ..ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΥΡΙΣΤΑ…. ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΓΑΜΟΥ Η ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΧΛΙΔΗ…ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΣΕΣ…. ΟΥΦ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ,\…ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ….. ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΙΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ…… ΦΤΩΧΟΜΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ …ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ…ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ 15ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ….ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ; ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΘΕΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ….ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ..ΚΟΙΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..Ο ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ…ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ ΚΑΙ 7500 ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΗΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ…. ΜΗΝΥΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ……. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ;ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ……
Απάντηση · Μου αρέσει! · 9 Αυγούστου στις 3:28 π.μ.

Katerina Mzk · Ακολουθήστε · SAE Institute
Κωλοαλβάνι, άντε πίσω στην κωλοχώρα σου, να ξεβρωμίσει ο τόπος από όλους σας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 20 Ιουλίου στις 3:19 μ.μ.

Maria Dimitrakopoulou
στην μαϊμου κιαν της βαλεις γραβάτα.. παλι μαϊμου θα είναι.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 1 Σεπτεμβρίου στις 9:14 π.μ.

Vasilis Serganis
oust re gamioli gamo tin ratsa sas oustttttt
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 30 Σεπτεμβρίου στις 2:17 μ.μ.

Τάκις Ποπολάρος · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Ανακατευοντας το καζάνι με τους αμαρτωλούς !! στην εταιρεία Στην κόλαση
Σε έχουμε χεσμένο και σένα και την ράτσα σου !!!
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 5 Οκτωβρίου στις 8:08 μ.μ.

Vasilis Chatzipaschalis · Κορυφαίος σχολιαστής
Don’t change this we all love it.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 6 Οκτωβρίου στις 1:42 μ.μ.

Stavros Anypotaktos Patriwths
ΠΩΠΩ…ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ…..
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 7 Οκτωβρίου στις 8:15 μ.μ.

ΑΛΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ · ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΘ
ας είμαστε πιό προσεκτικοί και κυρίως άνθρωποι. Καλοί και κακοί υπάρχουν ανεξαρτήτως εθνικότητας. Και για το ότι θα κρατούσε την Ελληνική σημαία ο τότε μαθητής Οδυσσέας Τσενάι, έπρεπε ο ίδιος να αρνηθεί, όπως και να αρνηθεί να παρελάσει σε μια ελληνική εθνική γιορτή, όχι να ξεσηκωθεί το χωριό. Αφού δέχτηκε, σημαίνει πως ναι αισθανόταν Ελληνας, άσε τι λέει το άρθρο μετά από 15 χρόνια. Αισθανόταν όσο Ελληνας επιβάλει η ηθική τάξη ως ευγνωμοσύνη στην ελληνική πολιτεία που του έδωσε άδεια διαμονής, σπουδών, εργασίας. Και αν το δείτε και και από μια ακόμη άποψη, το όνομά του και μόνο δείχνει πόσο Ελληνας θέλει να αισθάνεται. Πόσοι φέρουν σήμερα ονόματα όπως Οδυσσέας, Περικλής, Σωκράτης, Αλέξανδρος, Ηρακλής, Αγαμέμνων ? και τόσα άλλα ωραιότατα ελληνικά ονόματα. Εχουμε γεμίσει Γιάννηδες και Γιώργηδες (δε λέω για Ιωσήφ, Ιάκωβους κλπ) Βέβαια τι φταίει το παιδί για το πως το βαφτίζουν, δεν φταίει. Μη ψάχνουμε να βρούμε εκ των υστέρων την οργανωμένη Αλβανική μαφία, που με τη συνδρομή των ελληνικών κυβερνήσεων στο πρόσωπο ενός παιδιού προωθεί αλλότρια, ανθελληνικά συμφέροντα. Εγώ αν είχα τον Οδυσσέα γείτονα, θα τον είχα ενδεχομένως και φίλο. Γιατί δεν κοιτάω από που κρατάει η σκούφια του, τον άνθρωπο κοιτάω.
΄…….Και το όνομά μου είναι Αλκιδάμας (ρήτορας εξ Ιωνίας αντιισοκρατικός ήταν ο πρόγονός μας που έχω την τιμή να φέρω το όνομά του)…….καλημέρα σας.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 9 Οκτωβρίου στις 11:52 π.μ.

Γιάννης Πλατάρος · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Messene
http://www.edra.gr/modules1.php?name=News&file=article&sid=15189
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 10 Οκτωβρίου στις 10:46 μ.μ.

Tasos Mastrogiannis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Αναργύρειος και Κοργιαλένειος σχολή Σπετσών · 277 ακόλουθοι
Ξυπνήστε ***τώρα(εμπρόθεσμα)**** και όχι όταν ο λαιμός σας βρεθεί μεταξύ πέτρας και λεπίδας ……….μάθε ότι ξένοι πράκτορες με οπλισμό( και με την ανοχή των 300σιων προδοτών πολιτικών και όλων των εξωκοινοβουλευτικών υποψηφίων) , έχουν ήδη κατακλύσει την Ελλάδα,(βρίσκονται παντού) και περιμένουν το σύνθημα να μας πνίξουν στο αίμα ………..Δώστε **εμπρόθεσμα ..τώρα ** στην αστυνομία εξουσία , ώστε εκείνη , να μπορεί να προχωρά σε ελέγχους δίχως να χρειάζεται εντάλματα.., να δρα αυτοβούλως και κατά συνείδηση (και όχι κατ΄ εντολή των κατηγορουμένων για εσχάτη προδοσία πολιτικών προϊσταμένων των …
Καταθέστε …………………τούτη εδώ την δήλωση εφαρμογής του άρθρου 120 ….. ώστε να λύσετε τα χέρια της αστυνομίας , του δικαστικού σώματος και του στρατού (ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ) και πάρτε επικυρωμένο αντίγραφο … σαν ετούτα που βλέπετε σε τούτη τη σημείωση … (δες τις πρώτες 40 σειρές )… ΛΕΜΕ επίσης ***ΝΑΙ ***ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΌΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ ,, Με προϋπόθεση τον απόλυτο σεβασμό των στο άρθρο 120 παράγραφος 2 . και στους ‘Έλληνες πολίτες που κατέθεσαν την ιερή δήλωση ( τούτα καταθέτουμε από σήμερα στα ΑΤ με παραλήπτη και τα ΑΤ και την εισαγγελία και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο …) κοινοποιήστε .(για ό,τι απορίες ΡΩΤΉΣΤΕ) https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερή-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985
Απάντηση · Μου αρέσει! · 1 · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 14 Οκτωβρίου στις 12:03 μ.μ.

Yannis Bakaloudis · Ακολουθήστε
http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/33044
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 14 Οκτωβρίου στις 3:25 μ.μ.

Sakis Nik · Ακολουθήστε
κατι τετοια παιδακια πρεπει να τα γαμανε από μικρα για να μην σηκωνουν κεφαλι αλλα και αυτους που τον βοηθησαν ξεκολιαρηδες ολοι τους
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 15 Οκτωβρίου στις 1:18 π.μ.

Nikolaos Depastas · Κορυφαίος σχολιαστής
O τ ριανταφιλοπουλος που να ειναι αραγε ?
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 16 Οκτωβρίου στις 6:51 π.μ.

Skoulas Marios
Οι χειρότεροι φασίστες είναι αυτοί που ζούν σε άλλη χώρα,βρίζουν την χώρα που ζούν,αλλά φύγανε απο την δική τους γιατί είναι χάλια,αλλά προσπαθούν να κάνουν την χώρα που βρίσκονται,όπως είναι η δική τους….οι χειρότεροι φασίστες είναι οι ξένοι ως προς τον λαό που έχουν μεταναστέυσει……Οποιοδήποτε μέρος και αν είναι αυτό έτσι,παγκόσμιο φαινόμενο,ισχύει για όλους τους λαούς.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · Τροποποιήθηκε · 16 Οκτωβρίου στις 1:17 μ.μ.

Alex Valassidis · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Barcelona, Spain
Συγχαρητήρια στον Τσεναϊ. Καλή σταδιοδρομία!
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 16 Οκτωβρίου στις 9:43 μ.μ.

Basileios Stefos · Κορυφαίος σχολιαστής · Texnologos gewponos
min brizete ton albano,tin xora toy ypostirizei…to moyni ton tradafilopoulo kai olo toy to synafi na brizete,mazi kai ton mazi ta fagame to paxidermo,aytoi theloun brisimo…etsi einai dystixos.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · Χθες στις 12:26 π.μ.

Elen Aggelopoulou
ΟΤΑΝ ΕΠΕΡΝΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΄ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ…………….. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΕΝΑΙ, ΒΑΝΑΙ, ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΛΠ……. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ….. ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ……. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ……………. ΕΡΧΕΤΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ,,,,, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΘΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,,,,,, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ,,,,, ΝΑΙ……… ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ,,,,,,,,, Η ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ, Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…….. ( ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΑΤΣΑ) , ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ,,,,, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ Μ Ε Γ Α Λ Η ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΌΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ………………..
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 23 ώρες πριν

Konstantinos Smirloglou Kanaris · Zákynthos, Zakinthos, Greece
SAMARAAAA VLEPE AKOY KOITA TI SOY EPIFILASI TO MELLON ,KATI I MOY LEEI OTI TON ATHANASIO DIAKO MOY THIMIZIS ????????
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 22 ώρες πριν

Μιχάλης Καλούπης · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · Berklee College of Music
Γαμώ την τρέλα μου γαμώ,θέλω να βγάλω τα μυαλά μου και να πάω να τα πετάξω στα σκουπίδια.Αφού θέλετε να το παίζετε τόσο γαμάουα και να κράζετε τους πάντες,ελληναράδες,ΜΑΘΕΤΕ ΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΑ! Λίγο γαμώ τον αντίθεό μου,ζωάδια.
Απάντηση · Μου αρέσει! · Να παρακολουθώ τη δημοσίευση · 21 ώρες πριν

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: