«Έστω και μια ώρα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφή…», λέει υποψήφιος βουλευτής του Συνασπισμού!

http://www.protothema.gr/
Άνω – κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ από την επιστολή του Νίκου Χανιά, υποψήφιου βουλευτή του κόμματος
Πρόβλημα για τον Αλ.Τσίπρα από την σκληρή κριτική στελέχους που ήταν υποψήφιος στην Κορινθία: «Τζογάρετε το μέλλον μας» – «Οι σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα» – Αν ακουστούν οι συνιστώσες «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι» – Για «αποστασία» κάνει λόγο στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε νέους… μπελάδες βάζει τον ΣΥΡΙΖΑ η επιστολή που έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από την παράταξη, καθώς, όπως εξηγεί, ακόμα και μία ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι καταστροφική για τη χώρα.

Ειδικότερα, στην επιστολή που δημοσιεύει την Τρίτη η εφημερίδα «Τα Νέα», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, γράφει, απευθυνόμενος στο γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ, Δημήτρη Βίτσα. «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»

Ο Νίκος Χανιάς γράφει ότι «τρέμει» στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, καθώς, όπως υποστηρίζει, αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!

Και συνεχίζει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».

Και καταλήγει, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα, του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση, στην οποία αποκαλεί ανήθικη και ανεξήγητη την επιστολή του Νίκου Χανιά.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι ο κ. Χανιάς ήταν παρών σε όλες τις συσκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και ιδιαίτερα θερμός για το κόμμα, καθώς τις τελευταίες ημέρες έκανε σειρά περιοδειών στην περιοχή του.

Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας κάνει λόγο για «ανεξήγητη και ανήθικη πράξη» εκ μέρους του κ. Χανιά, παρατηρώντας ότι ουδέποτε είχε εκφράσει επιφυλάξεις για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε πριν ούτε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και μάλιστα είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, ενώ συμμετείχε ενεργά σε όλες τις προεκλογικές δραστηριότητες.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «έκπληξη, αλλά και οργή» για το μήνυμα του εν λόγω υποψηφίου, ενώ αναφέρει ότι ταυτόχρονα «μας κοινοποίησε και μία επιστολή, την οποία είχε στείλει στον Δημήτρη Βίτσα, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού με αντίστοιχο απαράδεκτο περιεχόμενο».

Περιγράφοντας με λεπτομέρειες τις εξελίξεις που ακολούθησαν, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι κάναμε προσπάθειες να συζητήσουμε μαζί του το θέμα, για να καταλάβουμε -κυρίως- τι έγινε.

Με έκπληξη αντιμετωπίσαμε ένα προσωπικό του πρόβλημα που αφορούσε την μη εκλογή του στις εκλογές της 6ης Μαΐου και τονίζει:

«* Επειδή τόσο πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όσο και κυρίως μετά από αυτές, ο κ. Χανιάς δεν είχε εκφράσει την παραμικρή επιφύλαξη για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

* Επειδή συμμετείχε ενεργά και με προτάσεις σε όλες τις προεκλογικές συσκέψεις της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

* Επειδή συμμετέχει εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, παρά τη δυνατότητα που είχε να ζητήσει την εξαίρεσή του από αυτό.

* Επειδή έχει αρθρογραφήσει μετά τις εκλογές στις 27 Μαΐου δηλώνοντας ξεκάθαρα την πεποίθησή του ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και η υπερψήφισή του αποτελούν τη μόνη διέξοδο για τη χώρα.

* Επειδή μέχρι και την Τετάρτη 5/6 συμμετείχε με ιδιαίτερη θέρμη στις προεκλογικές εξορμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (Τετάρτη 5/6 ομιλία στο Διμηνιό, Τρίτη 4/6 περιοδεία σε Τιτάνι, Μποζικά, Καστράκι και ομιλία στη Δάφνη, Δευτέρα 3/6 συμμετοχή του στην κεντρική εκδήλωση στην Κόρινθο κ.ο.κ.).

Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι:

«* Η στάση του κ. Χανιά αποτελεί ανεξήγητη και ανήθικη πράξη που δεν ταιριάζει με τη συμπεριφορά οποιουδήποτε πολιτεύεται, πόσο μάλλον όποιου επικαλείται την ιδιότητα του ενεργού αριστερού πολίτη.

* Αναρωτιόμαστε τι συνέβη τις τελευταίες 5 μέρες και άλλαξαν οι πολιτικές απόψεις του Νίκου Χανιά.

* Γιατί στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, αναφερόταν στη σειρά που κατέλαβε στη σταυροδοσία της 6ης Μάη και όχι σε πολιτικά ζητήματα.

* Η φυγομαχία αυτή προσβάλλει βάναυσα όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου (2.100 Κορίνθιες και Κορίνθιοι), όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του νομού μας που εν δυνάμει είχε κληθεί να αντιπροσωπεύσει στη βουλή.

* Το να δειλιάζει κανείς μπροστά στο βάρος της κρίσιμης σύγκρουσης είναι ανθρώπινο και δεν το αντέχουν όλοι, το να εγκαλεί όμως όλους όσους εξακολουθούν να δίνουν τον αγώνα από την πρώτη γραμμή, δημιουργεί σε όλους μας περίεργα και αναπάντητα ερωτήματα που μόνο με όρους αποστασίας μπορούν να απαντηθούν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος προς τους πολίτες της Κορινθίας, διαβεβαιώνει ότι «το ήθος και η αγωνιστικότητα εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν όλους εμάς που δίνουμε τον αγώνα στην Κορινθία, για την επικράτηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές».

Και τονίζει: «Τέτοιου είδους πρακτικές μάς δυναμώνουν περισσότερο και μας διαβεβαιώνουν ότι η ανατροπή του σκηνικού της διαφθοράς και της υποταγής είναι πιο κοντά από ποτέ και γι΄ αυτό τις επόμενες μέρες ο πόλεμος που θα δεχτούμε θα είναι λυσσαλέος. Όσοι όμως επιχειρήσουν αντίστοιχες πρακτικές υπονόμευσης του αγώνα μας να ξέρουν ότι δε μας φοβίζουν γιατί οι ιδέες και οι αρχές μας δεν είναι διαπραγματεύσιμες».

ΣΧΟΛΙΑ:

MIK13/06/201218:26
@Νίκος Χ.Ν | 13/06/2012 11:44. Διαφωνώ σφόδρα με την παραχώρηση ταξειδιωτικών εγγράφων στους λαθρομετανάστες. Δεν θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στον παραμικρό βαθμό. Αντίθετα, θα το χειροτερέψει. Θα λένε μεταξύ τους: «ξεχάστε Ιταλία, Ισπανία, πάμε από Ελλάδα όπου θα μας δώσουν χαρτιά, διαβατήρια, θα μας κάνουν και επίτιμους κατοίκους Ελλάδας». Και φυσικά, αν γίνει κάτι τέτοιο ακαριαία θα βγει η Ελλάδα από το Sengen. Και όλοι αυτοί θα μας μείνουν αμανάτι. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγει η Ελλάδα από το Sengen. Μια ζωή ταξίδευα στην Ευρώπη και στην Αμερική και δεν ξέρω να είχα κάποιο πρόβλημα με το να σταθώ 5-15 λεπτά σε μια ουρά για να δείξω το διαβατήριό μου, μπαίνοντας σε μια χώρα ή επιστρέφοντας εδώ. Ποτέ δεν πήγα κάπου χωρίς να έχω βίζα ή με κάποιο παράνομο τρόπο. ‘Ισως μάλιστα θα βοηθούσε να μας βγάλουν ΤΩΡΑ από το Sengen, γιατί θα μας έκανε λιγότερο «θελκτική» χώρα για όλους αυτούς τους ταλαίπωρους. Πάντως όπως έχει η κατάσταση η Ελλάδα δρα σαν τάφρος της Ευρώπης που μαζεύει όσους επιχειρούν διεισδύσεις σ’ αυτήν και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα αυτό είναι το λιγότερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και έχει χειροτερέψει στην κατάσταση.
Απάντηση
A;exandros13/06/201218:12
Ο άνθρωπος τα λέει ΌΛΑ στην επιστολή του.Τι άλλο να πούμε εμείς;Πας άλλος λόγος περιττεύει!
Απάντηση
Νίκος Χ.Ν13/06/201211:44
Λένε μερικοί εδώ μέσα πως με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα υποστεί η Ελλάς καταστροφή στα εθνικά ζητήματα. Να το δεχτώ λοιπόν πως έχουν δίκιο αλλά ας μου απαντήσουν αυτοί οι ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ κάποια ερωτήματα ουσίας. Τους μετανάστες ποιές παρατάξεις τους άφησαν και ακόμα τους αφήνουν να εισέρχονται στη χώρα και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ τοις μετρητοίς ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ για να ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ και να μετατρέψουν την κοινωνία μας σε ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΨΥΧΩΝ που οι Ευρωπαίοι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ στις δικές τους? Αλλά σας πείραξε ο Τσίπρας που ήθελε την παροχή ταξιδιωτικών εγγράφων ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ. Σας ενόχλησε ο Τσίπρας αλλά όχι η απειλή της Ευρώπης πως θα μπλοκάρουν τα σύνορα τους? Πολύ περισσότερο τελευταία που οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ απειλούν πως έτσι και αλλιώς θα μπλοκάρουν τα σύνορα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ διότι λόγω της κρίσης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ! Ποιές παρατάξεις απέτυχαν να τους ελέγξουν ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εδώ και 20 χρόνια επιτρέποντας την αύξηση της εγκληματικότητας και παράλληλα εφαρμόζοντας ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ που απελευθέρωναν ΒΙΑΟΥΣ εγκληματίες μετά από 2-3 χρόνια? Αλλά σας πείραξε ο Τσίπρας που ζήτησε να υπάρξει αναμόρφωση της νομοθεσίας και του μεταναστευτικού για να γνωρίζουμε τι συμβαίνει και γιατί. Ποιές παρατάξεις επέτρεψαν στην Τουρκία να αλωνίζει στο Αιγαίο (ΠΟΥ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ βλέποντας τα πολεμικά σκάφη έξω από την Αττική και την Κύμη) και ποιοι Πρωθυπουργοί κατ επαναληψη ευχαριστούσαν τους Προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών για την συμβολή τους στην «διευθέτηση» των ζητημάτων στο Αιγαίο όπου η σημαία της χώρας μετατράπηκε σε κουρέλι και τα εξοπλιστικά προγράμματα έγιναν το επενδυτικό εργαλείο πληρωμής των Πρωθυπουργών, Υπουργών και λοιπών κομματόσκυλων? Αλλά σας πείραξε που ο Τσίπρας είπε πως χρειάζεται αναμόρφωση η μηχανή της χώρας. Ποιές παρατάξεις από τη μία πούλησαν την ίδια την ιστορία της χώρας πίσω από τις πόρτες της Ευρώπης μαζί με τους εκατοντάδες βιομηχάνους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ και στην τσέπη τα βρήκαν με τους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ? Αλλα σας πείραξε ο Τσίπρας που και αυτός θα υποστεί τις συνέπειες σε περίπτωση ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ στα χέρια των Σκοπιανών. Τσιμουδιά όμως δε βγάλατε για τα επώνυμα επιχειρηματικά καθάρματα φίλους της ΠΡΑΣΙΝΟ-ΚΥΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ που τρέχοντας έκλεισαν ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ και τις ανοιξαν στα Βαλκάνια? Τσιμουδιά δεν είπατε στα καθάρματα της ΠΑ.ΣΟ.Κ-ο-ΝεοΔημοκρατίας που επέτρεψαν διαχρονικά ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ και ειδικά τελευταία επιτρέποντας ΕΝ ΚΑΙΡΩ και με την προστασία του νόμου την ΔΙΑΦΥΓΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Αλλά σας ενόχλησε ο Τσίπρας πως με την πολιτική του θα ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΖΩΑ που γύρω σας ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ έχουν σκάψει τα θεμέλια της μπανανίας ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ καθημερινά τον βιασμό. Ποιές παρατάξεις επί 38 χρόνια και ποιά πρόσωπα είχαν όχι απλα τη βουλετική έδρα αλλά ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ με ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ και επιβολής ΝΟΜΩΝ και επέτρεψαν την κατάρρευση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και χρέωσαν τις οικονομικές ατασθαλίες τους επάνω ΜΑΣ? ψηφίστε λοιπόν Νέα Δημοκρατία και ΠΑ.ΣΟ.Κ ή και Δημοκρατική Αριστερά ή και ΣΥ.ΡΙΖ.Α ή και Χ.Α ή και Ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ ή και ΚΚΕ αλλά έχετε πάντα στο μυαλό σας πως πριν από τα κόμματα είναι οι άνθρωποι και ποιοί άνθρωποι, ποιές οικογένειες και ποιες πολιτικές αποφάσεις.
Απάντηση
ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ13/06/201211:43
ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Ε ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!! ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΟ!!!!
Απάντηση
@ΑΔΗΣ13/06/201211:05
ειπαμε «Αδης» η ψυχη σου…Ο ανθρωπος ειχε τσιπα επανω του,τους μουτζωσε και εφυγε,ενω θα μπορουσε να κανει τον ‘Αλεκο» να βγει βολευτης και να τα φορτωσει στον κοκορα.Δεν σας αξιζουν τετοιοι ανθρωποι,οποτε τουμπεκι παρτε τον Κιμωνα Κουλουλη με το ριμελ στο ματι,την Κατσελη και το ξανθο τσοκαρακι με το υφακι χιλιων καρδιναλιων την μις Δουρου που ηταν 2 χρονια συμβουλος στο γραφειο του Ακη και του Παπαντωνιου και χθες που μαθευτηκε (μικρη χωρα η Ελλαδα) ειπε ο,τι «ξεχασε» να το βαλει στο βιογραφικο της…Αλλα καλα σας κανουν,ετσι θελετε ρε μπακλαβαδες δουλεμα ψιλογαζι κ οποιος παει να σας ανοιξει τα ματια,βρισιες και χαρακτηρισμους,εφιαλτης,καραβανας,πουλημενος κτλπ
Απάντηση
@ti les re antonaki?13/06/201210:57
ρε σαχλοκουδουνο μεγαλυτεροι προσκυνημενοι απο τους συριζες υπαρχουν?Ετσι και πας τωρα που μιλαμε και τους κουνησεις μερικα ματσακια ευρω στην κουμουνδουρου τουμπες στον αερα θα κανουν.Γι αυτο τους πηρε χρονια τωρα χαμπαρι ο George Soros και τους πληρωνε να κανουν πορειες στα Σκοπια και να λενε εξω απ το ευρω,ας καταστραφουμε!!!Οι ανθρωποι αυτοι ειναι φτιαγμενοι απο γλιτσα,ασπονδυλα και ερπετα,γι αυτο ζουν χωρις αρχες,πατριδα και τιμη.Ο Τσιπρας βλεπει σταυρο και εξαφανιζετε λες και ειναι βαμπιρ.Ουτε την θρησκεια των ανθρωπων της χωρας οπου ζει και τρωει ψωμι ($$$) δεν σεβεται,χειροτερος και απο γενιτσαρος των Τουρκων.Τρομαρα σας που θεωρητε τους ξεφτυλες τους αθεους και τους προδοτες «Ηρωες».ΔΕΝ ειναι μονο τα ΛΕΦΤΑ ρε σημαντικα για μια χωρα,ειναι και αλλα πραγματα,που δεν εχετε την παιδεια να καταλαβαιτε.Εσεις μονο να πατε κοντρα στο μνημονιο θελετε να πατεκοντρα για να μην τυχει και ξεβολευτει κανας καρεκλοκενταυρος απ την καρεκλα του στο δημοσιο.Οταν τα Τσιπρακια εκαιγαν και βεβυλωναν την Ελληνικη σημαια,ΤΟΥΜΠΕΚΙ ολοι σας!!!!Τωρα οι ιδιοι ανθρωποι που εκαιγαν την σημαια μιλανε για δηθεν απωλεια εθνικης κυριαρχειας επειδη ειμαστε μελλος της ΕΕ κ του ευρω…Γι αυτο ΟΥΣΤ κ παλι ΟΥΣΤ!!!!
Απάντηση
ΜΑΚΡΗΣ Δ13/06/201209:56
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΟΛΟΙ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΟΥ
Απάντηση
ΑΔΗΣ13/06/201209:51
ΨΟΜΟΛΙΑΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ …..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΟΝΕ ……ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΛΟΤΟ
Απάντηση
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ13/06/201209:38
Πρός απελπισμένους και απογοητευμένους. Όταν αυτοκτονείτε, κάνετε κακό στον εαυτό σας. Όταν μέσα στην απελπισία σας ψηφίζετε Τσίπρα, κάνετε κακό και στον εαυτό σας και σ’όλους μας και στην χώρα! Δεν μπορεί μεσα στην απελπισία σας να χαρίσετε το όνομα «Μακεδονία» στά Σκόπια, και τις Νομαρχίες Ροδόπης και Ξάνθης στο Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής. Δεν μπορεί μέσα στην απελπισία σας, να ρισκάρετε την αμυντική θωράκιση της χώρας. Συνέλθετε λοιπόν!
Απάντηση
@ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ13/06/201207:54
‘Ετσι μπράβο. Να σε χαίρονται τα παιδιά σου! Εσύ μπορεί να θέλεις να σαλτάρεις, τα ρώτησες εκείνα;
Απάντηση
Άννα 13/06/201207:34
Ένας που λεει την αλήθεια
Απάντηση
Mike13/06/201207:25
Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τελικά ζούνε σε σουρεαλιστικά παράλληλα σύμπαντα. Ο ίδιος ο Αλέξης να βγει αυριο και να πει «Μην με ψηφίζετε, θα σας μετατρέψω σε Βενεζουέλα», θα βγουν και θα πουν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τον ψέκασαν με γερμανικά παραισθησιογόνα…
Απάντηση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ13/06/201207:21
Ενώ η ΔΕΞΙΑ με Πλεύρη, Ντόρα, Άδωνι, Βορίδη, Ψωμιάδη κλπ είναι …ευλογία!!! ΙΔΙΟΤΈΛΕΙΑ!!!
Απάντηση
@ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ | 13/06/2012 00:0913/06/201206:57
Φαίνεται πως ή τα έκανες σκατά ή πρόλαβες να τα βγάλεις έξω.
Απάντηση
ΜΙΚ13/06/201206:41
@ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ | 13/06/2012 00:09: «Ο βρεγμένος τη «δραχμή» δε τη φοβάται!!!!! » Ωραίος είσαι ρε φίλε, ωραία κοινωνική αντίληψη έχεις. ‘Ετσι λοιπόν έ; Τα πάντα περιστρέφονται μόνο γύρω από τον εαυτό σου λοιπόν; Αν εσύ δεν έχεις μία, σημαίνει ότι όλοι δεν έχουν μία; Αν εσένα δεν σε νοιάζει σημαίνει ότι δεν νοιάζει όλο τον κόσμο; Αποκλείεις το γεγονός κάποιοι να έχουν κάποια λεφτουδάκια στην άκρη στην τράπεζα για ώρα ανάγκης, προϊόν σκληρής δουλειάς και οικονομίας κάποιων δεκαετιών, τα οποία δεν βγάζουν έξω και τα οποία θα γίνουν νιανιά με τη «δραχμή» που εσύ δεν τη φοβάσαι; Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν αν εγώ έλεγα μακάρι να βγει μνημονιακή κυβέρνηση να σου δώσει μια και από τον πάτο να πας ανεπιστρεπτί στον απόπατο;
Απάντηση
ti les re antonaki?13/06/201206:23
Ψηφηστε αντωνακη..τον προδοτη προσκυνημενο..τον πιτσαδορο..αληθεια η ντορα τι συνιστοσα ειναι? τα βιντεακια του αδωνη που ριχνει μπινελικια στον σαμαρα τα εχετε δει? η ντορα γτ εβγαλε τα μυρια στο εξωτερικο αφου ο ΣΥΡΙΖΑ δν κυβερνουσε κ δν υπηρχε κινδυνος δραχμης? ψηφηζουμε πασοκοΝΔΟΚ γτ η ζιμενς το βατοπεδι πρεπει να μας κυβερνησουν ξανα κ ξανα κ ξανα..ηλιθιοι ελληνες μυαλο δν βαζετε..δωστε την ευκαιρια σε ενα μπουμπουκο αδωνη η στον τσεκουρατο βοριδη να εχουν υπουργεια..δυστιχως οταν θα περνετε βαση μνημονιου 300 ευρω τον μηνα κ θα φορολογουντε ακομα κ η ανασα σας γτ τωρα φορολογουντε κ οι αστεγοι απλα θα προκαλειτε το γελιο..ψηφηστε πασοκοΝΔΟΚ για να καταστρεψουν την ελλαδα κ οτι εχει μεινει πλεον ορθιο..αληθεια αφου το μνημονιο μας σωζει γτ δν εχουμε φαρμακα κ βιβλια στα σχολεια?
Απάντηση
Δδ13/06/201203:36
Το να μην φοβάται κάποιος την απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση, και την ανυπαρξία προοπτικής και ελπίδας για το μέλλον είναι ακραίο νομίζω. Αυτό που ζούμε τώρα ωχριά μπροστά σε αυτά που θα συμβούν σε ενδεχόμενο ολικής κατάρρευσης. Δεν θέλει και πολλή φαντασία για να σκεφτούμε τί μπορεί να συμβεί σε μία χώρα δέκα εκατομμυρίων οι οποίοι δεν θα έχουν τα απολύτως απαραίτητα για να ζήσουν. Δηλαδή επειδή κάηκε το σπίτι μου ας καούν και όλων των υπολοίπων; Δεν είναι προτιμότερο να το παλέψουμε, βοηθώντας και εσένα εμείς οι συνάνθρωποί σου που έχουμε ακόμα κάποιες δυνατότητες ; Είναι προτιμότερο να διαλυθούν τα πάντα ; Να είσαστε σίγουροι ότι αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι ό,τι χειρότερο. Και επειδή οι περισσότεροι από εμάς έχουμε παιδιά, δεν μπορούμε να αφήσουμε τους εαυτούς μας να σκέφτονται αυτοκαταστροφικά. Η Ελλάδα έχει όλα τα προσόντα να προκόψει και προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να εστιάσουμε άπαντες.
Απάντηση
kostas 13/06/201202:38
ΡΕ ΑΙ ΣΑ ΠΕΡΑ ΕΦΙΑΛΤΗ
Απάντηση
Υποτροπή έπειτα13/06/201202:21
Καλά αν είσαι εντελώς στεγνός. Αν όμως έχεις μισό πακέτο τσιγάρα για να μην το χάσεις καλύτερα δεν είναι να μην την ρίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ ;
Απάντηση
ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ13/06/201201:15
Ωραία λογική ρε φίλε! Επειδή εσύ είσαι στον πάτο, να τους πάρεις όλους μαζί σου! Να τα βλέπουν αυτά όσοι συντάσσονται μαζί σας και το παίζουν ιδεαλιστές. Μου αρέσει που μετά βγαίνετε και μιλάτε για αλληλεγγύη! Αυτή είναι η αλληλεγγύη σας;
Απάντηση
@ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ13/06/201200:54
ας προσεχες…Τώρα με ή χωρίς Τσιπρα θα πεινάσεις και θα υποφέρεις
Απάντηση
@ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ13/06/201200:47
ο βρεγμενος ας προσεχε να μην βρεχοταν…Επειδη δηλαδη μερικοι εξυπνακηδες τιναξανε στο αερα καμμια δεκαρια καρτες και πηραν οτι δανειο μπορουσαν για shopping κ dolce vita πρεπει να καταστραφει η χωρα ολοκληρη?Ε ΟΧΙ κυριοι,οποιος εκανε ζωη περα απο τις δυνατοτητες του να προσγειωθει τωρα και να κοιμηθει οπως εστρωσε.Ας δωσει πισω το τζιπακι,την μεζονετα και το iphone,κτλπ.Eγω προσωπικα,και πιστευω αρκετοι αλλοι που δεν μιλανε,δεν ξοδεψα ουτε ενα ευρω περα απ αυτα που ειχα,δεν ειχα-εχω πιστωτικη καρτα,κανενα δανειο ποτε, και δεν χρωσταω τιποτα και σε κανεναν,οπως δεν ξερω κανεναν να τον τραβηξε η τραπεζα απ το μανικι και με το ζορι για να του δωσει «δανειακι» κ «καρτουλα»….Δεν φοβαμαι να σηκωσω το τηλεφωνο οταν χτυπαει και περπαταω με το κεφαλι ψηλα,ειμαι ελευθερος και δεν εχω αναγκη κανεναν λαοπλανο,κανενα τσουτσεκι της αριστερας να μου πουλησει μαγικες λυσεις και φουμαρα.Στην αρχαιοτητα αυτος που χρωστουσε εχανε την ελευθερια του και το δικαιωμα ψηφου.Σημερα πρεπει να παρακαλανε τα κομματα προεκλογικος τον καθε αποτυχημενο και τον καθε βερεσε,ταζοντας του παραμυθια και υποσχεσεις
Απάντηση
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ @13/06/201200:37
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ..ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ…ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΣΟΣΤΑ..
Απάντηση
ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ13/06/201200:33
ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΛΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗ….ΕΝΑ ΦΘΗΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΛΕΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ..
Απάντηση
ΑΕΡΑ ΠΟΥΛΑΤΕ13/06/201200:28
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ@ ΕΣΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ..ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ?
Απάντηση
ΠΡΟΣ..ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ@13/06/201200:24
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΛΕΞΙΕΓΙΕΒΙΤΣ…Ο ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ….
Απάντηση
καλοσασ13/06/201200:23
eyro παση θυσια σημαινει ελλαδα πουλημενη …..σαν τον πρωην πυροσβεστη
Απάντηση
Στο καλό!13/06/201200:22
Κάτι μυρίστηκε η κοινωνία της Κορινθίας και σε κατάταξε πέμπτο στο ψηφοδέλτιο!
Απάντηση
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ13/06/201200:09
Ο βρεγμένος τη «δραχμή» δε τη φοβάται!!!!! Πολλοί από εμάς έχουμε ξεπεράσει τα όρια μας και αρκετοί βρισκόμαστε στο σημείο χωρίς επιστροφή!!! Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να μην ελπίζουμε σε κανένα αύριο για μας και τα παιδιά μας. Δεν ξέρω για σας, αλλά σ’ εμένα η καταιγίδα πιέσεων και απειλών συνήθως φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα!!!! Δεν ελπίζω τίποτα και έτσι, απλά, δεν φοβάμαι τίποτα……..
Απάντηση
χεχε12/06/201223:39
κρατηστε τα λεφτα σας ρε ο τσιπρας βγαινει ανετα.κοιταξτε τις δημοσκοπισεις
Απάντηση
Doctor12/06/201223:37
Τι λες για 30 λεπτά;
Απάντηση
Μάνος Μ.12/06/201223:00
Καλώς τον ………..Για μένα ήταν αναμενόμενο ότι θα ζήσουμε μέρες που αργότερα θα τις αποκαλέσουμε ΙΟΥΝΙΑΝΑ.
Απάντηση
tr12/06/201222:57
Καλά σοβαρά πιστεύετε ότι ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ προστάτης των απανταχού τρομοκρατών, θα «κάνει τα πάντα για να μείνουμε στο Ευρώ»? τί πίνετε επιτέλους. …
Απάντηση
ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ12/06/201222:45
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ..Η ΔΟΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΔΙΕΤΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ…ΚΡΥΒΑΤΕ ? ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ…
Απάντηση
κρητικός12/06/201222:43
Ενώ ρε Ηλία η Νέα Δημοκρατία φέρεται στους δικούς της οπαδούς σαν κακή μητριά και δεν τους έχει βολέψει πουθενά γιατί όλοι εσείς δεξιοί είσαστε ιδεολόγοι και υπεράνω και χρημάτων και κομματικών εξυπηρετήσεων. Τι να πω τώρα με αυτά που γράφεις. Αν θέλαμε βολέματα θα πηγαίναμε όπως όλοι οι κατσικοκλέφτες και χασισοκαλλιεργητές του νησιού να διπλαρώσουμε τη Ντόρα και θα είμασταν βασιλιάδες, αλλά προτιμάμε να πάμε εκεί που δεν υπόσχονται τίποτα, παρά να πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάβολο της δεξιάς.
Απάντηση
δημητρης12/06/201222:41
το παληκαρι σβηνει η αναβει φωτιες δεν εχω καταλαβει μηπως πρεπει να τον ψαξουν καλυτερα
Απάντηση
klotsopatinada12/06/201222:39
Μήπως ξεχνάει τι θα πάθει αν πάμε στη δραχμη;δεν τον σώζει ούτε ο ζιντεκ ούτε ο ιφικρατης ούτε ο κουφοντινας ούτε ο στρατός των κουκουλοφορων συνιστωσών
Απάντηση
TOM12/06/201222:36
TADE EFI TSIPRAS STIS 18 TOY MINOS ANALAMVANOYME TIN DIAKIVERNISI TIS XORAS AYTO MOY THIMIZEI PAPADOPOYLO APO POY THA TIN PARIS TIN ENTOLI RE FANTASMENE EDO SOYKANE MIA EROTISI MIA DIMOSIOGRAFOS KSENI KESI GELOYSES SAN XANOS DEN MPORESES NA TIN APANTISIS THA PAS NA DIAPRAGMATEYTIS KEME TOYS GATOYS TIS EYROPIS RE EPANASTATI TIS DRAXMIS
Απάντηση
ΠΡΟΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΟ@12/06/201222:29
ΕΛΑ ΑΛΕΞΗ ΚΟΦΤΟ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ Η Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ?ΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ..ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΟΣΤΡΑΓΚΙΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ..ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ Τ Ο Β Α Θ Υ ΠΑΣΟΚ..ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΓΙΩΡΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ..ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ…
Απάντηση
ΝΝ12/06/201222:25
Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Περιμένετε και θα δείτε..! Ο Σύριζα θα δείξει το αληθινό πρόσωπό του σε λίγες μέρες. Βία και αναρχία παντού.
Απάντηση
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ12/06/201222:20
ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΕΙΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ..ΗΘΙΚΗΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΞΑΝΕ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟ…Π Ω Σ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ….Ο Μ Ο Λ Ο Γ Η Σ Ε …ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ? Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ…ΗΘΙΚΗ ?
Απάντηση
ΜΑΥΡΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ12/06/201222:06
ΚΑΛΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΠΡΙΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ .ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΟΥ.
Απάντηση
Κορίνθιος12/06/201221:39
Η χώρα είναι από καιρό στην εντατική και χαροπαλεύει. Το νοσηλευτικό προσωπικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με ενέσεις απελπισίας, φόβου και πανικού προσπαθεί να την βάλει σε κώμα αφού φυσικά προχωρήσει και λοβοτομή της ελληνικής κοινωνίας. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Χανιάς και για ποιο λόγο το είπε πέντε μέρες πριν τις εκλογές, ας το αναλάβει η συνείδηση του. Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν προδότες, φοβικοί, ανεύθυνοι, λαμόγια και εφιάλτες. Δεν υπάρχει αγιοποίηση στην πολιτική και αν δεν κάνω λάθος ο Τσίπρας δεν είναι υποψήφιος για παπάς. Θα πρέπει να έχεις υποστεί λοβοτομή κάποιος ή θα πάσχει από επιλεκτική αμνησία για να ψηφίσει αυτούς που μας οδήγησαν στην καταστροφή, υποθήκευσαν την χώρα μας για χρόνια και κατασπατάλησαν τη δημόσια περιουσία. Άρα το ζητούμενο δεν είναι τι έπραξε ο Χανιάς αλλά η δική μας πολιτική πράξη και συνείδησή μας. Αυτοί που ψάχνουν μόνιμα μέσα από τον βάλτο της προπαγάνδας να βρουν στηρίγματα για τα λάθη τους και τις επιλογές τους είναι κατά την γνώμη μου χειρότεροι και πιο επικίνδυνοι για τους συμπολίτες μας.
Απάντηση
ΒΡΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ?12/06/201221:38
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ..ΕΚΛΕΨΕ ΑΕΡΗΤΖΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝΕ ..ΑΣΤΟ ΑΛΕΞΗ ΤΟ ΚΑΨΕΣ..
Απάντηση
Panos12/06/201221:27
Ο χρόνος που βγήκε κ αυτα που ειπε δείχνουν αν μη τι άλλο έλλειψη ηθικής.Πως δέχτηκε να ειναι υποψηφιος κ στα νεα ψηφοδέλτια της 17 Ιουνίου κ μετα έστειλε επιστολή μέσω των ΝΕΩΝ;
Απάντηση
ΜΑΖΙ ΣΟΥ12/06/201221:23
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ .. ..ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…2.500 ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ…ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΑΙΜΟΥ..
Απάντηση
ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ12/06/201221:18
Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ@ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ Η ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ? ΗΤΑΝ ΛΕΝΕ…ΕΞΠΕΡ…ΣΤΑ ΟΠΛΙΚΑ…ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ..ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ…
Απάντηση
asepites12/06/201221:09
Διαβασα τις 20 σελιδες και συνεχιζω………….Υποτιθεται οτι ο συριζα θααααααα ειναι 1ο κομμα αρα ΚΑΙ Ο ΧΑΝΙΑΣ θα εβγαινε ΧΑΛΑΡΑ στην κορινθο.Ετσι δε στεκει οτι «δε θα εβγαινε γι αυτο αποχωρησε». Μυαλο εχουμε και μας κοβει ……………………………………………………….Οσοι τον αντικρουουν ποιο το επιχειρημα τους?ΟΤΙ ΤΑ «ΠΗΡΕ».Πο πο πο συγκλονιστηκα απο τα επιχειρηματα τους παλι…………Πειτε ρε παιδια οτι εκανε «εισοδισμο» στο κομμα….Πειτε οτι ειναι ακροδεξιος και τα βραδυα βγαινει παρεα με τον μιχαλολιακο και σπανε κεφαλια αλλοδαπων.Ποιο πειστευτοι θα γινοντασταν.
Απάντηση
Νίκος12/06/201221:08
Εντάξει ας πούμε ότι ο Χανιας τα πήρε. Για την ταμπακιέρα θα μας πείτε; Αυτά που λέει είναι παραλογισμοί; Αν δεν μπλοφάρουν οι ξένοι έχετε σχέδιο Β;
Απάντηση
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ12/06/201221:07
ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ..ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΙ ΑΕΡΙΤΖΗΣ..ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΡΟΥΧΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΤΟΥ ΜΑΟ..ΕΧΕΙ Κ Ο Λ Λ Η Μ Α ..ΜΑΖΕΨΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΛΟΠΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ..Υ.Γ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΕΧΟΥΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ..
Απάντηση
Ηλιας12/06/201221:06
@κρητικος Η λεβεντογεννα Κρητη Κρητικε το βραδυ των πρωτων εκλογων εδειξε οτι παντα αποφασιζει με το κερδος και το βολεμα της. Απο καταπρασινη και καθαρα πασοκικη σε μια βραδια μωβ και συριζικη. Οταν μυριστειτε χρηματα και οτι αλλο απο βολεμα ειστε 1η και μην βιαστειτε οι υπολοιποι να απαντησετε μηπως σας θιξουμε το νησι, αλλα ειστε στο top 2 των χρυσων επιχορηγησεων (ασχετως των εργων που ολοκληρωθηκαν κλπ). Μαθετε ολοι σας να μην στηριζεστε στους αλλους αλλα στους εαυτους σου βολεψακιδες. (δεν εννοω μονο του Κρητικους προς αποφυγη παραξηγησης)
Απάντηση
Χαχαχαχαχα!!!!12/06/201221:04
Παιδιά τους βλέπετε ποιοί είναι και πως εκδηλώνονται οι χρυσαυγίτες; Είναι αυτοί οι 2-3 που χρησιμοποιούν γυναικεία κλπ ονόματα κ τους φωνάζει τόσες μέρες όλος ο κόσμος αλλά δεν λένε να βάλουν μυαλό! Βλέπω ότι ακόμη κι αυτός που δεν ήξερε ούτε το όνομά του να γράψει ότι βελτιώθηκε λίγο! Μπράβο φίλε! Άλλο 5 στα 10 λάθος, κι άλλο 11 στα 10! Τώρα πάμε για το επόμενο βήμα, πως να μην εκδηλώνεστε απο τα νεύρα: επειδή το πολύ αναβολικό στο γυμναστήριο σας έχει κάνει τα νεύρα σαν καλώδια της ΔΕΗ, επειδή δεν ξέρετε ιστορία, επειδή δεν ξέρετε κάτι άλλο απο το να δέρνετε και να απειλείτε κοσμάκη, μόλις σας προκαλέσουν λίγο, ορμάτε να βγάλετε τη χολή σας στο πληκτρολόγιο κατηγορείτε τους πάντες και εκτοξευετε απειλές! Σας προκαλούν οι αναγνώστες και μετά γελάνε. Ομολογώ ότι κι εγώ αυτό κάνω εδώ κ λίγες μέρες: γράφω μια ατάκα για χρυσαυγίτες και μέχρι να γυρίσω απο τη βόλτα μου, έχουνε σκυλιάσει! Μέχρι να γελάσω κ να φάω κάτι, πετάω ακόμη μια ατάκα «δημοκρατική», σε 5 λεπτά τρώνε τα λυσσακά τους οι χρυσαυγίτες! Ωραίος χαβαλές ως τις εκλογές, κρίμα που μετα θα τους χάσουμε γιατί μετα τις εκλογές θα κόψει το χαρτζιλίκι το αφεντικό τους! Άιντε καλή συνέχεια, πάω για ένα ποτάκι κ μέχρι να γυρίσω σας θέλω κοκκινισμένους απ τα νεύρα!!! Ευτυχώς που εδω δεν μπορείτε να πετάτε μπουγέλα και μπουνιές! Εγέρθητο!!!!! Όλοι!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!! ΥΓ: και μην ξεχνάτε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε χειρότερα: είμαι ελεύθερος! Δεν σηκώνομαι όρθιος για κανέναν, δεν μου δίνει κανένα αφεντικό εντολές! Αφεντικά έχουν οι σκύλοι και τα μέλη τέτοιων τρομοκρατικών οργανώσεων. Ακόμη κ οι Πακιστανοί που σιχαινεστε είναι πιο τυχεροί απο σας νομίζω. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια χρυσαυγίτης σε κλουβί!!!
Απάντηση
Ο μυστικος κοσμος του Συριζα…12/06/201220:37
Σημερα μαθαμε ο,τι η συντροφισα κ.Δουρου ηταν επι 2 χρονια συμβουλος στο υπουργειο αμυνας του πρωην συντροφου Ακη και του Παπαντωνιου…Αληθεια τι δουλεια ειχε η ξανθια συντροφισσα στο γραφειο του Ακη?Ειναι ειδικη στα οπλικα συστηματα και δεν το ξεραμε?Η απλα πηγαινε οπου υπαρχει $χρημα$ και εξουσια….Αυτα προς ολους εκεινους τους χαζοχαρουμενους που νομιζουν ο,τι θα τους σωσει η μαφια του συριζα
Απάντηση
κρητικός12/06/201220:37
Κάθε άνθρωπος λέει ένα ρητό έχει δικαίωμα για δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας στη ζωή του. Ο Χανιάς την είχε αυτή τη δημοσιότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε ψηφίσουμε Σαμαρά επειδή έγραψε μια επιστολή, ένας αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής .
Απάντηση
Toν ζηλεύετε γιατί είναι…12/06/201220:37
…Άνετος, ξεκάθαρος, αληθινός, όμορφος, δουλευταράς και πάνω απ’ όλα με σχέδιο και πλάνο!!! Αλέκος Τσιπρανδρέου (όχι Αλέξης -τον Αύγουστο γιορτάζει) ο μεγάλος ηγέτης! Ζήτω η Β. Κορέα!!!
Απάντηση
ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΗΣ12/06/201220:25
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΛΑΒΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ «ΠΑΡΕΙ».ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.
Απάντηση
nefos12/06/201220:03
Ασε Χανια! Απο τα μερη μου εισαι και σε ξερουμε καλα!! Ειμαι περιεργος να μαθω τι σου ταξανε για να πεις αυτες τις μπουρδες λιγες μερες πριν!!
Απάντηση
nikos12/06/201219:50
τελικά σε όλα τα κόμματα υπάρχουν προδότες…βλέπε Αντώνη Σαμαρά 1993…όλοι έχουν την τιμή τους και όλα εξαγοράζονται…
Απάντηση
Πάλι 12/06/201219:39
ό,τι και να πείτε ΕΓΩ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ με τίποτα, μου έχει γίνει εφιάλτης, ο τελευταίος προεκλογικός μήνας ήταν η μεγαλύτερη θλίψη που έχω ζήσει, να πάει στα κομμάτια ο Τσίπρας και να μην ξαναγυρίσει
Απάντηση
ΤΟ ΠΑΙΔΙ…ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ12/06/201219:24
-ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ…ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΜΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤΑΔΩΝ…ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ …ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ…ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΜΟΛΟΤΩΦ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕΝ…ΧΩΝΕΥΕΤΕ..ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ…ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ..
Απάντηση
KREMIDAS PETROS12/06/201219:22
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ -ΗΠΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΙΣΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗ ;; ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΜΦΧ ΠΑΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Απάντηση
gio12/06/201219:15
ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ…..ΚΟΡΟΙΔΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ Π..Τ..ΝΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ…
Απάντηση
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…12/06/201218:59
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΥΡΙΟ.ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΗΔΕΝ.Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ..ΟΥΣΤΤΤ
Απάντηση
Και ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ κ ΣΥΡΙΖΑ και ότι να ναι12/06/201218:57
Όποιος και βγει τα ίδια θα κάνει, υποταγή στους Ευρωπαίους… Αυτό που πρέπει σίγουρα να κάνουν οι πολίτες είναι να διώξουν άμεσα τους φασίστες της χρυσής αυγής γιατί είναι επικίνδυνοι. Ότι άλλο κι αν ψηφίσουν, δημοκρατία έχουμε κ θα τον πάρει το δρόμο της πάλι η χώρα. Αλλά όχι και να γυρνάμε σε προηγούμενους αιώνες…
Απάντηση
@ΤΑΣΟΣ12/06/201218:47
Χρυσή Αυγή, να ξεβρωμίσει ο τόπος λοιπόν, και να δούμε όλους αυτούς που μας κατέστρεψαν να τρώνε τα μπουκέτα που τους αξίζουν.
Απάντηση
Doctor12/06/201218:30
Einai lipiro giati den kseroume POSA PIRE!!! GIA NA TA PEI AYTA TORA…..
Απάντηση
ΤΑΣΟΣ12/06/201218:27
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ….ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ!
Απάντηση
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ 12/06/201218:04
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ,ΑΠΟ ΤΟ 200ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΑ,Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ»ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ,,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ..
Απάντηση
Στέλιος12/06/201217:55
Είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Μπράβο του.
Απάντηση
Αχιλλέας12/06/201217:52
ΑΝΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Απάντηση
ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ12/06/201217:50
Λ Ι Ν Ο @ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ . ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ..
Απάντηση
ΑΚΙΣΣ12/06/201217:49
ΤΕΛΙΚΑ ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ … ΘΑ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΘΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ……………………….. ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΨΩΦΗΣΗ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ……. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ
Απάντηση
grk12/06/201217:49
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΣΣΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ !!! ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΛΕΖΟ ΒΑΛΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ
Απάντηση
ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ12/06/201217:46
 ΠΩ ΠΩ..ΞΕΦΤΥΛΑ..ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΓΙΝΑΝΕ … ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ..ΦΑΓΑΝΕ ΔΥΟ ΓΕΡΕΣ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ….ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΦΗΚΡΑΤΗ ΗΛΘΕ ΤΩΡΑ ΚΙ Ο ΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ….ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΑ…ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ..
Απάντηση
GRK12/06/201217:41
 Η ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ .Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ ,ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ,. Ο ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ. Ο ΧΑΝΙΑΣ ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΑ ΠΡΟΛΑΒΕ .ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ…ΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΖΩΗΜΑς ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ;;;;;
Απάντηση
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ12/06/201217:34
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΣΟΣΤΑ…ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΕ ΚΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ …ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…
Απάντηση
GRK12/06/201217:33
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΙΦΗΚΡΑΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ,ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ,ή ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ …ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΩΠΑ ΕΝΑΣ ΣΤΑ MEDIA
Απάντηση
ΑΛΕΞΗ ΣΦΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΚΕΡΑΥΝΟΙ12/06/201217:29
Αυτοι ρε δεν καταλαβαινουν τιποτα πια! εχουν μουλαρωσει…καλα ρε παλικαρια οι ανεργοι, φοιτητες και λοιποι που δικαιως αγανακτουσαν στο Συνταγμα περσυ τετοια εποχη , δεν ανατριχιαζαν, δεν τους ερχοταν να ριξουν καμια μουτζα στον διπλανο τους τον κακομοιρη 48χρονο συνταξιουχο της ΔΕΗ με τα 2,500/μηνα, τους κοπρους συνδικαλισταραδες, τα λαμογια καθε λογης που ξεβολευτηκαν και ξαφνικα ειδαν το φως το αληθινο, κ.ο.κ. ;;;; πως νομιζετε βρηκε ο ΞΥΡΙΖΑ τετοιο λαο απο πισω;; σιγα μην τους βρηκε απο τον ιδιωτικο τομεα! αυτοι δουλευουν απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ για 400 σκατοευρω…ουτε mail δεν προλαβαινουν να στειλουν στα σχολια , οχι 15 την ημερα που καποιοι συστηματικα γραφουν καθε μερα τις πρωϊνες ωρες!!! Τελοσπαντων, θα χαρω πολυ να παρει μετρα οΑΣλεξης και να μην μπορειτε ουτε να αγανακτησετε…αμην παναγια μου κανε να βγει ο λυτρωτης μπας και το βουλωσουν οι οπαδοι του!!
Απάντηση
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ…ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ12/06/201217:27
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ…ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.-..ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.-.ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..Χ Α Ν Ι Α …ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ? ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ…
Απάντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΤΡΑ12/06/201217:25
@νικολής | 12/06/2012 15:04. Θέλεις να πεις ότι έφυγες από την ΝΔ και πήγες στον ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε στον Καμένο, ή στην Χ.Α. ή στον ΛΑΟΣ αλλά στον Σύριζα; Θέλεις να πεις ότι εμπνεύστηκες από την οικονομική πολιτική του Γλέζου και του Στρατούλη; Από την δραχμο-λαγνεία του Λαφαζάνη; Από τις θέσεις για την εξωτερική πολιτική του Μπαλάφα που θα το ρισκάρουμε με τους Τούρκους και που δεν γνωρίζει χώρα με το όνομα Σκόπια. Εμπνεύστηκες από την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ που παρέλασε υπέρ των Σκοπιών στην κεντρική τους πλατεία στα Σκόπια; Εμπνεύστηκες από τον επαναστατικό οίστρο της Δούρου και του Αμυρά, και από τις θέσεις της Δούρου για την Τουρκία; Εμπνεύστηκες από τις απόψεις υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την μειονότητα που την θεωρούν Τούρκικη; Εμπνεύστηκες από την τρομολαγνεία και την αγάπη των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για την 17Ν και τις άλλες τρομοκρατικές ομάδες; Εμπνεύστηκες από την Υπατεία και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες; Εμπνεύστηκες από την συμπεριφορά και τις δηλώσεις του Βούτση; Εμπνεύστηκες από την στάση πολλών και εδώ μέσα- οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελαν να καταδικαστεί και κατηγορούσαν το παλικάρι από την Παιανία, αλλά δεν μίλησαν ποτέ υπέρ του Αθ. Λαζανά που δολοφονήθηκε στην Πάτρα από Αφγανούς, που δεν μίλησαν ποτέ για τα θύματα της Marfin, πού δεν μίλησαν ποτέ για τις καταστροφές τα επεισόδια και τις λεηλασίες στη Αθήνα; Εμπνεύστηκες από αυτούς που -δίκαια- καταδίκασαν τον Κασιδιάρη για την συμπεριφορά του αλλά δεν ανάσαναν για την συμπεριφορά του Πέτρου Τατσόπουλου εναντίον του Στέλιου Σταυρίδη της Δράσης; Εμπνεύστηκες από τα ορφανά του Άκη, τον Φωτόπουλο και τον Κουλούρη, που πάνε ΣΥΡΙΖΑ; Και εμπνεόμενος από τα παραπάνω έφυγες από την ΝΔ και ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ ; Και ότι λέει ο Χανιάς τα παραβλέπεις γιατί ή πληρώθηκε ή σας πρόδωσε ή ή. ή Κάποιοι από σας αφού, δεν έχετε να πείτε κάτι άλλο, κατηγορείτε (υποβόσκων φασισμός-ρατσισμός) τον άνθρωπο για την εμφάνισή του, αλλά σχόλιο για την εμφάνιση του Αμυρά ή του Στρατούλη δεν έχω δει να κάνετε. Ρε Νικολή σοβαρευτείτε μην κάνετε ότι σας λένε στην Κουμουνδούρου, εκτίθεστε Γράψτε πιο διακριτικά τα σχόλια σας , αλλάζοντας από 150 ονόματα ο καθένας, για να φαίνεται ότι έχετε ρεύμα, αλλά μην γράφετε υπερβολές, που σας εκθέτουν…  
Απάντηση
Αγύριγο κεφάλι12/06/201217:22
Και μερικοί, πανύ- ΒΛΑΚΕΣ, το σκέφτονται ακόμη αν θα πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, το άφθαρτο κόμμα Το κόμμα, του μέλλοντος.
Απάντηση
XANIA12/06/201217:22
mono apo XANIA ma8aineis tin ali8eia , ta elege o PSHLOS apo to 89 alla ton loidorousan ….!! STHN KRHTH ESTEILE O 8EOS TRIA MAGALA DWRA , ENA LEYTERH ENA KWSTH KAI THN MEGALH DORA!!!!!!
Απάντηση
κακο παιδι12/06/201217:21
Τους βαρεθηκα ολους!!!!! Χ.Α
Απάντηση
Ουδέτερος Παρατηρητής12/06/201217:20
Στην Κόρινθο ο Νίκος Χάνιας κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν κατάφερε να βγει βουλευτής και έτσι δεν μπήκε πρώτος στη λίστα. Στην Κέρκυρα ο Χρήστος Άνθης της ΝΔ πέρασε στον Καμμένο γιατί δεν μπήκε καθόλου στη λίστα υποψηφίων από το Σαμαρά. Και οι δύο νοιάζονται για την πολιτική καριέρα τους και δεν διστάζουν να κατηγορήσουν και να συκοφαντήσουν τα κόμματα που μέχρι πρότινος ανήκαν. Από τέτοιους πολιτικούς που νοιάζονται μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον μόνο ψέματα αακούμε.
Απάντηση
OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…12/06/201217:16
ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΛΙΝΟ@ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Μ Ο Ν Ο ΓΕΓΟΝΟΤΑ…ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ..ΤΕΛΟΣ
Απάντηση
ναζί κανείς ή πασοκτζής12/06/201217:12
Η Λιάννα λέει οτι όλες οι γενικεύσεις οδηγούν σε φασιστικά συμπεράσματα. Σωστά. Δε μας λέει όμως γιατί το ΚΚ υποστηρίζει οτι κατέχει τη μόνη αλήθεια κι όλοι οι άλλοι είναι είτε με το κεφάλαιο, είτε είναι εχθροί του λαού. Το ίδιο και η ΧΑ που διεκδικεί τον πατριωτισμό και την τιμιότητα και όλοι οι άλλοι είναι ανθέλληνες κ λωποδίτες. Πόσο μάλλον αν δεν ανοίκουν στους έχοντας ανώτερο λευκό σαρκίο. Ούτε ο νόμος του εργάτη είναι το δίκιο, μα ούτε και του πελάτη. Νόμος είναι το δίκιο. Αν πιστεύεις σε αυτό.Αλλά που να το βρεις, σε έναν τόπο που αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται.
Απάντηση
brouno12/06/201217:11
 @ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ …… εχουμε εναν που λεει οτι αν γινει κυβερνηση ο συριζα θα βαλει φορολογια 5% στην παπ…ια , γι αυτο προσεχε γιατι σε βλεπω καθε μερα ταμειο!!
Απάντηση
Ξεσκουφοτος12/06/201217:05
@ φουφουτος Ρε φουφουτε απο συντακτικο εχεις παρει διαζυγιο, μονο εσυ οταν το διαβασεις μπορεις να το καταλαβεις,ουδεις αλλος
Απάντηση
ΛΙΝΟ 12/06/201217:04
ΘΕΛΕΙ ΟΥΜΠΑΛΑ …ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ …ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ….ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ … ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ….ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΔΕΙΞΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ….
Απάντηση
χξστ’ 12/06/201217:04
@ναζί κανείς… Ποιός μεγαλοιδεατισμός ρε μεγάλε; Κάθε μέρα και κάποιοι πεθαίνουν από πυρα αλλοδαπών ληστών, κάθε μέρα χιλιάδες ευρώ κάνουν φτερά στο εξωτερικό από κάθε είδους εγκληματίες, δεχόμαστε επίθεση. ο πατριωτισμός όπως τον αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον δεν αφορά ούτε «ξερονήσια» ούτε «να πάρουμε την Πόλη». Μιλάμε για την κάθαρση της χώρας από κάθε κακοποιό, αλλοδαπό – και μη, μιλάμε για την παραμονή στη χώρα ΜΟΝΟ εκείνων των ξένων που είναι εδώ 20 χρόνια και έχουν ως μόνιμη πατρίδα τους την Ελλάδα και εχουν δουλειά, πληρώνουν φόρους και επιθυμούν να γίνουν έλληνες, απ’ όπου κι αν ήρθαν. Θέλουμε τους νοικοκύρηδες, δε θέλουμε τους αλήτες. Πολλά ζητάω τέλος πάντων; Και όσοι μείνουν να πληρώνουν φόρους γιατι ως ‘μετανάστες’ ούτε εδώ ούτε στην πατρίδα τους δε δίνουν δεκάρα αλλά βολεύονται εξίσου να απολαμβάνουν υγεία, παιδεία και δημόσιες παροχές.
Απάντηση
Chris12/06/201217:04
ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ψάχτε νέο αρχηγό από τις 18 του μήνα. Αν και καλύτερα θα είναι να ενωθούν σε ένα κόμμα αφού με τον τραπεζίτη Παπαδήμο συνυπέγραφαν μήνες τώρα τα βάναυσα μέτρα που οδήγησαν στη διάλυση της μεσαίας τάξης! Η οργή του κόσμου θα είναι μεγάλη την Κυριακή. Άδειασαν οι τσέπες μας (και δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος) τώρα ήρθε η ώρα να μας αδειάσετε τη θέση ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΙ.
Απάντηση
ΣΚΕΨΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ12/06/201217:04
ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ…ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ @ ΨΑΛΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΩΣ…ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ…ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..
Απάντηση
Fedon12/06/201217:04
Αφιερωμένο στους συνέλληνες που θα πάνε να ρίξουν την ψήφο τους στο αριστερό και αναρχικό συνονθύλευμα που λέγεται Σύριζα… Από Δευτέρα θα έχουμε γεγονότα και καταστάσεις πρωτόγνωρες.
Απάντηση
Αντώνης12/06/201217:03
Με όλα αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες, αποφάσισα να βοηθήσω τον Αλέξη με έναν απολογισμό των τελευταίων 10 ημερών… Για να δούμε: 1. Ιφικράτης Αμυράς – Αντάρτικο πόλεων (enough said…). Μπήκε κατά λάθος στο ψηφοδέλτιο επειδή τους πίεζαν τα ΜΜΕ για λίστες.. (εμ, που να περίμεναν ότι θα έχουν αντί για 15, 50 έδρες…) 2. Ο Λαφαζάνης (ναι, ο εκπρόσωπος τύπου), να λέει ότι καταγγελία του μνημονίου ίσον έξοδος από το ευρώ (ναι ναι ξέρω, αυτό ήταν «last year») 3. Η Ρενιώ η Δούρου σύμβουλος εξοπλιστικών στο ΥΠΕΘΑ, επί Άκη 4. Βιντεάκι με τον Τσίπρα παρέα με τον Σλάβοϊ Ζίζεκ, να μιλάει εξ’ ονόματος του Αλέξη για επανάσταση, κόψιμο αρχιδιών και άλλα ωραία…(http://www.youtube.com/watch?v=gZPMtxESZfI&feature) 5. Ο Χανιάς να παραιτείται γιατί «Έστω και μια ώρα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφή…» Ρε Αλέξη, ρε αγόρι μου, κοίταξέ το λίγο γιατί έχεις μερικά θεματάκια να ρυθμίσεις πριν γίνεις πλανητάρχης… και είναι ακόμα Τρίτη… 5 μέρες με τους ρυθμούς που το πάτε, είναι μπόλικες…
Απάντηση
eleana12/06/201217:03
@ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…… φιλαρακι επειδη ειμαι εχθρος της πατριδας και του εθνους , θα πληρωσεις εσυ τα χαρατσια και τους νεους φορους που θα μου στειλουν?? η εισαι τοσο μαγκας που θελεις να ξεκουμπιστουνε ολοι αυτοι αλλα να πληρωνουν τις παπαριες σου?!! αντε νουμερο ε νουμερο
Απάντηση
συριζα ρε12/06/201217:01
Ναι αλλα ο συριζα θα με χαρισει το διακοποδανειο και θα βρω δουλια στο δημοσιο. δεν καταλαβένω ντιπ δεν σκεφτεστε οσοι δεν ψηφιζεται τσιπρα;
Απάντηση
Αποστόλης12/06/201217:01
Γιατι, υπαρχει αμφιβολία ότι όποιος ψηφίζει «ΣΥΡΙΖΑ» δεν ξέρει ότι σπρώχνει την χώρα στο χάος..? Όλοι το ξέρουν. Αύριο να δούμε τι θα λένε στα παιδιά τους…
Απάντηση
Τσιπριστάν12/06/201216:50
Μερικοί εμπαθείς ψηφίζουν ΨΥΡΙΖΑ ενώ ξέρουν ότι θα καταστραφούμε όλοι, ακριβώς για να μας καταστρέψουν όλους. Ο φθόνος και η κακία είναι ισχυρά κίνητρα. Το ίδιο και η βλακεία.
Απάντηση
ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ12/06/201216:49
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΤΣΙΠΡΟΕΙΔΗ ΠΙΘΗΚΙΑ ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ? ..ΕΝΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ? ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΣΤΩ ?
Απάντηση
@RATIO12/06/201216:48
Καλά τα λες μα πες μου κι αυτό: Είδες πουθενά Ανδρέα Παπανδρέου, Σημίτη, Κωστάκη , Γιωργάκη , Βενιζέλο , Παπακωνσταντίνου, Αλογοσκούφη , Βουλγαράκη, Ρουσσόπουλο, Άκη Σουφλιά, και και και ; Μη λες μόνο τι θα μας κυβερνήσει κατά την άποψη σου ,πες και αν υπήρχαν πουθενά στην Ευρώπη και οι τύποι που μας κυβέρνησαν. Κι από τον Άρη αν κατεβώ και μου πείς να διαλέξω θα σε ρωτήσω για ποιούς έχουμε γεγονότα οτι υπήρξαν κλέφτες και οχι ποιούς υποψιαζόμαστε. Μη καταργούμε και τη στοιχειώδη λογική τώρα . Που μου βγάζεις τους άλλους σκάρτους πριν κυβερνήσουν και δια της ατόπου απαγωγής μου προτείνεις τα αποδεδειγμένα επι δεκαετίες λαμόγια! Τον κόσμο δε τον πείθεις πια να ψηφίζει δια της καταστροφικής πολιτικής και της συκοφαντίας. Σοβαρέψου κι εσύ και οι όμοιοι σου!!!
Απάντηση
ΛΙΝΟ12/06/201216:47
Η Ρένα Δούρου είναι το τέταρτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του επιτελείου του Α. Τσίπρα που ήταν στο παρελθόν συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Σήμερα, στενός σύμβουλος του κ. Τσίπρα είναι ο καθηγητής Ν. Κοτζιάς που υπήρξε στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου πριν το 2009 και ευθύνεται εν πολλοίς για τις μαξιμαλιστικές τοποθετήσεις του τότε αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, αφού έγραφε τις ομιλίες του στην λογική του λεφτά υπάρχουν.Απολύτως επιβεβαιωμένη είναι και στήριξη συνδικαλιστών τους βαθέως ΠΑΣΟΚ όπως του Ν. Φωτόπουλου της ΔΕΗ και του πρώην προέδρου της ΑΔΕΔΥ Σπ. Παπασπύρου στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ πριν λίγες ημέρες την ανοιχτή στήριξη του στον κ. Τσίπρα δήλωσε και ο Κίμων Κουλούρης.Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση όμως είναι η έμμεση δημόσια στήριξη που παρείχε στον Αλέξη Τσίπρα ο Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος με την επιρροή που έχει στο παλιό και παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε μια έξυπνη και πλάγια τακτική για να δείξει Τσίπρα.
Απάντηση
sebastian12/06/201216:47
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν οτι ηλικιάκα οι 55+ ψηφίζουν κατα 50% ΝΔ και κατα 30% ΠΑΣΟΚ. Οι ηλικίες δηλαδή που περιέχουν τύπους σαν τον παραπάνω συνδιλακιστή-συνταξιούχο απο τα 50,ειναι αυτες που στηρίζουν τα δύο κόμματα που μας φτάσανε σε αυτό το χάλι και συνεχίζουν να θέλουν την ψήφο μας. Ειναι φανερό,οτι ουτε τους υψηλόμισθους ΔΥ εχει ο ΣΥΡΙΖΑ,ουτε ολα αυτά τα λαμόγια του σκληρού πυρήνα των βολεμένων.Οπως επίσης δεν εχει και τους αγρότες που μάθανε τόσα χρόνια στα ευκολα λεφτά των επιδοτήσεων και δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα. Αντίθετα κατα τις δημοσκοπήσεις ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν νέοι,ανεργοι μισθωτοί.Ολοι αυτοί δηλαδή που ειναι τα μόνιμα θύματα και αυτοί που ετοιμάζει να θυσιάσει η Ευρώπη για να σωθούν οι Σαμαροβενιζελοι με το συνάφι τους. Το οτι αντιστέκονται τα θύματα τους προκαλεί κάποια εκπληξη,αλλα οπως φαίνετε με τόση προπαγάνδα(ολο το μάνιουαλ της παγκόσμιας προπαγάνδας εχει εφαρμοστεί),στο τέλος θα τα καταφέρουν…για πόσο δεν ξέρω.
Απάντηση
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ12/06/201216:47
Δυο εξωκοινοβλουλευτικο θα συμετεχουν σιγουρα. Ο Αμυρας, Υπουργος Προστασιας Του Πολιτη, και Χανιας, Υπουργος …παρα τω Πρωθυπουργω ( εαν δεν παει στον ΑΛΑΒΑΝΟ) αυτη η θεση.
Απάντηση
Σκεπτόμενος αριστερός ψηφοφόρος12/06/201216:47
@ΞΥΠΝΑ….ΦΘΑΣΑΜΕ.. | 12/06/2012 16:09 Προφανώς γελοίε ούτε καν διάβασες τι έγραψα. Εγώ είπα πως δε ξαναψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ έτσι που έκανε ο αλέξης το κόμμα μέχρι να επανέλθει στις αριστερές αξίες του. Τράβα εσύ να ψηφίσεις τον κωλοτούμπα τον αντωνακη που θα καταστρέψει τη χώρα για να γίνει προωθυπουργός
Απάντηση
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ12/06/201216:46
Να παρέμβει εισαγγελέας και να διατάξει την σύλληψη όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ! Οδηγούν συνειδητά την χώρα στην καταστροφή! Είναι εθνοπροδότες! Αν περιμένουμε να τους δικάσουμε αφού πρώτα μας καταστρέψουν θάναι αργά!
Απάντηση
ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ12/06/201216:45
ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ@ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ..ΑΤΥΧΗΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ…ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΙΦΗΚΡΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΞΕΝΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ..ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ..ΝΕΝΕΚΟ..
Απάντηση
ομοθυμαδόν12/06/201216:45
Αφιερωμένο στούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. ΜΠ. Μπρέχτ. Ήμουν πάνω σε ένα λόφο και είδα το παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σαν νέο Σερνόταν πάνω σε καινούρια δεκανίκια που κανένας δεν είχε ξαναδεί και βρωμούσε νέες μυρουδιές σαπίλας Και κάτι ακόμα.Γιατί όλα τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ γράφετε με ονόματα γυναικών ?? Σημαίνει κάτι????
Απάντηση
ΛΙΝΟ12/06/201216:43
ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ….ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ …ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ….ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΙΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Ο ….ΤΣΟΥΠΡΑΣ
Απάντηση
@Σωστός οικογενειάρχης δημόσιος υπάλληλος 12/06/201216:42
Ελπίζουμε να κάνετε χιούμορ αγαπητέ κύριε όταν λέτε «τα παιδια μου γιατί να μη διοριστούν και αυτά να έχουν μια σίγουρη δουλειά». Να υποθέσουμε ότι το δημοσιοϋπαλληλίκι στην Ελλάδα θεωρείται από τους δημοσίους υπαλλήλους κληρονομικό δικαίωμα; Επίσης, για να σας κόψουν «τόσα επιδόματα», φαντάσου πόσα επιδόματα παίρνατε. Εσείς, που είστε προνομιούχος, μιά και έχετε ακόμα δουλειά, έστω και με ψαλιδισμένες αποδοχές, θα έπρεπε να έχετε μεγαλύτερη αλληλεγγύη για τους συμπολίτες σας. Δεν σας πληρώσαμε και σας πληρώνουμε αρκετά, εσάς και τη σύζυγό σας, ως κοινωνία; Δεν ξεχρεώσαμε ακόμα; Πρέπει να μισθοδοτούμε και τα τέκνα σας; Και τώρα που το Πασόκ δεν μπορεί να διορίζει πλέον, θα ψηφίσετε Συριζα για να συνεχίσει την καταστροφή της Ελλάδας από εκεί που σταμάτησε το Πασοκ; Λέτε ανοιχτά ότι θέλετε να συνεχιστεί το πελατειακό κράτος και δεν ντρέπεστε λιγάκι; Αυτά ακούει από τους δημόσιους υπαλλήλους ο υπόλοιπος κοσμάκης που δοκιμάζεται, και τρελαίνεται.
Απάντηση
Klasikos12/06/201216:41
Kallio arga para pote!!!
Απάντηση
@Σωστός οικογενειάρχης δημόσιος υπάλληλος 12/06/201216:40
ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ …..ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ….ΠΑΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ….ΟΧΙ ΜΑΚΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ.
Απάντηση
Benny hill12/06/201216:38
@ Σωστός οικογενειάρχης δημόσιος υπάλληλος, έτσι μεγάλε ψήφισε αλέξη να διορίσει το παιδί σου, αυτοί είστε… σου κόψαν και τα επιδόματα έγκαιρης προσέλευσης, παραγωγικότητας και το 1 εκατομμύριο ιδιωτικούς υπαλλήλους που απολύθηκαν τους κάνουμε γαργάρα… αλλά έτσι να φορολογήσει ο αλέξης το τζίρο να μπούνε όλοι οι ψηφοφόροι του στο δημόσιο
Απάντηση
Παναγιώτης12/06/201216:37
Ωρε παιδια απο το Συριζα, τοσο γενιτσαροι εχετε γινει που δεν ακουτε, δεν βλεπετε, δεν μιλατε ? Ελεος πια !! Ο κ.Αμυρας προβοκατσια (αυτο το περι αυτοπροτασης θα μεινει στην ιστορια της γελειοτητας…. να προταθω και εγω δηλαδη την επομενη φορα). Ο κ.Λαφαζανης προβοκατσια (τα αυτακια μας προφανως μας κανουν προβοκατσια στον καυμενο τον συριζα), τουτος ο καινουργιος ο κ.Χανιας πασοκ,αρα προβοκατσια(οταν τον παιρνατε στο κομμα ηταν καλος ομως…). Οι διγλωσιες προβοκατσια και αυτες, δεν τα ακουμε μας λενε τα κακα μεσα ΜΜΕ οτι τα ακουμε… Οταν καποιος επιχειρηματολογει σε αυτα που λετε, εκβιαζει τον ελληνικο λαο, και κανει προβοκατσια στον αγιο συριζα… Τελικα ολοι πρεπει να βγαλουμε τον σκασμο μηπως ? Καποια κυρια του συριζα ειπε στην Νετ οτι το μηνυμα της 6ης Μαιου ηταν να εξαφανιστει το ….πασοκ και η ΝΔ…. τοσο δημοκρατισα η κυρια. Και ολα αυτα με 16%, δηλαδη οι 2 δεινοσαυροι (κατα εσας), πασοκο και ΝΔ με τα 40ρια που επαιρναν τι επρεπε να κανουν ??? Να σας κρεμανε ??? Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος πια
Απάντηση
ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ12/06/201216:37
ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!
Απάντηση
ΣΤΡΙΜΩΧΘΗΚΑΤΕ ΑΓΡΙΑ12/06/201216:36
Piza ΣΑΜΑΡΑΣ@ ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ…ΠΙΤΣΑ ? ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ? Η ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ? ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΚΙ ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ..ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ…
Απάντηση
ακις12/06/201216:34
οταν ενας απο το πασοκ φευγει τοτε ειδε το φως το αληθινο….οταν φευγει απο τον συριζα τοτε ειναι αποστατης…………τελικα ο τσιπρας δεν ειναι cheapαντρεου ειναι μητσοτακης αχαχαχαχ
Απάντηση
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ12/06/201216:29
ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΙΦΗΚΡΑΤΕΙΟ..ΘΕΩΡΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ..ΟΧΙ ΡΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ..ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΟΜΜΑ Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ..ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ..
Απάντηση
MIA ΑΠΟΡΙΑ 12/06/201216:28
ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΣΕ ΕΥΡΩ Ή ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ; ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ . ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!
Απάντηση
ελλας12/06/201216:26
συνιστώσες…..’.Ωραια λεξη’ μου θυμιζει το σχολειο
Απάντηση
george nemea12/06/201216:25
Ο Χανιάς είναι από Νεμέα και τις τελευταίες μέρες παρότι έτρεχε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν πολύ προβληματισμένος και διαφωνούσε με τις απόψεις της ηγεσίας και με πολλές συνιστώσες του. Είναι πάντως γεγονός ότι πολλές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και επικίνδυνες πχ η ΔΕΑ έλεγε να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως Μακεδονία, οι 7 από τις 12 συνιστώσες θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ, ενώ πολλά προβεβλημένα του στελέχη έχουν άλλες απόψεις από τον Τσίπρα σε θεμελιώδη θέματα. Σε αυτό που συμφωνώ με το Χανιά είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τάξει πάρα πολλά και τώρα βλέποντας ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πρωτεύσει κάνει κωλοτούμπες. Αρχικά έλεγε για καταγγελία της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου, αλλά τώρα μιλά για αλλαγή και επαναδιαπραγμάτευση όρων. Σου λέει, και αν εκλεγώ? Πάντα στην Ελλάδα όλοι υπόσχονταν, αλλά αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ( πχ καταγγελία μνημονίου χωρίς να βγούμε από το ευρώ) είναι ανέφικτο. Ταπεινή μου γνώμη ότι αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσουμε τις λιγοστές ελπίδες να σωθούμε σαν λαός και Έλληνες
Απάντηση
ναζί κανείς ή πασοκτζής12/06/201216:21
όσο κάλπικες και στραβές είναι οι ιδέες σταλινικού ή όπως θες πες το τύπου, άλλο τόσο σαπίλα και συντηρητίλα βρωμάει ο μεγαλοϊδεατισμός περί πατρίδος. Και τα δυο επιθυμούν ένα κράτος βραχνά και είναι οπαδοί του όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίων μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καλύτερα αποχή παρά στην απόχη τους. Η ανθρωπότητα βόγγηξε να τα ξεπεράσει, ας μην τα ξαναζήσουμε, άσε που δεν έχουν καμία αισθητική ούτε και λογική βάση. Επίσεις είναι ανέραστες και ανοργασμικές ιδεοληψίες που δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική κουλτούρα. Και κάτι άλλο, όλα αυτά δεν θα έχουν και πολύ σημασία, αφού ως στο τέλος του τρέχοντος έτους, όλα θα έχουν πάρει το δρόμο τους..
Απάντηση
tom12/06/201216:20
RE TSIPRA EPANASTATI TIS DRAXMIS ARXISAN NA FEGOYN TA PROVATASOY APO TIN STANI TOY SIRIZA AFOY IDAN OTI EVALES TA ARPAXTIKA TOY PALIOY PASOK MESA STIN STANI KOROHDO EINE NA MINOYN MESA TA PROVATAKIA STO TELOS THA THAMINIS METOYS ERGATOPATERES TOY PASOK ME TON AMIRA ME TINKATSELI LEYTA YPARXOYN MAI TIN SAKORAFA KALA ASTE AYTI DEN KSERI Y TI TIS GINETE OPOY VREI MASA TREXEI ME TIN DOYROY ME TOYS KOYKOYLOFOROYS ALITHIA POY R EINE AYTOI TOYS E4XETE SE KARANTINA MIN SAS XALASOYN TIN SOYPA ;DISTIXOS OYTE GIA TSOMPANOS DEN KANEIS KE THELIS NAKIVERNISHS TIN ELADA EYTIXOS SE PIRAN XAMPARI ATOI POY SE PSIFISAN DEN PEYTOYN KSANA STIN FAKA PARTO XAMPARI STIN TRAKI STIN MAKEDONIA STIN THESALIA STIN YPIRO STIN PELOPONISOSTIN KRITI STANISIA DEN TRONE XALASMENO TIRI POY EVALES STIN FAKA AFISA TELEYTEA TIN ATHINA GIATI EDO THA PATHETE TIN PLAKASAS OI IDIOI KOYKOYLOFORI THA SAS KINIGI SOYN GIATI KE AYTOI ARXISAN NA SE PERNOYN XAMPARI EPANASTATI TIS DEKARAS
Απάντηση
Αρτεμης ……12/06/201216:20
ααααααααααα…. οι γερμανοι ειναι φιλοι μας ,,,,,,,,,,…
Απάντηση
Αλεξία12/06/201216:19
Η δημαγωγια στην Ελλαδα ειναι τοις πασι γνωστη εξ αρχαιοτάτων χρόνων.Ο Αλκιβιάδης δεν ηταν που έπεισε την εκκλησια του δήμου να εκστρατεύσουν στη Σικελια να βοηθήσουν τους φίλους τους Εγεσταίους; Τους έμπλεξε λοιπον μάταια σε μια περιπέτεια δίχως λογο, τους παράτησε και την έκανε για τη Σπάρτη .Φυσικά οι Αθηναιοι συνετρίβησαν. Ειναι πολυ ωραίο να ακους ωραία λογια αλλα η αποσταση απο το να γινουν πράξη ειναι μακρά…Ο σουρεαλισμος του Τσιπρα εδράζεται προφανως στην αλαζονεια και μια αισθηση παντοδυναμιας που δεν εχει κανενα λογικο έρεισμα. Τις επιστολες του τις αγνοησαν οι Ευρωπαιοι ηγετες και εκει επρεπε να καταλαβει εστω και λιγο το πολιτικο παιχνιδι . Δεν λεω οτι υπαρχουν αυτη τη στιγμη στον πολιτικο χωρο πεφωτισμένες μορφες αλλα ο εν λογω κυριος και η παρέα του ειναι πραγματικα επικινδυνοι. Ελληνες προσοχη….
Απάντηση
Μια ΣΥΡΙΖΑ με απ’όλα χωρίς κρεμμύδι12/06/201216:17
Ο κος Χανιάς μπορεί να είναι συνεπής αγωνιστής για κάποιους ή μεγάλο λαμόγιο, όπως λένε πολλοί φίλοι εδώ μέσα. Τον άνθρωπο σήμερα τον μάθαμε οι περισσότεροι και δεν είναι δίκαιο να του κρεμάσω ταμπέλα χωρίς να ξέρω τα δεδομένα. Η ουσία όμως είναι αλλού. Αναρωτηθήκατε καθόλου πόσο σοβαρό είναι αυτό το μόρφωμα που μαζεύει ανεξέλεγκτα από τροτσιστικές και μαοικές συνιστώσες, συνήγορους του ένοπλου αντάρτικου πόλης μέχρι απογοητευμένους συνδικαλιστές πρωην ΠΑΣΟΚ και θυρωρούς του Ανδρέα? Τέτοια προχειρότητα? Τέτοιο άρπα-κόλα? Πείτε ότι ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ, τη Δευτέρα ποιός θα μας κυβερνήσει?? Ποιο κομμάτι της Συνομοσπονδίας που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ? Και θα τα βρουν μεταξύ τους? Ή θα σκοτώνεται η κα. Χριστοδουλοπούλου (συνήγορος του κου Κωστάρη της 17Ν) με την κα. Κατσέλη (εισηγήτρια του ‘λεφτά υπάρχουν’ του ΓΑΠ)??? Περάσαμε πολλές δυσκολίες και ζόρια, ειδικά τα τελευταία χρόνια και θά θελα κι εγω όπως όλοι να γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Να βγάλουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να σκιστούμε στο γέλιο για 2-3 μήνες. Να εκτονωθούμε ρε γαμότο επιτέλους. Δυστυχώς ούτε αυτή τη χαρά μπορώ να απολαύσω….έχω δύο παιδιά….
Απάντηση
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ12/06/201216:16
ΓΙΑΝΝΗΣ@ ΑΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΘΗΣΕΙΣ…ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ..ΛΑΜΟΓΙΟ..Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΝΗΜΗ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 1965…ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΜΝΗΣΙΑ ΞΕΧΑΣΕ ΠΩΣ ΕΝΑ 4% ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ..
Απάντηση
ξυπνατε!12/06/201216:13
νεα ψηφαλακια για τον Τσιπρα!!!! με 5 εκατομμυρια λαθρο + οικογενειες τους= 10 εκατομυρια σιγα μην εχει πλεον αναγκη την ψηφο σας! εδω η πασοκαρα εβγαινε κυβερνηση επι 30 χρονια συνεχομενα με 1 εκατομμυριο πασοκους που διορισε στο Δημοσιο, φανταστειτε τι εχει να γινει με 10 εκ.= τσιπρας μονιμως πρωθυπουργος!!
Απάντηση
ΞΥΠΝΑ….ΦΘΑΣΑΜΕ..12/06/201216:09
Σκεπτομενος αριστερος ψηφοφορος@ ? ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ .. ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ? ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ? ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ….ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ ΡΑΦΙΑ ΣΑΣ….ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ..ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΡΟΤΑ..ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ..
Απάντηση
Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ 12/06/201216:09
Ο σημερινός Έλληνας τα μόνα που τον ενδιαφέρουν είναι το ρουσφέτι η ρουφιανιά να βολέψει τον εαυτό του και τα παιδιά του στο Δημόσιο σε Προϊσταμενικές θέσεις μάλιστα και για ολα τα άλλα στα παλιά του τα παπούτσια. Και έτσι θα συνεχίζετε και με τον Τσίπρα και με κάθε Τσίπρα. Για αυτό ή μένεις Ελλάδα και γίνεσε ένας από αυτούς ή φεύγεις.Υπάρχει και ένας τρίτος δρόμος όπου τους γράφεις στα @ρχίδι@ σου και βολεύεσαι με λίγα… αυτό κάνω εγώ και είμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ
Απάντηση
Κόψτε φάτσα!12/06/201216:06
Το μόνο για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχεί το συγκεκριμένο ανθρωπάριο είναι να μην μοιάσουν τα παιδιά του στα ξεφτλίκια του.
Απάντηση
φουφουτος12/06/201216:05
.@ΓΙΑΝΝΗΣ.Γιαννακη μου εσεις που ζησατε και κερδισατε το 65 φερατε την Ελλαδα εδω που την φερατε.Ονοματα μην λεμε και οικογενειες μην θιγουμε αλλα ισχυει.Δεν ειναι λοιπον λογικο να χασετε το 2012 για να μην ξαναεχουμε57 χρονια παρακμης παλι.Εκτος γιαννακι μου αν νομιζεις οτι αυτοι που τελικα κερδισαν το 65 μας εδωσαν μια Ελλαδα ολο τριανταφυλα.Αν το νομιζεις παμε ολου.Εχω εναν καλο ψυχιατρο Θελεις τηλεφωνα?
Απάντηση
ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ12/06/201216:01
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΥΣΑΝΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ…ΚΑΛΟ ..ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο…ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ…ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.?..
Απάντηση
Γιάννης Δάφνης12/06/201216:00
Κλασσική περίπτωση τυχοδιώκτη που μπαίνει σε κάποιο κόμμα για να πιάσει την καλή (ή την πολύ καλή, ότι κάτσει). Ασχέτως ιδεολογίας (αυτό είναι δευτερεύον). Ο Πασοκοσυνδικαλιστής τά ‘σπασε κάποια στιγμή με το Πασόκ και την έκανε για άλλο μαγαζί, τον Σύριζα. Κατέβηκε στις εκλογές πριν από ένα μήνα, πήρε τα @@ των Κορίνθιων ψηφοφόρων και έβαλε μπρος για άλλες πολιτείες (ξανά). Και ω του θαύματος!!! Η επιστολή που έστειλε στους Συριζαίους πρώην συντρόφους τους, για να τους εκθέσει, βγαίνει (από τον ίδιο προφανώς) στα Νέα, αφού γι’ αυτό το σκοπό είχε γραφτεί άλλωστε (ναι στα Νέα, του γνωστού συγκροτήματος που συγκυβερνάει δεκαετίες αυτόν τον τόπο), 5 μέρες πριν τις εκλογές. Χαρήκανε οι αντι-Συριζαίοι, να ένας σωστός, είπανε. Γελάσανε και οι Συριζαίοι, καθότι παλιοί στο κουρμπέτι. Όλα καλά.
Απάντηση
Αυτη ειναι η αληθεια12/06/201216:00
Σας ετσουξε τσιπραμπαχαλακια ο ανθρωπος ειναι σωστοτατος και παρ ολα που εχουμε 4 ημερες για εκλογες ειπε την καθαρη αληθεια οσο και εαν σας ποναει, κουκουλοφοροι μπακαλακηδες.Τωρα το τι γραφετε για λεφτα για πουλημενο Πασοκι και αλλα τετοια ευτραπελα ειστε για κλαματα αλλα και για γελια οπως και το παρδαλο κατσικι
Απάντηση
takis12/06/201216:00
Μιλαμε εκει στη νουδουλα εχουν ξεσκιστει στη μαυρη προπαγανδα (κλασσικη οννεδιτικη πρακτικη εξαλλου). Αντι να λεει στα ζωα τους οπαδους της τι μουτσο θα φανε μετα τις εκλογες, το μονο που κανει ειναι να λοιδωρει.Να βγει η Καλαματιανη την Κυριακη και να βαλει φορο στα αγροτεμαχια, να κλαψει ο καθε κατσικομπηχτης εδω μεσα!
Απάντηση
Πάνος12/06/201216:00
Εμείς που έχουμε περάσει από ελληνική αριστερά δεν χρειαζόμασταν το κ. Χανιά να μας εξηγήσει πως Σύριζα=καταστροφή. Δυστυχώς, όμως ο ελληνικός λαός έφυγε από τα δύο καθεστωτικά κόμματα πασόκ – νδ (με μεγάλη καθυστέρη, αυτό έπρεπε να χε γίνει 5 χρόνια πρίν, αλλά βλέπετε τότε δούλευε το ρουσφετάκι) και στρέφεται σε ακόμα χειρότερες επιλογές. Το σύστημα Πασόκ-νδ μπορεί να πνέει τα λοίσθια, αλλά τα παραμύθια τύπου «Λεφτά υπάρχουν» ζουν και βασιλεύουν μέσω του αλεξάκη τσίπρα. Δυστυχώς, μόνο μετά τη μεγάλη καταστροφή ίσως βάλει μυαλό ο ελληνικός λαός…Εϊμαστε άξιοι της μοίρας μας και η έλλειψη παιδείας νομίζω είναι το βασικό πρόβλημα που μας έφτασε ως εδώ. Καληνύχτα Ελλάδα…
Απάντηση
mob12/06/201215:56
Το τι ήταν, γιατί έφυγε κλπ καμμία σημασία δεν έχουν…. Αυτά που λέει έχουν σημασία… Ο συριζα εκμεταλλεύεται την αγανάκτηση του κόσμου και μόνο… Αν γινόταν να ξεθολώσει το μυαλό των ψηφοφόρων και δούν τι ψηφίζουν στην πραγματικότητα, ο συριζα θα είχε 3%…. Δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει τι συμβαίνει όταν ο κόσμος παρασύρεται από προεκλογικές μεγαλοστομίες και κραυγές μίσους για δοσίλογους κλπ… Κάπως έτσι και ο χίτλερ πήρε την εξουσία…
Απάντηση
RATIO12/06/201215:56
Υπάρχει άλλη χωρα που την κυβερνησαν «πουροι σοσιαλιστες» τυπου πασοκ; Ο Γκονζαλεθ στην Ισπανια; Ο Σρεντερ στην Γερμανια; Ο Φαμπιους και ο Μιτεραν στην Γαλλια; Ο Μπλερ στην Αγγλια; Σε Ιταλια. σε Ολλανδια; Πουθενα τετοιοι τυποι. Ολοι ησαν σοσιαλφιλελευεθεροι και κρατησαν τις χωρες τους ανταγωνιστικες και συγχρονισμενες με το διεθνες οικ.περιβαλλον. Κοιταζαν την παραγωγη κι οχι τη καταναλωση και το μοιρασμα χρηματων. Επισης, υπάρχει χωρα που άφεθηκε να κυβερνηθει σε τυπους τυπου Συριζα; Ο αντιστοιχος Μαικλ Φουτ στην Αγγλια; Ουτε λεπτο. Ο Λαφοντεν στη Γερμανια; Ουτε κατα διανοια. Ο Σεβενεμαν στη Γαλλια; Τον κρατουσαν σε αποστασεις. Το Πιτσι στην Ιταλια; Το κρατουσαν μακρυα ακομη και μετα τον ιστορικο συμβιβασμο! Το ιταλ. Δημοκρατικο κομμα; Τα ιδια. Το μετεξελιγμ. ΚΚ Ρωσιας μετα τη θυελλα Γιελτσιν; Δεν το αφησαν οι ρωσοι για να μην την αποτελειωσει. Η λογικη λεει οτι ουτε στην Ελλαδα θα ξανασυμβει νεο αποτυχημενο πειραμα «Ανδρεας Νο 2» οταν η χωρα βρισκεται στη κοψη του ξυραφιου.
Απάντηση
κωστης12/06/201215:56
Ολο το παλιο «καλο» Πασοκ μετακομισε στο Συριζα κ μαλωνουν απο τωρα για τις θεσεις… Γι’αυτο με βλεπω να ψηφιζω Πασοκ τωρα,μετα απο 31 χρονια! (οχι παντως οτι ο τυπος εχει αδικο επι της ουσιας σε οσα λεει,το κινητρο του δεν ξερω…)
Απάντηση
ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ12/06/201215:52
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΩΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ? ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ..
Απάντηση
Βαθυς Πασόκος12/06/201215:52
6 Φεβρ,2011: Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Χανιάς σε δηλώσεις τους από τα διόδια του Ισθμού . http://www.youtube.com/watch?v=MeJGDm694rI http://www. youtube. com/watch?v=MeJGDm694rI (ε, όχι και τζαμπατζήδες…)
Απάντηση
Σωστός οικογενειάρχης δημόσιος υπάλληλος12/06/201215:48
Καθίστε ρε παιδιά τι μας νοιάζει τι λεέι ο κ. Χανιάς. και εγώ πασοκ ψήφιζα τόσα χρόνια αλλά πλέον δε παέι άλλο. Εγώ και η γυναίκα μου δουλεύουμε στο δημόσιο και μας έκοψαν τόσα επιδόματα, τα παιδία μου γιατί να μη διοριστούν και αυτά να έχουν μια σίγουρη δουλειά. οχι στις προβοκάτσιες, Ψήφο στον Αλέξη ειναι ο μόνος που μας πιστέυει
Απάντηση
Η ΛΕΤΣΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ12/06/201215:48
ΝΑΙ ΡΕ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΥΤΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΙΦΗΚΡΑΤΗ ΟΥΤΕ Ο Χ Α Ν Ι Α Σ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ..ΠΟΥΝΤΑ..ΚΙ ΑΜΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ…ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ..
Απάντηση
Kostas Dimitriadis12/06/201215:47
@Kostas… Σιγά ρε επαναστάτη του λουτροκαμπινέ…Πρόσεχε καθώς πληκτρολογείς μη σπάσεις κανένα νύχι…Το πάθος σου πρέπει να το κατευθύνεις δημιουργικά και όχι να ασχολείσαι με προβοκάτσιες σπέκουλες και όλες αυτές τις ανούσιες βλακείες…get a life MAN!!! ή αλλιώς ξύπνα!!! τη ζωή την ορίζουμε εμείς και όχι ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας. Εκτός αν θέλεις και ετοιμάζεσαι να διοριστείς μούτσος(αλλά με το πάθος που σε διακρίνει μούτσος θα μπεις καπετάνιος θα βγεις) στη δημόσια ακτοπλοϊα που ετοιμάζει ο Τσίπρας, οπότε πάω πάσο…Φιλικά πάντα…
Απάντηση
Ελένη 12/06/201215:46
Ένα Πασοκόσκυλο-συνδικαλιστης (δεν είναι δικός μου ο χαρακτηρισμός, είναι άλλου αναγνώστη, οπαδού προφανώς του Συριζα) υποψήφιος βουλευτής με το Σύριζα; Δεν το πιστεύω! Τι έκπληξη είναι αυτή! Υπάρχουν Πασοκόσκυλα-συνδικαλιστές που έχουν πάει στο Σύριζα; Γι’ αυτό από 4% έφτασε στο 16%; Μα τι κακοήθειες είναι αυτές; Να παρέμβει εισαγγελέας!
Απάντηση
KORINTHIOS12/06/201215:46
αυτοι μαρτυρανε μονοι τους χωρις..ξυλο!
Απάντηση
φουφουτος12/06/201215:44
@ολγα.Ρε ολγα σε τα μας.Εδω ολοκληρος υποψηφιος βουλευτης σας ειπε ακριβως τα αντιθετα για τον συριζα-εαν ξερεις να διαβαζεις πισω απο της λεξεις-που κρυβετε ο Αλεξης.Εκτος αν εισαι και εσυ απο αυτος που κατηγορει ο Υποψηφιος Βουλευτης του συριζα.Δηλαδη απο αυτους που επι της ουσιας βρωμισες τον συριζα.Κατα τα λεγομενα του Κου Υοψηφιου Βουλευτη του Συριζα,παντα.Εσας τους βρωμηλη του ΠΑΣΟΚ τελικα μετα της εκλογες δεν θα σας δεχοντε πουθενα.Προσεχε το αυτο ολγα μου.
Απάντηση
@ Γιώργος12/06/201215:44
ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ? ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΗΤΑΝ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ?
Απάντηση
ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ12/06/201215:42
ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ! ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!
Απάντηση
Γι’αυτό ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ12/06/201215:40
Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένα, εκτός από το Σαμαρά που τους έχει μαζέψει όλους.
Απάντηση
Γιάπις12/06/201215:40
Δευτέρα πρωί δηλώσεις Τσίπρα: 1) Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα: «Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για την ανατροπή του μνημονίου» 2) Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα χωρίς αυτοδυναμία: «Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση συνεργασίας» 3) Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμος: «O Χανιάς είχε δίκιο, γειά σας»!!
Απάντηση
Τι ΠΑΣΟΚ τι ΣΥΡΙΖΑ….12/06/201215:39
και γιατί αλέξη να σε ψηφίσουμε? αφου έγινες χειρότερος από το πασόκ, καλύτερα να ψηφίσω τον χοντρό το benny, τουλάχιστον στο ΠΑΣΟΚ έχει πλέον λιγότερους ΠΑΣΟΚΟΥΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ
Απάντηση
Αστροπελέκι12/06/201215:39
Κοπρόσκυλο Χανιά πες μας.Διορισμός ή χρήμα;Θα φάτε καλά σήμερα το βράδι στο σπιτάκι.Ουστ λαμόγιο πολιτικάντη της δεκάρας!
Απάντηση
Τσιπρινιστάν12/06/201215:38
@ Ανώνυμος Αλκοολικός Ρε Ανώνυμε αλκόλα ο άνθρωπος είπε αυτά που βλέπει να γίνοντε σ αυτό το τσίρκο αυτή ρε αναρχοαλήτες είναι η πραγματικότητα αυτά πρέπει να τα ξέρει και ο κόσμος για να δεί τι είναι αυτό το πράμα που θα ψηφίσει,καραγκιόζηδες τον βγάλατε αλκοολικό τον βγάλατε μουτσούνα λές και όλοι σας εκει στον Συριζα είστε διαφορετικοί όλοι λίγος πολύ τις ίδιες μάπες έχετε και ακόμα χειρότερες δεν φημήζεστε, και για το κάλλος σας αλλα φημίζεστε για τους κάλους σας,αυτούς που έχετε μαζέψει στο κόμμα σας, γιατί από όλα έχει ο μπαξές, απο κανακάρια στις φυλακές από εγκλήματα όπως ληστείες με καλάζνικοφ σε τράπεζες,από εμπόριο Ναρκωτικών και όπλων,και τώρα τελευταία παρουσιάστικε και ένας υποψήφιος που θέλει επαναστατικό ένοπλο αγώνα με ομάδες ευέλικτες τριών ατόμων εξοπλισμένες με ρόπαλα με τσεκούρια με μαχαίρια και μολότωφ για επιθέσεις σε στόχους, μέχρι και τα θύματα της Μαρφίν που όλος ο πολιτικός κόσμος τα καταδίκασε μετά βδελυγμίας εκτός από εσάς βρομυλοι ,λοιπόν μη βρίζετε τους άλλους όταν λένε μερικές αλήθειες, υπάρχουν πολλά ράμματα για την γούνα σας, γιατί έχετε μαζέψει όλων των λογιών ανθρώπους.γι αυτό μιλάει και ο υποψήφιος βουλευτής σας και λέει γιά τις συνιστώσες του Συριζα ότι εάν βγούν στο φώς θα γελάσει, και το παρδαλό κατσίκι, για να το λέει κάτι ξέρει ο άνθρωπος !!!!!!!
Απάντηση
Pizza SAMARAS12/06/201215:37
Ο Σαμαράς είναι γεννημένος αποστάτης και η πολιτική του στηρίζεται σε αποστάτες και προδότες.Ποιος σοβαρός Έλληνας θα εμπιστευτεί τον Τρελαντώνη για πρωθυπουργό.Ας ανοίξει μια ακόμη πιτσαρία μαζί με το Βορίδη και το Μιχελάκη.
Απάντηση
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ?12/06/201215:37
πολιτης οχι σκλαβακι@ ΡΕ ΨΕΥΤΑΡΕ ΤΑ 420 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ 99 ΠΛΗΡΩΝΩΣΟΥΝΑ ΜΕ ΕΥΡΩ ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ…ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΦΗΚΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΟΥ..ΕΧΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΞΕΝΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛHΤΩΝ…
Απάντηση
Αλχημιστης12/06/201215:36
Αιντε για υπνο ρε που το Κομμα-Ανεκδοτο του 5% Μπαχαλακηδες+20% Πασοκολαμογια , θα κυβερνησει τη Χωρα.Αυτοι δεν φτουρανε για διακυβερνηση χωρας,μονο για επαναστατικη γυμναστικη και για καμμια βιτρινα, κανουνε.Ανθρωπακια της πλακας.Ο ΨευτΑλεξης , κατι Σταλινικα καφενομουτρα που το παιζουν και καθηγητες ( τρομαρα τους) ,κατι ΤεμπελοΣυνδικαλες αργομισθοι και κατι κνωδαλα με ταγαρια, σαν τη Δουρου και την κορη του Κωσταντοπουλου.Αιντε,που μου θελει και διακυβερνηση ο «θιασος» που σπεκουλαρει με τη δυστυχια του κοσμακη και παραμυθιαζει τους βλακες και τους αμορφωτους.
Απάντηση
Γιώργος12/06/201215:35
Γιατί οι υπόλοιποι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι από το ΠΑΣΟΚ; Πώς πολλαπλασιάζονται με μίτωση;
Απάντηση
Σκεπτόμενος αριστερός ψηφοφόρος12/06/201215:34
Μόνο απογοήτευσει προκαλεί ο εκφυλισμός του κόμματος από τον κ.Τσίπρα. Μάζεψε όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ και πούλησε την αριστερή ιδεολογία για την εξουσία. Κρίμα και πάλι κρίμα. Τουλάχιστον το ΚΚΕ έχει κρατήσει πιο καθαρή στάση από εμάς. Και τώρα τι? Η κουβέλης ή έστω τη δημιουργία ξανά που δεν έχει μολυνθεί ακόμα από το σάπιο σύστημα
Απάντηση
το παρδαλο κατσικι12/06/201215:34
ΧΑχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααα….. το παρδαλό κατσίκι γέλασε, ρε ηλίθιες συνιστώσες από 4.5 που ήσασταν με το ζόρι νομίζεται ότι έχετε μέλλον μόλις πέσετε από την σκάλα και γεμίσετε σκατά την Ελλάδα με τις συνιστώσες σας που νομίζεται ότι θα φτάσετε? πιο κάτω και από αυτά που έχω στην τράπεζα θα είναι το νούμερο ε νούμερα!!!
Απάντηση
ΓΙΑΝΝΗΣ 12/06/201215:33
ΟΣΟΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 65 ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ . ΘΕΜΟ ΑΣΕ ΤΑ ΝΕΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ . 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ .
Απάντηση
Τι σκατοφατσα ειναι 12/06/201215:33
αυτη; Προφανως δωροδοκιθηκε απο τη ΝΔ
Απάντηση
ΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ..ΗΘΙΚΗΣ12/06/201215:31
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ..ΜΕ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ..ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ..ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ..ΗΘΙΚΗΣ..ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΛΩΣ ΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ…
Απάντηση
alithia !12/06/201215:30
@Πολίτης, όχι σκλαβάκι γαλέρας το 2000 ειχες δικο σου σπιτι, iphone και λαπτοπ ? αντε ρε κρατικοδιαιτε που μυριστηκες τζαμπα χρημα και ορμηξες
Απάντηση
ΜΕΤΑ12/06/201215:30
Τον μπουπουκο και τον πλευρη τα αρπαξε και ο χανιας
Απάντηση
ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΣ12/06/201215:30
Είναι προφανές πως ο κ. Χανιάς ο οποίος είχε μπει στο ψηφοδέλτιο καταλάθος επειδή αυτοπροτάθηκε θα βρει μπροστά του εμάς τα αγόρια με τα γιαούρτια όπως κάνουμε στο δημοκρατικό κόμμα του σύριζα-συνασσπισμός-ροζα-ΚΟΕ-βολεμένοι-συνδικαλιστές ΠΑΣΟΚ-Ακης
Απάντηση
Βαζινγκας12/06/201215:29
Και το θυμηθηκε 3 μερες πριν τις εκλογες. Το οτι ηταν πασοκοσκυλο-συνδικαλιστης δινει ολες τις απαντησεις για το ποιον του.
Απάντηση
Γιώργος12/06/201215:27
Ρε παιδιά μια απ’ τα ίδια ζούμε. Απλά τώρα τα λαμόγια βρήκαν διέξοδο για την επιφάνεια μέσω ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι αυτοί που μας …..δήξανε τόσα χρόνια (πλήν μόνο της ηγεσίας τους) και που είχαν μπεί στον πάγο, εγκαταστάθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ και τρίβουν τα χεράκια τους περιμένοντας το «ξεπάγωμα». Τη δουλειά τους την ξέρουν και την κάνουν πολύ καλά. Αλλίμονο στους φουκαράδες που περιμένουν να καθαρίσει η χώρα.
Απάντηση
Προς: πολίτης, όχι σκλαβάκι γαλέρας12/06/201215:27
Με το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα μας πάει ολοταχώς στη δραχμή, η τυρόπιτα θα κάνει 3 ευρώ και ο μισθός σου θα είναι 150 ευρώ! Δεν είμαι ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ. Τους έχω σιχαθεί τόσα χρόνια. Σιχαίνομαι όμως και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ… Δυστυχώς το μη χείρον βέλτιστο…
Απάντηση
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟ12/06/201215:25
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΒΛΑΣΣΗ@ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΤΩΧΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ..ΑΣΠΡΟ..ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΕΑ..ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ…ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΛΕΤΣΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡAΒΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ..ΤΖΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…KAI ΠΝΕΥΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ..ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…
Απάντηση
@ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ ΨΕΥΤΟ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟ12/06/201215:24
Είσαι τόσο βλάκας όσο και οι υπόλοιποι υπάνθρωποι κρετίνοι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ!!! Είσαι τόσο ηλίθιος που ακυρώνεις τον εαυτό σου!!!!!!!! Προσπαθείς να μας πείσεις οτι ΔΕΝ πήγε όλη η λέρα του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά μας λές οτι ο Χανιάς είναι πασόκος συνδυκαλιστής υπέυθυνος για τις πυρκαγιες (!!!) και άλλα τραγικά… Επίσης, ηλίθιε, μας λες οτι δεν ήταν στέλεγχος του ΣΥΡΙΖΑ, απλα κατέβηκε βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ (!!!!)… Πραγματικά συμμάζεψε τα 3 εγκεφαλικά κύτταρα που διαθέτεις και διάβασε το παρακάτω: ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ, ΟΛΗ Η ΛΕΡΑ Η ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!!
Απάντηση
Μανος12/06/201215:24
Ποσα να πηρε αραγε αυτος ο αθλιος χανιας?????Ε ρε βρωμηκος πολεμος που γινεται.Εχουν λυσαξει .
Απάντηση
TAKIS12/06/201215:24
να δω τι αλλο θα σκαρφιστουνε οι απατεωνεσ τησ ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
Απάντηση
ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ12/06/201215:22
Προς το…ΤΣΙΠΡΑ…….. ΚΚ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ Πάλη ενάντια στην εξουσία των μονοπωλίων Ανακοίνωση για το δάνειο διάσωσης των τραπεζών Σχετικά με τη διάσωση του τραπεζικού συστήματος της Ισπανίας από τους λεγόμενους μηχανισμούς στήριξης της ΕΕ, η Εκτελεστική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος των Λαών της Ισπανίας σημειώνει, μεταξύ άλλων: Το ΚΚΛΙ εκτιμά ότι αυτή η παρέμβαση – απόδειξη της αδυναμίας του καπιταλιστικού συστήματος να ξεπεράσει τη δομική του κρίση – δεν πρόκειται στο ελάχιστο να ανακουφίσει τα λαϊκά στρώματα, αντίθετα θα μεγαλώσει και άλλο το δημόσιο χρέος, πράγμα που θα χρησιμοποιηθεί από τους αστούς ως πρόσχημα, για να δυναμώσουν την επίθεση ενάντια στα εργατικά λαϊκά δικαιώματα, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Η λογική της ανάπτυξης στον ιμπεριαλισμό, με την όλο και μεγαλύτερη συγκέντρωση και συγκεντροποίηση του κεφαλαίου οδηγεί σε προβλήματα τους πιο αδύναμους κρίκους της αλυσίδας, αποκαλύπτοντας το πόσο κούφια λόγια είναι τα περί διαδικασίας ευρωπαϊκής ενοποίησης ως δήθεν συμφωνία μεταξύ ισότιμων και κυρίαρχων εθνών. Επίσης, αποκαλύπτονται και οι αυταπάτες των ανανεωτών – ρεφορμιστών για μια «κοινωνική Ευρώπη». Τέτοια δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει στα πλαίσια του ιμπεριαλιστικού σχεδίου της ΕΕ. Το ΚΚΛΙ αντιτίθεται σθεναρά και σε αυτήν την παρέμβαση και σε όλες τις πολιτικές ή τις λεγόμενες ήπιες λύσεις ή διαπραγματεύσεις που πλασάρουν οι αστοί και οι ρεφορμιστές. Η δικιά μας θέση είναι καμία διαπραγμάτευση για προθεσμίες ή όρους, καμία αναγνώριση του χρέους που δημιούργησε η αστική τάξη. Καλούμε σε πάλη για ρήξη με τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, με ξεκάθαρο στόχο την προοπτική της κοινωνικοποίησης των μέσων παραγωγής που θα υπηρετούν το λαό και όχι τα μονοπώλια, στην πάλη για την εργατική λαϊκή εξουσία και το σοσιαλισμό.
Απάντηση
υποψιασμένος12/06/201215:22
και το κατάλαβε μια βδομάδα πριν τις εκλογές αυτό? τι τον έκανε να δει το φως το αληθινό? Ετσι, οσοι μπηκαν γιατι νόμιζαν οτι θα βρουν θεσούλες να φεύγουν σιγά σιγά και να το κάνουν καταγγέλοντας! απλά στις καταγγελίες να μη χρησιμοποιούν την προπαγάνδα της ΝΔ γιατι αυτοακυρώνονται. Με τούτα κα με κείνα γι ααυτοδυναμία τον βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ! Αντε 3 μέρες εμειναν ακόμα να δουμε τι άλλο θα βγάλει η ΝΔ για το ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις εκλογές θα δουμε τι δεν μαε λεέι ενα μηνα τώρα και η ΝΔ για τη ΝΔ αν βγει πρώτη
Απάντηση
sofia 12/06/201215:21
Ότι θέλω θα ψηφήσω το ακούτε?????? Τόση πρεμούρα πια με τον ΣΥΡΙΖΑ ???? και να μην θες να τον ψηφήσεις θα το κάνεις από αντίδραση γιατί σου το λένε τα 2 μεγάλα κοπρόσκυλα να μην το κάνεις, σαν τα μωρά παιδια που τους λες μην το κάνεις και το κάνουν. Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καταστροφή της Ελλάδας ας είναι αλλά τουλάχιστον θα το έχω κάνει ΕΓΩ και θα το έχω κάνει συνειδητά όχι να το κάνουν άλλοι για μένα όπως κάνουν τόσα χρόνια. Ξαφνικά όλοι τώρα νοιάστηκαν για την σωτηρία της Ελλάδας???? Και τόσα χρόνια τι έκαναν ??? Όσο τραγικό κι αν είναι, όσο χειρότερα κι αν πάνε τα πράγματα και να μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη θα υπάρξει ένα τέλος και μετά ΦΤΟΥ κι από την αρχή . θα μπει ένα πάτος επιτέλους σε αυτό το βαρέλι και θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Πρώτη φορά θα είναι ?????
Απάντηση
Γιάννης12/06/201215:21
Είναι ποτέ δυνατον η χειρότερη έκφραση του παλιοπασοκ,όλο το συνδικαλοαληταριό, όλοι αυτοί που εκπόρνευσαν την Ελλάδα να γίνουν πάλι κυρίαρχοι των εξελίξεων με τον τσιπράκο??? Δηλαδή τι μας μένει για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και την χώρα μας????
Απάντηση
ΑΡΜΑΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΕΣ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ…12/06/201215:20
ΣΑΣ..ΜΑΤΙΑΣΑΝΕ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ…ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΦΗΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ…ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…
Απάντηση
Ελληνας εξωτερικου12/06/201215:20
Η μονη λυση αυτη τη στιγμη για να αλλαξουν τα πραγματα ειναι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτο κομμα και με αυτοδυναμια. Αλλιως θα ειμαστε στα ιδια και θα τρογωμαστε με ΝΔ ΠΑΣΟΚ και τα λοιπα που μα εφτασαν ως εδω. Πραγματικα ακομα και αν δεν ειναι 100% ετοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ μονο αυτο το κομμα μπορει να κανει κατι διαφορετικο και να βελτιωσει τα πραγματα. Στο κατω κατω αν δεν τα καταφερει η δημοκρατια θα βρει την ακρη και θα ερθουν αλλοι. Ο κοσμος δεν εχει τιποτα να χασει απο τον ΣΥΡΙΖΑ μονο να κερδισει εφοσον εφαρμοσει αυτα που λεει. Απλα πρεπει ο ΣΥΡΙΖΑ να προσεχει τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ και να μην τα βαζει. Τωρα ο τυπος αυτος υπαρχει και βιντεο στο youtube και δημοσιευματα που το παιζει πολυ αντιμνημονιακος και τωρα ξαφνηκα μια βδομαδα πριν τις εκλογες του ηρθε. Ειναι προφανως σχεδιο των λαμογιων δημοσιογραφων – ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και ολων των τραγικων. Στο εξωτερικο στηριζουμε ΣΥΡΙΖΑ μπας και δουμε τιποτα διαφορειτκο για την ΕΛΛΑΔΑ
Απάντηση
Πολίτης, όχι σκλαβάκι γαλέρας12/06/201215:18
Το 1999 αγόραζα μια τυρόπιτα με 0.24 ευρώ.Τώρα την αγοράζω με 1.50 ευρώ.Το 1999 είχα κατώτατο μισθό 400 ευρώ ,τώρα έχω κατώτατο μισθό 420 ευρώ.Όσα σκουλήκια και αν βγάλετε από τρύπες να βγάλουν τη χολή της μιζέριας τους, το ρεύμα δεν γυρίζει πίσω.Σας σιχαθήκαμε Πασοκονουδούλες.Μαύρο στο Σύστημα της διαπλοκής και της Μασονίας σας.
Απάντηση
vivian12/06/201215:18
Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα από τα ενδότερα του ΣΥΡΙΖΑ η ανευθυνότητα, η αβεβαιότητα και ο κίνδυνος αυτού του κόμματος που κρύβει τόσο καιρό για τον Ελληνικό λαό. Η δήλωση του κ. Ν. Χανιά: ..είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας μαρτυρά απόλυτα την ανευθυνότητα αυτού του κόμματος να κυβερνήσει την χώρα μας καθώς επίσης και την κινδυνολογία που σκορπά τόσο καιρό στο Ελληνικό λαό.
Απάντηση
φουφουτος12/06/201215:17
Επεσα εξω.Πιστευα οτι οι υγιεις δυναμεις του Συριζα θα αντιδρασουν για της οσμες που βγαζει το κομμα τους.Αυτες ομως,αποδειξη ο Κος Χανιας,αντεδρασαν και πριν της εκλογες.Αυτο σημαινει οτι αν μη τι αλλο ειναι ακομα πιο υγειης απο οτι εγω πιστευα.Μπραβο Κα Χανια.Θα σε παρακολουθω,θετικα,απο εδω και περα.
Απάντηση
Αριστείδης Βλάσσης12/06/201215:17
ΩΩΩ ,κε Χανιά τα Χάλια σου ! Τι να πιστέψω εγώ ο φτωχός το πνευματι ; Αυτά που μου .ελεγες ΧΤΕΣ ΜΟΛΙΣ η αυτά που λές ΣΗΜΕΡΑ ;………………………………..!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση
Κωστας12/06/201215:17
Οι ηλιθιοι οι δεξιοι και μικροαστοι ειναι τοσο ζωα που δεν μπορουν να αντιληφθουν μια εμφανέστατη προβοκάτσια πεντε μερες πριν τις εκλογες. Τοσο πανηλιθιοι ειστε, δουλοπρεπή ανθρωπάκια.
Απάντηση
ΠΡΟΣ ΚΡΙΜΑ@12/06/201215:16
— ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ– ΕΛΑ ΡΕ..ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΤΣΑΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ..ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΙΝΟΥΝΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ….ΣΙΧΑΜΑ…
Απάντηση
Ολγα12/06/201215:15
Ε, και? Ας έφυγε. Τουλάχιστον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την εντιμότητα να μην κρατάει κόσμο με ρουσφέτια και ταξίματα θέσεων, αυτό καταλαβαίνω. Τι έγινε, δεν έχετε να ξεθάψετε κανένα σκάνδαλο αντίστοιχο της Siemens, του Βατοπεδίου,των υποκλοπών κλπ (εδε χωρανε ολα…) και το μόνο που βρήκατε είναι η επιστολή ενός… πικραμένου? Τον είδαμε τον Σαμαρα, τον είδαμε τον Βενιζέλο, το είδαμε και το Μνημόνιο. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!
Απάντηση
Ανήθικοι Σύμμαχοι Άθλιου Συστήματος12/06/201215:15
Η πράξη του αυτή είναι ανήθικη.Ποια σημασία έχουν τα λόγια και οι κατηγορίες ενός ανήθικου ανθρωπου που παραιτείται 5 ημέρες πριν τις εκλογές από μια παράταξη που στήριζε ενεργά μέχρι τώρα;Δεν χρειάζομαι άλλο πιστοποιτητικό για να καταλάβω πόσο λασπερός είναι ο βίος ενός ασυνεπή ατόμου.
Απάντηση
grk12/06/201215:11
ΕΞΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ;
Απάντηση
yohan12/06/201215:10
Ο,τι και να σκαρφιστουνε δεν θα περασει η μαυρη προπαγανδα. Το μνημονιο, η μειωση μισθων, οι απολυσεις δεν ειναι κατι που ξεχνιεται γιατι το βιωνουμε. Ο,τι και να λετε αυτοι που τα ψηφισαν και τα στηριζουν θα γινουν παρελθον.
Απάντηση
ΕΛΠΙΔΑ12/06/201215:07
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση
Κριμα12/06/201215:07
Ίσως οι πιο βρώμικες εκλογές της μεταπολίτευσης , απο την διάλυση του κόμματος του καρατζαφερη μέχρι τις προβοκάτσιες κατα ΣΥΡΙΖΑ . Ειναι φανερό ότι το σύστημα παίζει τα ρέστα του ( το ότι αυτο το καινούριο φρούτο το ανακάλυψαν τα νεα λέει πολλά ) . Ο βλάκας ο έλληνας έντωμεταξύ ξέχασε τι τραβάει 2 χρόνια τώρα και ανακάλυψε τον κομμουνιστικό κίνδυνο . Πανε τα οικονομικά προβλήματα , τα ξεχάσαμε , πανε οι μειώσεις μισθών συντάξεων , πανε τα χαράτσια , ξεχάστηκαν όλα . Το βασικό θέμα ειναι οι λαθρομετανάστες , ο κασσιδιαρης και τα » κουμουνια » . Μετα βέβαια και αφού βγάλουμε » φιλοευρωπαικη» κυβέρνηση θα πρέπει όλοι να το βουλωσουμε και να μην ξανά διαμαρτυρηθούμε ποτε για τίποτα .
Απάντηση
τομ12/06/201215:05
ΑΝ ο κυριαρχος λαος δωσει πρωτο κόμμα συριζα, τοτε να κανουμε ολοι τουμπεκί. Οταν γίνονται εκλογές σεβομαστε το αποτέλεσμα, έτσι είναι το παιχνίδι. Και Χ.Α. να ψηφίσει πρωτο κόμμα ο λαός, να κανει κυβέρνηση η χ.α. Ολοι μαζί θα πνιγουμε ή όλοι μαζί θα σωθούμε. Το χειροτερο θα ήταν μια αραβικη ανοιξη στην ελλαδα. Και επειδη οι ελληνες εχουμε μεγαλη παράδοση στις λάθος αποφάσεις και τις καταστροφικές επιλογές, και επειδη στ αληθεια δεν ξερουμε τι θα αποδειχτει καλυτερο, το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να αντισταθουμε σε οσους θα μας σπρωξουν σε εμφυλιο. ΑΥΤΟΙ θα ειναι οι πραγματικοι προδοτες. -ευχαριστω που με διαβάσατε.
Απάντηση
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ12/06/201215:04
Αλήθεια πως το κατάλαβε ξαφνικκά το ολίσθημα του να συμμετεχει μεχρι χτες σε αυτόν τον καταστροφικο πολιτικο σχηματισμό όπως τον ΣΥΡΙΖΑ ; Τι όνειρο ποιος «θεός » μίλησε στην συνείδηση του άρραγε εντελώς ξαφνικά ; Πολλοί την προδοσία αγάπησαν…και τον πλούτο επίσης λέω εγώ ο ταπεινος ,και πτωχός τω πνεύματι…
Απάντηση
ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ12/06/201215:04
Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ..ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ..ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΝΚΑΖΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ Χ Α Ν Ι Α ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΝΔΥΝΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..
Απάντηση
νικολής12/06/201215:04
τι κρίμα…καλύτερα να ξεβρομίζουν από τα σκουπίδια…ΟΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανάγκη ποντίκια και πουλημένους…. Είμαι χαρούμενος που απεγκλωβίστηκα από τη Νέα Δημοκρατία που ψήφιζα τόσα χρόνια….Ουστ λαμόγια!!!
Απάντηση
Δημήτρης12/06/201215:02
Καλά δε βαρεθήκατε να βγάζετε τη μια βλακεία πίσω από την άλλη; Όσο για τον συγκεκριμένο τύπο,δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.Δεν ξέρω αν τον έχουνε δεμένο ή του τα σκάσανε. Ας είναι.Ευτυχώς που τώρα ξεκαθάρισε η ήρα από το στάρι. Μπορείτε να βγάλετε όσα τέτοια θέλετε,το Σαμαρά πρωθυπουργό δεν θα τον δείτε.
Απάντηση
Άρης Π12/06/201215:02
Ρε ΣΥΡΙΖΑ όλοι, να βγει να δούμε τι θα κάνει, να ξαναπέσει στο 5% για να πάει η χώρα μπροστά μετά. Δαγκωτό στον Αλέξη!
Απάντηση
1α12/06/201215:01
Συνέλθετε επιτέλους! Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο εκτός από ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Απάντηση
Kώστας12/06/201215:00
Με αυτούς που μαζεύετε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, με αυτόν τον αχταρμά που έχετε φτιάξει από τις συνιστώσες της συμφοράς, μέχρι το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ που έχει μετακομίσει ολόκληρο στο κόμμα σας, καλά να πάθετε! Θέλετε κι εξουσία; Όντως θα γελάσει κάθε πικραμένος. Και δεν αναφέρομαι στον Πρωθυπουργό. Χαχαχα
Απάντηση
bill12/06/201214:59
@ Προς συνασπισμενο ,τους υπολοιπους κρατικοδιαιτους συνδικαλιστες του ΠΑ.ΣΟ.Κ τους θελεις? Mεχρι χθες ο Χανιας ητανε ο αγωνιστης πυροσβεστης που ειδε το φως το αλληθινο στον ΣΥΡΙΖΑ και ηρθε. Τωρα ειναι πρακτορας,πουλημενος,προδοτης. Τα ιδια και τα ιδια Σταλινικα απολιθωματα.
Απάντηση
Γιώργος12/06/201214:57
Φανταστείτε κάποιον ανέμελο και λίγο ρέμπελο εργένη ο οποίος ξαφνικά πρέπει να αναλάβει την επιμέλεια τεσσάρων ανήλικων παιδιών (της αδελφής του που απεβίωσε για παράδειγμα) και πρέπει να τα ζήσει χωρίς να έχει από πουθενά πόρους. Αυτό περίπου θα πάθει ο σύριζα αν χρειαστεί να κυβερνήσει. Κλάψε με μάνα μ’ κλάψε με.
Απάντηση
Μιλτιάδης 12/06/201214:57
ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ . ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ;
Απάντηση
ελ12/06/201214:56
Ο Θεός να μας λυπηθεί και να μην βγει πρώτο κόμα ο ΣΥΡΙΖΑ
Απάντηση
ΠΡΟΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ@ΚΛΠ12/06/201214:56
ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤ-ΑΚΗ ΠΟΥ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΣ..ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ…ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ…ΝΕΝΕΚΟ..
Απάντηση
SPIROS12/06/201214:55
Να τα μας άρχισαν τα γλέντια το τραγούδι όταν γινόμαστε δυο χωρίζουμε στα τρία άρχισε Ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί αλλοίμονο μας
Απάντηση
δημητρης12/06/201214:53
και σημερα ειναι τριτη.Φανταστειτε τι αλλο θα γινει μεχρι το σαββατο.αντε και περαστικα μας. Παρακαλω οποιος γνωριζει ποιο ψυχιατρειο εφημερευει αυτη τη βδομαδα να μας το διαβιβασει αμεσα
Απάντηση
ΕΥΑ12/06/201214:52
φιλε σταθη μην δημιουργεις εντυπωσεις,ο σκουρλετης απλα ανεφερε την αληθεια την οποια επιβεβαιωσε και ο ιδιος ο αμυρας(κατι που επιβεβαιωνεται κ απο το επισημο ψηφοδελτιο του ΣΥΡΙΖΑ κ απο το πρωτοδικειο που κατατιθενται τα επισημα ψηφοδελτια!)φιλε ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗ ποσο πιο προβοκατορικο μπορουσε να ειναι το ονομα και το περιεχομενο του μνμ σου!!ρε παιδια εγω δεν ειμαι μελος του ΣΥΡΙΖΑ αλλα εδω κ 2 χρονια τον αναγνωριζω μεσα στους αγωνες και τη βουλη ως την πιο συνεπη δυναμη!επισης ολο αυτο το πεσιμο απο παντου πιβεβαιωνουν πιο πολυ την επιλογη μου!οσο για τη «λογικη» που βρισκουν καποιοι στην επιστολη ειναι η ιδια λογικη που νομιμοποιει 1.200.000 ανεργους,500.000 λουκετα στις επιχειρησεις,2.500 αυτοκτονιες…..τι να κανουμε λοιπον ειτε μας αρεσει ειτε οχι στις 17 ιουνη ο ΣΥΡΙΖΑ συγκρουεται με αυτη τη «λογικη»… φιλικα παντα!
Απάντηση
ΠΡΟΣ ΑΣΤΕΡ@12/06/201214:52
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΙΦΗΚΡΑΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ..ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ…ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ..ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ? ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΦΙΛΙΑ ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 3% ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ…ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΦΗΚΡΑΤΕΙΟΥ..ΕΣΥ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΙΣΑΙ ?
Απάντηση
Σκεπτικός12/06/201214:51
Με κάτι τέτοιες ποταπές επιθέσεις και ηλιθιότητες, οι αναποφάσιστοι θα γίνουν ΣΥΡΙΖΕΟΙ.
Απάντηση
ελ12/06/201214:51
Ο Θεός να μας λυπηθεί και να μην βγει πρώτο κόμα ο ΣΥΡΙΖΑ
Απάντηση
draco12/06/201214:51
ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΌΡΟΙ προβοκάτορες
Απάντηση
Ιφικράτης12/06/201214:50
Γιατί δεν είπε τίποτα πριν τις προηγούμενες εκλογές; Γιατί μέχρι τότε ο σύριζα ήταν για γέλια ενώ τώρα μπορεί να γίνει για κλάματα. Για αυτό.
Απάντηση
Ετσι ειναι….12/06/201214:50
Ετσι ειναι…. Οταν καποιος βρεθει και ριξει φως στα παρασκηνια, δεν μπορει, πληρωμενος ειναι, μεθυσος, ψυχασθενης… Η πιθανοτητα να εχει φριξει απο την μεταλλαξη που προξενει η προοπτικη της ΕΞΟΥΣΙΑΣ σε καθε δημοκρατη αλλα δυστυχως και σε παρα πολλους δημοκρατες, χωρις εισαγωγικα, παραμενει παντα απιθανη στους εν εξελιξει μεταλλαγμενους προοδευτικους και εν δυναμει εξουσιαστες πολιτικους και ψηφοφορους…
Απάντηση
Καρλ μαρξ12/06/201214:49
Ποσα σου δωσανε ρε καραγκιοζη πουλημενε ?
Απάντηση
αν12/06/201214:48
Ο Θεός να μας βοηθήσει να μην βγει πρώτο κόμα ο ΣΥΡΙΖΑ
Απάντηση
Ξερός και άναυδος12/06/201214:46
Έλα, πες μας πόσα πήρες; Όσα και οι ΛΑΟΣ;
Απάντηση
ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΡΤΑΛΙΑ-ΤΕΜΠΕΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ12/06/201214:46
Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΕΘΑΝΕ——ΖΗΤΩ Η 17 ΙΟΥΝΗ
Απάντηση
ελλην ασθενης12/06/201214:45
Απλη ειναι η ερωτηση: Πόσα πήρες κε Χανιά;;
Απάντηση
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ ΨΕΥΤΟ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟ12/06/201214:45
Λοιπόν, επειδή κι εγώ συνασπισμένος είμαι και από παλιά, το παραμυθάκι που πουλάς δεν πιάνει. Είσαι πολύ εμετικός για να αυτοπαρουσιάζεσαι ως κάποιος που δεν υπήρξες ποτέ, γελοίο υποκείμενο. Και για να πούμε τα πράγματα με το ΟΝΟΜΑ τους. 1) Ο κύριος αυτός που βγήκε και έκανε τις δηλώσεις ήταν μέχρι πρότινος συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ. 2) Ήταν ο υπεύθυνος της πυροσβεστικής τη χρονιά που κάηκε η Ηλεία. 3) Ποτέ του δε δήλωσε στέλεχος του Σύριζα, απλά ότι κατεβαίνει με τον Σύριζα. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς για την υπόθεση αυτή είναι πως πρέπει να σταματήσουν εκεί στον Σύριζα να είναι αφελείς και να ελέγχουν ποιος έρχεται με καλές προθέσεις και ποιος όχι.
Απάντηση
akis12/06/201214:44
Ο Χανιάς σκέπτεται ενω οι του ΣΥΡΙΖΑ συσκέπτονται….κια όσοι συσκέπτονται δεν σκέπτονται.Ακόμη και τα κοτέτσια θα φορολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ….ξυπνήστε
Απάντηση
Ζαχαρης12/06/201214:43
@ ΑΔΗΣ Ειπε την αληθεια ο ανθρωπος ρε βλαμμενε αυτη ειναι η πραγματικοτητα,δεν μπορει ενα κομμα των ακροαριστερων,των κουκουλοφορων των αναρχικων ,και καθε καρυδιας καρυδι που εχει γεμισει αυτο το κομμα μεχρι και ατομα του επαναστατικου ενοπλου αγωνα για συμμοριες τεσσαρων ατομων με ροπαλα με μαχαιρια με τσεκουρια με επιθεσεις οπου δηποτε,καταλαβαινει κανεις οτι αυτο το κομμα εκτος απο πυρκαγιες σε τραπεζες σε καταστροφες περιουσιων και στο καψιμο της μισης Αθηνας δεν ξερει τιποτε αλλο Ενας ενας τωρα βγαινουν αυτα τα Μπουμπουκια και λενε στον κοσμο τι αντιπροσωπευει ο Συριζα και τι θα κανει στην χωρα με τις επικινδυνες συνιστωσες του !!!
Απάντηση
Stin apeksw12/06/201214:43
…afou metamorfwthike se Lafazani kai ekane tis dilwseis peri eksodou apo to euro, o mutant Panagiwtis Pswmiadis ksanaxtypa!! Afti ti fora, apigage ton ko Xania, ton temaxise kai ton ethapse stin avli tou, pire ti morfi tou me ena kolpo pou tou eixe mathei i Raven (itan parea stous X-Men otan itan mikroi – tha kykloforisei se tainia syntoma) kai twra kanei dilwseis kata tou Syriza san Xanias!!! A re Tsipra, eisai monos enantion olwn!!!!
Απάντηση
ιχνηλατης12/06/201214:42
δεν εχει καθολου αδικο ο ανθρωπος και μπραβο του που πηγε κοντρα στα κουμουνια!!!!! η αριστερα ηταν ειναι και θα ειναι παντα προδωτικη για την πατριδα!!!!
Απάντηση
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Τ.12/06/201214:41
ΑΞΙΟΣ. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΞΙΟΣ… ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ.
Απάντηση
V 12/06/201214:40
Αυτό που είπε για τις συνιστώσες είναι η ταμπακιέρα: Ας μην τρέφουμε αυταπάτες… Στην περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η πτώση θα έρθει εκ των έσω και ταχύτερα απ’ όσο νομίζουμε. Διότι η πολυδιάσπαση αυτού χώρου είναι νομοτελειακή, Μπορεί τώρα η πιθανότητα της εξουσίας να έχει κάνει πολλές από τις συνιστώσες να έχουν νερώσει το κρασί τους, αλλά όταν θα έρθει η ώρα- στο πρώτο χοντρό crash test, που θα είναι αμέσως μετά τις εκλογές- εκεί θα ξυπνήσουν τα μαρξιστικά ανακλαστικά πολλών. Η Αριστερά – και πόσο μάλλον η εγχώρια- αν μη τι άλλο αν κάτι το ξέρει καλά (και διαχρονικά) είναι οι διασπάσεις της. Κάποιος δεν θα πρέπει να έχει πάρει μυρουδιά από την ιστορία της Ελληνικής Αριστεράς, αν πιστεύει ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει την γνωστή κατάληξη, μόλις αρχίσουν τα όργανα.
Απάντηση
Έλλην12/06/201214:39
Φανταστείτε για να τα λένε και οι ίδιοι,τί θα δουν τα ματάκια μας. Έρχονται μαύρες μέρες και ο αφελής επαναστάτης Τσίπρας θα χαίρεται πάνω απο τα πτώματα μας.Ξυπνάτε!!!
Απάντηση
αν12/06/201214:39
Ο Θεός να μας βοηθήσει να μην βγει πρώτο κόμα ο ΣΥΡΙΖΑ!
Απάντηση
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ12/06/201214:36
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΝ? ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΣΤΕ ? ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ..ΜΑΣ..
Απάντηση
Anentypos12/06/201214:36
Εγώ πάλι βρίσκω ενδιαφέρον το πως παρουσιάζεται η είδηση. 216 λέξεις το κομμάτι που αφορά τον Χανιά – 615 λέξεις η απάντηση και τα σχόλια του Σύριζα. Σχεδόν 1/4 προς 3/4 του άρθρου. Ενδιαφέρον…
Απάντηση
vendetta12/06/201214:33
ki oso eseis eiste synaspistes allo toso ki ego eimai neo-dimokratis … samarosloulika !!!
Απάντηση
Ορθολογιστής12/06/201214:32
Το συγκεκριμένο πρόσωπο γελοιποιήθηκε.Το ίδιο θα έλεγα και για έναν Νεοδημοκράτη που παραιτείται 5 ημέρες πριν τις εκλογές καταγγέλοντας το αρρωστημένο περιβάλλον Σαμαρά και τους ψεύτες πολιτικούς της Σαμαρικής δεξιάς.
Απάντηση
Η μη εκλογή του12/06/201214:32
α ρε για την πάρτι σας τι κάνετε. Ιερο και όσιο δεν έχουν μερικοί. Επειδή δεν εξελέγην σφύριξε
Απάντηση
νεμεσις12/06/201214:31
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΝΙΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ..ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΑ 24ωρα ΠΡΟΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ? Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΞΗΣ..ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΧΑΝΙΑ?…ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ!! ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ!!
Απάντηση
Δημήτρης Ν.12/06/201214:30
Πάντως είναι εντελώς γελοίο ο ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέπεται σε ένα κακέκτυπο του ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για να κυβερνήσει… Προσωπικώς φοβάμαι και αγχώνομαι που στην Ελλάδα του 2012 δεν υπάρχει ούτε ένας σωστός πολιτικός να την οδηγήσει με πυγμή και θάρρος μακριά από τους κινδύνους… Εδώ έτσι όπως πάει το πράγμα όλοι οι υγιείς πολίτες θα σηκωθούν και θα φύγουν από τη χώρα με την προοπτική της κυβέρνησής τους από γραφικούς πολιτικούς όπως ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας και λοιποί, για να μην τους αραδιάσω όλους και φανώ κουραστικός…
Απάντηση
ΜΠΟΧΑ ΣΚΕΤΗ12/06/201214:30
Ο ΧΑΝΙΑΣ ΚΙ Ο ΙΦΗΚΡΑΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΠΑΝΕ…Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΜΥΡΙΖΑ…ΣΚΕΤΗ ΔΥΩΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..
Απάντηση
@Συνασπιστής12/06/201214:28
Πάγκαλε, εσύ είσαι;
Απάντηση
ανελέητος12/06/201214:26
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων : έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας,αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν. Τα είπε όλα ο άνθρωπος τι να προσθέσω. Τα λέμε τόσο καιρό μπας και λογικευτεί ο κόσμος και αποφύγουμε την καταστροφή έστω και στο παρά πέντε αλλά…
Απάντηση
Νεοδημοκρατική Μαφία Αποστατών12/06/201214:24
Η ανάρτηση αυτή δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο.Παρεπιπτόντως η ΝΔ μου έταξε ότι θα με διορίσει στο Υπουργείο Μεταφορών και αν και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε συμφωνήσει 3 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες να βγω σε όλα τα κανάλια να παραιτηθώ δημοσίως και να δηλώσω ότι ο Τσίπρας είναι σοδομιστής.Δεν πειράζει που δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου.Μια ευκαιρία έχω να γίνω διάσημος και όλα τα κανάλια της διαπλοκής θα με παίζουν για 24 ώρες.
Απάντηση
ΕΛΛΗΝΑΣ12/06/201214:21
@ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΣ, γιατί δεν μιλάγατε για τις συνιστώσες σας πριν τις εκλογες; Ο Τσιπρας ήταν καλός πριν τις εκλογες, αλλα τώρα είναι καταστροφικός;
Απάντηση
@ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΣ12/06/201214:20
«Συντροφε» εχεις δικιο. Πηγαινε τωρα στον Φαηλο να σου ξηγηθει «κοκο», την εκτελεσες την αποστολη σου.
Απάντηση
Λάθος12/06/201214:19
Ηταν λαθος να ενσωματωσουμε πασοκικα αποφορια και αλεξηπτωτιστες. Αυτοι μας διαβρωνουν. Ταυτιζομαστε κακως με το παλιο πασοκ
Απάντηση
Γιωργος12/06/201214:18
Μιλαει ο ειδικος. Ζωα.
Απάντηση
ΔΗΜΑΡ12/06/201214:16
τωρα ειναι η ωρα ο απλος αριστερος ψηφοφορος που ταλαιπωρηθηκε απο τις πολιτικες του μνημονιου να εγκαταλειψει την 4τραμετρη τρατα που σε μια μερα την εκανε 17μετρη γαλερα και την ειδε ως πυρινοκηνιτο αεροπλανοφορο ,να κανει την ΝΕΑ του επιλογη,δινοντας σε υπευθυνα χερια το μελον της χωρας……….και να αφησει στην αλαζονικη βολη τους του Συριζα μονο τους επαγγελματιες πολιτικους και συνδικαλιστικους αρουραιους,τους φιλους και κολλητους του Ακη και τα πρασινα αρχιλαμογια….μαζικα οσοι Ψηφισαμε Συριζα ….τωρα δαγκωτο Κουβελη-Δημαρ………..για να μεινουν με την μολοτοφ στο χερι …..κατα το κοινως με τον μπουλο στο χερι
Απάντηση
ΣΠΥΡΟΣ12/06/201214:15
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ . ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 2009 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ , ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6 ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΜΠΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ. ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ . Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΞΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΠΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ ΧΑΣΕΙ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΣΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Απάντηση
Μαρια12/06/201214:15
«Τέτοιου είδους πρακτικές μάς δυναμώνουν περισσότερο» αντί να τους βάλουν να σκεφτούν…..!!!! τι να πει κανεις…..
Απάντηση
Πασών των Ρωσιών12/06/201214:15
«Πρώην καραβανάς» λέει ένας άλλος.Πρώην καραβανάς ο πυροσβέστης;;;;Μην ξεχάστε να απαγορεύσετε τους προσκόπους μεθαύριο που θα έρθετε εν τη βασιλεία σας…
Απάντηση
ΧΑΡΟΣ12/06/201214:15
@ΑΔΗΣ……..Κόψε τις μα@@@ες Άδη γιατί θα σε μαζέψω πάλι.
Απάντηση
Νουδού+ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ=Μασόνοι12/06/201214:15
5 ημέρες πριν τις εκλογές το θυμήθηκες λαμόγιο;Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…
Απάντηση
Α.Α.Δ.12/06/201214:14
Τα λέει όλα με μία πρόταση: Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα. Ο μπαγάσας είναι αποστομωτικός. Τι μπορεί να αντιτάξεις στη λογική;;;
Απάντηση
chris12/06/201214:14
Ανώνυμε Αλκοολικέ αυτού δεν ξέρουμε τι του έταξαν αλλά εσένα ξέρουμε πόσο σας δίνουν για να γράφετε όλη μέρα σχόλια στο ίντερνετ. βασικό που θα τον πληρωθείτε μετά 6 μήνες. Μην δείχνεις τόσο υπερβάλλοντα ζήλο γιατί μπορεί να χάσεις τα λεφτά σου τελείως….
Απάντηση
@Ανώνυμος Αλκοολικός12/06/201214:13
Συνέχισε να πίνεις το αλκοόλ σου εσύ…έτσι και έτσι καμμένα είναι όλα…οπότε αν συνεχίσεις που ξέρεις ..μπορεί να λες λιγότερες πα@@@ιες.
Απάντηση
ΣΥΝ12/06/201214:12
Ο «Συνασπισμός»είναι σοβαρή συνιστώσα, άλλες όμως επί τω πλείστον μπάζουν χαρακτηριστικά σύντροφοι. Το λάθος είναι πως δεν τέθηκε σε ανοιχτή διαβούλευση ένα πλαίσιο στρατηγικής και καθαρού προσανατολισμού, και ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από μια μη υγειή πολυφωνία ετερόκλητων ποιοτικά στοιχείων. Η αλήθεια που μεταξύ μας όλοι ξέρουμε είναι πως δεν μπορούμε έτσι, όχι να κυβερνήσουμε, αλλά ούτε καν να αρθρώσουμε ομοιογενή πολιτικό λόγο. Όταν κάποιοι θέταμε θέμα ηγεσίας κρίνοντας τον Αλ. Τσίπρα ως ανεπαρκή και ολοκληρωτικό τεθήκαμε στο περιθώριο. Ιδού τα αποτελέσματα! Φοβάμαι πως επέρχεται διάσπαση με ευθύνη «από τα πάνω».
Απάντηση
ααα12/06/201214:12
επιτέλους και κάποιος που λέει την αλήθεια γιατι όλο το σάπιο πασόκ έχει πάει στο σύριζα … ελάτε λοιπόν ψηφίστε σύριζα εσείς που ψηφίζατε πάσοκ μέχρι χτες και φέρατε τη χώρα σε αυτό το βρωμερό σημείο …
Απάντηση
ΚΩΣΤΑΣ12/06/201214:12
ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΟ ΨΕΜΑΤΑ???? 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝ 10
Απάντηση
ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ12/06/201214:11
Τουλάχιστον οι παλιοι ψηφοφοροι έχουμε τις ίδιες επιφυλάξεις με τον εν λογω κυριο. Και τους ιδιους φοβους. Μονο οι πρωην πασοκοι συνδικαλιστες και νυν ψηφοφοροι συριζα βλεπουν πληρωμένο αποστατη. Οι λοιποι βλεπουμε εναν λογικο ανθρωπο.
Απάντηση
γιαννησ12/06/201214:11
βρωμαη μιχελακη η υποθεση μποχα ξεφτιλα θελη φτυσιμο ο μιχελακησ εινε ο πιο γλυοδησ και συχαμενοσ και πιο πολη αυτουσ που εκπροσωπη
Απάντηση
Dim12/06/201214:10
λέει ψέμματα; έχετε αναλογισθεί τι θα γίνει σε περίπτωση που βγει ο Σύριζα με τις 1000 αλλοπρόσαλλες συνιστώσες, και ένα προϊόν του lifestyle για πρόεδρο.
Απάντηση
Καλλιπολίτης12/06/201214:05
Ξυπνατε τι ΣΥΡΙΖΑ και πράσινα άλογα…Χρυσή Αυγή!!!
Απάντηση
artemis12/06/201214:04
Aυτός έκαψε όλη την Πελοπόννησο τον ΣΥΡΙΖΑ θα άφηνε…. Κακομοίρη Αλαβάνο
Απάντηση
Γ.Δ.12/06/201214:04
να ανοιξουν οι τραπεζικοι λογαριασμοί του … ψαξτε και κατω απο το στρωμα θα βρειτε πολλα
Απάντηση
ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ12/06/201214:02
Όποιος διαφωνεί με τον κύριο ας ψηφίσει τον Τσίπρα και ας αναλάβει τις ευθύνες του για τα περαιτέρω! Οι γραφικοί αναπτύξτε τα συνωμοσιλογικά σας σενάρια ελύθερα (Νεφελίμ, ψεκασμοί, εβραιομασωνοτουρκοαλβανοκαπιταλιστές, δωροδοκία, εκβιασμός, γερμανοτσολιάς, ραγιάς ,κ.α.)για να γελάσουμε λίγο με τους «αιπηστοίμωναις» της Κουμουνδούρου!
Απάντηση
ΠΕΤΡΟΣ12/06/201214:02
ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ…ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΟΥ!!!
Απάντηση
pantel12/06/201214:02
Καλά κάναμε την πλάκα μας αλλά τώρα που σοβάρεψαν τα πράγματα ας το αφήσουμε καλύτερα
Απάντηση
john-s12/06/201214:00
χρήμα χρήμα πέφτει πολύ
Απάντηση
kalgo12/06/201213:59
Μόνο και μόνο που το Θέμα του Θέμου πολεμάει το ΣΥΡΙΖΑ, θα ψηφίσω Τσίπρα. Να μη λογοκριθεί κι αυτό.
Απάντηση
Benny Hill12/06/201213:58
@ εσείς όλοι που βγάλατε σημαία μια απλή υπόθεση «πολιτικής καρριέρας» πέστε μας στη Νέα Δημοκρατία έπεσε καμμιά μεταγραφή το Σαββατοκύριακο…έχει αποψιλώσει οτιδηποτε εξωκοινοβουλευτικό με την λογική της άθροισης ψήφων…Αγοράζει κρεας με το κιλό …Μόνο που είναι σιττεμένο και βρωμάει….Μετά την ήττα να δείτε πόσο θα γουστάρω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια μέσα στις ακριβές μερσεντές και τα φιμέ SUV. Ηδη στις Τράπεζες τα Διοικητικά Συμβούλια έχουν πέσει στα αντικαταθληπτικά…Πάρτε και καμμια προκαταβολή έναντι εσείς οι Δημοσιογράφοι γιατί μπορεί να μην τους βρήσκετε τους εκδότες απο Δευτέρα…
Απάντηση
Nik.Dim.12/06/201213:58
Και που είσαι ακόμη…Τα ελικόπτερα έρχονται Αλέξη…ΑΝΕΥΘΥΝΕ ΛΑΪΚΙΣΤΗ
Απάντηση
@ΑΔΗΣ12/06/201213:58
μαλλον ΑΔΗΣ ειναι ο ψυχικος σου κοσμος…Αν ηθελε να τα αρπαξει (κρινεις απ τον εαυτο σου φαινεται) θα περιμενε μια βδομαδα να βγει βουλευτης και μετα ο μηνας εχει εννια…Αλλα οσο και να μοιαζει απιστευτο υπαρχουν και σωστοι-λογικοι ανθρωποι και μες στο συριζα που δεν το χουν καψει εντελος
Απάντηση
@ΑΔΗΣ12/06/201213:56
Ξέρεις κάτι; Έχεις στοιχεία; Στον εισαγγελέα, αλλιώς αερολογείς και συκοφαντείς!
Απάντηση
Mπραβο του!!!12/06/201213:55
μπραβο σ’εναν ανθρωπο που ειπε την αληθεια κ εκανε στην ακρη το προσωπικο του συμφερον για το καλο της πατριδας.Ενας ανθρωπος εκ τον εσω που ξερει τα παρασκηνια και τι πραγματικα εστι συριζα.εΕλπιζω ο κοσμος να τον ακουσει και αν μην καταδικασει τα παιδια του να γινουν οι «λαθρομεταναστες απ την Ελλαδα» του αυριο οπου θα προσπαθουν να περασουν με καποια βαρκα αλβανου απεναντι στην ευρωπη για ενα καλυτερο μελλον
Απάντηση
brouno12/06/201213:54
@ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΣ ….χαχαχαχα ρε φιλε μηπως μενεις στην ραφηνα???!!!
Απάντηση
Salamof12/06/201213:54
Όσο το σάπιο και διεφθαρμένο μέρος του βαθέος Πασοκ βρίσκει «ασφαλή» στέγη στους Τσιπραίους, τόσο οι έντιμοι και σόφρωνες θα αποχωρούν από τον θίασο. Όσο για τα «ανήθικα» και «ανεξήγητα» ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη και ας κανουν και λίγο αυτοκριτική οι «ηθικοί» του Σύριζα και μετά να ρίχνουν το δηλητήριο τους σε όποιον τολμάει να έχει επιφυλάξεις για το ..ανύπαρκτο «πρόγραμμα» του συνονθυλεύματος. Μισούν θανάσιμα βλεπεις, όποιον αποκαλύπτη τη γύμνια τους! Καθόλου παραξενο!
Απάντηση
pavlos12/06/201213:54
ean to SIRIZA antiprosopevi to sapio pasok.. tote kala kanoun kai eggatalipoun to karavi siga-siga as kitaksoume to neo pasok pote den eine arga .To thema eine oti aftin tin stigmi den prepi na eimeste kontofthalmi kai na estiazoume se mikrokomatikes antilipsis apo opou kai ean proerxonte i ellada xriazete mia kibernisi gia na bgali tin xwra apo tin katastrofi kai afto opos dipote den eine o SIRIZA me to na faskis kai na antifaskis me to programasou parasiris kai ton lao kai tin xwra stin katastrofi . to kalitero kata tin tapinimou apopsi eine na enothoun oles i proodeftikes dinamis gia na antapekseltoun stis anagges tis xwras …kai to kalitero mia kibernisi tipou Monti..
Απάντηση
ωωωωωωωωωωωπαααα!12/06/201213:53
ΚΚΕ ρεεεεεεε, μακρυα απο τις λινατσες του «εσωτερικου»!
Απάντηση
BOO12/06/201213:53
Ο Χανιάς , προερχόμενος απο το ΠΑΣΟΚ , πρίν δυο χρόνια προσχώρησε στο Συριζα. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πρός τα πού θα μετακινηθεί.. Θα θυμάστε τις δηλώσεις των βουλευτών του ΛΑΟΣ περι σαπίλας κτλ όταν την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια πρός ΝΔ μεριά. Όταν την κάνεις.. ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις και δήλωση νομιμοφροσύνης …. Την έχουμε ξαναδεί την ταινία…
Απάντηση
Οι Ιταλοί κατά12/06/201213:53
Όπως καταδεικνύει η έρευνα που δημοσιεύτηκε σήμερα στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, το 71% των Ιταλών έχουν ελάχιστη ή καμία εμπιστοσύνη στο ευρώ, έναντι του 55% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό στα τέλη Μαου.
Απάντηση
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΑΡΚΕΤΑ12/06/201213:51
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ? ΕΙΣΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΙΜΟΥΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕΣ ΣΙΩΠΗΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Απάντηση
Νίκος12/06/201213:51
Κοίτα που θα μας πουν ότι και αυτό είναι προβοκάτσια.
Απάντηση
who12/06/201213:51
Απλά να υπενθυμίσω ότι ο εν λόγω κύριος είχε γράψει στις 28 Μαου το παρακάτω διθυραμβικό κείμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ, το λινκ: http://www.sfedona.gr/2012/05/28/%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CF%81-%CF%80%… . Γι εμένα είναι σαφές ότι «κάποιοι» κάπου τον κρατάνε το τύπο, τον εκβιάσανε και τον αναγκάσανε να κάνει τη δήλωση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Στο «κάποιοι» βλέπε τα ΜΜΕ της διαπλοκής, το γαρφείο λάπης της ΝΔ, επιχειρηματικά συμφέροντα… Για εμένα μόνο καλό είναι που τέτοια ποντίκια πηδάνε εκτός πλοίου τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει, καλύτερα χωρίς ανθρώπους σαν το σινάφι του πού είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα και σπανε στην πρώτη δυσκολία! Να αντέξει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο!
Απάντηση
απελπισια12/06/201213:50
Με δυο λογια η πολιτικη τσιπρα: αν δε μας χρηματοδοτησετε το σπαταλο κρατος και επιμεινετε σε διαρθρωτικες αλλαγες, θα τιναξουμε τα μυαλα μας στον αερα και θα σας λερωσουμε τα ασπρα πουκαμισα! Ακομα και αν εκλεγει ο απιθανος αυτος τυπος, θα αντεξει το πολυ 2 μηνες.
Απάντηση
Αντώνης12/06/201213:49
Απο αυτό φαίνεται πόσο ζώα είναι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ! Εδώ ακόμα και οι ίδιοι ξέρουν οτι αυτά που λένε είναι μ@λ@κίες, και όταν ήταν με 5% δεν έγινε και τίποτα, αλλά με 20% βάζουν σε κίνδυνο τη χώρα!!!! Η παντελής απουσία σχεδίου και κοινής γραμμής είναι έκδηλη!!!! Είμαι σίγουρος οτι θα βγούν τώρα μερικά απο τα ΖΩΑ που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και θα πούν παπαριές περί «συντονισμένης επίθεσης» «προπαγάνδα του κεφαλαίου», οτι ήταν «λαθρεπιβάτης του ΠΑΣΟΚ» και άλλα τέτοια κωμικά που ούτε για επιθεώρηση του Κώστα Τσάκωνα δεν κάνουν!!!!!
Απάντηση
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ12/06/201213:49
Νομίζω πώς, κάθε ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ με κοινό νού, αν καθίσει να σκεφτεί ότι ο Τσίπρας παίζει ουσιαστικά μιά ζαριά τήν ίδια την υπόσταση της χώρας, θα τρομάξει και θ’αντιδράσει όπως ο κ. Χανιάς. Απορώ όμως πώς, αυτός ο άνθρωπος με τετράγωνη λογική και ώριμη σκέψη, υποστήριξε αυτό των κόμμα των επικίνδυνων ακροαριστερών, έστω και για μια ώρα. Αυτό με κάνει να πιστεύω τα χειρότερα. Πώς, πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τον κοινό νού του κ. Χανιά, και είναι βέβαιοι για τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής του κόμματός τους, και όμως την στηρίζουν. Άρα, πολλοί απ’αυτούς συνειδητά πλέον επιχειρούν την καταστροφή της χώρας, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους άλλα πράγματα, π.χ. την εγκατάσταση ολοκληρωτικού κομμουνιστικού καθεστώτος!
Απάντηση
brouno12/06/201213:49
παιδια αυτα ειναι καραγκιοζιλικια…..ακου σηκωθηκε και εφυγε απο το κομμα…. οι τυποι ειναι οτι να ναι!!!….. εχουν δει κανεναν απο το ΠΑΣΟΚ την ΝΔ η το ΛΑΟΣ να φευγει απο το κομμα και να το κατηγορει ? αφου εφυγε ο ο Χανιας θα ψηφισω βαγγελαντωνη τωρα ειμαι σιγουρος οτι εδω που εχουμε φτασει μας οδηγησε ο ΣΥΡΙΖΑ
Απάντηση
elf12/06/201213:47
οπου να ναι θα αρχισουν τα τσιρακια του συριζα να γραφουν τα ιδια που εγραφαν για τον Αμυρα…Ξερετε τα χαζα περι λασπης και προβοκατσιας.Ουτε τους συντροφους τους δεν αναγνωριζουν οι ιουδες
Απάντηση
ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΣ12/06/201213:46
Επιτέλους ένας σύντροφος που είπε την αλήθεια! Δεν αναγνωρίζουμε το κόμμα μας πια… Βγάζει μια ΠΑΣΟΚίλα που μας απωθεί… Αποκλείεται να το ξαναψηφίσουμε, έτσι όπως είναι. Βλέπουμε συντρόφους μας που μέχρι χτες ήταν απλοί άνθρωποι να έχουν αλλαζονία και βλέμμα σαν τη Βάσω την Παπανδρέου… ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πια σύντροφοι!!! Μας αποξενώσατε στο ίδιο μας το κόμμα και εμπιστεύεστε περισσότερο τα ΠΑΣΟΚόσκυλα-εισοδιστές που βρίζαμε μια ζωή… Ν’ αγιάσει το στόμα του συντρόφου Χανιά… Καταντήσαμε χειρότεροι απ’ το σημερινό ΠΑΣΟΚ κι αυτό είναι ντροπή για την Αριστερά!
Απάντηση
αστερ12/06/201213:46
ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΗΨΗΜΗ
Απάντηση
ΑΔΗΣ12/06/201213:44
πρωην καραβανας τι περιμενεις ….. τα αρπαξε χοντρα
Απάντηση
dimis12/06/201213:43
Δεν ήθελε να πει για το παρδαλό κατσίκι ο άνθρωπος. αλλά εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Κατσίκηςο Βορίδης.ο πλεύρης ο μπουμπούκος κλπ κλπ κλπ Καλοφαγά Νίκο. Την επιστολή την έστειλες πρώτα στον ΔΟΛ για έγκρισηκαι μετά στον αγαπητό Δημήτρη σου.μπαγασάκο λίγες μέρες πριν μας τά λεγες αλλιώς για δείτε το vid.αν του έταξαν να τον κάνουν μεγαλοδημοσιογράφο στην θέση του Ντερμπεντέρη .ε!!! δεν το έχει http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lDRfsIO6qJo
Απάντηση
Θα τα δούμε όλα σε αυτή τη χώρα12/06/201213:43
Όταν γράφω πως θα τα δούμε όλα, εννοώ όλα!!! Ανατροπές, χειροδικίες, μεταγραφές, παραιτήσεις, απομακρύνσεις στα δεξιά, στα αριστερά και στο ανύπαρκτο κέντρο. Ζούμε στην πιο απίστευτη χώρα του κόσμου. Μετά τον Ηλία, τον Ιφικράτη, τον άλλον Ηλία, η πιο απίστευτη παρέα της χώρας μεγαλώνει διαρκώς: καλωσόρισες Νίκο!!!
Απάντηση
Ανώνυμος Αλκοολικός12/06/201213:43
Αυτού του τραγικού τύπου, τί του έταξαν και ποιοί, για να βγει να κάνει τέτοιες δηλώσεις?
Απάντηση
grk12/06/201213:43
κακώς έφυγε- (προβοκάτσια)- λέξη μαγική ,ολα τα διορθώνει όλα τα καθαρίζει, πάρε κοσμε. Εξάλλου ο ΑΜΟΙΡΑΣ μιά χαρά τα είπε…..Ρε μη και δεν είχε τσεκούρι αυτός;;;;;;;;;
Απάντηση
Mitsos K12/06/201213:42
Δεν το ξέρω το κύριο Χανιά. Είναι γνήσιος και ειλικρινής απέναντι στον εαυτό του, ή μια απ τα ίδια τερτίπια της δεξιάς; Δηλαδή εαν ο κ Σαμαράς τον ….επεισε με το αζημίωτο φυσικά. Τουτέστιν με ένα κατσίκι , μιμούμενος Μητσοτάκιο λογική. Εαν ειναι ετσι σίγουρα θα σωθούμε.
Απάντηση
γαλαστες12/06/201213:42
αυτος πηρε περισσοτερα η λιγοτερα απο τους αλλους του Καρατζαφερη ?
Απάντηση
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ12/06/201213:41
Νομίζω πως μια ώρα είναι πολύ. Και μόνο η προοπτική νίκης του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φέρει την καταστροφή. Θα έχουμε τινάξει τα πέταλα, πρίν προλάβει να ορκιστεί Κυβέρνηση!
Απάντηση
Andreas12/06/201213:41
Τώρα θα βγουν και θα λέμε πως ήταν πασόκος που ήθελε να τους καταστρέψει εκ των έσω! Κοίταζα προ ημερών τα site από τις συνιστώσες του συριζα και μόλις δημιουργήθηκε το θέμα με τον μανιακό που απειλούσε με αντάρτικο σβήσανε τα μισά δεδομένα. χααχαχαχχα είστε για γέλια εκει στο συριζα!
Απάντηση
‘Αννα Παλαιού12/06/201213:41
Να υποθέσω οτι το παραπαίον Πασοκ επιχαίρει, με την ανανδρεία κάποιου που επειδή απέτυχε να εκλεγεί παραμιλάει; Παιδιά παραδεχθείτε το, δεν φταίει ο Συριζα για την εκλογική καταβύθιση του Πασοκ. Το ίδιο εγκλημάτησε και αυτοκτόνησε. Το κακό είναι οτι μας πήρε στο λαιμό του.
Απάντηση
Nick12/06/201213:40
τουλάχιστον έχουν αυτογνωσία
Απάντηση
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ12/06/201213:40
ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ ΩΡΕ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ!!!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Ε? ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ-ΡΑΜΑΖΑΝΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!!!!!!!! ΑΡΑ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ?
Απάντηση
τασος12/06/201213:39
χανια, ποσα σου δωσαν;
Απάντηση
grk12/06/201213:37
καλός ο θυμός, αλλά η βλακεία δεν αντέχεται ρε παιδάκι μου. Ο άνθρωπος πήρε το θυμό του και έφυγε, τη βλακεία την άφησε πίσω του, να την κάνουν σημαία οι άλλοι και να χαίρονται.
Απάντηση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ12/06/201213:36
ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ: Η ΑΙΩΝΙΑ ΝΟΣΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΜΑΔΕΣ, ΧΩΡΕΣ…
Απάντηση
ΌΙΜΕ12/06/201213:36
Από τη φάτσα του πάντως φαίνεται για λογικός άνθρωπος….
Απάντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ12/06/201213:35
ΞΕΡΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,,,,,,ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΗΣ,ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΤΛ…ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ Η ΝΔΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ (ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΣΙΠΡΑ?)
Απάντηση
Ενεργός αριστερός12/06/201213:35
Ο ενεργός αριστερός πολίτης είναι κάποιος τίτλος τιμής; είναι κάτι διαφορετικό; Αν «ενεργός αριστερός» σημαίνει ότι έχει μυαλό, μια χαρά τα λέει. Αν δεν έχει μυαλό ο ενεργός αριστερός, τότε ούτε οι υπόλοιπες συνιστώσες
Απάντηση
ΣΤ12/06/201213:33
5 μερες πριν τις εκλογες τα αντιληφθηκε ολα αυτα?χμ.. μηπως τελικα ειναι αληθινες οι φημες που δινουν τον Συριζα 5% πανω απο την ΝΔ?
Απάντηση
Στάθης 12/06/201213:32
Τουλάχιστον για τον Κο Χανιά δεν βγήκε ο Κος Σκουρλέτης να πει ότι βρέθηκε στα ψηφοδέλτια του Σύριζα «κατά λάθος»! Κάτι είναι και αυτό. Πάντως συγχαρητήρια στον άνθρωπο αυτό, που είχε το ψυχικό σθένος να βγει και να πει τα πράγματα με το όνομά τους.
Απάντηση
αννα12/06/201213:30
Επιτελους και ενας λογικος. Γιατι πιστευα οτι ολοι στο Συριζα εχουν παθει παρακρουση. Καλα ο λαος ειναι θυμωμενος, ολο το σαπιο ΠΑΣΟΚ μετακινηθηκε στο Συριζα ,στο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπαρχει ενας λογικος? τελικα να ενας.
Απάντηση
Aineias12/06/201213:30
Na to palio Pasok pws ferete, amesi diagrafi toy kyriou klapsa…na paei stin voxa na paizei tavli Exei polla kai aksiologa stelexi to Syriza pou den endiaferontai mono gia to posous stavrous tha paroun alla gia to pws tha voithisoun se ena skopo pou pisteuoun akradanta, Ekso oi lathrepivates tou paliou Pasok, ekso oi kareklokentauroi apo aytous epikse i psyxi mas!!!
Απάντηση
γιωργος12/06/201213:29
ενας ενας, εγκαταλειπει το καραβι
Απάντηση

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: