Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

http://ksipnistere.blogspot.gr/
Μνημόνιο !!!
Ποιός ξέρει κάτι γι’ αυτό;
Ο Αρειος Πάγος αποδέχτηκε και έκρινε βάσιμη την μήνυση πολίτη – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του Ιατρού από την Χαλκίδα κ.Αντωνίου.
«Πριν από ένα μήνα είχε γραφτεί ότι……….
η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη. Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί. Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο. Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν! Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε
αβάσιμη αλλά αντίθετα: Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο. Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί! Έτσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών! Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα! Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας! Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης!
Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα «επίσημα» ή παραδοσιακά ΜΜΕ; Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιον από αυτά τα ΜΜΕ; Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!!
Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες!

Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση . τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!

ΣΕ ένα βίντεο, από μια τετράωρη σύσκεψη της βουλής, στην οποία ήλθε το ζήτημα και η βουλή έπρεπε να ενημερώσει τους βουλευτές ( Διότι δεν γινόταν αλλιώς!) η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε. 28 δευτερόλεπτα!!! Μάλιστα!
Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι σχεδόν οι μισοί βουλευτές κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία!
Στο βίντεο ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ενημερώνεται η βουλή και συνεπώς οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, είναι συντεχνιακός και καλυμμένος, μιας και η αναφορά γίνεται με έναν τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι το θέμα αφορά σε παράβαση του ΚΟΚ !!!
Είναι πλέον προφανές, ότι το Κοινοβούλιό μας, λειτουργεί συντεχνιακά! Δεν γνωρίζω αν τα κόμματα και οι βουλευτές που ΔΕΝ κατηγορούνται γνωρίζουν το θέμα αυτό. Σίγουρα κάποιοι έχουν ενημερωθεί από τον μηνυτή!
Το ζητούμενο είναι ότι η πληροφόρηση στο λαό για ένα τέτοιο ζήτημα δεν ήταν καν η στοιχειώδης. Τέτοιοι αποκλεισμοί δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα του πλανήτη παρά μόνο σε στυγνά δικτατορικά καθεστώτα!
Είναι γεγονός πάντως, ότι η επιμονή ενός γιατρού από την Χαλκίδα ήταν ικανή, να ξεμπροστιάσει το σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα της χώρας μας που καταρρέει.»

ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 11:03 π.μ.
Το ιδιο ρωταμε και για το χαρατσι τις ΔΕΗ αλλα καμια ενημερωση και εκει
Απάντηση

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 11:05 π.μ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ(ΨΗΦΟ) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΑΣ …ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ?? Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΔΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ …ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!
Απάντηση

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 11:05 π.μ.
Αυτες τις πραγματικα δυσκολες στιγμες για ολους μας παρακολουθουμε και περιμενουμε ομως αν δεν γινει κατι για να εκτονωσει την ενταση πολυ φοβαμαι οτι θα γινει χαμος…
Απάντηση

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 11:10 π.μ.
Ρε ποια δικαστηρια,ΦΩΤΙΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους προδοτες της πατριδας μας.
Απάντηση

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 11:12 π.μ.
Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα…
Είναι δικαστικό πρόβλημα.
Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.

Όταν έχει κάποιος ένα πρόβλημα υγείας, δεν πηγαίνει στην πολεοδομία, για να του το λύσουν. Πηγαίνει στο νοσοκομείο, γιατί εκεί υπάρχουν οι ειδικοί επιστήμονες, αλλά και οι «κατά τω νόμω και τη επιστήμη» κατάλληλες υποδομές για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους θα πρέπει και οι Έλληνες ν’ αναζητήσουν τη λύση του προβλήματός τους στους «αρμοδίους» και όχι στους άσχετους. Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής. Θα ήταν τέτοιο, αν το χρέος ήταν πραγματικό και όχι προϊόν απάτης. Θα ήταν τέτοιο, αν ίσχυε η παγκάλεια ρήση τού …»μαζί τα φάγαμε». Όμως, επειδή αυτό είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει, αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα δικαιοσύνης και άρα ανήκει στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της δικαιοσύνης.

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html
Απάντηση

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 11:22 π.μ.
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ!!!
Απάντηση

MacGyver ©7 Φεβρουαρίου 2012 – 11:23 π.μ.
http://www.dailymotion.com/video/xg5r6u_tvxs-gr-yy-yyyyy-yyy-yyy_people?start=0#from=embed (κατεβαίνει με το YTDown)
Το δόγμα του σοκ, Ναόμι Κλάιν, Μίλτον Φρίντμαν–Μόνο μία κρίση-είτε είναι, είτε απλώς εκλαμβάνεται ως πραγματική-οδηγεί σε πραγματικές αλλαγές…
Απάντηση

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 11:49 π.μ.
ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΒΑΡΙΠΙΝΗΤΕΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ
Απάντηση

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 12:37 μ.μ.
…ΑΝ λέω αν δεν υπήρχε Υπουργείο Δοικαιοσύνης, οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ μας
θα είχαν ανεξαρτησία & «αέρα» αετού…! ! !
Αν δεν είχαμε παιδεία «Builderburg» & καθοδήγηση Kissinger, να μην
είμασταν ίσως τόσο «μαλθακοί».
Νομίζω,πως όλοι μέσα μας έχουμε το «μισό σώμα» ενώς Σπαρτιάτη &
το άλλο μισό ενώς Μακεδόνα,όμως κάπου είναι σε αδράνεια…>>>
ο εγκέφαλος που θα ενεργοποιήσει αυτό το «άγιο κρέας»(DNA),& όλοι
μαζί, θα βάλουμε ένα χέρι η ΠΑΤΡΙΔΑ, & όχι η χώρα (το χωράφι)
να ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ & ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΤΗΣ, ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΩΣ
-Αφοβον ο θεός…
-Ανύποπτον ο θάνατος…
-Το μεν Αγαθόν εύκτητον…
-Το δε δηνόν ευκαρτέρητον !!!

…..SNIPER…..
Απάντηση

dimokleon7 Φεβρουαρίου 2012 – 12:39 μ.μ.
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ κ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΜΙΛΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ,ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
Απάντηση

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 2:01 μ.μ.
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ!
Απάντηση

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 2:46 μ.μ.
ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!! Ο μόνος νόμιμος τρόπος παραγωγής Συντάγματος και έκφρασης της εθνικής κυριαρχίας. Ότι άλλο διασπείρουν -δήθεν δημοψηφίσματα με στημένες και εκβιαστικές ερωτήσεις, δυναμικές παρεούλες, αναλύσεις επί αναλύσεων κλπ- είναι στάχτη στα μάτια. Εθνοσυνέλευση – δηλαδή ικανός αριθμός Ελλήνων στην Αθήνα- και όλες οι αηδίες τελειώνουν σε μια μέρα! ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!! Ψάξτε το λήμμα να δείτε τι κάνει η Εθνοσυνέλευση όταν γίνεται.
Απάντηση

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 2:50 μ.μ.
ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!! Ο μόνος νόμιμος τρόπος παραγωγής Συντάγματος και έκφρασης της εθνικής κυριαρχίας. Ότι άλλο διασπείρουν -δήθεν δημοψηφίσματα με στημένες και εκβιαστικές ερωτήσεις, δυναμικές παρεούλες, αναλύσεις επί αναλύσεων κλπ- είναι στάχτη στα μάτια. Εθνοσυνέλευση – δηλαδή ικανός αριθμός Ελλήνων στην Αθήνα- και όλες οι αηδίες τελειώνουν σε μια μέρα! ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!! Ψάξτε το λήμμα να δείτε τι κάνει η Εθνοσυνέλευση όταν γίνεται.
Απάντηση

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2012 – 8:44 μ.μ.
TELIKA… ΙΣΩΣ και να υπάρχει δικαιοσύνη… έστω και για τους λίγους που μπορούν να φτάσουν στον Άρειο Πάγο …έστω και μετά από πολλά -πολλά χρόνια. Μάλλον, εκεί δεν είναι απλώς δημόσιοι Υπάλληλοι, που διαπεραιώνουν τις υποθέσεις και δεν θέλουν να τους…. ζαλίζουν. Επιφύλαξη μήπως η αντίδραση τους οφείλεται στις μειώσεις και των μισθών των Αρεοπαγιτών… Ιδωμεν
Απάντηση

Ανώνυμος10 Φεβρουαρίου 2012 – 3:22 μ.μ.
Να κάνουμε κι εμείς μήνυση …όχι να κοιτάμε τον άξιο γιατρό από την Χαλκίδα!!!Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!
Απάντηση

Παύλος30 Νοεμβρίου 2013 – 10:08 π.μ.
…Κάντε κλικ στο επόμενο καρτελάκι καλύτερα . Είναι πιο τεμπέλικο!!!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: