Ε, ρε γέλια!

Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία! Ο Νίκος Χασαπόπουλος (ο Πασόκος “δημοσιογράφος” του Κυριακάτικου πρωινού του ΜΕΓΑ) είχε χθες αποκλειστικό ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ από την συνάντηση Καραμανλή – Ερντογάν:
Μπράβο στο ΒΗΜΑ και τον Χασαπόπουλο για την… αποκλειστική και έγκυρη ενημέρωση. 
Το ό,τι η συνάντηση δεν έγινε ποτέ επειδή αιφνιδιαστικά ο Ερντογάν ανέβαλε το ταξίδι του στην Ελλάδα το Σάββατο δεν αναιρεί ουδόλως την…αξιοπιστία της εφημερίδας και του συντάκτη!
Έτσι κι αλλοιώς, με αυτόν τον τρόπο “δημοσιογραφούν” πάντα…
Να θυμίσω ότι η ίδια εφημερίδα είχε βγάλει γκάλοπ για την εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών στο debate που τα αποτελέσματά του δημοσιεύθηκαν 10 λεπτά μετά την έναρξη του!!!   Έγραφαν μάλιστα πως “έκαναν την έρευνα” αμέσως μετά το τέλος του debate! Η χρονομηχανή σε πρώτη παγκόσμια εφαρμογή από τον ΔΟΛ!!!

Άλλωστε και ο Αλέκος ο Αλαβάνος είχε δώσει ειρωνικά τα συγχαρητήριά του στον Νίκο Χασαπόπουλο για την,,, ταχύτητα δημοσίευσης του “γκάλοπ”…
Το θέμα που αναδεικνύεται με το χθεσινό φιάσκο της φυλλάδας των Πρετεντέρη – Ψυχάρη δεν είναι μικρό. Το ό,τι τα Κυριακάτικα φύλλα έχουν ειδήσεις ψυγείου (αφού κλείνουν την Παρασκευή το βράδυ και μόνο σε δεύτερες εκδόσεις μπορεί να προσθέσουν κάτι έκτακτο το Σάββατο το πρωί), είναι γνωστό. Οπότε δικαιολογείται εν μέρει η ρόμπα περί συνάντησης που δεν έγινε ποτέ… Το ζήτημα είναι αλλού.
Όλο το κείμενο είναι γραμμένο από έναν βαμμένο Πασόκο “δημοσιογράφο”, σε μια Πασοκική φυλλάδα με τέτοιο τρόπο ώστε να… τονίζει την “ηγετική” και “πατριωτική” φυσιογνωμία του “καταλληλότερου”, δηλαδή του Καραμανλή!
Οι διαπλεκόμενες τηλεκατίνες και οι καθ’ υπαγόρευσιν δημοσιογραφούντες, αυτοξεβρακώθηκαν…
Και εις άλλα με υγεία…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: